Sjukstuga..

 
Japp, Lilleman och jag har dragit på oss en rejäl förkyldning med rinnande näsor och hosta.. Verkligen skitkul när vi hade en del planerat denna helgen som tyvärr får skjutas upp.. =/
Lilleman har varit vaken till och från hela natten pga av sin hosta så han har fått sova inne i vår säng så jag har kunnat ha koll på honom så mycket till sömn har det då inte blivit för någon av oss.. Men jag fattar inte hur barn kan ha sådan energi trots att dem är dåliga, en annan är ju som en zombie!
 
Så att idag blir det nog inte många knop gjorda här hemma, mannen jobbade inatt så han får sova en stund till..
Trött Lilleman i soffan igår.. <3
Ljusmys!
 
 

Nytt från HM


Home sweet home

21.15 blev sluttiden för mig igår när jag kom hem från Södertälje.. :) Var uppe 3 igår morse och eftersom att jag måste ha 9 timmars dygnsvila så fick jag inte köra lastbilen igen förren klockan 12 på förmiddagen.. Lite drygt men jag kunde passa på att sova lite mer.. :) Var en annan som lossade mig och körde lastbilen till lossningsställe nr 2 och efter det så hade jag drygt 3 timmar till att sova.. :)
Men överlag så gick allting faktiskt riktigt bra! Inga vilsekörningar eller liknande i varken Södertälje, Torshälla eller Katrineholm så jag är mer än nöjd! :) Nä, fler såna turer tack!
 
Turens Pärla :)
 
Idag är det sånt här riktigt tråkväder.. Mannen är och jobbar och är försenad och när han kommer hem blir det middag hos hans mor och ikväll blir det ev bio! :) Myyyyslördag!
 
 
 

snart så!

Egopic från kräftskivan i lördags!
 
Saknar mitt lilla busfrö!
 

Ligga ute.

Jahopp, idag blir det en ny utmaning för mig i jobbet. Jag ska nämligen prova på att ligga ute till imorgon med lastbilen.. Liiite nervöst faktiskt men samtidigt en ny utmaning som jag blir en erfarenhet rikare av!
Så inatt rullar jag till Södertälje för att sova där och lossa imorgon. 
Jajajaja, djupa andertag, ska mer eller mindre bara köra e4, så kan knappast köra allt för vilse!
Eller?  

Tefrossa

Som sagt så beställde jag hem lite nytt tee förra veckan, 3 olika smaker fick det bli.
Blåbärspaj med grädde, äppelpaj med vaniljsås och citronmarängpaj.. :) Haha mkt paj..
Men goda var dem iaf och snabb leverans! Beställde i onsdags och de låg i brevlådan på fredags och fick även ett smakprov med jordgubb/champange så det ska jag smaka imorgon! :) Bra service!
 
,
Köpte nya burkar till teet på ÖoB, 19:- stycket och ser betydligt finare ut än att ha dem i påsarna. :)
 

Höstdag

Regn, uppehåll och blåst om vartannnat. Yepp, hösten är här!
Jag ligger på soffan under filten och kollar på några avsnitt Hem till gården medan hundarna ligger på golvet och sover.´Det får bli en runda med dem i skogen sedan, tror dem är lite understimulerande och jag behöver alltid röra på dököttet.
 
Beställde hem lite nya teer förra veckan från Tefrossa.se,show you later. :) Någon fördel ska väl hösten ha när man kan sitta inne utan dåligt samvete med en varm kopp te under en filt. Annars gillar jag helt klart vår/sommar bäst..
Det har ju inte varit så mycket till sommar här här hemma men varje dag som går är en dag närmre vår resa till USA och Miami och jag läääängtar!
 
 

Ny barnvagn :)

Har varit och införskaffat en ny sulky till Lilleman idag! :) Blev en Babytravel Bangkok, tror den passar bra till USA med + att den inte var särskilt dyr- 899:-. :)
Jag gillar egentligen inte vagnar med svängbara hjul eftersom att jag går mkt i skogen men det får gå! Det är ju onekligen praktiskt när man går i affärer och sådant iaf..  
 
Denna helgen är vi hemma i kära Blekinge, älsklingen jobbade igår så han kommer ner om ett tag! Vi ska på bio och lite sånt mys ikväll, tror vi behöver komma ut lite! :) 
 


Inviger nya räsern! :)