Smälter snart bort..

Seriöst, vi har typ 26+ här inne i lägenheten så både ja o Nova smälter snart bort..! Har haft tvärdrag större delen av dagen som vi har varit hemma men ja e för feg för att ha öppet när de e mörkt o ja e hemma själv.. :P Tur att det finns fläktar iaf o när älsklingen kommer hem så öppnar han tvärdrag en stund innan han lägger sej!

Men nu är det dax för Novas kvällsrunda o sen sedan sängen.. :)
God Natt allihopa!
Puss


Sommarens favorit? :)

Vilken e er favoritglass i sommar? :)

Min e helt klart Twister, funkar i alla väder!


Promenad me Nova :)

Nu är långpromenaden me Nova avklarad.. :) Blev att gå i skogen nu där det är som svalast.. :)

Handlingen e oxå avklarad så nu sitter jag på altanen med en liten skål glass o kollar på Nova som ligger på gräsmattan o tuggar pinne.. :)

Nu blir det välla bara att dra ett varv me dammsugaren o sedan ta det lugnt resten av kvällen.. :)

Puss


Lillflickan vid ån :)

Sol o bad :)

Idag tog jag mej en härlig sovmorgon efter gårdagens tidiga morgon.. :P
När frukosten var intagen o räkningar betalda så körde jag o älsklingen till Kallinge o jag slängde mej i svärföräldrarnas pool o solade lite.. :) Helt klart bättre än ingenting eftersom att älsklingen e förkyld o så ville han fixa me lampor i husvagnen.. :)

Nu är även middagen intagen så blir att åka o handla lite sen o när de blivit svalare ska ja ut me Nova på långrunda med.. :) Jag tycker de e synd att gå långrunda mitt på dagen när det är som varmast så antingen tidigare på morgonen lr senare på kvällen, lr va säger ni? Djuren tar ju med stryk av värmen så..

Men näe, nu får det bli lite städning här hemma med.. :)
Puss


Hemkommen och jobb:)

Nu är vi hemkommna o så efter en helg nere i Skåne me älsklingens föräldrar.. :) Kommer lite bilder o så när jag orkar ladda upp dem.. :)
Tog årets första dopp i havet igår! +17grader, att ja höll på o frysa ihjäl! Jag har blivit en sån jävla badkruka dem senaste åren.. :P

Idag var min första dagen på sommarjobbet.. :) 02.15 gick jag upp, ja e fan inte klok men va gör man inte för pengar? :) Slutade klockan 1 iaf så ja ska inte klaga, har hela dagen på mej att ligga i solen juh.. ;)

Just nu överväger jag o älsklingen att åka o slänga oss i hans föräldrars pool så att man kan svalka sej lite iaf.. :)
Ingen dålig idé kanske, lr va säger ni? :)

Puss

Ultraljud :)

Idag har jag o älsklingen varit inne på ultraljud och sett vår bebis i verkligheten! Det var helt underbart att få se och veta att allt ser normalt ut! :)
Jag vill inte påstå att man känner sej lugn nu, det är lång väg kvar och mkt som kan hända på vägen men det är ändå helt underbart att veta hur allt ser ut!


Nu blev Du verklighet! <3

Bilder på Wille o Zessan :)

Jag hittade lite bilder på Anders mobil på Wille o Zessan. :) Wille finns tyvärr inte längre o Zessan lever det lyckliga lantlivet ute hos min farmor.. :) Men saknar dem gör jag! <3



Är frukosten klar snart? :)


Zessan tog Willes korg så han fick så vackert ligga på golvet brevid.. :) Hemma var det minsann hon som bestämde!


Wille tar sej en tupplur i soffan. :)


Fyllehunden. ;)

Besked om röntgen :)

Vi fick besked om Novas AD/HD röntgen idag och hon var utan anmärkning! :D Så jäkla skönt att ha detta gjort o veta att allt är bra!

Annars ikväll så har jag o Nova varit hemma hos mamma o dem en sväng o nu sitter jag o kollar på tv..

Djurpolisen i Phoenix.
Har ni sett det programmet? Det går på Animal Planet. Det är helt otroligt hur folk kan behandla sina djur och jag blir så förbannad  och det gör så ont när man ser dem lida men samtidigt så blir jag glad när man ser dem som går att rädda o får nya hem.. :)

Djurplågeri är utan tvekan det Värsta jag vet!



Home again :)

Nu är jag hemma från Karlskrona.. :) Fick lite pengar av mammsen så jag köpte mej en ny bh iaf.. :) Dem andra jag har börjar bli för små av ngn anledning.. :P
Jag var gryyymt sugen på Glassiären men självklart så regnade det så det var ju fullt där inne så tog ett stopp på Max ist.. :) Nästan lika gott som glass.. Lr inte kanske.. :P

Nu ska jag iaf ta det lite lugnt o vila en stund.. :) Inget trevlig väder att tvätta bilen i iaf..

Puss&Kram

Next stop: Karlskrona :)

Nu är det snart dax för en tur i Karlskrona me kära syster.. :) Jag har inga pengar att handla för så den delen får hon stå för.. :)
Men först så måste ja räsa upp till Backaryd o hämta min plånbok som ja glömde i Jennys bil i lördags.. :P Känner mej typ naken av att köra bil utan körkort, men de går ju lika bra ändå lr va säger ni? :)

Men innan dess så måste frukosten intas, äggmackor o några skivor annanas får det bli idag, yummi! :)

Men vi hörs mer när ja kommer hem! Andra planer för idag e att tvätta pärlan o lite så, hann bara dammsuga o torka av henne inne igår så.. :)

Puss&Kram

Min nya Pärla :)

Min nya pärla som inhandlades idag.. :)


Blåmetallic gillas! :)


Snyggt med träimitaion på instrumentpanelen.. :)

Novas djupdyk :)

Lovade ju en bild på Novas djupdyk i hålan idag juh.. Jag tycker att det starkt påminner om hur man själv såg ut när man lärde sej dyka när man var liten.. :P Ni vet när man typ bara välte sej ner från bryggkanten? :)



Lilla Fisen lär sej dyka ;)

Ny människa :)

Nu e maten intagen o jag e nyduschad o nypejlad, (heter de så när man anväder kroppsskrubb?:P),  så nu e ja som en ny människa.. :) Känns de som iaf.. :P

Nu är det slapp som gäller resten av kvällen tills mamma ringer o ja ska hämta dem ute vid hamnen o köra hem dem.. :)
Älsklingen ligger o glor på det förbannade överreklamerade bröllopet som har stått mej upp över halsen dem senaste veckorna me allt snack hit o dit om ditt o datt i tidningar, tv o radio.. Tur att våra skattepengar går till ngt iaf.. Men nej, nu e de dax att övertala honom till att kolla på film ist tycker jag minsann.. :)

Några planer för kvällen? :)
PUss&Kram


Tacos :D


Yummi! :)

Boktips :)

Måste bara tipsa er om en kanonbra bok innan jag börjar med maten.. :) Den fick iaf mej att streckläsa ut den på några dagar.

Lisa Gardner- En Ond Man

"När Theresa möter polisen Jim Beckett är hon säker på att hon har hittat drömprinsen som ska rädda henne från faderns förtryck. Men det nya livet blir ett helvete. Theresa lever i skräck för sin man och hennes enda glädje i livet är deras dotter Samantha, som både hon och Jim avgudar.
Efter två års äktenskap förstår Theresa att Jim är den seriemödare som polisen söker efter i trakten. Med Theresas hjälp hamnar Jim bakom galler och han svär på att hämnas. När han trots massiv bevakning lyckas fly vet Theresa att hon svävar i livsfara- och att polisen inte kommer att kunna skydda henne. "


En mkt spännande bok som fångar läsaren att fortsätta vilja läsa.




Tacostajm :)

Nu e ja hemma från "tävlingen" o de har gått jättebra för barnen.. :) Alva kom hem med 3 rosetter o Idde me 1 så dem var nöjda iaf.. ;) Jag tog me mej kameran idag för att fota dem lite men Självklart så glömde ja ju den i V70n när ja hoppade in i Jennys bil..! Suck, mitt huvud e allt annar än me idag vill ja lova..

På vägen hem mötte ja upp älsklingen o Julia ute vid Hålan men där blåste de ju typ storm så chansen att ja badade var typ lika me noll.. :P Men Nova o dem andra badade iaf dem galningarna medan ja satt o kollade på me handdukar runt mej.. :P
Ni ska få se en rolig bild på Nova sen när hon gör ett djupdyk galenpannan.. :)

På vägen hem från Hålan så stannade jag till på Maxi för att handla grejer te tacosen sen men Sälvklart glömde ja ju hälften av de ja skulle köpa typ.. Suck för mitt minne ibland!

Menmen, älsklingen får väl handla de på vägen hem från Kallinge lr så får ja palla mej ner till Maxi igen.. Ingen tacos utan tomater o riven ost, lr hur? :)

Ikväll tippar jag på att de blir filmmys me älsklingen, vi lånade en hel del filmer av Lelle o bror igår så.. :)
Vi höra av!
Puss&Kram

Uppe me tuppen :)

Lr ja nästan iaf känns de som.. :) Jag ska ju med Jenny ner till Strångamåla som jag skrev igår så nu e hunden rastad o frukost intagen iaf så nu e de bara att göra sej iordning med.. :)
o Solen skiner ju med, peppa peppa, så vi hoppas på en härlig dag, lr hur? :)

Vi hörs under dagen!
Puss&Kram

.

Nu kallar snart sängen för mej efter att ha spenderat kvällen hemma hos Lelle o bror.. :) Ska med Jenny imon o kolla när hennes dotter träningstävlar på Sporren på förmiddagen så.. :)

De senaste 2 dagarna har varit riktigt jobbiga med att försöka vända dygnet till att vara vaken hela natten o jobba me älsklingen men det har faktiskt gått bra.. :) I onsdags ville ja bara köra hem o sova o skita i allt för då gick verkligen ALLT fel när ja lassade o lossade.. Lr ja, okej inte riktigt, jag tappade aldrig ngt paket lr liknande så så farligt var det väl inte men då var jag trött o kinkig.. :P
Inatt gick det betydligt bättre iaf o då var det riktigt roligt att köra.. :) Dock fick jag typ cp-ryck på radion.. 4 kanaler o alla spelade bara samma gammla jä*la skitlåtar o jag hade ingen skiva me mej.. Mkt sappande blev det.. :P

Idag har jag varit uppe i stallet o ridit en överpigg Latte men de gick bra.. :) Dock hade hon tappat en baksko så hon kändes inte 100 procentig, vet inte om de kan ha berott på de..

Men nu måste ja lägga mej så ja orkar leva imon med.. :)

Slänger upp en låt som för övrigt e me mina största idoler- Guns N' Roses.. Lyssna o Njut för detta e en grymt bra ballad! :)
Puss&Kram



Storstädning.. :)

Usch, älsklingen kom på den dumma iden igår att vi skulle storstäda idag.. O Självklart skiner ju solen bara för det! :O Menmen, storstädningen behövdes verkligen så ska la inte gnälla o jag får gå ut o njuta lite av solen nu innan jag börjar med maten o inatt är det jobb med älsklingen.. :)

Jag ska försöka hålla mej vaken hela natten o göra allting själv me körning, lastning o lossning för att se hur lång tid jag tar på mej.. :) Annars brukar jag o älsklingen hjälpas åt me att öppna o stänga lämmar o spänna lasten mm..
Nyttig lärdom me andra ord så nu ska ja lägga mej ute i solen o ta de lite lugnt en stund.. :)

Puss&Kram

Tisdag :)

Vi blev av med Philippas hundar redan igår.. :) Dem hämtade dem på vägen hem från Tyskland så nu fick Nova lugn o ro iaf.. :) Jag har aldrig hört den hunden snarka innan men så fort vi kom in o hon fick lägga sej på sin plats så knoppade hon rejält me en gång.. :P

Idag har jag varit uppe o hälsat på Jenny o dem.. :) Var typ 100 år sen känns de som så det var roligt att träffa dem igen.. :)

Inatt blir det att köra åt älsklingen för han e typ sjuk.. Yr o konstig o då e de väl inte att rekommendera att köra lastbil tycker jag inte..

Men nu ska ja ta o vila en stund så att ja orkar me natten.. :)
Puss&Kram


Årets första dopp i Hålan för Nova.. :)

Sommaren i city 1990- Angel

Jag älskar gamla uttjatade 80-talslåtar! Detta e ju en riktigt gammal hederlig goding som iaf jag kommer att tjata ut även denna sommaren.. ;)


3 odågor..

Suck, vi har haft Philippas hundar i 4 timmar o på den tiden har båda hunnit rymma en gång, pissa ner hela trädgården där vi INTE vill att hundar ska pissa så jag har jagat dem me vattenslang, Triss har grävt i rabatten 1 gång o gräsmattan 1 gång och då hade vi ändå precis varit ute på långpromend! :O
Chappe har vi inne nu så att dem inte ska rymma och Triss o stackars Nova sitter i lina ute på tomten för att de ska vara lugnt här inne så länge som möjligt..
Man kan inte kalla det annat än KAOS!

Annars har dagen bestått av att göra klart i garaget o jag har rensat ogräs på baksidan.. :)
Sedan har vi varit en snabbis hemma hos mamma o grattat henne igen o hämtat extra galler till hundarna så att vi kan dela av dem på natten iaf.. :) Lelle har varit här nu ikväll o hjälpt mej att gå på långpromenad me Nova o Triss.. :)

Nu ska jag iaf försöka att ta det lugnt innan sängen kallar o kolla om det finns ngn bra film på tv.. :)
Puss&Kram

Kalas mm :)

Igår var det kalas igen o denna gången för kära mammsen.. :) Av oss barn fick hon presentkort på Spat i Ronneby.. :)

Senare på kvällen kollade vi på film men ja somnade typ som vanligt.. :P

Idag får man se va som händer, Anna kommer väl o lämna Philippas hundar här ikväll eftersom att dem e i Tyskland me Hennezzy.. Kommer att bli smått spännande med 3 hundar i lägenheten o särskilt när Nova o Triss inte kan låta varandra vara..

Har eran helg varit bra annars då? :)

Puss&Kram

Färdigfirat :)

Nu är det slut på 50 årskalas o studentfirande.. :) Mkt god mat har det blivit på båda ställerna så nu e de fan så att jag rullar fram! :P

Jag har inte mått så bra idag så nu ska det bli skönt att kolla på filmerna jag o älsklingen var o hyrde på vägen hem från Listerby och bara ta det lite lugnt.. :)

Imon är det kalas igen för lilla mammsen som fyller år på söndag.. :)

Men nu e älsklingen tbx från kvällspromenaden me Nova så nu blir det film! :D

Puss&Kram

Nyröntgad.. :)

Nu e lillflickan nyröntgad så nu får vi vänta tills SKK hör av sej så vi får veta hur det såg ut..:) Det var nästan lite kul när dem hade gett henne lugnande, hon såg ut som om hon tagit ett glas för mkt och hon såg ut att inte fatta nånting.. :P Lillsnuttan..:)

Men nu ska jag ta o vila lite innan allt annat ståhej drar igång.. :)
Puss&Kram

Sunes sommar :)

Haha vem gillar Inte den filmen? :) Jag Älskar den iaf och den e ju nästan ett måste att se på sommaren! :D
Äkta Svensk Sommar!


Torsdag :)

Idag vaknade jag för en gång skull o kände mej utvilad.. :) Det är ju helt hopplöst annars att sova hur länge som helst o ändå fortfarande vara trött..

Älsklingen o jag har fixat lite i garaget idag så nu ska det snart vara fit for fight.. :)

Jag o Anna har varit uppe i stallet i regnet o ridit Latte o Hennezzy en runda.. :) Sista gången jag red Hennezzy för på lördag åker han ner mot Tyskland.. Hoppas han får det bra där iaf men jag kommer att sakna honom!

Jag lånade mamma o deras bil idag så har varit hemma hos dem en stund med o lämnat tbx den o så.. :)

Nu kallar iaf sängen, mkt att göra imon!
Först veterinären o röntga Nova o sen såg jag idag att vi hade missat hennes 1 års vaccinering! Så jävla korkat att göra det menmen, hoppas på att dem kanske kan ge henne den imon..
Sen så fyller pappa 50 så ska dit o gratta honom lite o sen så tar älsklingens kusin studenten så dit ska vi oxå.. :)
Så som sagt, fullbokad dag!

God natt på er!
Puss&Kram

Skattepengar :)

Idag trillde skattepengarna in på kontot o de va ju inte helt fel inte.. :) Det blev att boka AD/HD röntgen till Nova så att man kan känna sej lite lugnare om det nu e som de ska.. :)

Sitter o kollar lite på en ny bil till mej med.. Finns en del fina men priset ska ju vara rätt med.. :)

Ikväll blir det kanske att åka me älsklingen om hans huvudvärk har släppt.. :) Inge kul o jobba en hel natt om inte huvvet e med ju..

Men nu ska jag fortsätta min städning här hemma.. :)
Vi hörs!
Puss&Kram

Cougar Town :)

Jag bara Älskar det programmet!
Vad säger ni, Hiss eller Diss för det programmet? :)


Pärlan borta:)

Nu e äntligen min lilla Pärla såld.. :) Känns lite tråkigt men me alla problem jag har haft me han så e de lika bra även om han faktiskt såldes hel.. :)

Jag har även hunnit med stallet idag på förmiddagen o red Latte o hon skötte sej jättebra.. :)
Nu börjar garaget bli klart med,lite kvar att måla bara..:)

Men nu ska jag göra mej redo för att åka hem till mamma o dem o hälsa på.. :)
Vi hörs!
Puss&Kram


Drifting i Knislinge :)

Idag har jag varit me älsklingen, Jesper o Jonna i Knislinge o kollat på SERIÖS drifting.. :) Lr ja, betydligt seriösare än igår iaf!  Riktigt kul har det varit o solen har stekt på rätt så bra så lite färg har man oxå fått minsann.. :)

Nu e vi hemma iaf o jag har fått i mej lite mat o tvättat o semskinnat 740n har jag me gjort.. Var en som skulle komma o kolla på den men de tror jag först på när han står på uppfarten.. Finns inget värre än oseriösa köpare, lr va säger ni?

Har ni haft en bra helg annars då? :)
Puss&Kram


Lördag :)

Idag har jag inte gjort allt för mkt.. Skulle varit på möhippa men mamma blev dålig så vi hoppade det.. :) Ist har jag kollar på när älsklingen har satt gipsskivor i garaget o hjälpt honom lite med det.. :)

Sedan åkte vi ut te Hålan för att bada me Nova men jag chickade ur som vanligt..:P  Hatar att bada när det är för kallt men älsklingen o Nova badade iaf.. :)

Nu ikväll har vi även varit på "drifting och race" men som vanligt var det inte många bilar som körde.. Menmen man ska inte gnälla när man inte kör själv heller så o de va kul o träffa lite folk iaf.. :)

Nu har jag, älsklingen, Johanna o Victor varit på Frasses o käkat så nu är det dax att stämpla ut o gå o lägga sej.. :) Imon ska vi på drifting i Knislinge(?) o de får vi hoppas e ngt mer o ha än dagens.. :)

Men ni får ha det så bra!
Puss&Kram

Slänger även upp en bild på magen som har börjat växa lite smått nu.. :)

v.14 :)

Årets samling :)

Årets samling under tiden på skolan.. :) Många kort blev det o en del kurs- och utbildningsintyg med och betygen kommer senare i sommar.. :)
Stolt e ja iaf som verkligen klarade av allting! :)


"Skolavslutning" :)

Idag har vi haft avslutning i skolan.. :) Riktigt trevligt att sitta hela klassen o äta smörgåstårta o prata o sen få våra kursintyg mm.. :) Jag o 2 kompisar fick t.om åka i vår ena lärares Mustangcab.. ;) Naaajs, jag vill me ha en cab!
Dock e de blandade känslor när man slutar skolan.. Många man kommer att sakna o så.

Men nu e ja hemma iaf o jag o älsklingen ska grilla o lite så om en stund.. :) Kanske åka ut o bada en sväng om tid finnes.. :)

Kan fortfarande inte ladda upp bilder! Undrar vad de e för fel.....!

 

 


Yeeey.

Jaja, jag kunde ladda upp 2 bilder idag iaf.. :)


Nya sötponnyn i stallet :)


Nike e miini :)




Promenad :)

Nu har jag syster o hunden tagit oss en promenad från Kallinge te Ronneby.. :) Det är ju inte så långt iofs men för ngn som mej som inte rör sej så mkt så.. :P Men de va inte så farligt som jag trodde, dock var sandaler inte dem bästa att gå i så nu har jag ont i ryggen.. Menmen välbehövd runda för både mej o Nova iaf.. :)

Har även varit nere på åkeriet i Hoby o fått mina praktikpapper påskriva av Anders.. :)
Imon slutar vi Äntligen skolan! :D

Det går fortfarande inte att ladda upp några bilder o det gör mej såå irriterad!

Men nu ska jag vara social me syster.. :)
Puss&Kram

Stallet :)

Idag passade jag på att åka upp till stallet på förmiddagen i tro om att de inte skulle vara så varmt att rida, men tjii fick ju jag.. :) Red iaf Latte på banan o hon skötte sej bra när hon väl fått göra sej av med den värsta energin så efteråt fick hon sej en välförtjänt dusch.. :)
Tog lite bilder på den nya ponnyn som har kommit o lite på hundarna men jag kan inte ladda upp några bilder idag heller o det är så dryyygt när man väl har bilder som man vill ladda upp! :O

Idag kommer det ev en o kollar på 740n med så det får bli att tvätta honom sen när den värsta solen har försvunit från framsidan.. :) Håll tummarna!

Men nu ska jag gå ut i den fina solen, kan inte sitta inne när den väl e framme! Vi hörs!

Puss&Kram


Karlskrona mm :)

Idag har jag varit med mamma o mormor en sväng inne i Karlskrona.. :) Fick 2 par skor så nu ska jag minsann klara mej hela sommaren.. ;) <3
Har försökt ladda upp bilder på dem men som vanligt så ska tekniken tjabba me mej så får ta det en annan dag.. :@

Efter det har älsklingen o jag gjort klart 740n så nu ligger han minsann ute på annons.. :) Skönt att ha det gjort!

Ikväll har jag varit hemma hos mamma o dem o ätit middag, ungsbakad falukorv o potatismos, Yummi! :)

Snart kallar sängen med.. :)

Puss&Kram

Göteborg mm :)

Igår tog jag Äntligen mitt förnuft till fånga typ 2 år för sent lr ngt.. Men nu ska iaf 740n säljas! Nu har vi lagat honom för sista gången så nu orkar jag inte me han mer..

Så älsklingen o jag åkte till Göteborg för att kolla på en 855.. Jag vet, de e en bit för en bil men de va den bästa vi hittade i min prisklass, trodde vi.. Älsklingen ringde o frågade en massa om bilen o så särskilt om den läckte olja lr vatten men de skulle inte vara några problem med den mer än lite lacksläpp på ena bakdörren o framskärmen.. Jo tjena, när vi kom dit så såg vi bara en jävla skrothög me lacksläpp på nästan hela bakdörren o framskärmen.. O när vi böjade oss o kollade under så tro fan att den läckte olja mellan motor o växellåda med.. SUCK säger jag bara! Hur kan man Inte märka att ens bil läcker olja? Jaja det var bara att tacka för oss o köra hem igen.. Lr snarare direkt till Hoby för att börja jobba..

Halv 8 i morse var vi hemma o så var vi tvugna att gå upp vid halv 1 för dem skulle komma o installera ny kyl o frys så vi e lite döda idag båda två..

Idag har vi iaf gjort i ordning 740n lite, putsat upp den o dammsugat o lite sånt så imon åker han ut på annons!

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen o knappra ihop en annons.. :)


Märgben, yummi :)