Powerwalk

Ikväll har jag dragit med mannen och hunden ut på powerwalk för att försöka kompensera helgens godisfrossa.
Jag är lite tveksam till att om våra 3 km räcker men bättre än inget i alla fall!
 
Nu blir det film, grönsaker & dipp och ett glas vin på det!
 

Underbart

Underbart väder resulterade i en promenad med Lillemans mormor och morfar innan han åkte till sin pappa! 
 
 

Mysdag

Idag har det varit ännu en sådan mysdag som jag bara fullkomligt älskar. Vaknade imorse med Lilleman jämte mig i sängen.
Sedan kom min mormor, morfar, morbror, bror och Lelle hit och åt påskfrukost och Lilleman fick ännu ett påskägg till samlingen. Bortskämd blir han i alla fall lilla fisen! 
 
Vi åkte in en runda till Karlskrona med mina föräldrar och syster och gick lite snabbt i några affärer. Lilleman fick lite nytt av mormor och morfar och jag unnade min två par nya skor.
 
Nu ikväll har Lilleman haft myskväll med mormor och morfar medan jag och mannen har varit med syster och hennes andra hälft och ätit på thairestaurang och sedan tagit ett glas vin hos bror och Lelle. 
 
Lilleman hade tydligen bestämt sig för att sova i mormor och morfars säng inatt, han trivs verkligen inte med att behöva sova i spjälsängen längre. Han är ju faktiskt en stor pojk! 
 
Dessa två dagarna har varit Precis vad jag har behövt, hela familjen samlad tillslut och bara en massa mys! 
 
Nu ska jag med en lycklig känsla i kroppen gå och pussa Lilleman god natt och sedan gå och lägga mig och krypa in i mannens varma famn och somna!

KomsiKomsi

KomsiKomsi sommaren, jag är redo! 
 

Bandet

Kärlek mellan djur&människa! <3

Långfredagen

I flera dagar har jag gått och varit måttligt irriterad över att mannen blivit satt att jobba denna helgen, IGEN! Tror det är tredje på raken nu och detta skulle vara hans lediga egentligen. 
Men aja, jag packade in resten av familjen i bilen och körde hem till mitt kära Blekinge ändå så får mannen komma när han har slutat imorgon. 
 
På vägen ner stannade vi hos finaste Alexandra och Agnes och hälsade på i deras nya hus. Vi har inte träffats sedan typ oktober(?!) förra året så det var inte en dag för sent! 
Vi ska eventuellt ha deras vovsing ett tag framöver om det nu fungerar riktigt med Nova så på söndag åker vi kanske hem som tvåhundsägare! 
 
Vi har varit hos min far och hans sambo ikväll och ätit god middag och haft det bra! 
 
Lilleman har hittills fått 3 påskägg idag innehållande både leksaker och kläder (inget godis här inte!) och han har blivit överlycklig varje gång han fått ett ägg att öppna. 
 
Så som vanligt blir vi bortskämda när vi kommer ner hit och just nu sitter jag framför Lets dance med ett glas vin medan Lilleman har myror i blöjan och kör med sin mormor och morfar! 
Gotta love life sometimes! <3
 
 

I-landsproblem

När mannen köper 4-6 sorter av godiset HAN gillar..

Våffelfika

Denna dagen har varit Precis så underbar som jag hoppats på att den skulle bli.
Vaknade vid 8 med Lilleman mellan oss som kom in redan vid halv 6.
Gick upp och gav mig ut med hunden på powerwalk medan mannen och Lilleman förberedde frukost hemma.
Sedan begav jag, Lilleman och Nova oss till stallet.
När vi kom hem så var vi ute en stund och tvättade bilen och lekte med Nova.
Vid halv 2 kom familjen Nilsson/Berg hit på våffelfika så Lilleman har lekt med deras dotter och jag har fått massa bebismys!
Sedan har det blivit både en och tre promenader till under dagen.
HELT PERFEKT ledig dag!
 
Lilleman var helt slut ikväll då han inte ville sova någon lunch hemma så han somnade verkligen på två röda nu ikväll efter att de andra åkt hem.
Så nu ska jag njuta med mannen framför en film innan sängen kallar. Imorgon är det sista jobbedagen denna veckan, är ledig till tisdag sedan!
 
Lyxfrukost!
Coolaste stallpojken! <3
Sötaste barnen!

Kvällen

Lilleman sover och jag sitter ihopkrupen i soffan med hör och häpna min fina man vid min sida! Han är ledig från jobbet inatt (ÄNTLIGEN) så inatt slipper jag sova ensam=Happy Girl!
Jobbet har gått helt kanon idag, har varit på långtur så det har tagit sin lilla tid men det har inte strulat eller något sådant så jag är helt nöjd! Ljungby-Ullared-Varberg-Viddige-Falkenberg-Halmstad-Billesholm-Ljungby var dagens runda.
 
Imorgon är det dessutom min fridag så den ska spenderas med familjen och några kompisar kommer hit på lite våffelfika! Gillar morgondagen redan!
Att få vakna upp i mannens famn, Lilleman som kommer in och kryper ner när han vaknat, hunden som kommer och kolla till oss så att vi lever, äta frukost HELA familjen och bara njuta=Livskvalitét för mig!
 
Bild från vår jetski-tour runt Key West på vår Miamiresa!
 
 
 

Bättre

Vid 10 vaknade äntligen Lilleman i förmiddags och han var på strålande humör! Feberfri men fortfarande lite hostig och rinnig näsa.
Den pojkens sömn ska man då inte klaga på det minsta, sover alltid mellan 10-12 timmar per natt utan att vakna en enda gång. Bortskämdmamma.nu!
Så dagen har spenderats en del ute och vi har plockat lite påskris, varit på lekparken och handlat så det var en trött Lilleman som somnade nu vid 7 utan större bekymmer.
En helt underbar dag har det varit och jag har verkligen njutit av den till 110%!
Imorgon får det bli dagis för Lilleman så jag hoppas han klarar sig undan mer förkyldning nu!
 
Han skulle bestämt ha sina solglas på sig!

Frallor

Ingredienser:
50 g jäst
150 g smör
3 dl mjölk
1 dl vatten
1 dl socker (jag har mindre än ½)
4 ägg
1krm salt
2 msk muskot
ca 16 dl vetemjöl (jag använder grahamsmjöl med)
 
1 ägg till pensling.
Lite vallmofrön.
 
Gör så här:
Smält smör i en kastull och häll i mjölk och vatten, varm till 37 grader. Smula jästen i en bunke och ös över mjölkblandningen, blanda så att jästen löser sig. Häll sedan i resterande ingredienser. Spara lite mjöl till utbakningen.
Låt jäsa under bakduk i 30 minuter.
 
Baka ut och forma till små frallor, lägg på plåt och låt jäsa ytterligare 30 minuter under bakduk.
Sätt ugnen på 225 grader.
Pensla sedan frallorna med 1 ägg och ha på lite vallmofrön.
Grädda i ugnen ca 10 minuter eller tills dem fått fin färg.
 
 
 
Någon var nöjd över att få nybakt fralla till frukost i alla fall! <3
 
 

God morgon

Tog ledig från jobbet idag för Lilleman var lite hängig och febrig igår och då vill inte jag chansa att skicka honom till dagis. Hur det ä med honom idag vet jag inte för han ligger fortfarande och sover gott i vår säng.
Jag själv har varit uppe sedan 7 för att ringa dagis och det.
Så jag har hunnit att äta frukost och nu står en omgång frallor på jäsning. Jag trodde faktiskt att Lilleman skulle vakna när han hörde mig stöka i köket men icke så jag ska nog passa på att ta en liten runda med hunden med.
 
Härligt solig dag idag med så beroende på hur Lilleman är när han vaknar så får vi se vad dagen har att erbjuda! Ut i friska luften ska vi i alla fall! Tänkte plocka lite björkris med så man kan få lite påskkänsla här hemma med.
 
 
För övrigt så bara Älskar jag vår(min) fina köksmaskin från Bosch som vi fick av mina föräldrar i julklapp! Lite mindre maskin men väldigt bra ändå och den räcker till det jag använder den till!
Dessutom kostar den bara runt 1000lappen och den är väl värd priset!
 

Myskväll

Välbehövlig myskväll med ena mannen i mitt liv! Gott att äta, tända ljus, film på tvn och mannens varma famn, I'm Happy!
Imorgon hämtar jag hem min andra  lillkille och som jag har längtat!
 
 
 

Terapi för själen

Finns ingen bättre terapi för själen än en ridtur i solen med underbart sällskap!
 

Just nu sitter jag nerbäddad i soffan med hunden på ena sidan och mannen snarkandes på andra.
Livskvalitét för mig!
 
 
 
 
 
 
 
 

Loooooonely

Looonely, I'm so looonely.
 
Blää, sådan här riktig tråkhelg denna helgen då mannen kör helsvängen på jobbet vilket innebär att han började halv 6 ikväll och kommer inte hem förrän imorgon runt lunch. Så jag fick helt enkelt åka och hälsa på min lilla bitch till häst och ge henne lite kärlek istället, det är ju faktiskt nästan lika bra!
Älskar att gå och pyssla i stallet, mocka och fylla hönät i lugn och ro och så vidare. Ingen som väntar hemma ändå och imorgon är det inget jobb så ikväll kunde jag verkligen gå och göra allt utan stress.
Så nu ligger hunden och jag nerbäddade i soffan myser istället.
 
Idag var första gången på 1 vecka som jobbet verkligen rullade på bra UTAN något strul. Det behövde jag verkligen, har varit nära ett sammanbrott flera gånger denna veckan när saker och ting har krabbat.
Jag fick t.om lite feedback av min transportledare idag, så glad blev jag och då fick jag även tillbaka lite självförtroende!
 
Dumhund på kattjakt. :) <3
 
 
 
 
 

Miiiamiiii

Sitter och drömmer mig bort till Miamis och Key West vita stränder och klarblåa vatten! Ge mig sommar nuuuuuuu!!

Saknar!!
 

 


Never give up

 

Specsavers

Välbehövlig sovmorgon! Somnade som om någon slagit en stekpanna i huvudet på mig igår och vaknade inte förrän mannen kom hem från jobbet. Men då var det bästa att veta att jag själv slapp att gå upp till jobbet utan kunde krypa in i hans famn och somna om! Lovely!
 
Fixade stallet på förmiddagen medan mannen sov och sedan har vi varit inne i Växjö en sväng där jag har hittat nya glasögon. Bara 5 år sen jag köpte nya senast. Fick även välja valfritt par att ha som solglas på köpet! Kanonerbjudande för mig som inte klarar av att använda linser i så många timmar!
 
Var inne på Hööks med och kollade på nya sadlar till Daizy, jag avskyr den hon har nu. Hård och dåligt stöd för sitsen i mitt tycke. Men tyckte inte deras var något vidare bekväma så det blir att kolla runt efter någon bra begagnad på blocket eller något. Finns ju en heeeeelt djungel.
 
Funderar på att baka lite frallor. Bara för att vara lite duktig!
 
Tjockishästen. :) <3

Hit by a truck

Ungefär så känner jag mig nu. Har ont i precis hela kroppen idag och huvudet känns som någon fyllt det med sirap. Och nej det är inte bara träningsvärken som gör sig påmind, även om den gärna visar sig efter x-antal timmar stillasittande bakom ratten.Tror det finns halvdöa 80-åringar som är mindre stela än mig.
 
Dagen har bestått av ett nästan 13½ timmes jobbpass, stallet direkt efter, hem och fixa lite mat, röja lite hemma och gå ut med hunden.
Nu ska jag med glädje gå och skalla kudden och imorgon ska jag vara så mycket ledig jag kan bara kan vara!
Ska börja med en sovmorgon..

Söndagskväll

Jahopp, nu är denna veckan slut igen. Veckan med Lilleman går så sjuuuuuukt jävla fort så man hinner knappt med. Känslorna svallar om allt man gjort och inte gjort. Som man velat hinna med men inte gjort och så vidare.
Men denna veckan är jag trots allt rätt så nöjd. Visst känner jag att jag skulle velat ha mera tid med Lilleman, givetvis men jag har också ett jobb som jag trots allt är glad över att ha, är t.om stolt över det.
Hallå, lilla jag rattar ett fordon som är 24 meter långt och väger upp mot 60 ton, vem skulle inte vara stolt över att klara det?!
 
Men jag är ändå nöjd för tiden jag Har haft med Lilleman har jag verkligen utnyttjat istället. Jag har släppt alla måsten, jag har gett han min odelade uppmärksamhet, vi har hittat på saker hela familjen och så vidare.
Jag försöker vända min negativa syn på allting. Jag hade så gärna varit ledig hela den veckan jag har Lilleman, kunna vara med honom varje minut men jag måste själv börja inse att det inte riktigt fungerar så. Inte för oss i alla fall.
Vissa dagar är lättare, andra svårare.
 
Det finns människor som anser mig vara en dålig mamma, ibland håller jag med, men det finns desto fler som anser mig vara en bra så det är kanske dags att börja lyssna på dem istället!
 
 
 
Gårdages mys! <3
Mys med min fina Daizy! <3
 

Familjedag!

Har njutit till TUSEN av min lediga dag idag! Men trots det så var vi ändå inne på jobbet en sväng och hämtade de nya arbetskläderna. Ekdahls har ju slagits ihop med Bring nu så nu är det nya kläder som gäller. Haha sååå fula är dem! Chefen frågade till och med om det inte var dags att hämta ringen så att jag kunde förlova mig med jobbet. Känn piken typ.
Lilleman fick några pepparkakor av bästa Martina på kontoret och sedan titta på lastbilarna så han led nog inte.
 
Så min lediga dag har förutom snabbvisiten på jobbet bestått av:
-Välbehövlig sovmorgon till 9. Dock vaknade jag redan klockan 7 och var Pigg(!!) men vägrade gå upp när Lilleman också fortfarande sov. Dessutom var det jag som väckte honom när jag väl gick upp.
-Härlig morgonpromenad.
-Lek och bus.
-En tur till leksaksaffären där Lilleman har tittat och pillat på alla leksaker han kom över och där Lilleman har köpt ett nytt bilgarage för lite av sina julklappspengar. (OMG, han fick välja leksak och betala själv!!)
-Bad med sötaste Alma i badhuset.
-Kvällsmat på Max med familjen Berg/Nilsson. (OMG hon ger honom skräpmat!!) Ja, han åt hamburgerbrödet och lite ketchup..
-Sedan bara mys i soffan när vi kom hem efter badet.
 
Så det var en trött Lilleman som somnade på två röda ikväll och inatt får han minsann sova i vår säng då mannen ändå jobbar inatt.
 
Så idag har det hel enkelt varit en sådan dag som jag bara älskar, en dag med full fokus på Lilleman. Där alla måsten läggs åt sidan och jag kan njuta till fullo av tiden jag har med honom och min fina familj. Att han dessutom har varit på strålande humör HELA dagen gör inte saken sämre. Barntrots i all ära men en glad Lilleman är mycket härligare än en arg och tjurig Lilleman. ;)
 
Sötaste barnen efter badet! <3
 
Resten av kvällens sysselsättning.
 

Dagens

Jahopp, se bilderna och räkna ut hur min dag har varit. 13 timmars jobb och efter att ha somnat Lilleman så la jag mig i mannens knä på soffan och somnade som klubbad fram tills nu. Efter många om och men lyckades tillslut transportledarna få mig ledig imorgon och efter denna veckan är jag fan värd det! Är helt slut både fysiskt och mentalt. Det är inte så att mitt jobb är så mycket fysiskt ansträngande egentligen men det har varit mycket tankar som stört min sömn och varje dag har jag jobbat emot klockan för att åtminstone försöka komma hem i någorlunda vettig tid. 
Men Heldag med Lilleman imorgon, som jag har längtat!
 

God Natt!

Nu är det sängen som gäller, har precis pussat Lilleman god natt och stoppat om honom med.
 
Imorgon är det meningen att det skulle vara min lediga dag men så blev inte fallet. Så är jag inte ledig på fredag istället kommer jag att bryta ihop. Jag tänker bara inte jobba hela veckan när jag har Lilleman, så är det bara. Jag var inte hemma förrän kvart över 5 idag och det suger verkligen när jag försöker få Lilleman i säng vid 7.
Visseligen får han vara hemma från dagis imorgon ändå och få en sovmorgon så ikväll fick han vara uppe en stund extra.
Vi har suttit i soffan och läst böcker och även i sängen låg vi en stund och läste och pratade och bara mös.
Jag försökte förklara för honom att det roliga jag lovat att vi skulle hitta på imorgon får vi göra på fredag istället för att mamma måste jobba. Vet ni vad han gör då? Utbrister Nej och lägger armen runt halsen på mig och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Skratta åt hur klok en liten kille på knappt 2½ år kan vara och gråta åt att jag återigen känner att jag sviker honom. För det är det jag känner att jag gör, att jag sviker honom.
Ibland suger det vuxna livet..
 
Jag försöker se det ljusa i saker och ting men ibland är det så svårt.
 
<3
 

Tog emot

Idag tog det verkligen emot att flytta över Lilleman till hans egna säng. Han fick faktiskt sova i vår igår natt och han vaknade då inte av att varken mannen kom hem eller att min klocka ringde den lilla sömntutan.
Men hur mysigt det än är att ha han i vår säng så vet jag att det är viktigt att han får sova i sin egna med.
 
Jobbet rullade på bra idag i alla fall och jag slutade redan vid halv 4 men efter lite handling och så så var jag ändå inte hemma förrän 5. Möttes av en Lilleman som var på strålande humör och slängde sig i min famn så min egna trötthet var som bortblåst. Här snacka vi energi som smittar!
Imorgon hoppas jag på en lika fin dag som denna!
 
Medan jag och mannen gjorde middag stod Lilleman och diskade nöjt. Han blir så lycklig när han får hjälpa till!
 
Han har utvecklat sitt tal nu de senaste veckorna, annars brukar han vara lite lat, peka och säga "dääär" och använda sitt egna teckenspråk. Mamma, ja, nej, tack osv har han använt länge men nu börjar han oftare använda ord som mommo/moffa, ova(Nova), suuup(Ketchup), Umba(strumpa), Olla(ola), saa(sara), ut, itta(titta), bil.
Allra roligaste är allt beröm han får från dagis. Trots att han bara är där 3 dagar varannan vecka så beter han sig som om att han vore där dagligen. Han tar för sig och leker och busar med dem andra barnen och dem är impade över hur bra han gör sig förstådd utan att "prata riktigt".
Mitt lilla troll så stolt man kan bli!
 
Men nu har jag pussat honom god natt för sista gången och pratat klart med mannen min i telefon så nu är det dags att släcka dem blå och sova en stund eller två tills klockan ringer!
 
 

Tröttheten

Idag kom tröttheten efter veckans jobb och sömnbrist ikapp mig. Jag har varit nere i Blekinge och hämtat Lilleman idag. Vi va hos mina föräldrar och åt mysfrukost med Lillemans faddrar och Lilleman är en riktig mormor/morfargris så när vi är där så syns inte jag. Så medan Lilleman lekte med sin mormor la jag mig i sängen och vips hade 1½ timme gått. Välbehövt vill jag lova!
 
Var en snabbrunda inom stallet och fixade det och pussade lite på Daizy när vi körde hem.
 
Ikväll har jag bara suttit med Lilleman i soffan och njutit av hans närhet. Han ville bestämt ligga i vår säng inatt så jag har låtit honom somna där så flyttar jag över han till hans egna säng så att han slipper vakna så tidigt imorgon när min klocka ringer vid halv 5.
Helt underbart mysigt att ligga jämte Lilleman och halvslumra när man känner hans lilla arm läggas runt halsen och han ligger med sina blå små ögon och tittar på en.
 
Älsklingar myser i soffan <3

Lördag

Tanken var att vara i stallet tidigare idag för att hinna rida innan vi ska iväg. Jag var där tidigt men någon ridtur blev det då inte pga ryggen så Daizy fick sig istället en rejäl ryktning och sedan en liten promenad i grimma istället och sedan äta de få gräsståna som fanns utanför stallet. Tror hon tyckte att det var helt okej ändå.
 
Snart kommer mannen min hem så då är det dags att åka till kompisarna jag skrev om igår!
 

Superduper besviken

Ja det är vad jag är! Fick hem mina fina ridstövlar igår och vet ni vad? Skaftet var för högt för mina pygmeben så jag kan inte ha dem! Så ledsen blev jag då dem är både snygga och sköna att ha på sig!
Så är det någon som är intresserad av ett par begagnade Mountain Horse i nyskick i strl. 39 let me know!
1000kr+ev frakt är priset!
 

Äntligen helg

Trodde aldrig att denna veckan skulle ta slut! Haha hur fan får heltids jobbande människor sina liv att gå ihop?
 
Jag är heeelt slut ikväll och min rygg tar verkligen knäcken på mig! I snitt 10 timmar om dagen i lastbilen är kanske inte den bästa medicinen då det är mycket stillasittande.
Men det är som sagt innan bara att bita ihop och det är ju tur att jag trivs med det jag gör. Även om jag vissa dagar också undrar vad fan jag gör där. Ja ni vet, sådana dagar när allting som kan strular gör det. Väntetider för last/lossning, kunder som är griniga för att man råkar komma lite för sent, backningar som går helt åt hel*ete, olyckor som stoppar trafiken, något går sönder osv. Sådana dagar får min sambo nästan skavsår i öronen för det är hos honom jag spyr ur mig allting som varit under dagen, stackarn!
Men sedan finns det dem dagar där allt bara flyter på, inga väntetider, glada nöjda kunder och backningar som sitter som en smäck, det är DET som gör att jag gillar mitt jobb!
Som idag, allting har bara flutit på bra, jag har haft en bra runda och inget strul och förhoppningsvis har jag inte glömt något heller! Solen har skinit och självförtroendet bakom ratten har varit på topp. Det som har tagit mest tid idag var att kolla lufttrycket i alla däcken på bil+släp när jag kom tillbaka till åkeriet. 24 däck tar sin lilla tid ska ni veta men är dock viktigt!
 
Imorgon är i alla fall planen att vara i stallet redan till klockan 8-halv 9 då vi ska iväg till ett par kompisar som fick barn för några veckor sedan + att pappan fyller 30 imorgon. Så då har jag och mannen kokat ihop lite planer som vi hoppas blir bra!
Så det där med sovmorgon får vänta till onsdag när jag har min fridag igen.
 
På söndag hämtar jag äntligen hem vår lilla prins med! Att en vecka kan kännas som en halv evighet är helt sjukt och då har jag ändå jobbat långa dagar.
 
Nä, nu blir det promenad med hunden, hänga tvätt, duscha och dyka i sängen!
 
Min lilla Mulle Meck! <3
 
 

torsdag

Idag har det varit en lååång dag vill jag lova! Klockan ringde 04.15 och klockan 5 satt jag i lastbilen på väg ner till Helsingborg. Dagen har rullat på bra, hade en bra runda och inga vidare förseningar så jag slutade "redan" halv 5.
Passade på att handla lite när jag ändå var inne i Ljungby så slipper jag det imorgon.
Väl hemma så blev det en powerwalk med hunden, duscha, hänga tvätt, bädda rent sängen, förbereda frukost/lunch till imorgon, smörja Daizys träns en 3dje omgång och göra lite kvällsmat.
Sedan placerade jag röven i soffan och här har jag suttit sedan dess! Ryggen har spökat större delen av dagen så hoppa upp och ner på flaket har varit en mardröm. Men bara att använda tänderna och bita ihop!
 
Mannen och jag har verkligen gått om varandra idag, vi möttes på jobbet när han slutade imorse och jag började och när jag slutade möttes vi där igen för han fick börja tidigare idag.
Men jag fick iaf några pussar så det får väl gå då!
 
Men nu är det dags för Novas sista promenad sedan får det minsann bli sängen! Känner på mig att jag kommer somna ovaggad ikväll.
 
 
 
 

Kväll

Nu är det äntligen kväll för min del. Har haft fullt upp idag, först powerwalk på morgonen, efter det stallet, tvättat bilen, varit på återvinningen, handlat osv. Massa nytta med andra ord!
 
Daizy fick bara en lugn skrittrunda idag, är ju så jäkla halt nu när snön smälter. Har bokat hovslagare till henne nästa vecka och sedan är nästa steg att boka vet.besiktning för att kolla att hon verkligen inte har ont någonstans.
 
Har suttit och smörjt Daizys träns nu ikväll framför tvn, lagom avslappnade!
Imorgon är det jobb igen som gäller och börjar redan vid 5 så snart får det bli sängen för min del.
 
Daizy uppskattade att gå på lång tygel idag.
Lädervård, grejerna ska hållas rena och snygga!
 
 
 
 

Ledig dag

Idag är jag ledig från jobbet, ska jobba 10 timmarsdagar så då är jag ledig en dag i veckan. Känns helt okej denna veckan, hoppas bara det löser sig bättre när jag har Lilleman för att komma hem mellan 5-7 är INTE okej när han vanligtvis lägger sig vid 7 när han ska på dagis. Pratade med min transportledare igår så vi får hoppas att det går att göra det bästa av situationen! 
 
Idag har jag iaf börjat dagen med en powerwalk i solen. Helt underbart att röra på sig när man mest sitter stilla i lastbilen. Har hunnit äta frukost nu så nu ska jag hoppa i stallkläderna och åka och pussa på min Daizybus!
 
 
 

Jobbiga känslor

Denna veckan är min skitvecka. Alltså är Lilleman hos sin pappa igen och en bit av mitt hjärta fattas.
Folk brukar fråga mig hur jag klarar att vara utan honom hela veckan och vad svarar man på det?
Jag måste ju, han har lika stor rätt att träffa sin pappa som mig och än så länge fungerar det ju för oss allihopa!
Om jag saknar honom? Självklart!! Men jag stänger av dem känslorna när han inte är här för annars hade jag gått sönder helt.  
Ingen som ropar mamma på morgonen när han vaknar, ingen som kommer in med ett jättesmile på läpparna och kryper ner tätt intill under täcket när vi har haft sovmorgon, ingen som kommer springandes och slänger sig i famnen när man kommer hem trött från jobbet och ger en en kram, inget bus och stim, ingen som kiknar av skratt när man blåser honom på magen, ingen som ska hjälpa till med precis allt det vi gör hör hemma och ingen att pussa god natt det sista man gör innan man själv lägger sig på kvällen så klart att det är jobbigt!
 
Men jag har världens bästa sambo vid min sida. Han förstår varför jag tappar humöret extra fort ibland, varför jag börjar gråta utan någon egentlig anledning. Han stöttar mig, pushar, tröstar, håller om, pussar och kramar och medans jag bryter ihop för att jag vissa dagar känner mig som världens sämsta mamma kontrar han med varför Han tycker att jag är världens bästa.
Han låter mig avreagera mig på honom när det blir för mycket, för han vet varför. Han känner mig bättre än vad jag själv gör ibland.
 
Herrom dagen när jag var arg på honom sa han plötsligt: "Sluta vara så stark jämt, jag känner dig!"
Och vet ni vad jag gjorde? Jag släppte allt och slutade vara stark för en stund.
För vet ni, även den starka får vara svag ibland!