kvällen

Lilleman somnade för ett tag sedan, tröttfis.. :) Själv har jag tagit en powernap i mannen knä framför en film, social som jag är. ;)
Snart får det bli sängen iaf, blev inringd idag för att jobba imorgon så börjar kl 5 och ska ner till Kristianstad och Simrishamn. Så imorgon ska älsklingen lämna Lilleman på dagis ist och jag hämta. :) Känns oerhört konstigt att han ska vara på dagis och jag ska vara iväg och JOBBA för första gången ever! Innan har jag ju alltid varit hemma medan han varit där.. Hmmmm, men det ska nog gå bra!
Nä, nu ska jag krypa tillbaka i famnen hos min fina man!

Vi var och kollade kvigor hos älsklingens farmor och farfar idag.. :) Lilleman var helimpad även om han sett kor förr.. :)
 

Ny dammsugare

Spännande rubrik va!
 
Lilleman var på dagis redan innan 8 idag så medan mannen får sova så har jag varit inne i Ljungby och handlat och däribland en ny dammsugare. Välbehövt kan jag lova då den gamla egentligen stämplade ut för lääänge sen.
Det är fortfarande 1½timme tills jag ska hämta Lilleman så funderar på att ta joggingrundan idag som jag skippade igår. Eller kanske en pw-runda. Hmm, får se helt enkelt! 

Måndag

Inatt var det ju jobbenatt för mig medan mina prinsar var hemma och hade kvalitetstid. :) För mig gick det alldeles utmärkt faktiskt, backade t.om till på ett ställe som jag vägrat backa på i flera veckor med släpet men det gick nästan löjligt bra för att vara mig! Jag kan när jag vill, att jag aldrig lär mig det!
För den andra chauffören gick det inte lika bra då en kompressor gick sönder på hans bil=ingen luft=inga bromar mm så han fick hjälpa mig på ena stället så att han kunde åka med mig hem till Ljungby igen för att hämta en ny lastbil och sedan ner till Helsingborg igen.. :) Jag var hemma lite innan 5 så det ska jag inte klaga på!  
Tappade dock bort mitt passerkort till åkeriet.. Fuck...
 
Lilleman har varit på dagis idag med och är nu inne på vecka 2 på inskolningen. :) Dem är så nöjda med honom och han anpassar sig bra!
 
Nu ligger Lilleman för natten och jag ska bara ta det lugnt då det blev 2½ timmes sömn efter jobbet så att kalla sig pigg är en överdrift! Ska se om jag kan samla ork till att ge mig ut på en liiiiiten joggingrunda, mest bara för att!
Men lär somna här på soffan om jag känner mig själv rätt så idag blir det sängen tidigt tror jag.
 
 
 

Söndag

Igår var vi ju på bröllop för älsklingens syster! Sååå fint var det!!
Var hemma runt 4 imorse och uppe igen vid halv 12.. :) Hämtade Lilleman vid 2 och var hemma en snabbrunda och hälsade på fina syster.. :) Fick dåligt samvete för att vi inte hann stanna tills mamma och dem kom hem men ska jobba inatt så.. :/
 
Men nu ska jag njuta av att min lilla familj är hel igen för en vecka framåt!
 
Redo för bröllop!
Kärlek! <3

svar på kommentar

linn gustavsson ang svar på kommentar:
 
Att inte folk sköter sitt egna liv istället för att lägga sig i ditt. Hur ni gör med Casper är eran ensak och ingen annan behöver sköta det.. Blir så arg på folk som är så jäkla avundsjuka på dig för att du har hittat kärleken.. Tänk om man kunde byta problem för folk verkar kunna lösa andras problem bättre än sina egna! :-) jag hejar på dig!  Pöss!
 
svar: finner bara ett ord linn, TACK!!  :')

Pw och bröllop!

Började dagen med en härlig powewalk med hunden som sällskap medan mannen har jobbat! :)
Nu är det dags att börja göra sig i ordning för bröllop i eftermiddag. :)

Svar på kommentar

Lisa ang. Freedag.
varför går han på dagis hos er och inte hos pappa...?? egoistiskt att ta ifrån han från sin papap sådär...
 
svar:
därför att hans pappa FÅR INTE ha dagisplats då han är ledig från sitt jobb den veckan han har Casper, enkelt svar..

Freedag!

Jahopp, fredag idag och Lillemans sista inskolningsdag för denna veckan. Ska dit nu om trekvart och äta lunch med dem.. :) Sedan i eftermiddag kommer Lillemans pappa och hämtar honom så det blir tomt här i helgen!! Men hämtar honom på söndag igen så det får gå bra. :)
 
Tiden har gått sååååå sakta sen jag lämnade honom på dagis! Har varit ute och joggat en runda med hunden och mannen min sover då han inte var hemma förren halv 6 imorse så lika bra att han får sova ett tag till.. :)
Imorgon är det bröllop och jag har inte en jävla aning om vad jag ska ha på mig eller vad jag ska göra med håret! Hade varit i behov av en klippning men pengarna har trytit lite denna månaden så inget jag kostar på mig! Men aja, det blir nog bra!
 
Nä, nu ska jag plocka ner tvätten och lite sådant innan jag drar mig mot dagis!
 
Redo att ge sig ut och röra på dököttet! Nova ser dock inte så taggad ut... :)
 

Inskolning dag 4.

Idag var det inskolningsdag 4 för Lilleman på dagis och han har varit där själv i drygt 2½ timme utan några bekymmer! :) Och han verkar verkligen trivas!  Efter dagis sov han i drygt 2½ timme och då fick jag väcka honom så det tar på krafterna med alla nya intryck och människor.. :)
 
Jag måste säga att jag har lite hemlängtan emellanåt.. Eller ja hemlängtan är det väl inte heller men saknar familjen hemma, vänner, släkt.. :) Jag har inte 10 minuter hem till mamma som jag alltid varit van vid, mammagris som jag är.. ;) Jag är inte van längre av att inte ha någon hemma på natten (bortsett från Lilleman och Nova då givetvis. Jag är inte van att klara allting själv på samma sätt längre, hem, barn, hund, mig själv osv osv, men vet ni vad?
Hur mkt jag än saknar Blekinge så ångrar jag Inte att jag flyttat! Jag behöver en nystart i livet och äntligen känns det som om att det går åt det hållet jag vill och jag slipper förhoppningsvis oroa mig så mkt.. Plus att Casper trivs med Ola, Ola trivs med Casper och han har installerat sig bra under dessa 2 veckorna han har varit här. Han kommer att fortsätta som innan att han är varannan vecka hos mig och varannan hos sin pappa så länge vi märker att det fungerar bra för honom själv!   
Så ni som skrivit kommentarer om hur dålig mamma jag är osv, drop ded eller något, vi känner vår son bäst så lägg er inte i, tack!  
 
Såååå, nu har jag avreagerat mig lite!
 
Jag hittade en ny runda idag när jag var ute och gick med Nova och Lilleman var på dagis! Den hade väääärldens härligaste galoppsträcka om man hade haft häst och jag saknar det såååå mkt emellanåt! Bara ge sig ut i skogen, ta ett rejält galoppass och bara stänga ute ALLT! Meen det kommer väl en tid i livet där jag har tid och framför allt råd att ta tag i det igen! Saknar träningarna och tävlingarna..
 
Äsch, nä nu ska jag kolla på P.S I love you och sedan krypa ner i sängen så tiden går fortare tills min fina man kommer hem!
 
Stora älsklingen skulle somna lilla älsklingen men stora älsklingen somnade först! :) <3
 
Kvällen efter tog lilla älsklingen efter stora älsklingen och tänkte sova på golvet och blev arg när mamma lyfte upp honom i sängen.. :)
 
Myser och läser saga för Nova, pekar i boken och säger dääär.. :') Nova kan inte bry sig mindre men Lilleman var glad iaf!
 

Giftiga barnbaciller..

Japp, Lilleman är grymt förkyld och nu börjar jag med känna av att.. Kuuul när vi ska på bröllop i helgen så jag Hoppas att det inte bryter ut!!
Men Lilleman är åtminstone feberfri så han har börjat sin inskolning på dagis nu denna veckan.. :) Än så länge går det bra, tror han kommer att trivas där!
 
Mannen jobbar så jag ska kolla på Mannen som talar med hundar och sedan krypa ner i sängen och sova lite.. :) Imoron blir det en jobbekväll så imorgon ska mannen sättas på prov och sköta nattningen av Lilleman själv.. :) Men de vet jag att han kommer klara utan större bekymmer! :)
 
 

Bästa vänner!

Bästa vänner! <3
 
Busungen i potatislandet hemma hos Henke och Ida. :)

Hela familjen på plats!

Nu har jag äntligen hela min lilla familj på plats här hemma! Lilleman har börjat finna sig tillrätta i sitt nya rum och han sov kanon hela natten i sin nya säng med! Vaknade en gång vid halv 6 i morse men räckte att jag la honom ner så somnade han om igen till 8.45.. :) <3
Tog lite längre tid att somna honom idag men försökte lägga honom redan halv 7 så att att han kan vända tillbaka dygnet lite tills inskolningen på dagis börjar nästa vecka.. :)
 
Mannen jobbar idag så Lillman och jag har varit inne i Ljungby och handlat lite och bara njutit här hemma.. :)
Älskar att äntligen ha honom här!!
Såhär fann jag honom igår när vi skulle lägga oss.. :) 
 
Massa myyyys! <3

Tidigf morgon :)

Idag var det en rktig tidig morgon, började jobba redan klockan 3 med att köra ner till Helsingborg och lossa bil och släp.. :) Sedan bar det vidare till Billesholm för lastning.. :) En lugn dag och jag slutade redan vid 12!
När jag körde Billesholm första gången i december efter 1½ års uppehåll så fick jag inte skiten på plats men idag så jävlar fick jag min revange! :) Nöjd till tusen!
 
Det blev en tur till Ikea med min karl för att köpa madrass till Lillemans säng så nu är rummet mer eller mindre klart! :) Bara lite lampor och sedan gardiner som ska på plats! Nöjda som f*n är vi båda iaf! :)
Nu blir det filmmys med älsklingen och imorgon blir det att köra hem till Blekinge och hämta min lilla fis!! :)
 
 
 
 
 

Kärlek :)

 
Det är bara så att jag älskar dej! <3

Long time, no see.

Länge sen jag uppdaterade här nu.. Mkt som har hänt sedan sist men nu har jag äntligen flyttat iaf, Lilleman kommer till helgen!
Känns som om att livet börjar falla på plats lite igen och jag vågar ser mer framåt nu.