Syskonkärlek

Ja, de e då en rätt så konstog kärlek ändå.. Man bråkar, tjabbar o retar varandra o man säger en massa dumma saker som man egentligen inte menar.. Men i slutändan så älskar man varandra högt ändå. :)

Jag har en helsyster, en halvsyster o en låtasasbror men även om vi inte e "blodsband" alla tre så ser jag dem som mina syskon för vi håller verkligen ihop som alla syskon borde göra.. :)

Min äldsta syster som e 4 år äldre än mej o e min helsyster bor nere i Spanien så henne träffar jag kanske 1-2 ggr om året.. När hon e hemma är hon den jobbigaste o mest störande personen man kan tänka sej som klagar på mej o hur jag lever mitt liv osv o då är man alltid så trött på henne så att man verkligen längtar tills hon åker tillbaka.. Men när hon väl har åkt så saknar men henne ganska så mkt... Vi står väl inte så jättenära varandra eftersom de e så långt emellan oss men trots det så vet jag att hon alltid finns o att hon egentligen bryr sej om mej även om hon inte e den som visar sådant... :)
O jag älskar henne hur mkt elakt hon än säger o hur mkt jag än tycker att hon lägger sej i mitt liv, så vet jag att hon bara e rädd om mej.. :) 

Min låtsasbror e 2 år äldre än mej o vi håller ofta ihop.. :) Vi är ute o festar tesammans o har kul med gemensamma kompisar o så.. :) Visst retar vi oxå varandra o går varandra lite på nerverna ibland men ändå så håller vi ihop o han har alltid ställt upp för mej.. :) DNAt får säga vad de vill, han e min bror o jah älskar honom, med lr utan blodsband. :) 

Min yngsta halvsyster e 6 år yngre än mej o vi står varandra rätt så nära.. Eftersom det skiljer så pass mkt i ålder så är ju inte vi ute o umgås på samma sätt som jag gör med min bror.. :) Men vi har ändå kul när vi träffas o jag e hemma o vi går på stan o lite så ibland.. :) Vi tjabbar o retar varandra som alla andra syskon men egentligen e jag bara rädd om henne.. :) Man vill ju vara liite besyddande när hon e så pass yngre o så, så hon tycker nog att ja e en Pain in the ass ibland..;)
Men jag älskar henne o ställer alltid upp om det är ngt.. :)

Så även om man retar varandra, tjabbar o blir förbannade o besvikna på varandra ibland så vet jag ändå att i slutänden så älskar vi varandra o ställer upp på varandra till 110%. :)

Vet inte varför jag kom på att skriva om detta men tänkte på min syster innan när jag var hemma o vi tjabbade en del o retade varandra.. :) Hon tog nog åt sej en del av vad jag sa men hoppas hon vet att jag bara e rädd om henne o älskar henne massa.. :)

failure..

Ibland vill man bara gå o gräva ner sej..
Hatar mitt humör.. O ja låter de gå ut över andra med.. SUCK!
Att man känner sej typ värdelös ibland..
Inget jobb, ingen inkomst, ingenting..!


Fattar inte att Du står ut med mej hela tiden..
Du är verkligen underbar.. <3
Förlåt..


Får ta o rycka upp mej lr nått.. Göra nått me mitt liv..


S.U.C.K 


Alla hjärtans dag

Var ett tag sen jag uppdaterade.. Blogg är väl inte redigt min grej som sagt innan..

De som har hänt i mitt liv är väl inte så mkt.. Bilen gick igenom besiktningen iaf.. :) Behövde bara nya plåtar o dem e beställda o hemkomna.. :) 

Har även hunnit fylla 20. ;D Asnice att kunna gå på Systemet själv..;)

Jag är mest med älsklingen o bor i hans lastbil när han jobbar o åker jag inte med honom så är jag i stallet.. 
Börjar typ bli Väldigt rastlös av att gå hemma o inte göra så mkt.. Vill jobba juh! =/ 
Menmen får väl gå pojkvännen på nerverna ett tag te..   
Vill ju helst komma in på skolan i Alvesta så jag får ngt o göra o får plugga ngt som jag verkligen Vill plugga till..!
Men får väl hitta ngn praktikplats så länge.. Men liksom, hur kul är det att jobba gratis hela tiden? Inte så lockande egentligen men visst får ju ngt att göra.. Men de kostar ju mej bensin att ta mej till o från o så.. Arbetsförmedligen e värdelös..!

Ridningen går väl med till o från.. Kostar ju en del bensin o köra upp där varje dag så är inte i stallet så ofta som jag skulle velat egentligen.. Hade velat få igång Zin så pass att jag iaf kunde rida ngn lektion på henne.. Var aslänge sen jag red nån lektion så de hade verkligen suttit på sin plats.. :)

Igår så firade jag o älsklingen 2 månader! Han är verkligen helt underbar.. Vet inte vad jag skulle gjort utan honom.. :)
Som han sa igår: "Detta har varit de 2 bästa månaderna i mitt liv".. Och jag är berdd att hålla med honom fullständigt.. :)
Jag ÄR Kär! :) <3

O idag är det Alla Hjärtans Dag.. :) Älsklingen e sjuk så vi ska inte göra så mkt.. Vara hemma o mysa o beställa kinamat.. :) *Mys&Mums 
 
Ni andra får ha en bra alla hjärtans dag iaf! :)
PussCiao