Kladdkaka-Lchf

Ingredienser:
100g osaltat smör
100g 70% mörk choklad
2 ägg
1 dl grädde
3 msk sukrin
1 tsk vaniljpulver

Gör såhär:
Smält smöret och lägg i chokladen så det smälter ihop.
Ttillsätt grädden, ställ åt sidan, vispa äggen och sukrinet tjock och pösigt. 
Blanda ihop smetarna och blanda, tillsätt vaniljpulvret. 
Sätt ugnen på 225 grader, i ca 6-8 min, den är godare när den har kallnat.


Vill ni har mer chokladsmak tillsätt antingen kakao eller använd ännu mörkare choklad.. :) Jag hade 70% och vi 4 som åt tyckte det var fullt tillräckligt! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback