Kladdkaka-Lchf
Ingredienser:
100g osaltat smör
100g 70% mörk choklad
2 ägg
1 dl grädde
3 msk sukrin
1 tsk vaniljpulver
100g 70% mörk choklad
2 ägg
1 dl grädde
3 msk sukrin
1 tsk vaniljpulver
Gör såhär:
Smält smöret och lägg i chokladen så det smälter ihop.
Ttillsätt grädden, ställ åt sidan, vispa äggen och sukrinet tjock och pösigt.
Blanda ihop smetarna och blanda, tillsätt vaniljpulvret.
Sätt ugnen på 225 grader, i ca 6-8 min, den är godare när den har kallnat.
Ttillsätt grädden, ställ åt sidan, vispa äggen och sukrinet tjock och pösigt.
Blanda ihop smetarna och blanda, tillsätt vaniljpulvret.
Sätt ugnen på 225 grader, i ca 6-8 min, den är godare när den har kallnat.
Vill ni har mer chokladsmak tillsätt antingen kakao eller använd ännu mörkare choklad.. :) Jag hade 70% och vi 4 som åt tyckte det var fullt tillräckligt! :)
Kommentarer
Trackback