Trevlig valborg! :)

Trevlig Valborg på er allihopa och drick lugnt ni som ska dricka! ;D

Snart blir det lite grillning och och sånt trevligt.. :)
Puss!

Inget är som väntans tider.. :)

Det var ett evigt väntande på lastningen idag.. :) Tog drygt 1 timme och 45 minuter att få på lasset och nu ska det lossas med.. Jaja, så fort detta är klart så kommer det att rulla på lite bättre.. :)

Solen skiner och jag sitter med älsklingen och Lilleman i lastbilen och har det bra.. :) Var länge sen vi åkte nu så vi får se vad Lilleman tycker om att åka så mkt.. :) Handlar ju om mellan 10-12 timmar.. Just nu sover han iaf och det lär han göra ett tag till om jag känner honom rätt.. :) Han är en rikitgt Stjärna när det gäller att sova och det är skönt att man får sova hela nätterna.. :)

Vi hörs senare.. :)
Puss!

suprise.. :)

Älsklingen överraskade mig Ännu en gång med att komma hem utan att säga ngt.. :) Kanske ska fixa en gps som visar vart han är hela tiden så att man kan ha koll på honom? ;) Haha nä, ja gillar överraskningar! :)

När älsklingen kom hem så åkte vi en sväng till Lillemans farmor och farfar så jag slapp städa hemma.. ;) Lilleman fick lite nya fina kläder och så också! :)

Nu är vi hemma iaf och ska ta och krypa ner i sängen allihopa och sova! Imorgon ska Lilleman och jag åka lastbil med älsklingen då han kör Blekinge/Skånerunda.. :) Länge sen vi gjorde det nu så det ska bli skoj! :)

Men nu duschen, sen sängen! :)
Puss!

Lilleman försöker få in Hela bollen i munnen.. ;) <3


Pizzabullar-recept :)

Ca 24 st.

Ingredienser:

  • 25g jäst
  • 2½dl vatten
  • 50g margarin eller smör
  • 3/4 tsk salt
  • 3/4 tsk socker
  • 1 ägg
  • 6dl vetemjöl
  • 1½dl grahamsmjöl
Fyllning: (Som jag använde men valet är fritt!)
  • 1 pkt bacon
  • ½ gul lök
  • Chilisås
  • Riven ost
  • Pizzakrydda
Gör så här:
  • Värm vattnet till 37 grader. Rör ut jästen med vattnet i en bunke. Blanda i övriga ingredienser till en smidig deg och låt jäsa övertäckt i ca 30 minuter.
  • Dela bacon och hacka löken under tiden degen jäser.
  • Sätt ugnen på 250 grader.
  • Arbeta degen och dela upp i lämpliga bitar och kavla ut på mjölat underlag(diskbänk eller kanske bakbord).
  • Fördela över fyllningen och rulla sedan ihop som en rulltårta och dela i lämpligt stora bitar.
  • Lägg dem i bullformar och låt jäsa under duk ytterligare 30 minuter. Strö sedan på lite extra ost och grädda i mitten av ugnen i 8-10 minuter och låt sedan svalna.

Enkelt och gott recept så smaklig måltid! :)



(Glömde ta egen bild så lånade en från Google.)

Bullmamman i farten, igen.. ;)

Men idag är det pizzabullar som gäller.. :) Var länge sen jag gjorde det nu så tyckte att det skulle vara gott att ha i frysen.. :) Är helt värdelös på att äta lunch så då är det perfekt att ha en pizzabulle att tugga på.. :) Lr ja, jag är värdelös på att äta över huvud taget när jag är hemma själv, blir typ frukost och sedan vad jag orkar och hinner under dagen, beroende på Lillemans humör.. :)

Idag gick jag upp redan vid kvart över 8 och denna gången tänkte jag minsann inte somna om så jag och Lilleman åt frukost sedan tog vi oss en morgonpromenad på nästan 1 timme, skööönt! :)
Och nu står jag då och gör pizzabullar.. :) Funderar på att göra frallor med men då måste jag åka och köpa mer mjöl... :P Köpte allt Utom mjöl igår, typ det man absolut Inte klarar sig utan när man bakar.. :P Haha, jaja de jag hade hemma räcker till mina bullar iaf.. :)

Snart kommer min bror och hälsar på och Lilleman ligger ute och sover gott i sin vagn.. :)

Recept och så kommer sen! :)
Puss!

Bilder från Elmia :)

Eftersom att jag är alldeles för lat för tillfället att lägga över bilderna från min egna kamera så har jag tagit några från min syster ist.. ;)

Såå, det får vara så tills vidare och tills jag behagar sätta mig vid den andra datorn för att lägga över bilderna.. :P Lilleman sover för natten och jag ska minsann göra detsamma! Först kvällsrunda med Nova och sedan duschen! :) Puss!



Promenad x 2.. :)

Idag har jag varit ambitiös och varit ute på 2 promenader, de ni.. xD Haha Göteborgsvarvet nästa typ!
Nä, usch vad kass jag är men jag kan iaf erkänna det.. :P
Dessutom låter det som om att jag inte rastar Nova mer än typ 1-2 ggr om dagen men det kan jag ju lova att jag gör.. :) Vi har en åker 50 meter från huset där hon får springa och rasta av sig, det är mest promenaderna jag är lat med men minst 1 "riktig"om dagen blir det.. :)

Nu har jag iaf äntligen fått i mig lite middag och det blev som jag skrev innan, korv stroganoff med potatis, gottit! :)

Lilleman börjar bli aningen övertrött då han inte har sovit någonting sen typ halv 3 i eftermiddags så det blir minsann att försöka få honom att somna snart.. :)
Så nu ska jag ta och mysa lite med honom innan han ska sova! :)

Ha en trevlig kväll på er! :)
Puss!

Saknar dig min älskling! <3

Dinomin :)

Nu har jag och mamma varit ute och gått en sväng och gick även inom Dinomin.. :) Mamma köpte ett insektsnät till Lillemans vagn och jag ett solskydd till bilen.. :)

Lilleman ligger ute i vagnen och sover och jag ska se om jag kan hitta ngt att tugga på.. :) Får bli att åka och handla när Lilleman har vaknat och ätit för kylskåpet ekar snart tomt.. :)
Jag är helt hopplös på att komma på middagar, jag har inte en aning om vad jag vill äta.. :P Funderar på korv stroganoff med potatis, snabblagat och gott! :)

Puss!

Brun som en pepparkaka.. :)

Okej, kanske inte riktigt, men jag kan väl få önska? :) Lite färg har jag iaf fått mig idag.. ;) Lilleman sov i nästan 2½ timme där i eftermiddags så jag hade gott om tid på mig att bara ligga i solen och njuta av en bok.. :)

När han väl vaknade så åkte vi hem till mamma och dem och spenderade kvällen där.. :) Jag och min kära syster tog oss en runda med Nova så vi har rört lite på dököttet idag med.. :)

Tänk om detta vädret hade kunnat hålla i sig för alltid, vilken lycklig person jag hade varit då.. :) Seriöst liksom, finns det NÅGON vettig människa som gillar regn och rusk och dåligt väder?! :)
Men visst, man lär sig ju att uppskatta det fina vädret iaf när det väl kommer.. :) Tro mig, jag kommer INTE gnälla på om det blir för varmt i sommar!

Jaja, nog om detta nu, jag ska njuta så länge det varar iaf! :) Nu blir det kvällspromenad med Nova och sedan krypa ner i sängen!
God Natt på er!
Puss!

Världens finaste schäferflicka bland vitsipporna.. :) <3


Njuter :)

Lilleman sover och jag sitter ute i solen och njuter och jobbar på brännan lite.. :) Jag har inte direkt lätt för att bli brun så får jobba lite för det.. :P

Lilleman vekar må bra efter gårdagens bravader, äter och är precis som han brukar så det känns skönt det iaf! :)
Hade aaaaldrig förlåtit mig själv om det hade hänt ngt allvarligt!
Men nu ska jag släppa detta! Det lär ju inte vara sista gången han hittar på äventyr iaf..
Puss!


En olycka händer så snabbt..

Dem orden har man ju hört femielva gånger tjatas om och om igen..

Men det gjorde den här hemma idag.. Lämnade Lilleman själv i soffan för att göra kvällsmat till honom och efter typ 30 sekunder hördes en duns och en son som började skrika.. Behöver jag säga mer?

Dem få sekunderna det tog för mig att ta mig från köket till vardagsrummet hann jag nog få 2 hjärtattacker och 1000 tankar snurrandes i huvudet..

Har man inte känt sig som en dålig mamma innan så kan jag tala om för er att man gör det nu.. Ni som har barn förstår nog vad jag menar..

Men det verkar inte vara ngn fara med honom iaf, inga bulor eller röda svullnader i huvudet och efter lite tröst så var han lika sprallig och glad som vanligt.. Har hållit honom vaken några timmar extra för att hålla lite koll på honom men nu sover han iaf och inatt blir det att sova i mammas säng!

Idag har jag lärt mig en nyttig läxa och tro mig, jag kommer ALDRIG att lämna honom själv i soffan i vaket tillstånd igen!

Så, nu ska jag försöka släppa detta och krypa ner jämte honom och försöka sova!
Imorgon är det mammaträff så det blir att gå upp i tid då.. Så om inte annat kan jag prata lite med sköterskan..

Rubrik?

Haha dålig fantasi, jo de.. :P
Hoppas allt är bra med er iaf.. :)
Här hemma har vi haft en riktig slappedag i solen idag! :) Lilleman har varit på kanonhumör idag och lekt och pratat och busat runt.. :)
Det vettigaste vi har gjort idag är att tvätta bilen och 2 maskiner tvätt.. :) Men såna dagar ska man också ha! :)

Älsklingen har kört till jobbet nu iaf och jag funderar på vad jag ska hitta på.. Gå en runda i det fina vädret?
Nu har jag äntligen blivit av med den envetna hostan så nu kan jag börja ta tag lite i livet igen och komma ut och röra på mig.. ;)
Framför allt måste jag Rida någon dag nu i veckan, det har jag inte gjort på snart 2½ vecka! :O

Måste åka in till Karlskrona nu i veckan och köpa ett insektsnät till Lillemans vagn på Babyproffsen.. :)

Ska se om jag hinner sätta mig och lägga över lite bilder från kameran ikväll när Lilleman har somnat.. :) Det börjar bli lite tomt på bilder här tycker jag.. :)

Puss!

För fint väder.. :)

Det är för fint väder för att sitta och uppdatera bloggen med så mkt bilder idag.. :)

Gårdagen var iaf kanon och Lilleman och Nova har haft det super hos farmor och farfar.. :) Kom hem vid typ 1, gav Lilleman mat och hela familjen sov till halv 2 igen.. :)
Mellan alla bilar hann vi med lite shopping på A6.. :) Fick mig en ny bikiniöverdel av älsklingen då han har lyckats ta sönder min andra så den har varit stripad i snart 1 år så kände att det var dags att köpa en ny.. ;) 49 spänn på BikBok, billigt och bra! :)
Köpte mig även en klänning till bröllopet så nu är det med fixat iaf.. ;)

Idag har husvagnen blivit hämtad så nu står den på tomten och väntar på att användas.. :) Snart kommer svärföräldrarna och älsklingens syster hit och grillar.. :) Grillspett blir det idag, var superlänge sen jag åt det så det ska bli gott! :D

Snabb uppdatering men det får ni ta idag.. ;)
Ha det så bra och njut av solen!
Puss!


Köpte bara överdelen.. :) 49kr på BikBok..

Elmia-Here we come! :)

Jobbet är avklarat och det flöt på riktigt bra idag, tidningarna var t.om för tidiga så det gillar vi! :)
Var hemma till 6 igen så kändes inte som så stor mening att gå o lägga sig när Lilleman vaknade i samma veva och jag ändå hade behövt gå upp vid halv 8 igen så.. :P
Så att detta kommer bli en lång dag för min del men thats life.. :)

dusch och så är avklarat så snart är det dags att göra sig i ordning för avfärd.. :) Lilleman har somnat i babysittern så nu kan ja förhoppningsvis göra mig i ordning i lugn och ro.. :)

Vi hörs och kanske ses uppe på Elmia om inte annat..:)
Puss!

Breakfast at Tiffanys.

Dem spelade denna låten på radion i morse när jag jobbade.. :) Länge sen jag hörde den så hade glömt hur bra den är.. ;)


Myskväll med hemmalagad pizza.. :)

Nu kör vi myskväll med hemmalagad pizza här hemma.. :)

Imon blir det en halvjobbig full dag med först jobb på morgonen och efter det åker vi till Elmia och vidare till A6 på kvällen.. :) Jag kommer att vara trött! ;)

ha en trevlig kväll gott folk! :)
Puss!

Pizza på sconesdeg, chilisås, ost, pizzakrydda och kebab! :)

 


Påskfrukost! :)

Nu ska vi strax dra hem till mamma och dem och äta påskfrukost! :) Yummi!

Puss!

En bild säger mer än tusen ord! :)

<3


Färdigpåtat! :)

Nu är det Äntligen färdigpåtat i trädgården! :D All ved och all skit är borta nu så nu kan man njuta av sommaren med endast gräslkippning och kanske lite ogräsrensning.. ;)

Imon kommer det inga tidningar eftersom att det är röd dag så det blir inte jobb förren på lördag.. :) + ELMIA! :D

Nu ska jag ta en välförtjänt kväll och åka och grilla hos svärföräldrarna.. :)
Vi fick dessutom en påskpresent av dem idag, trädgårdsmöbler till altanen på framsidan! :D <3

Men nu ska jag göra mig klar för att åka! :)
Ha en trevlig kväll gott folk! :)
Puss!

Inget vettigt.. :)

Idag har jag inget vettigt att säga så jag skiter helt enkelt i det.. :)

Påminnelse till mig själv: KÖP HAKLAPPAR TILL LILLEMAN! xD

Kokostoppar-recept.

Ingredienser:
  • 50g smör eller margarin
  • 2 st ägg
  • 1½dl strösocker
  • 1 påse(200g) kokos
Gör så här:
  • Sätt ugnen på 175grader.
  • Smält matfettet och låt det svalna.
  • Vispa ägg och socker poröst. Tillsätt kokos och matfett och låt smeten svälla en liten stund.
  • Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper eller som är smorda.
  • Grädda i mitten av ugnen i ca 12 minuter.

Bullmamma! :)

Haha jag känner mig som en riktigt Bullmamma! Känns som om att jag bakar hela tiden och så blev det även ikväll.. ;) Kokostoppar blev det idag, snabbt, gott och lättbakat! :)

Annars idag då? :)

Jobbat på morgonen, älsklingen och jag har fixat uppfarten så att vi kan ta hem husvagnen när vi vill det och sedan fortsatt klyva den jää*la veden.. :) Skönt att vara ute i solen! Jag har gått runt i jobbabyxor och bikiniöverdel, skönt så länge man höll igång men min förkylning höll väl inte riktigt med.. :P Men man får njuta av solen så länge den skiner! :)
Suger dock att fortfarande vara förkyld och hosta..

Imorgon blir det jobb igen och sedan fortsätta med veden.. :)

Lilleman ligger redan och sover så nu ska jag passa på att njuta lite av tystheten och mysa lite med älsklingen innan sängen kallar.. :)
Puss!

Mammas kille i Scaniakeps. ;)


Sötaste :)

Cool Kille :) <3


Att kolla på Ken Block på you tube är grejer det. ;)

Morots- och broccolipuré. :)

Jodå, lite duktig har jag varit och gjort puré till Lilleman.. ;) Känns bättre att göra det mesta själv än burkmat som man inte riktigt vet vad det innehåller egentligen.. :) Nä, burkmat köper jag hellre om man ska typ iväg lr något sen när det blir aktuellt.. :)

Och nu säger jag inte att burkmat är dåligt och att man inte ska ge dem det men jag vill hellre göra Lillemans mat själv.. :) But thats me!


Lördag/Söndag :)

Lördag:
-Jobb
-Lillemans första smakportion- bilder kommer senare idag. :)
-SKogspromenad med älsklingen, Nova, hans syster och svärfar i lite mer än 1½timme=inte bra för min hosta.. :P
-Grillning på kvällen med Dennis, Zindie och Emanuel. :)
-Bilträff på 29an.. :)
Summa summarum= En Riktigt trevlig lördag! :)

Söndag:
-Barn- och gubbfritt några timmar! :D Så nu håller jag på att göra lite puréer att frysa in till Lilleman.. :)
Blir väl att sätta sig ute i solen och njuta av solen en stund med.. ;)
Puss!

:)

Nu är alla sysslorna klara inne.. :) Sängarna är renbäddade, sängkläder tvättade, diskmaskin körd och tömd, dammsugning avklarad och badrum rent.. :) Jodå, lite effektiv är man allt ibland.. ;)

Promenad blev det i morse så nu blir det lite att äta och sedan ut och tvätta bilarna, orkar inte vara inne längre.. :P

Lilleman tog sig en lång powernap innan på nästan 3 timmar och jag hann väl vila typ 30 minuter under den tiden vilket var välbehövt då huvudvärken är tbx igen.. :)

Men nä, äta nu och sedan bege sig ut igen! :)
Puss!

SolSolSol! :)

Åh, vad härligt att solen har kommit tillbaka! ;D Casper väckte mig redan klockan 5 imorse och ville ha mat så det var bara så vackert att gå upp och fixa det till honom då.. :) Men populärt var det inte! :P Men vi somnade om igen vid halv 6 och sov till halv 9 så då var det helt okej igen.. ;) Detta vädret gör ju inte saken sämre.. :)

Planer för dagen då?
Hmm, får faktiskt bli att gå en runda me Nova och Lilleman när frukosten är avklarad och sedan funderar jag på att tvätta bilarna..  :) Denna jävla pollen gör dem ju helt gula och äckliga!

Sedan blir det att bädda rent i sängarna och göra i ordning lite inne innan älsklingen kommer hem.. :)
Men först ska vi ut och njuta av solen! :D
Puss!

Lonely.. :)

Såå, nu sover Lilleman för natten så nu sitter jag här heeelt ensam på soffan.. :P Eller ja okej, Nova är här med men hon får minsann hålla sig på golvet.. :)

Blev en heldag hos mamma och dem tydligen.. ;) Det var skönt med lite avlastning så jag har passat på att sova lite under dagen.. :P Syster och jag tog oss även en promenad till Lillasjön med Nova så att hon fick busa av sig lite och det sa hon inte nej till iaf lillsnuttan.. :)

Nu blir det iaf snart sängen för min del med tror jag.. :) Imorgon kommer älsklingen hem så då blir det antagligen en myskväll hemma beroende på När han kommer.. :P

Men nu är det dags för kvällspromenad! :)
Puss!

BTW, Lilleman vände sig helt från rygg till mage innan idag! :D Åhh, vad stolt han(vi) blev! :D Han har vänt sig innan men inte kommit hela vägen runt då ena armen har hamnat i kläm men idag lyckades han.. :) Lilla plutten! <3

Tungviktare. :)

Nu är Lilleman en riktigt stor kille.. :) 6800g tung och 66cm lång! :) Dessutom var det fritt fram att prova på smakportioner nu så det ska vi göra på lördag när älsklingen är hemma.. :D
Puss!

God Morgon! :)

Det var det inte för mig idag när klockan ringde vid halv 3.. :P Min kära syster kom igår kväll och sov här så jag slapp ta med mig Lilleman till jobbet.. :) <3

När jag väl kom till Hoby så fanns inte bilnycklarna där dem skulle vara så jag fick ringa till nattchefen så fick dem komma med en ny bil från Karlshamn till mig.. :P Åhh, vad jag kokade men dem kom på typ 20 minuter iaf så så långt efter kom jag inte och jag var ändå klar innan 6! :)

Nu är Lilleman och jag vakna här iaf och har fått i oss frukost båda två och snart ska vi åka till sköterskan för vägning och mätning av Lilleman.. :)
Sedan blir det en liten tur och hälsa på mamma och dem! :)
Puss!

Jag&Syster! :) <3


Back in business! :)

Nä, nu ger jag upp Nattstad.se, sämsta skiten på länge och fortsätter där jag slutade här.. ;)

Välkommna hit gamla/nya läsare! :)
Puss!