Of to bed!

Nä, nu blir det att krypa ner i sängen tror jag bestämt! Imorgon är det mammadejt som gäller på förmiddagen och på eftermiddagen blir det att åka och kolla på ett nytt soffbord till huset! :)

Good Night people!
Puss!

Hjälp please! :)

Någon som har en Vinteroverall i strl 74-80 för en bra peng! :) Givetvis ska den vara vattentät!
Jag tänker inte slänga flera hundra på overall som Lilleman ändå växer ur till nästa år så försöker hitta en begagnad.. :)
Undrar även om det finns någon som har en Lära gå vagn i fint skick? :)

Tacksam för hjälp! :)

Träning :)

Idag var jag en välbehövd runda på gymet med syster! :) Skönt att komma igång igen måste jag säga..

Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket nytta idag, har gjort lite storkok till Lilleman att ha i frysen, packat ännu en kartong och baaaaaara slappat på soffan då Lilleman passade på att ta en powernap på si så där nästan 3 timmar! :)

Har suttit idag och kollat runt på lite olika sidor med grejer som ska inhandlas till huset. :) Det roliga med att flytta, man får köpa saker! :D




Billys Panpizza..

Måste varit det äckligaste jag har ätit på länge!


God Morgon! :)

Dags för frukost och sedan en promenad med Nova och Lilleman och förhoppningsvis hinner vi Innan regnet kommer! :)

Sedan får vi se vad dagen har att erbjuda, blev inget gym igår så det får bli idag istället innan jag slappar till helt! :)
Puss!

:)

Lite effektiv har jag minsann varit idag.. :) Har hunnit packa ner några kartonger från köket, tvättat 2 maskiner tvätt, varit uppe i huset och hämtat dassapapper då älsklingen råkade ta med sig allt upp dit.. :) Jaja, en massa onödigt vetande, men nu vet ni! :)

Har även återigen gjort 2 äppelpajer att ha i frysen. :) Supersmidigt att ha sådant klart ifall om att någon skulle få för sig att komma på fika. ;)

Lilleman ligger i sängen och ska sova igen. :) Blåsan ser bättre ut nu så nu ligger han utan plåster så att det får luftas lite när han ändå bara ligger i sängen. :) Kan tänka mig att det blir varmt med både plåster och strumpor på inomhus.. :S

Nu är det dags att betala räkningarna.. Jippie!

Lugn dag.. :)

Idag blir det nog en relativt lugn dag hemma. :) Lite städning, tvätt och packning är det som står på listan idag.. :) Det blir förhoppningsvis en tur till gymet med syster med, var en hel vecka sedan jag var där! :)

På schemat nu så är det lek och bus med Lilleman som gäller innan det är dags för lunch och sova för hans del. :)
Puss!


Lilleman fick världens blodblåsa igår från Ingenstans på stortån! Men han sa inte ett pip när vi tog hål på den och klämde lite för att få ut all skit medan jag tyckte att det borde gjort svinont! Man vet ju själv hur mycket det svider när man tar hål på blåsor..

Varm choklad..

Blev bara sådär helt plötsligt jävligt sugen på varm choklad med grädde!

Håller hårt.. :)

Lilleman tyckte att pappa körde för fort.. När bilen stod stilla! :) <3

 

Vi tog en liten paus i renoveringen ikväll och åkte på bilträff istället. :) Alltid kul att se folk bjuda på sitt gummi.. ;)
Men vi hämtade Lilleman hos sin farmor och farfar för en stund sedan och nu ligger han i sängen och sover. :) Älsklingen och dem drog vidare på rejs tror jag och efter det så skulle älsklingen och Victor fortsätta i huset tydligen.. :) Underbara dem!

Jag själv ska ut med Nova på kvällsrunda nu och sedan krypa ner i sängen tror jag bestämt! :)
Imorgon väntar en ny dag med gips, spackling och slipning! :)
Puss!

Lunch för 3 :)

Så jäkla härligt var det igår att inte göra ett skit. :) Eller ja, jag kunde äntligen göra lite nytta här hemma, typ tvätta några maskiner tvätt och packa ner lite i kartonger i lugn och ro.. :) Vid halv 5 körde jag, Lilleman och Nova till Lörby och hämtade älsklingen på åkeriet och sedan lite handling och sådant efter det.
På kvällen kom bror och Lelle hit och käkade middag.. :)

Idag ska vi vara i huset hela dagen.. :) Älsklingen och Victor har varit och köpt renoveringsgips idag så nu är dem på g upp dit och ska börja sätta upp det medan jag är hemma och ska laga ihop lite lunch till oss. :)
Vi hade ju först tänkt att anväda oss av renoveringstapet för att slippa all bredspackling men så fick vi reda på att det fanns gips ist. ;) Haha smarta oss!! Men nu slipper jag riva mer tapeter iaf! :P

Nu ska jag fortsätta med lunchen så att jag kan åka upp dit.. :)
Puss!



Jag konstaterade i morse när jag jobbade att Vildsvin kan springa JÄVLIGT fort!

Envisa son..

Har försökt att få min son att somna i snart 2 timmar utan framgång.. Envis? Nä inte så farligt..

Nu är iaf sofforna sålda så en sak mindre att tänka på vid flytten! :)

Så fort Lilleman har somnat så ska jag fixa lite mat och så som vi kan ha i frysen + passa på att göra rabarberpaj. :) Skönt att bara ha en dag hemma faktiskt! :)


Fisbebis! <3

Renovera..

Jag missade mammaträffen idag.. Tråkigt, men det är en ny nästa vecka iaf! :)

Vi la ut våra soffor på Blocket igår och det var en och tittade på dem idag och efter det så körde jag och Lilleman till huset och fortsatte med tapeterna. :) Nu börjar det lika något iaf, har kommit en bra bit på vägen och älsklingen och jag är ganska så säkra på hur vi vill ha det i vardagsrummet och matsalsrummet nu.. :)

Imorgon är jag ledig från jobbet och jag måste säga att det känns väldigt skönt att få sova redigt en natt denna veckan iaf! :) Dessutom ska jag bara ha en mamma/Casperdag hemma så det blir ingen tapetrivning imorgon! :)

Älsklingen är uppe i huset fortfarande och river river lite vid murstocken så att vi får fram den redigt och jag åkte hem och la Lilleman ist.. :)

Nu ska jag lägga mig ner på soffan och bara ta det lugnt till han kommer hem! :)


Påbörjad rivning i vardagsrummet.. :)

Huvudvärken..

Är ett faktum just nu.. Fick stressa lite på jobbet idag då älsklingen skulle iväg tidigare än beräknat+ att tidningarna var försenade. Så nu blir det att ta en alvedon och sedan krypa ner i sängen och hoppas på att Lilleman låter mig sova en stund eller 2..
Puss!

Trött Tröttare Tröttast!

Det är jag för tillfället! Helt slut idag även om den inte har varit så ansträngande i huset.. Kan ju bero på brist på sömn.

Imorgon börjar älsklingen jobba igen så jag ska fortsätta med tapeterna och så själv är tanken.. :)

Nu ska jag iaf ta kvällen och äta knäckebröd med ägg på innan sängen kallar! Imorgon är det jobb och sedan är det mammaträff vid 10.. :)
Puss!

10350 :)

Så mycket väger vår lilla fis nu! :) Haha han har gått upp nästan 1200g på drygt en månad, jag fattar inte vad vi ger honom att äta! :)

Sköterskan hade hembesök idag och har pratat lite om barnsäkring och lite sådant.. :) Känns som om att det mesta sådant handlar om sunt förnuft och att de saker från ett barns synvinkel! :)

Nu ligger Lilleman och sover och jag fixar lite tidig middag då vi ska upp till huset och fortsätta där! :)

RivaRivaRiva :)

Igår var det återigen en full dag.. :) Bortsett från när vi var på banken så var vi uppe i huset hela dagen och jag har börjat riva ner tapeterna i vardagsrummet medan älsklingen har skött det andra. :)
Roligare jobb har man ju haft än att riva tapeter och FY FAN för strukturtapeter som sitter som berget!
Men det blir nog bra när det är klart! ;) Dock har vi inte ens valt nya tapeter ännu... :P

Nu har jag jobbat klart för idag och jag kände då inte för att åka till gymet idag med utan nu ska jag ta och krypa ner i sängen och ladda för ännu en dag med tapetrivning. :)


Moaha, nu ska jag möblera om i hallen!

Shit, mamma såg mig!

Lika bra att krypa här ifrån.. :)

Lilla Ligistbebis! <3

Kl. 05.38

Den tiden trillade jag in på gymet efter jobbet idag! Haha jag kan säga att det var rätt så tomt där då.. :P Sprang 20 minuter på löpbandet, mest bara för att jag skulle övertala mig själv att jag klarade det den tiden på dygnet. :)
Sedan kände jag igår att det är ungefär den enda tiden på dygnet som jag kan vara på gymet till på torsdag då vi har så mycket att göra.. :) Men man ska utnyttja alla dygnets timmar, right? :)

Nu är Victor här och hjälper älsklingen att lasta flyttlass nr 2 till huset och jag och Lilleman har precis ätit frukost så nu ska vi ut och joina dem. :)

Ha en bra dag på er!

Första lasset :)

Nu är första lasset till huset kört! :D För visso med däck och fälgar från källaren men det var det fösta iaf.. ;) Vi ska tömma där nere först är tanken men även lite kläder följde med.. :) Åh så bra det känns att vara igång nu!
Snart kanske det känns som verklighet att huset faktiskt är VÅRT! :)

Lunchen med Sofie var kanontrevlig innan! Blev buffé på Thai Corner nere på stan, har aldrig ätit där innan men måste säga att det var godare där än Kinarestaurangen.. :)

Sedan har vi även hunnit plocka ner poolen och sedan då köra första lasset. :)

Imorgon är det också en fullspäckad dag med jobb, banken, fler flyttlass osv så nu ska jag krypa ihop i soffan innan jag kryper ner i sängen för natten! :)

Svar på kommentar :)

Mia ang. mammas morgonhumör, pappas tålamod :):
Tycker inte ditt morgonhumör va så hemskt när vi bodde i husvagnen... =) Men kan ju vara så att mitt humör på morgonen inte är världens bästa så man inte tänkte på det själv...

Skönt att det löste sig iaf för er... =)

KRAMAR

Svar:
Haha nä det beror på om någon retar upp mig på morgonen eller om något går fel innan jag har vaknat till liv.. ;)

Mammas morgonhumör, pappas tålamod :)

Kan ju lätt konstatera att vår son har fått sin mammas morgonhumör! Alltid lika mysigt att vakna upp med en suris, eller vad säger ni? ;) Och sedan pappas tålamod på det= Rolig morgon!

Meeeeen, när han väl har lugnat ner sig och ett leende tittar fram så är dagen räddad igen! ;)

Nu ska Lilleman slängas i badet innan det blir lunch med Sofie! :)

Fullspäckad helg :)

Ja här har det varit tomt på uppdatering i helgen.. ;) Jag har helt enkelt inte haft tid att sätta mig vid datorn.. :) Så vad har vi hittat på här hemma då?

Tjaa, i korta drag har vi varit uppe i huset som för övrigt står till vårt förfogande nu till och börja flytta in eller renovera.. :D Tanken är väl att vi ska börja renovera i matrum och vardagsrum där det är störst plats med ändå minst jobb.. :) Men vi får se!
Igår så var vi uppe och fixade lite på tomten medan ägarna städade klart huset och på eftermiddagen så var det lite kalas hemma för pappa så då var vi där och fikade.. :) Sedan fick vi med oss större delen av släkten upp till huset för en liten visning och vi fick en massa beröm över vårt val.. ;)
JAG VILL FLYTTA IN NU!!!

Snabbuppdatering, så nu ska jag gå och lägga mig hos mina älsklingar och när jag vaknar så ska det bli lunch med Sofie! :D Kan inte fatta att vi inte har setta sen Lillemans dop.. I MARS!
Puss!

Påbörjad packning :)

Idag har jag påbörjat lite packning här hemma inför flytten.. :) Känns att det börjar närma sig nu och särskilt när vi får tillgång till huset snart så då kan vi börja flytta dit saker i takt med att vi plockar ner! :) Superskönt så slipper vi en massa kartonger som står i vägen här hemma. ;)

Har även hunnit med att göra 2 äppelpajer med som ska ner i frysen och snart kommer älsklingen så jag ska strax börja med maten! :)
Tror att jag ska försöka få ihop någon kycklinggryta eller liknande.. :)

Rabattmamma :)

Jag har Aldrig i hela mitt liv haft så mycket rabattkuponger i min plånbok som jag har nu när jag är mamma!
Främst rabatter på välling och barngröt men även barnkläder. ;)

Någon som är som jag? :P Snälla säg att det finns fler som jag!


I min plånbok just nu. :)


Typiskt oss :)

Det är så typiskt mig och min syster att komma på att baka Lussekatter på sommaren! Haha men kan lova att dem är jäkligt goda! ;) + att vi slog på stort och bakade kanelbullar också!

Och jag kan säga att jag är Världssämst på att rulla ihop lussekatter!




Flugsmällan är enligt Casper Världens Bästa leksak! :)
Och ni behöver inte oroa er, dem är endast hans leksaker och inte till att utrota flugor med.. ;)

2ndra spärren :)

Idag kom jag över min 2ndra spärr på gymet. :) Första var ju att ens ta sig dit.. ;) 2andra för mig har varit hur mkt jag egentligen orkar göra.. :)
Så idag tänkte jag pressa mig själv på löpbandet och satte tiden på 30 minuter och hastigheten på 8 och skulle springa så länge jag orkade men Minst 20 minuter då jag har gjort det innan.. :)
Och jag sprang hela tiden ut och resultatet blev 4km!! Kändes så jävla bra rent ut sagt att jag lyckades pressa mig själv till det!
+ att vi cyklade dit med och det är väl kanske 2 km fram och tillbaka från mina föräldrar.. :)
Så nu ska jag baka med gott samvete jag kan lova er! ;)

God Morgon :)

Nu är jag uppe och har ätit lite frukost och ska snart gå in och väcka Lilleman som fortfarande sover.. :)

Sedan ska vi till Kallinge och hans ska få vara en stund hos morfar medan jag och syster är på gymet.. :) Sedan ska vi baka och det är nog ingen som kan gissa vad.. ;)
Eller?

Jag har sovit ganska så bra inatt men Lilleman vaknade redan vid 2 och ville äta men sedan har han sovit bra.. :) Vi var hemma hos bror och Lelle igår och åt middag och äppelpajen jag lagade på dagen.. :) GottGottGott säger jag bara! ;)

Men nu ska jag göra mig i ordning och sedan väcka Lilleman! :)
Puss!


Gym!

Älsklingen kom hem tidigt från jobbet idag, redan innan 3! :) Så nu har vi ätit lite lunch och jag ska snart åka iväg till gymet och få lite ensamtid och pappa får ta över Lillemans tjuriga humör.. :)
Fan vad barns humör kan suga musten ur en ibland!
Jag imponeras av ensamstående föräldrar som klarar så mycket som många av dem gör! Credit till er!

Frukost :)

Jag är en riktig sucker för melon! ;)


HostHost..

Lille fisen ligger inne i sin säng och hostar nu.. Dumma förkyldning! Och envisa feber som inte försvinner!
Visseligen ligger den inte på mer än 37.7 men hans normala temp ligger på 36.7 och den ger sin inte med Alvedon heller..
Så som sagt har han inte varit på sitt charmigaste humör idag.. Gnällig och skrikig större delen av dagen och inte riktigt vetat vad han vill. Han vill upp till mamma men när jag tar upp honom är det fel, leker vi som tröttnar han på 2 minuter, myser vi lika så..
Men jag vet själv hur man är när man är sjuk.. :) Typ världens mest ynkligaste människa!

Vi satt iaf och mös en lång stund innan han skulle sova så nu är han förlåten för denna dagen.. ;)

Men nu ska jag gå ut med Nova och sedan krypa ner i sängen och försöka sova jag med. :)
God Natt på er!

Åtta månader..

Lilleman är verkligen ÅTTA Månader idag! :') Jag kan inte fatta att tiden går så fort och jag vet att jag säger det varje gång men seriöst, VART TAR DEN VÄGEN?
Det är ju inte lång tid innan han är ett helt år fisbebisen! Haha kan man ens kalla honom för bebis längre? ;)



Jag är Såhär stor! :)

Slut..

Jag är verkligen helt slut i kroppen idag! Vet inte varför med tanke på att jag sov bra inatt men man ska väl ha sådana här dagar med.. :)
Caspers feber har kommit tillbaka lite så han har inte varit på sitt charmigaste humör precis.. Kan ju vara det som tar energin från mig med.. Don't know. :)

Klippte gräsmattan innan och det var verkligen ett gratis träningspass det! Vi har inte en enda rak del på hela tomten och dessutom en gräsklippare som inte är självgående+dyngsurt och högt gräs med.. BLÄ säger jag bara!

Nu ska jag sätta mig nere på golvet och leka med min son lite.. ;)
Puss!


Lillemans nya min när han inte får som han vill.. ;)


Där är min sötunge.. :) <3

Halv 9 :)

Så länge sov Lilleman nonstop till idag! :) Skönt att han kunde sova en hel natt trots förkylning och feber! Idag är han mer eller mindre feberfri så det är ett steg i rätt riktning.. :)

Och eftersom att jag med fick sova en hel natt så känner jag mig rätt så utvilad faktiskt.. :) Det blev en 40 minuters morgonpromenad och nu har jag precis ätit frukost.. :)

Älsklingen kommer hem på lunch om någon timme så jag ska strax ställa mig vid spisen och göra lite lasagne.. :)

Solen skiner ju idag så nästan synd att sitta inne egentligen.. :P

3.1 :)

Nu är gymmet avklarat för idag! :) Sprang 3.1 km idag och det är jag minsann lite stolt över då när jag började för några veckor sedan knappt orkade springa 1.. :) Lite förvånad över hur snabbt man egentligen kan jobba upp sin kondition bara man vill! :)

Lilleman är fortfarande febrig och förkyld men ändå relativt pigg.. :) Extra mammig är han dock idag lillplutten så nu resten av kvällen ska endast ägnas åt honom så fort tvätt och middag är klar! :)

Nu till middag blir det lax, potatis, sallad och creamfraiche med citronpeppar och gräslök i.. :) Yummi säger jag bara! :)


Slapp :)

Lilleman sover sedan en dryg timme tillbaka och jag ligger helt förslappad i soffan.. :) Vi har sovit lite oroligt allihopa inatt tror jag så är lite trött idag.. :) Men lite nytta har jag fått gjord ändå, handlat, tvättat 2 maskiner tvätt och gjort det dagliga röjet här hemma och när Lilleman vaknar så blir det gymet.. :)

Funderar på vad jag ska hitta på till middag med.. Hatar att laga mat till bara mig själv, det är så trist!


Snuvig bebis

Nu är Lilleman förkyld igen.. Feber, förkyld och en näsa som rinner som ett Niagarafall.. =/
Så nu har han fått alvedon och näsdroppar och sängen är upphöjd lite så får vi hoppas på att det går över snart.. :)

Idag har det varit en riktig slappedag! :) Körde hem till mamma och dem innan och älsklingen och Victor körde och tittade på folkrace i Hoka.. :)
Så nu är vi hemkommna och jag har lite kläder att gå igenom som jag har fått av älsklingens syster! :)

Sedan blir det lite myskväll och kolla på film med älsklingen! :)
Trevlig kväll på er!

Superkväll :)

Vi hade en supertrevlig kvälligår hemms hos Bonnen och Alex.. :) Martin och Jonte var också där med respektive!:)
Var väl hemma runt halv 1 och sedan direkt i sängen och jag tror både älsklingen och jag somnade som klubbade sälar.. :)
Det var skönt med sovmorgon idag och älsklingen ligger i sängen fortfarande.. :) Han går på en ny långvecka imorgon så lika bra att han får sova ut.. :) Ända sovmorgonen han har haft på typ 1 månad så den har han förtjänat tycker jag.. :)

Jag dock längtar tills han vaknar så att vi kan åka till Kallinge och hämta lillprinsen! ;)

Sedan får vi se vad som händer idag, känns som om att gymet hade behövts men vi får se vad dagen erbjuder.. :)
Puss!

Snabbvisit :)

Blir bara en snabbvisit här idag.. ;) Ska strax börja göra mih i ordning för grillskväll uppe i skogen som jag tror kommer bli kanon! ;)

Trött som fan är jag dock efter att inte få sova riktigt idag.. :) Men efter en jobbig morgon så väckte älsklingen och Lilleman mig med att ha frukosten klar och en blomma på bordet.. :) Mina sötnosar! <3

Gymmet har hunnits med och idag kändes det riktigt bra faktiskt! :) Tränade mest kondition idag och trots lite sömn så hade jag bra med energi! :)

Nu har älsklingen, jag och Victor varit nere i Jämnshög och köpt ett utemöblemang till huset.. :) Kommer bli kanon där tror jag och ett riktigt klipp gjorde vi! :)

Men nu ska jag börja göra mig i ordning och sedan ska vi lämna Lilleman i Kallinge hos mina föräldrar.. :)
Puss!


Blocketbilden.. ;)

Dagisansökan.. :)

Nu har jag suttit och skickat in ansökan on dagisplats för Lilleman så får vi se om vi får tur att få där vi vill! :)
Håll tummarna! :)


Trött bebis :)

Idag vaknade Lilleman vid halv 9 och ville inte somna om.. :) Han trodde inte på sin mamma när hon sa att han var trött och att det är lika bra att sova en liten stund till så det vara bara till att gå upp. :)
Och vad tror ni han gör nu då? Jo, sover igen då han var både trött och tjurig.. ;)
Man ska lita på sin mamma, så är det bara! ;)

Annars idag är väl planen att köra upp till Börjes igen och byta ridbyxorna vi köpte till min syster herrom dagen då dem kommer att vara för små för henne.. :) Och det är ju alltid kul att gå på Börjes.. ;)
Mindre kul är att min plånbok ligger i 850n nere i Lörby och har gjort sedan i måndags.. :P
Gissa hur handikappad jag har kännt mig utan bankkortet.. ;)
Men ikväll kommer ju älsklingen hem så då blir allt frid och fröjd igen! ;)

Men nu ska jag passa på att gå ut med stackars Nova innan Lilleman vaknar igen! :)
Puss!

Hallå, sommaren?

Vad har sommaren tagit vägen?! Seriöst, har vi ens haft ngn riktig sommar i år?
Märks riktigt nu på morgonen och kvällen att hösten närmar sig, då det är mörkt när jag åker till jobbet och blir mörkt tidigare på kvällen nu.. :( Jag är INTE redo för hösten ännu!!

"Sommaren är kort..
Det mesta REGNAR BORT!
"

Nä, nu ska jag gå ut med Nova och sedan krypa ner under täcket och fortsätta läsa min bok jag köpte på semestern.. :)
God Natt!

MammaBebisMys :)



<3 <3 <3

Baka Baka Liten Kaka :)




Mycket god.. ;)

Baksug!

Jepp, så nu blir det att utnyttja de sista rabarberna här hemma och göra en rabarberkaka.. :)

1:a i världshistorien. ;)

För första gången i världshistorien så har jag varit på gymet helt själv utan sällskap! Det ni! ;) Känns lite som om att jag hade kommit över den där tröskeln man brukar prata om när man inte vill gå till gymet utan hellre ligger hemma typ.. :) Skönt att träna var det iaf!
Eller ja, under tiden man är där är en pina men det känns bra efter iaf! :P

Hämtade Lilleman efter gymet med.. :) Han hade inte sovit lunch ännu så det var bara att lägga honom i sängen nu när vi kom hem och han somnade som om han fått en stekpanna i huvudet.. :)
Så nu ska jag passa på att hoppa in i duschen och få lite nytta gjord här hemma! :)
Puss!

Dö bananflugor, dö!

Jag verkligen hatar dem små jävlarna! Det spelar ingen roll att jag tömmer soporna dagligen, dem förökar sig ändå!
Hittade iaf ett tips på nätet som går ut på att blanda vinäger, honung och diskmedel och sedan låta det stå så kommer flugorna att dras dit, falla i och dö.. Men jag hade verken vinäger eller honung hemma så det fick bli vitvin, socker och diskmedel istället och det verkar fungera bra det med! :)
Får väl se imorgon hur många som har drunknat..

Ikväll är jag både barn och karlfri, vilket inte alls känns bra! Brukar inte vara så kinkig med att lämna iväg Lilleman över natten men idag kändes det jättesvårt men jag vet inte varför.. :O
Jag får väl ta att rycka upp mig, vet ju att han har det kanon hos farmor och farfar!

Så nu ska jag tröstäta med lite flingor och krypa ner i soffan, gosa med min hund och sedan krypa ner i sängen!
Och jag får inte ens tröstäta med socker, hur kan man då tröstäta? xD


Obeskrivlig kärlek! <3

Work out.. ;)

Det kändes riktigt bra att vara tillbaka på gymet idag! :) Körde mest på crosstrainern och sedan lite maskiner+magövningar.. :)

En annan rolig övning är denna dansen till Danza Kudoro, skitkul att koppla in datorn till tvn och försöka hänga med och man blir garanterat svettig! ;) Tur vi har rullgardiner i vardagsrummet, annars hade säkert grannarna undrat vad man sysslar med.. xD

Nu ska jag kolla klart på CSI NY och sedan hoppa in i duschen och efter det krypa ner i sängen! :)
God Natt på er!


Tripp till Börjes..:)

Idag rullade jobbet på riktigt bra måste jag säga.. :) Var hemma lagom till Lilleman vaknade och ville ha välling så det var nästan tajmat.. :) Sedan fick vi sova till halv 10 drygt men det var helt klart godkännt! :)

Efter frukost hämtade mina föräldrar mej, syster och Lilleman för att ta en tripp till Börjes och inhandla ridbyxor till min syster.. :) Dem är tydligen dyra i USA. :O

När vi kom hem så tänkte jag ta mig en powernap med Lilleman men det blev jag som sov och han låg i sängen och lekte istället. Så där fick jag för att jag trodde han var trött.. :P

Nu har jag gjort några fruktpureér som jag ska ta och frysa in och sedan ska jag bege mig mot gymet med syster! :)
Första gången efter semestern så vi får väl se hur det går. ;)
Puss!


Oväder..

Min och systers vanliga tur när vi är ute och går, det börjar självklart ÖSREGNA! WTF, det slår aldrig fel! :O
+Blåst och +Åska...
Så återigen kom vi hem och såg ut som dränkta katter och Lilleman var inte heller torr inte..

Jaja, åskan gick över fort iaf och det är skönt det då jag inte är så förtjust i det.. :P Och inte min kära syster heller som för övrigt sover hos mig inatt.. ;)

Lilleman har lagt sig för natten och jag har kopplat in tv och modem igen så nu kollar vi på Lotta på Liseberg.. :)
Sedan blir det nog sängen! :)
Puss!


Godislöfte!

Haha det är ta mig f*n hoppaslöst att vara en sådan gottegris som jag är!! Särskilt illa har det varit nu under semestern, jag har ätit godis nästan varje dag! xD
Så igår la jag och älsklingen återigen ett godislöfte till varandra! Denna gången ett kort som varar fram tills vi flyttar men det är alltid något.. :)
Så det fick bli en promenad till Kallinge innan med Lilleman och Nova så nu känner jag mig lite duktig faktiskt.. ;)
Imorgon blir det nya tag på gymet med! :)
Så inget godis, chips, läsk, glass innan flytten!
Wish me luck då jag redan känner sötsug!

Fin dag :)

Lilleman gav mig sovmorgon till halv 11 idag.. :) Riktigt skönt med tanke på att jag jobbade i morse! :)

Jobbet rullade på bra idag, skönt att vara tillbaka igen! :)

Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag.. :) Funderar på att ta mig en promenad till Kallinge nu när vädret är fint men vi får se.. :) Har iaf minst 2 maskiner tvätt kvar efter semestern men det är mest sängkläder ändå så det kan vänta ett tag till.. ;)

Lilleman ligger på golvet och ålar runt, helt livsfarlig är han nu! :P
Puss!

Myskväll :)

Nu är det dags för myskväll här hemma.. :) Lilleman ligger för natten och älsklingen och jag ska tröstaäta med glass och kolla på film då semestern är slut för oss nu.. :)
Båda har fastnat för Berte Glass, 45 kr för en ½ liter men jääääkla vad god den är!! ;) Vi åt den hos ett par kompisar för ett tag sedan och sedan dess är vi fast.. ;)

Inget man unnar sig för ofta dock med det priset!


Äppelpaj och Kladdkaka står på tur ikväll! :)

Missuppfattning? ;)

Nu har vi varit ute på lite ärenden hemomkring.. :) Kört och kollat om vårt hus står kvar och hälsat på min mormor och morfar och lite så.. ;) Vi körde även en vända inom Maxi för att handla upp förrådet av mat lite.. :)

Nu när vi kom hem så bad jag älsklingen gå och lägga Lilleman så att han fick sova middag nu och vad ser jag när jag kommer upp? Jooo, båda två ligger så mysigt nerkrupna i sängen och sover tillsammans istället.. :) Haha det är så att till och med jag inte har mage att väcka honom.. ;)

Det är skönt att vara hemma igen.. :) Jag hade gärna stannat på Öland 1 vecka till men det är ändå skönt att komma hem till verkligheten igen.. :) Lilleman har inte sovit så jättebra i husvagnen heller utan han har sovit oroligt och vaknat flera ggr per natt och sovit desto mera på dagen istället.. Menmen, jag ska inte klaga, vi var uppe i tid på mornarna iaf.. ;)

Idag vaknade han inte förren halv 10 och ville ha mat och sedan somnade han om och vaknade igen vid halv 12 så nog var han trött alltid.. :)

Lilleman har även lärt sig att kasa sig framåt på mage nu på Öland så nu är han livsfarlig pojken.. ;) Rejäl fart kan han få upp så nu gäller det att se upp.. :') Han kan även dra sig upp upp fötter en del gånger när det finns något i hans höjd.. :) Lilla killen börjar verkligen bli stor nu!!

Borta bra..

..men hemma Bäst! :) Igår kom vi hem efter 2 Underbara veckor på Öland! :) 2 veckor fyllda med massa bad, solning, shopping, regn, blåst, resor mm mm.. :)

Så här kommer lite bilder från Öland del 1.. ;)

Efter en joggingtur.. ;)

 

Lilleman fick en ny bil av morfar och blev impad av backspeglarna.. ;)

Vi fick även finbesök från skogen.. ;)

GoCart.. ;) Jag kom 3:a av 5 i 2 tuneringar så lite stolt är jag allt.. ;)

KAOS! Efter 2 veckor var det dags att packa ihop och åka hem.. :(


Det var del 1 av alla bilder.. ;) Fler kommer.. :)

 

 


Alive :)

Jag skulle bara visa att vi lever.. :) Det har varit strålande sol nu i 3 dar så jag har legat och solat och badat mestadels och bara lever livet.. ;)

Igår kväll var älsklingen och jag barnfria så vi åkte och käkade och kollade lite i affärer och shoppade lite grejer till nya huset.. :) Jag vill flytta NU! :D

Nu ska jag ge mig ut i solen igen! :)
Puss!


Min lilla älskling! <3