Nova bus :)

Vem behöver dokumentförstörare när man har Nova? :)


Halvt ton tonåring..

Sitter o kollar på det programmet på 3an och jag blir så jääääävla irriterad! Överviktiga tonåringar som får världens chans att göra en magsäcksförminskning och på så vis börja ett nytt liv beter sej som bortskämda snorungar..
Och sedan föräldrarna som verkligen Skämmer bort dem med! Sätt lite press på dem ist för att ge vika för deras minsta befallning.. Mamma gör det, mamma hämta det, mamma jag vill inte, mamma jag har ont i stortån, mamma köp ett nytt tv-spel till mej osv.osv.osv..
Jisses, jag förstår väl oxå att det inte kan vara så lätt att väga 350kg men när man får en sån här chans?
Jag har definitivt inget emot kraftigt överviktiga människor, ibland finns det faktiskt andra anledningar till att man är det än fel mat och för lite motion som sjukdom mm, men när man ser hur dem beter sej i programmet så blir jag bara irriterad!

Nej nu ska jag lugna ner mina nerver me lite kvällsmat o ett avsnitt av CSI NY innan Novas kvällspromenad.. :)
Puss&Kram

Toto- Stop loving you

Låttips :)


Karlskrona :)

Nu är Novas morgonpromenad avklarad o min frukost snart intagen.. :)
Det blir strax att göra sej i ordning o göra en liten roadtrip in till Karlskrona.. :)

Hoppas att ni får en bra dag! :)
Puss&Kram

Packhjälp? :)

Idag har dagen bestått av lite fix av bilen o lite flyttpackning.. :) Varför ha grejer uppe som man vet att man ändå inte kommer använda innan vi flyttar? :)

Kvällen har bestått av filmmys me älsklingen o snart kallar sängen med.. :)

Idag blev skötbordet helt färdigt förresten! :D Kommer bild så fort jag har tagit en på resultatet.. :)

Idag gick jag in i v.26.. :) Tiden går fortare än vad man tror och varje dag e en ny dag närmare december..! :)

Nova tycker att det e lika bra att hålla koll så att husse gör rätt.. :)

Gäsp..

Nu är det minsann så att John Blund kallar på en i sovrummet.. :P Har haft en trevlig eftermiddag/kväll som då har bestått utav släktträff hos älsklingens mormor o morfar som jag skrev i förra inlägget o nu ikväll har Victor o älsklingens syster varit här o kollat på film med oss, Den Nakna Pistolen, som vi spelade in igår.. :)
Lr ja, ja o Julia sov oss nog igenom de mesta av den men de va skönt det med.. ;)

Nu har dem iaf åkt hem o älsklingen e ute me Nova på kvällsrunda medan jag har plockat undan här inne så nu ska ja krypa ner i sängen o fortsätta sova.. :)
God Natt på er!
Puss&Kram

Regnet det bara öser ner...

Vilket underbart väder det är idag, tycker ni inte? :) Ne, usch, fy o blä för regn!
Nova o ja såg ut som dränkta katter efter morgonpromenaden o inget paraply har vi heller här hemma för de ligger i husvagnen som står i Kallinge.. Smidigt nu när hösten närmar sej.. :P Får nog bli att investera i ett nytt tror jag!

O inte går det att lacka ute i garaget nu när de e så "kallt" ute.. Suck..

Jaja nu väntar jag iaf på att mitt ägg kokar klart så att ja kan äta lite frukost o i eftermiddag är det släktträff hos älsklingens mormor o morfar.. :)
Vi hörs ikv!
Puss&Kram

Trött som en gnu!

Denna dagen har det verkligen varit FULLT upp.. En massa ärenden på stan o efter många om o men så påbörjades rostlagning/lackering på 850n.. :) Blir förhoppningsvis bra när det är klart.. :)

Nu iväll var tanken att ja o älsklingen skulle till Lelle o bror o vara lite sociala men efter allt slit idag så orkar varken han lr ja göra allt för många knop så det blir att slappa hemma på soffan ist.. :)
Har inte ens kommit på vad jag ska äta till middag/kvällsmat.. Köpmat? Usch, ne vi får se va ja behagar hitta på..

Trevlig kväll!
Puss&Kram

Fredag :)

Klockan är inte så mkt man ja har ändå hunnit med att göra en del.. :) Gått på längre runda me Nova, tvättat älsklingens pärla, målat barnsakerna lite till o rensat ut sakerna ur garaget så att min Pärla får plats där inne i helgen.. :)
Resten av dagen kommer det oxå att vara fullbokad men de kommer väl en update ikväll..:)
Ha en bra dag!
Puss&Kram

Enkel äppelkaka :)

Blev huuur god som helst! :)

Ingredienser:
2 st ägg
2 dl socker
2 st äpplen
2 dl vetemjöl
50 gram margarin
0,5 tsk kanel
1 msk socker

Gör så här:
1. Smöra och bröa en ringform med avtagbar botten. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ned vetemjölet. Smeten ska kännas trögflytande. Skala och klyfta äpplena i tunna skivor. Häll ned smeten i ringformen. Bred ut den med hjälp av slickepott så det blir ett jämnt lager på botten. Fördela äppelklyftorna i smeten. Ströa över 1-2 msk socker (beroende på hur syrliga äpplena är) och kanel. Klicka ut margarinet ovanpå. Detta gör att kakan får en vacker och god yta.

2. Grädda kakan i 200 grader ca 25-30 minuter.



Blev av me lägenheten! :D

Dem som var här o kollade på lägenheten igår skulle ha den! :D Grymt skönt att slippa tänka på det!

Idag har älsklingen o jag varit på S.A Bilservice o hämtat V70n o kollat upp min 850 eftersom att bromslampan har börjat lysa.. Haha visade sej att den behövde påfyllning av bromsolja.. xD Piiinsamt!
Sedan bad vi ena killen att köra den en sväng o lyssna då älsklingen o ja misstänkte en dålig drivknut o visst hade vi rätt i det, men däremot så var den inte så pass dålig att den behövdes bytas nu.. Men de kan ju vara rätt så skönt att ha bilen fit for fight inför vintern så får se om vi inte bokar tid för de ändå.. :) Sedan kollade vi upp skramlet o de misstänkte han att de va en spricka i grenröret men de lovade han att hjälpa oss att svetsa i såna fall.. :)
Naaajs, bilen är en Pärla ändå! ;)

Vi var även en sväng inom Volvo o beställde lack till henne så i helgen blir det lite rostlagning o lackning av vissa detaljer så får polering o vaxning vänta ytterligare ngn helg.. :) Auw, hon kommer att bli så fin!

Vi har även varit borta hos bror o hjälpte han o Lelle o flytta lite grejer till deras nya lägenhet.. :) Lr ja, älsklingen hjälpte till mest då ja undviker att bära tunga saker.. :) På köpet slapp jag gå i alla Jä*la trappor som dem har! Ngn fördel me att vara gravid iaf.. ;)

Annars idag har jag bara målat sista lagret me färg på skötbordet o satt dit de nya knopparna o lite sånt småplock.. :) 2 längre rundor me Nova har jag oxå hunnit med.. :) Tur att de e ngn som håller mej sysselsatt me motionen.. :)

Idag tog jag slag i saken o utnyttjade äppelträdet på baksidan o bakade 2 äppelkakor.. :) Yummi, smakade riktigt bra vill ja lova.. ;) Mamma hämtade den ena nu efter att hon slutade jobba så att ja slapp äta upp båda själv.. ;)

Men nu ska ja ta de lite lugnt framför tvn innan Novas kvällsrunda o sängen kallar! :)
Puss&Kram

Lägenhetsvisning :)

Nu har det precis varit några o kollat på lägenheten.. :) Så nu får vi hålla tummarna för att dem vill ha den! :)

Dagen har mest bestått av målning av spjälsäng o skötbord o lite småärenden.. :)

Är det inte lite höstväder idag tycker ni? Jävla blåst, dock inget regn så de e ju skönt de iaf! :)
Så jag sitter här med mitt te framför tvn o kollar på Livet på BB o njuter av att Inte vara ute i blåsten för tillfället.. :P
Men sen ska ju Nova ut iofs men de e ett senare problem.. ;)

Men nu ska ja återgå till programmet!
Puss&Kram

Guns N' Roses-Civil war

En låt av mina största idoler här i livet :)



Tisdag :)

Idag har det blivit att måla ett lager färg till på skötbordet o sedan plocka ner lite hyllor o sånt som vi ändå inte kommer att använda innan vi flyttar.. :) Känns rätt så skönt att vara ute i god tid så att man slipper stressa sen när det närmar sej! :)

Nu ikväll har jag varit hemma hos mamma o dem en sväng o hälsat på o jag o mammsen har gått en lite längre runda me Nova som hade waaaay to much överskottsenergi! :)

Imon kommer det en som ska kolla på lägenheten så jag har städat undan en del men de e ju fortfarande kaos i o med att vi håller på o packar.. :P Hade varit skönt o bli av med den innan vi flyttar så att vi slipper dubbla hyror o dubbel uppvärmning!

Men nu ska jag ta det lite lugnt framför tvn innan sängen kallar så vi hörs imon! :)
Puss&Kram

Dagen :)

När jag väl fick upp min kära älskling så blev det som sagt en tripp till färgaffären o köpa färg till skötbordet o spjälsängen o påbörja det.. :) Slipade o målade första lagret på skötbordet o älsklingen slipade spjälsängen.. :) Spjälsängen är redan vit men färgen behöver bättras på.. :)
Det kommer bli såå fint när det är klart!

Nu ikväll var jag ute o tränade Sök me Nova o hon e faktiskt riktigt duktig på det när hon koncentrerar sej! Det är ngt men verkligen skulle utveckla henne i för hon tycker att det e jätteroligt o viftar på svansen konstant Heeela tiden! :)

Gav även Fångarna på fortet en chans men näääe, de va Betydligt bättre förr!

Nu sitter jag o kollar på CSI NY o snart är det dax för Novas kvällsrunda.. Hade varit skönt om det slutade regna till dess!
Puss

Ny magbild :)


v.25+1 :)

Måndag :)

Idag vaknade man till fint väder så det fick minsann bli en härlig långpromenad me Nova innan frukosten.. :)

Idag är det väl inte så mkt som står på schemat, älsklingen o jag ska till färgaffären o handla lite färg till skötbordet o spjälsängen som ska vara mitt lilla projekt att måla om i veckan.. :)

Ni kanske tycker att det verkar lite tidigt att hålla på me sånt redan nu men vi ska ju hinna med att flytta oxå så då vill vi koncentrera oss på det o slippa ha en massa måsten som måste göras innan lill*n kommer.. :)

Ni får ha en bra dag! :)
Puss

Grown Ups :)

Var på bio med älsklingen ikväll o såg filmen Grown Ups.. :) Säger bara en sak: asrolig!
Ngn av er som sett den? :)




Helgen! :)

Denna helgen har det verkligen varit fullt upp!

I fredags blev det en massa gjort här hemma o sedan drog vi ner till Helsingborg för att hämta vår nya säng mm o efter Helsingborg blev det Ikea i Älmhult för lite inköp av en ny garderob o babysaker.. :) Jag har ALDRIG sprungit igenom Ikea på 30 minuter o ändå få med det vi skulle ha o lite till.. :P Jeeezez vilket stressande det har varit!

Joo, dem har Ikea i Helsingborg med men dem hade inte grejerna vi var ute efter så därför blev det Älmhult.. :)

Igår så vaxade älsklingen o jag mormor o morfars bil o gjorde den fin innan vi lämnade tbx den.. :) (vi tvättade o städade den i fredags) Det tog sin lilla tid o när hade lämnat tbx den o kommit hem igen tvättade jag min bil för tanken var att den skulle vaxas idag.. :)
På kvällen var vi hos svärföräldrarna o åt middag, Riktigt skönt att slippa laga mat själv när man hållt igång hela dagen! :)

Idag är det som sagt tanken att vi ska vaxa min bil med men egentligen hade den nog behövts poleras oxå så vi har inte bestämt om vi ska ta det idag lr nästa helg när vi förhoppningsvis har mer tid.. Lr så vaxar vi den bara nu inför vintern o tar tag i den på riktigt sen till våren.. Hellre bara vax än ingenting alls så att den skyddas lite i vinter!

Men nu ska ja väcka älsklingen som fortfarande sover o se hur vi ska göra.. :)
Puss&kram

Btw, älsklingen o jag har sagt upp lägenheten! ÄNTLIGEN går livet dit vi vill! :)


Nya sängen.. :) Får en bättre ny bild sen när den e på plats i vårt nya place! :)

Plättdax :)

Blev ju inga plättor för mej igår så det fick bli idag ist! :) Köpte mej ett nytt plättjärn av pengarna jag fick av mormor o morfar igår o jag höll tusan på att slänga ut de genom fönstret när plätta efter plätta fastnade o brändes fast! Morr va arg ja va men efter lite envishet så blev dem riktigt bra tillslut! :)

Gjorde ett försök att göra dem lite halvnyttiga så jag blandade i grahamsmjöl oxå, supergott blev det! :)

Detta Recept använde jag:
2 ägg
1 dl vetemjöl
1½ dl grahamsmjöl
6 dl mjölk
½ krm salt
knappt 50 gr smält smör (så slipper man använda ngt vid stekningen)



Kvällsmat :)

Nu sitter jag här o knaprar i mej lite kvällsmat bestående av knäckebröd o youghurt o väntar på att Livet på BB börjar.. :)
Har varit en sväng hos mormor o morfar o hälsat på, var ett tag sen.. :) Skulle lånat ett plättjärn av dem men de hade dem tydligen gett till min morbror men ja fick pengar ist till att köpa ett eget nytt.. :) <3
Så Imon kan ja göra min efterlängtade plättor.. :D
Har även hunnit med att åka o handla o lite sådant för kylskåpet ekade lite tomt.. :P

Nu ska ja återgå till mina knäckebröd.. :)
Vi hörs!
Puss


Försäkringskassan..

Sitter i telefon till försäkringskassan.. 30 minuters väntetid o började på plats 101, är nu nere på plats 61.. Tur att man inte har särskilt bråttom iaf! :O

Vill ju boka tid så att man kan få hjälp med föräldraledighet o pengar hit o dit mm.. Papper o lagar o paragrafer hit o dit o vad man har rätt o inte har rätt till är ju rätt så förvirrande tycker jag!

Onsdag :)

Usch, halva veckan har redan gått.. Men varje dag som går e en dag närmre december! :)

Har haft grymt ont i ryggen både inatt o nu under dagen.. Älsklingen masserade mej lite när han kom hem o smörjde in mej me salva men de räckte då bara tills jag gick upp igen.. =/ Jaja, jag har alltid sagt att e de ngt jag kommer att ha problem med under en graviditet så är det ryggen så jag ska ju inte vänta mej ngt mirakel iaf..

Jag har iaf tagit mej för att städa bilen, dammsugit o torkat av o under dagen så ska de bli tvätt oxå om de nu inte börjar regna.. :)

Men nu e de snart dax att väcka min kära älskling.. :)
Vi hörs under dagen!
Puss&Kram

Karlskrona, middag mm :)

Det blev lite inköp i Karlskrona innan, 2 linnen, 1 tröja, leggings, bh o strumpor.. :) Dessutom blev det premiär på Glassiären för mej i år, finally typ! Har sagt sen dem öppnade i våras typ att ja ska dit o äta men inte har det blivit av inte! Men åhh så gott de e! ;)

Efter det så var älsklingen o jag iväg o fixade en sak som får hållas hemlig tills vidare.. ;)

Nu ikväll har jag varit hemma hos mammsen o ätit middag o pratat lite medan Nova mest har busat runt! :)
Lite nytta hemma har jag oxå hunnit med, typ vikt tvätt o dammsugit o så..:)

Men nu blir det en lugn kväll fram tills sängen kallar! Lill*n lever loppas i magen så nu ska jag sitta här o njuta av det lite.. :)
Puss&Kram


Inbakad hotdog :)

Time for breakfast and Karlskrona :)

Nu är Novas raska morgonpromenad avklarad! :) Hur trött jag än må vara på morgonen så vaknar man alltid till lite när man väl kommer ut o rör på sej.. :)

Nu är det dax för lite frukost för mej o sedan göra sej i ordning för att hämta syster o sen in till Karlskrona för en shoppingdag med henne.. :)

Hörs under dagen! :)
Puss&Kram

Låttips :)

Abba- Does your mother know



Barnmorskan mm :)

Det gick alldeles utmärkt hos barnmorskan idag.. :) Bortsett från att hon nog satte nålen genom hela armen ist för i blodkärlet så jag har ett fint litet blåmärke där nu.. :O Tur att jag inte e så jättenålrädd iaf!
Idag mätte vi magen, tog blodprov, blodvärde, kollade blodtryck o lyssnade på hjärtljud.. :)
Magen växte helt perfekt, låg på 23 centimeter o det var precis på normalt i växtkurvan! :D Blodvärdet hade dock sjunkt ytterligare så nu får jag utöka till 2 järntabletter om dagen ist o blodtrycket hade höjts till denna gången.. :) Sist låg det på 90/50 o idag på 120/60 så de var lite skillnad.. :)

Efter bm så gick jag för att skriva in mej på ams igen.. Såå drygt men vad ska man göra.. Bättre med lite pengar än inga pengar alls! :)

Har även sökt lite jobb o så nu när jag kom hem så får vi se vad det blir av det.. :)

Här kommer även lite bilder från helgen! :)


Jag förstår inte hur de kan vara gott o suga på en sånhär?
















Inte alla som har en egen swimmingpool utanför husvagnen.. :)


Badmonstret Nova :)


Campingen sedd från bryggan :)


Dax för hemfärd :)


Ngn var nog full när dem sågade staketet.. lr så är det endast gjort för att reta folk.. Och dem lyckas! :P

Måndag :)

Skönt att slippa gå upp kl.2 för att gå till jobbet idag faktiskt.. :P Drog mej till nästan halv 9 o sen var det en rask promenad me Nova som gällde..:) Måste försöka att inte bli så lat nu bara för att ja slutat jobba så o vad kan vara bättre än att utnyttja sin hund till de? :P

Idag är det barnmorskan o lite småärenden som gäller så jag måste hoppa in i duschen o göra mej i ordning! :)
Vi hörs under dagen o då ska jag försöka att ladda upp lite bilder från helgen.. :)
Puss på er!

Regn o åska :)

Nu sitter älsklingen, jag o Nova i husvagnen nere i Landskrona o lyssnar på regnet o åskan utanför.. Lite småmysigt så länge man slipper vara ute i det.. ;)

Igår var ju sista jobbedagen för mej o älsklingen hjälpte mej o det var ju tur det för det var verkligen Kaos! Hur mkt bröd som helst kändes de som o hur många ställen som helst att lämna på.. Menmen, vi löste de tsms o blev klara i bra tid o de va ju de som var tanken när han skulle hjälpa mej.. ;)

När vi kom ner till Landskrona blev det kräftskiva på kvällen men kvällen slutade ganska så tidigt för mej o älsklingen eftersom att vi hade varit uppe tidigt men det var trevligt så länge det varade.. ;)

Idag har det inte blivit många knop gjorda, alla är ganska så slitna av ngn anledning.. :)
Snart är det dax för grillning med! :)


BusyBusy :)

Idag har det varit fullt upp heeela dagen! Jobbade över en timme idag o när ja kom hem så satte älsklingen o jag igång me allt vi skulle få uträttat idag..
*Återvinningen
*Hämta husvagnen
*Handla det sista inför helgens campingtur
*Packa husvagnen
*Storstäda lägenheten
M.m m.m..
Så som sagt, upptaget har det varit minsann!
Snart är det iaf dax för sängen o ladda inför sista jobbedagen imon! :) Men imon ska älsklingen hjälpa mej så att vi förhoppningsvis blir klara i tid så att vi kan komma iväg i vettig tid med husvagnen.. :D

Men nu ska ja kolla klart på Livet på BB innan duschen o sängen kallar! :)
Puss&Kram

Onsdag, 2 days to go! :)

Nu är ännu en dag avklarad på jobbet= 1 dag närmre fredag o jag slutar! :)
Har gått bra idag med, lite synd o sluta ändå när man väl har kommit in i det menmen.. :P

När ja kom hem så hjälpte jag älsklingen lite o rensade ogräs mellan plattorna på framsidan medan han klippte ner häcken o klippte gräset.. :)

Nu har jag precis varit o handlat så nu blir det kvällspromenad me hunden sen blir det tusan sängen! Har knappt hunnit vila ngt idag o de känns i kroppen minsann!

Lill*n har levt loppan i magen dem senaste 2 dagarna, tror h*n tränar för ett maraton sen.. :)
Men mysigt att man äntligen har börjat känns det på "riktigt"!

Nu ska jag o min tjocka mage gå ut me hunden.. :)
Puss&Kram

Barnvagnen :)

Här kommer bilderna på barnvagnen som ja lovade! :)






Längtar tills lill*n ligger i den! :) <3

Fosterutveckling v.23

Bebisen väger nu strax över ett halvt kilo och är ungefär 29 cm lång från hjässa till häl. Hörseln är välutvecklad och den kan höra din röst (som under vatten), dina hjärtslag och de mullrande, gurglande och kurrande ljud din mage och tarm gör. Höga ljud som bebisen ofta hör inne i livmodern, t ex hundskall eller dammsugaren, kommer förmodligen inte att låta otäcka efter födseln.

Många studier pekar på att bebisar i magen ofta gillar klassisk musik. Pröva att spela något du själv tycker om och se om bebisen reagerar. Lugnar den ner sig när musiken är långsam och blir livligare när den är snabbare? Vem vet, du kanske bär på en blivande dirigent!

Din bebis hörsel fortsätter att utvecklas och lungorna håller på att förbereda sig inför livet utanför livmodern. Nu är bebisen så stor att du kanske kan se den röra på sig under dina kläder!

Du kanske börjar känna dig klumpig och ovig nu när din tyngdpunkt förflyttat sig. Tandköttet blöder eventuellt när du borstar tänderna och du kanske har fått knoppnavel. Sådant kommer att gå tillbaks till hur det var förut efter förlossningen.


v.23+1, växer så det knakar! :)

Bilduppdatering :)

Här kommer lite bilder som jag har lovat att uppdatera er om.. :)


En bild från campingen o vårt nya förtält! :)


Nova med sitt fina bandage efter vet.besöket.. :)


Världens finaste filt som jag har fått av mammsen.. ;)


O även jag fick en knäpp i huvvet o tvättade bilen i regnet igår.. :P

Kommer bild på barnvagnen som älsklingen o jag köpte igår när jag har tagit en.. :)
Den fick vi av mina föräldrar! :D <3

Annars har det bara varit jobb idag som flutit på bra.. :) Sista veckan.. Känns lite bitterljuvt, bittert för att inkomsten försvinner o ljuvt för att ja slipper jobbet som ja ändå inte trivs med!

Men nu är det snart dax för sängen o ringa älsklingen som började jobba ikväll o se om han fortfarande e vaken..:)

Go Natt på er!
Puss&Kram



Lördag :)

Nu är det snart dax för hemfärd från campingen.. :) Älsklingens föräldrar hjälpte oss igår att ta ner förtältet o de eftersom att det skulle regan idag så det slipper vi nu iaf! :)
Dessa dagarna har varit kanonbra! Nära till jobbet o allt o våra föräldrar har varit här o grillat o lite så med oss. :)

Nu är det bara hem o plocka ut sakerna som vi behöver ut husvagnen, vi ska ut nästa helg igen o ikväll ska vi till min far o grilla lite..

Vi hörs!
Puss&Kram

torsdag :)

Idag har det gått bra på jobbet igen.. :) Inte bra detta, blir ju inga övertidstimmar knappt längre juh=mindre lön! :P
Menmen, skönt o komma in i det.. När det är 1 vecka kvar.. :P

Ikväll kommer iaf mamma o dem upp o ska grilla lite me oss.. :)

Men nu ska ja springa upp o duscha lite o sen börja förbereda maten lite.. :)
Vi hörs!
Puss&Kram

Första sparken o camping :)

Igår kände jag bebisens sparkar på "riktigt"  för första gången när jag gick o la mej! :D Jag har min moderkaka i framväggen o pga det så kan det vara svårt att känna sparkar mm så det var verkligen supermysigt, finally! Älsklingen fick oxå känna en liten en iaf.. :) Jisses, jag e redan i vecka 22+3 så det var på tiden tycker jag.. :)

Idag har jobbet flutit på Riktigt bra! Slutade redan kl.11.15 men efterson att ja vill ha fullt betalt så städade ja ut lastbilen lite mer noggrant o tog betalt för de..:P Långt ifrån ren men nu ligger det inte 5 ton grus o smulor o saker man inte vill veta va de e på golvet o i alla fack iaf! :)

Efter jobbet körde ja te apoteket i Tingsryd o sedan mötte jag upp älsklingen så att vi körde tsms till campingen.. :) SÅ skönt att ha betydligt närmre till jobbet vilket betyder att jag kan sova 30 min längre på morgonen.. ;)

Men nu ska ja spela en omgång kort me älsklingen innan sängen kallar! :)
Har en massa bilder att ladda upp men det får nog vänta till jag kommer hem, e så segt me mobilt bredband ute i ingenstans..:)

GoNatt på er!
Puss&Kram

Bra jobbdag o oplanerat vet.besök..:)

Idag har jobbet flutit på riktigt bra måste jag säga.. :) Slutade innan 1 o då var jag ändå en sväng på verkstaden för förardörren gick inte o öppna huxflux så dem fick ta sej en titt på de o beställa nya delar.. :)

När jag kom hem så slängde vi i oss lite mat o sen fick vi köra te veterinären me Nova för hon hade skavt upp "övre trampdynan".. Så veterinären fick söva henne o klippa bort den överflödiga huden o linda om det lite så får vi se hur det läker.. :) Dyrt var det iaf men va ska man göra? Hade ju inte precis fått för man att klippa i henne hemma när hon e fullt vaken iaf!

Efter det så var det in till Karlskrona o Telenor o lämna in älsklingens mobil men dem trodde att det skulle hjälpa att uppdatera mjukvaran så vi får välla se de.. :)

Imon är det dax för att dra ut me husvagnen igen fast denna gången till Kärrasand i Urshult.. :) Älsklingen får campa sin sista semestervecka o jag får kortare till jobbet vilket kommer att bli SÅ skönt! :) O det är inte så mkt dyrare än o ligga o köra fram o tbx heller så det är det lätt värt.. :)

Men nu är det faktiskt dax för sängen för min del! Har inte vilat ngt idag o har varit pisstrött sen ja gick upp i morse så.. :P
Ha det så bra!
Puss&Kram

Nytt förtält :)

Jobbet rullade på rätt så bra idag för att vara en måndag vilket var Väldigt skönt! :)
2 veckor kvar sen ska minsann ryggen få vila lite från tunga lyft iaf..

När jag kom hem så slängde jag o älsklingen i oss lite lunch o drog sedan ner till Bromölla o Husvagns Expo för att titta på ett nytt förtält.. :) Efter många om o men o många utbytta pinnar senare så bestämde vi oss för att ta det då vårt gamla var slitet o trasigt.. Så nu har vi ett "nytt" Isabellatält från -05, naajs! :D

På vägen hem stannade vi på McDonalds så nu rullar vi typ fram o jag ska gå o lägga mej om ja ska orka jobba imon! :)
Vi syns o hörs!
Puss&Kram