Relativ lugn natt :)

Inatt har lilleman äntligen kunnat sova utan en massa magknip och det har varit såå skönt! :) Han har t.om sovit i sin vagga större delen av natten och det har han knappt gjort sen vi kom hem.. :) Han har vaknat ungefär var 3dje timme o velat äta men efter det har han somnat in igen utan en massa gråt så dropparna hjälpte nog rätt så bra! :)

Idag har vi tagit det relativt lugnt här hemma, städat o röjt undan lite o jag har äntligen kunnat sätta mej ner o sorterat alla lillemans kläder som han har fått.. :) Han har även fått sej ett bad så nu ligger han i babysittern o sover en stund.. :)

Nu ska jag slå mej ner vid tvn en liten stund o ta de lite lugnt o njuta av tystnaden.. :)

Hoppas ni får en trevlig nyår allihopa! :)

Puss&Kram


Kvällsmys me mamma :) <3

Svar på kommentar. :)

anna:
Tråkgt med kolik och att han går ner i vikt, det är nog ingen fara, min första gick ner mkt i början, men kom igång efter en vecka igen. Hur gick förlossningen?

svar:
ja de e inget roligt inte.. började med lite tillägg idag så får vi se hur det ser ut nästa vecka när han ska vägas igen.. :) förlossningen gick bra, han fick dras ut med sugklocka då hans hjärtslag sjönk på slutet vilket visade sej bero på att navelsträngen 3 varv runt kroppen( 1 runt halsen o 2 runt kroppen) men han repade sej fort när han väl kom ut.. :)

Fri stund.. :)

Lilleman sover äntligen en liten stund.. :) Har verkligen varit en Skittuff vecka me med en massa magnknipsanfall o knappt ingen sömn för lilleman.. Särskilt tufft när älsklingen har varit iväg men nu är han hemma tills måndag iaf! :)

Jag var på barnavårdcentralen igår me lilleman för vägning o så o tydligen har han gått Ner 40g sen förra veckan, trots att han äter o äter.. :S Sköterskan tyckte att 40g inte var så mkt så att vi skulle vänta till nästa vecka o se va som händer..
Men mamma o jag kom fram till att de va lika bra att köpa ersättning till honom ändå o ge kanske 1-2ggr per dag efter ammning då han som sagt äter o äter men ändå aldrig verkar vara riktigt nöjd så hon var o köpte det till honom innan.. :)
Har även köpt Miniform-droppar mot hans magknip som svärmor rekommenderade så får vi se om det släpper lite för honom.. :)

Så nu ikväll har han fått droppar o lite ersättning o de gick ner utan problem så får vi se om de hjälper.. :)


O imon är det nyår.. Jäkla va tiden går fort.. Har ni några planer? :)
Älsklingen o jag ska bara vara hemma me lilleman o hund, äta gott o NJUTA av att vara hemma alla tillsammans! :)

Men nu ska ja betala dem roliga räkningarna, känna pengarna rulla iväg o sedan sätta mej lite i soffan me älsklingen o få njuta lite av honom med! :)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! :)

Puss&Kram


10 dar o åker redan lastbil me pappa.. :) <3

Kolikdag..

idag har lilleman haft sin första kolikdag.. äter, skriker, äter, skriker... Fick honom till att sova ngn timme i farmors famn innan men sen var jag elak o skulle flytta honom till bilbarnstolen o då vaknade han så klart..
nu är ja hemma hos mamma iaf o har Äntligen fått honom till att sova ngn timme till än så länge.. han ligger på mitt bröst o jag vågar tusan inte lägga ifrån mej honom ifall han vaknar igen..
men snart dax att köra hemåt då älsklingen kommer hem snart.. han började jobba lägligt idag när lilleman för en gång skull är riktigt jobbig men han sover hemma inatt iaf så det är skönt! :)
psykiskt påfrestande dag då man känner sej helt maktlös när ens bebis har ont o bara skriker.. o sen lite sömn på det.. min lilla älskling!
så som ni förstår så är det bloggen som blir lidande men så får det vara tills vidare!
puss

God Jul! :)

Det har varit Riktigt skönt att bara vara hemma idag! :) Lilleman och jag steg inte upp ur sängen förren vid 12 och det var såååå skönt! :) Älsklingen var redan uppe o ute med Nova o skottade o gjorde lite ärenden så vi hade hela morgonen för oss själva.. :)

Imon är hela dagen fullbokad med först frukost hos mamma o dem vid 10 o sedan spenderar vi kvällen hemma hos älsklingens föräldrar.. :) Kanske ska lägga sej i tid idag så man orkar med morgondagen?

Iaf så vill jag bara önska er alla en Riktigt God Jul i förskott och hoppas ni får en toppendag! :)
Puss&Kram


Dålig uppdatering.. :)

Men ja har helt enkelt inte tid o energi att uppdatera för tillfället.. :)
Men allt är bra med oss 3 här hemma.. :) Lilleman har kommit igång bra me amningen o går upp i vikt o så.. :) Tycker mest att han sover sötnosen.. ;)

Här hemma har det varit FULLT UPP ända sen vi kom hem med en massa besök mm så Imon blir det en Besöksfri dag så att vi kan få njuta lite själva oxå! :)

I måndags var vi i Karlskrona igen o fotograferade oss så idag var vi i BLT minsann.. Inte världens finaste bild men de e lilleman man ska kolla på o han e lika söt som vanligt! :)



Idag var vi oxå i Karlskrona för lillemans höftsledsscreening o de såg bra ut så det var skönt.. :)

Ikväll har jag t.om varit iväg en sväng själv nere på stan o fixat dem sista julklapparna.. Lite tomt utan lilleman men de gick lättare än va ja trodde iaf.. :)

Jaja, imon är det som sagt besöksförbud här hemma så imon kanske ja har tiden att sätta mej ner o uppdatera lite bättre.. :)

Puss&Kram


Äntligen Hemkommna :)

Nu är vi Äntligen hemkomna från BB.. :) Lilleman fick en släng av gulsot så det var lika bra att stanna en natt extra så dem kunde hålla lite koll på honom.. :) Men nu ska det inte vara ngn fara sa dem så då litar vi på det. :)

Är hur skönt som helst att äntligen komma hem, man blir så sjukt rastlös på BB!

Nova fick världens glädjerus när matte väl var hemma o de va så skönt att se henne.. :) Ja har saknat henne massa när jag legat där inne även om man vet att hon har haft det toppen hos mina o älsklingens föräldrar dessa dagarna.. :) Dessutom var hon hur snäll som helst mot lilleman! Men jag tror hon är lite trött efter en massa bus dessa dagarna så nu ligger hon oxå mest o sover.. :)

Men nu ska ja ta de lite lugnt o njuta så länge lilleman sover, snart dax för matklockan igen så.. :) Är tydligen extra viktigt att han äter bra nu när han e sjuk så det ska vi minsann se te att han gör.. :) 

Puss&Kram

Casper <3

Igår kl.08.54 tittade Äntligen vår lilla kille ut! :) Han mättes till 51 cm och 3730g och fick namnet Casper. <3
Allting gick bra men han fick dras ut med sugklocka då hans hjärtslag sjönk ngt på slutet, vilket visade sej att navelsträngen låg 3 varv runt honom, 1 runt halsen o 2 runt kroppen.
Just nu tänkte jag bara visa lite bilder på honom och en annan dag skriva mer om förlossningen och så. :)
Tusen tack alla som har gratulerat via sms, facebook mm! :)




Några minuter gammal :) <3


Stolt pappa! :) <3


Vår älskade lilla guldklimp! <3

Finally!

..Händer det ngt på bebisfronten! Jag har hållts vaken i stort sett sen klockan 3 imorse av förvärkar(?) o jag kan lova er, dem gör Ont! Dock är dem ganska så oregelbundna men dem är där iaf och det händer ngt! :)

För att inte väcka älsklingen i morse så gick ja o la mej på soffan o kollade på några CSI-avsnitt fram till typ 7 på morgonen då jag kröp ner i sängen igen o gick inte upp igen förren vid 10 typ o då hade ja knappt sovit ngt då heller..
Vem har sagt att man ska vara utvilad inför en förlossning?

Älsklingen jagade iaf ut mej på långpromenad me Nova för att hålla mej igång o de gick väl sakta men säkert.. :)

Hoppas att det händer mer snart så att jag inte ska behöva vänta i ytterligare några dar då det mkt väl kan vara så men hope not! :)
Men nu är ni lite uppdaterade om vad som händer iaf! :)

Wish us luck!

Julklappslista :)

Här e några av grejerna som står på min önskelista i år.. :)


Kingsland mjukisbyxor.. :) Fick ett par av min syster för 3 år sen men dem har tjänat sitt nu om ja säger så.. Svindyra men sjukt mysiga att gå runt i! :)


En ny plattång.. :)


Väggklocka från Mio.. :)


Pengar till en RIKTIG vinterjacka, typ en sån på bilden.. :)

M.m M.m + lite grejer till bebis.. :)

Önskar ni er ngt kul i år? :)



Deppo..

Idag är jag nog Världens tråkigaste person!
Tanken var att bjuda älsklingen på kinarestaurangen i Ronneby men den är ju tydligen stängd på måndagar så där sket det sej o jag som var så jäävla sugen på kinamat! Så vet ni vad det blir? En jävla kycklingtallrik ist.. Men ja e så hungrig nu så ja skiter snart i vad ja äter för har inte ätit ngt redigt sen frukost, ajabaja! :)

Så nu deppar jag för att ja inte kunde få bjuda honom på det o ja deppar för att bebis inte vill komma ut idag heller o ja e allmänt deppig på allting..

MEN dax att rycka upp sej, är ju trots allt vår årsdag idag o älsklingen har varit så gullig mot mej hela dagen trots att ja har varit som ja varit! :)

Istället för att han köpte en blomma till mej så fick jag mej en julgran.. :D Haha så söt är han!
"Jag tänkte att blomman vissnar ju snart men julgranen kommer ju att hålla i några år förhoppningsvis o du vill ju så gärna ha en julgran.." :) My cuti! <3

Älsklingen är o hämtar maten nu o ja tänkte tända lite ljus o så men tändaren är slut o ja hittar inte dem andra! Suck!


2-årsdag! :)

Idag är det som sagt älsklingens o min 2-årsdag.. :D
Sjukt fort tiden har gått egentligen! Vi har ju som jag har berättat förr kännt varandra i snart 20 år.. :)
Helt sjukt att det tog sån tid innan vi "såg" varandra men vi var väl helt enkelt på olika platser i livet just då.. :)

O mkt har vi hunnit med på den tiden vi varit tillsammans.. :)
*Flyttat 2 ggr. :)
*Massa mysiga turer i lastbilen. :)
*Skaffat vår lilla odåga Nova. :)
*Förlovat oss. :) <3
*Bebis på väg vilken dag som helst. :) <3

O mkt mkt mer!


Du är knäpp, tjurig o förbaskat envis MEN ändå den mest underbara personen som finns på denna jorden och jag ÄLSKAR dej så Fruktansvärt mycket!
Until the end of time! <3



Ingen ny lampa men..

..En ny fläkt till sovrummet blev det ist.. :) Är helt Sjukt varmt där inne på nätterna i om med att vi har dörren tillskjuten för att minska ner Novahåren så fullt behövligt.. :)

Efter trippen följde svärföräldrarna me oss hem o svärfar har hjälp oss att lufta elementen som var mer än behövligt vill ja lova o fikade lite.. :)

Imon är det älsklingens o min 2-årsdag+ 1-års förlovningsdagIMON tycker jag att bebis ska komma! ;)
Tror vi på det? Tjaa, den som lever får se helt enkelt.. :)

Nu ska jag iaf snart krypa ner i sängen o läsa lite tror jag.. :)
GoNatt på er!

1 vecka över..

Nu har ja gått en hel vecka över tiden vilket är Förbannat drygt ska ja säga er!
Gnäller h*n sen när h*n blir äldre att den fyller år sent på året så ska h*n tusan få höra de iaf! :P
Ja har fortfarande ont i bäckenet o lite småvärkar men inget mer så.. DRYGT!

Nu ska älsklingen o jag åka me svärföräldrarna till Asarum o Karlshamn o kolla på en ytterlampa till oss.. :) Älsklingen fick presentkort i födelsedagspresent på lampaffären i Asarum igår så ska dit o se om vi hittar en sån lampa vi vill ha.. :)

Underbart väder idag iaf! Synd bara att de blåser om om de vore -20 ute men solen skiner iaf! :)

Nu ska ja göra mej i ordning o ut o rasta hunden innan vi åker! :)
Puss&Kram

Real trucks :)

Älsklingen o jag var nere på Maxi o kollade på Coca-Colabilarna innan.. :) Hade ju varit najs o köra en sån me dem monsterhytterna dem har! ;)




Igår va ju Lelle o bror här o höll mej sällskap.. :) Det blev att käka tacogratäng me kyckling och åhh så gott de blev.. ;) Passade även på att göra nougatkakor igen eftersom att dem andra tagit slut(!) o denna gången tog ja nästan för mkt nougat.. :P Jaja, nästa gång blir dem kanske bra då.. :)

Ja hämtade älsklingen i Karlshamn på kvällen o hör o häpna, han var i helt städat skick även om han hade druckit lite.. :) Det blev ju ingen bebis inatt heller så de va ju tur att han fick dricka lite iaf.. ;)

Verkar inte bli ngn bebis idag heller.. :( Har ont i bäckenet o så men de har ja ju haft ett tag nu så inga höga förväntningar där inte.. :P
Jaja, keep on waiting!

I eftermiddag är det iaf kalas för svärmor, svärfar o älsklingen så snart är det dax att hoppa in i duschen så man blir lite fräsch.. :P

Vi hörs av!
Puss&Kram

Idolkväll :)

Still no baby..

Idag har älsklingen o jag mer lr mindre storstädat huset.. Båda börja bli trötta på att bara driva runt här hemma o vänta så vi var tvungna att hitta på ngt iaf.. :)

Snart ska han på julbord me sina förra jobbarkompisar.. :) Han e inte så glad över att behöva vara nykter ännu en julfest men ja har inte hindrat honom från att dricka men Däremot, händer de ngt så är han inte välkommen in onykter på BB.. :P Så just nu tycker han att ja e den elakaste personen i världen typ.. As usual..
Fast o andra sidan har ja inga direkta värkar idag heller så hur höga e oddsen att det blir ikväll? Men vill man chansa? :O Jaja, de e bara han själv som kan bestämma.. :)

Lelle o bror kommer iaf hit o håller mej sällskap så vi ska äta lite o kolla på Idolfinalen.. :) Naajs! :)


Inte lätt att slå in julklappar när en viss hund vill ha all uppmärksamhet.. :) Helst skulle hon ligga PÅ pappret me..

Movietajm :)

Kan inte annat än säga att denna dagen har varit rätt så dryg.. :P Jag gav upp rätt så snabbt att läsa boken då älsklingen mer lr mindre krävde uppmärksamhet o de slutade sen me att ja somnade på soffan ett tag.. :P Gick upp, tog hunden på en promenad o började me maten.. :)

Nu ikväll körde vi iaf en sväng inom mamma o dem o hälsade på.. :) Dem åker ju till Tyskland imon o kommer hem på lördag så ja hoppas att bebis inte har några planer på att komma ut nu.. :P Lr jo, de får den faktiskt göra för ja vill ha den här nu! :)

Ikväll blir det iaf att glo på film me älsklingen o har de lite mysigt.. :) Kanske slå in lite julklappar innan filmen börjar? Jaa så får de bli! :)
Puss

Keep on waiting..

Allt var bra me bebis hos barnmorskan idag.. :) Så det är bara att fortsätta vänta o se glad ut ungefär.. OM den inte kommit innan den 17de så ska vi ringa till förlossningen o se om vi får en tid den 20de för igångsättning.. Men de hoppas vi att vi ska slippa, lr hur? :)

Idag tror jag att de blir en allmän slappedag.. Igen.. :P Haha ja e inte van att gå upp vid halv 8 då Nova väckte mej så ja e minsann lite trött.. :P + att ja vaknar 100 ggr under natten me så de e väl mest de..

Funderar på att slänga mej på soffan en stund o läsa en bok medan älsklingen spelar sitt kära x-box.. ;)


Denna läser ja för tillfället. Deckare är inte riktigt min grej men denna gillar ja faktiskt! :) Ngn som läst den? :)

Puss&Kram

Bm snart..:)

Imorse vaknade jag av att det låg en hyperventilerande hund utanför sovrummet.. Först fattade jag inte vad de va me henne då hon alltid ligger på sin plats på natten men sen insåg ja att hon antagligen var akut nödig då hon inte gjorde nr.2 på kvällsrundan.. Så det var bara att palla sej upp för att undvika en olycka inne o släppa ut henne.. O mkt riktigt, de gick i 190 ner till åkern vill jag lova o hon sket inte mindre än 4 ggr+ att hon var lös i magen..
Stackarn, inte konstigt att hon hyperventilerade men konstigt att hon inte pep för de brukar hon göra annars när de e ngt.. Menmen hon kom ut o ingen olycka skedd.. :)

Hon har nog varit vaken större delen av natten för hon somnade som en klubbad säl när vi kom in igen o hon var Inte glad när husse gick upp o förde liv igen 1 timme senare.. :P

Nu är iaf jag uppe o duschad, har gått en runda till me Nova (som har somnat igen) o gett henne lite mindre frukost så magen reder upp sej igen, ätit frukost själv o nu är det dax att göra sej i ordning o bege sej till barnmorskan.. :)
Puss&Kram

Julklapp till Nova.. :)

..Är beställd nu.. :) Hon ska få en Id-bricka som ska sitta i hennes halsband me sitt namn o mitt mobilnr ifall om att hon ngn gång skulle springa bort o ngn hittar henne.. :) Hon är förvisso chipmärkt men vem har en chipläsare i bakfickan? :) Inte jag iaf.. :P
Än så länge så har hon aldrig sprungit bort heller o Varit borta men som sagt, ifall om att.. :)


En sånhär fick de bli fast me annat teckensnitt.. :) Beställd från LR Design i Olofström..


Syster var ju här en sväng på fika innan o ja tyckte att ja gödde henne rätt så bra me både lussekatter o nougatkaka men ändå var hennes kommentar: finns de inte mer? :P Tacksam syster man har.. ;)

Imon är det dax för bm igen.. O hon som hoppades på att slippa se oss igen men som de känns nu så lär hon får göra det.. :P Envisa bebis! Men som alla säger, den har o brås på.. ;) (Sin pappa!)

Näe, nu ska ja dra ut älsklingen o hund på promenad så att han kan komma ifrån de där jä*la x-boxet han lånar av Victor o Johanna o har suttit framför större delen av dan.. :P Vi har både PS o Wii men nej då, x-box e ju sååå mkt roligare tydligen.. :)

Puss&Kram

Keep it rolling..

Inte mkt uppdatering här igår inte då det var en helt ointressant dag o internet dessutom inte fungerade.. :)

Idag är den inte så mkt intressantare.. Har slängt i en maskin tvätt o skrivit julkorten men så väntar ja ju på bebis så att korten kan bli som ja vill men de får vi ju se.. :)

Inga värkar lr liknande idag heller än så länge utan bara foglossningar.. Jaja, den kommer den kommer.. :)

Snart ska ja iaf hämsta syster i skolan.. :) Hon har hört att vi har frysen full me kakor så hon erbjöd sin hjälp att äta upp dem.. :P Haha sötlök..

Näe, dax att rycka upp sej lite o dra ett varv me dammsugaren kanske.. :)
Puss



Nova knäppgök.. :)

Nougatkaka :)

Ingredienser:
9 dl havregryn
2½ dl socker
1 dl sirap
3 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 msk vetemjöl
250 g smör eller margarin
250 g nougat

Gör såhär:
Smält matfettet och blanda i de övriga ingredienserna förutom nougaten. Bred ut smeten i en långpanna och grädda i 175 – 200 grader i ca 10 - 12 min. Hyvla nougaten över kakan och skär den medan den är varm.


OBS, Lånad bild! :)

Snabb update :)

Idag har det blivit lite gjort här hemma iaf.. :) Älsklingen har varit o krängt däck o rensat undan dem under altanen o varit på återvinningen en sväng me några säckar löv.. :) Vi har även tagit in våra yttermöbler från altanen.. Inte en dag för sent va? :P

Sedan har vi varit i Kallinge en sväng o sedan o handlat.. :) Ikväll har älsklingen pillat i källaren medan ja har bakat nougatkakor.. :) Dem blev godare än sist ja gjorde dem men dock hade ja för lite nougat hemma, menmen.. :) Slänger upp receptet som ja fick av älsklingens syster här sen iaf! :)

Nu blir det nog att kolla på ett avsnitt CSI till innan sängen kallar.. :)

O ingen bebis idag heller.. Undrar hur länge h*n har tänkt stanna inne? Vi väntar på dej! <3

Puss

Lussebak mm :)

Igår fick jag äntligen mina efterlängtade lussebullar gjorda.. ;) Mkt goda blev dem oxå! :)


Bullar i alla storlekar.. :P


Yummi! :)


Och så 2 jättebullar.. :) Tro de lr ej, men min är inte den finaste.. ;P


Idag har det inte hunnit hända så mkt ännu, har varit ute me Nova på morgonpromenad o träffat ena grannen ngt hus bort o deras hund så Nova har fått leka av sej lite.. :) Så nu är det iaf ngn hund på gatan som hon går ihop med.. :P Hunden jämte oss tål hon inte av ngn anledning..

Nu ska ja äta frukost o vänta på att älsklingen ska vakna sen får vi se va som händer idag.. :) Åka o handla ska vi iaf.. :)

Puss


Nybadad hund.. :)

Så, nu är iaf hunden nybadad o luktar aaningen bättre än innan.. :P Så nu ligger hon inbäddad i handdukar på sin plats o torkar.. :)

Älsklingen har fortfarande inte kommit hem.. Tydligen kul att vara ute o köra idag.. :)

Jag har iaf tvättat 2 maskiner tvätt med o plockat undan disken o tömt diskmaskinen så ja har inte bara suttit på arslet idag iaf.. :P

Men nu ska ja ta ngt o äta o kolla på I form med Anna Anka.. :)
Puss

Dagen D.. :)

Tjaaa, idag är lilla bebis beräknad men den verkar då inte ha så bråttom till världen så kan nog räkna med att gå över tiden.. :P Dryyygt men thats life..

Älsklingen e ute o kör me Victor o ja sitter hemma o drygar.. Skitdrygt att inte ha ngn bil som fungerar så man kommer härifrån!

Jaja, vi ska iaf baka lussebullar när älsklingen har lekt av sej lite.. :) O idag slipper han minsann inte undan! :P

Ja sitter o kollar på reprisen av Idol nu.. Fy fan va Jay är bra!

Förslag på va man kan hitta på? Snön väker ju ner utanför så inte kul att vara ute heller..

Usch, ja känner mej verkligen som negativa klubben idag igen..

Julbord.. :)

De blev en trevlig kväll på Bergslagskrogen tycker jag.. :) Vi var hemma lite innan 9 igen o då har vi bara slappat på soffan o kollat på Dagissnuten.. :) Haha älskar den filmen!

Nu är det väl snart dax för sängen kan ja tänka mej.. E lite trött faktiskt.. :)

Imon e bebis beräknad men som de känns just nu så har den inte så bråttom till världen inte.. :) Menmen, de kan hända mkt på 24 timmar ju.. ;)

Hoppas ni har haft en trevlig kväll.. :)
Puss

Soppatorsk.. :)

Haha bilen fick soppatorsk typ 200 m från macken idag.. Sånt som kallas livets ironi? Det var bara för älsklingen att palla sej hem o hämta reservdunken eftersom att den gör sååå mkt bättre nytta hemma i källaren än i bagaget på bilen.. :) Tur att vi inte bor så långt från macken iaf.. :P



Idag är ju på allmänt tjurigt humör.. lr ja de svänger hela tiden rättare sagt.. Not good!

Ikväll blir det julbord som inte alls var planerat egentligen o denna gången på Bergslagskrogen.. :)

O ingen bebis ännu heller.. Har iaf börjat få foglossningar så ngt händer det iaf o ont gör de me.. :P

Men nu ska ja ta o duscha håret o lite sånt o ta ngt litet o äta innan vi ska iväg.. :)
Puss&Kram

Bus i snön :)

Nu har jag o Nova precis varit ute i de fina vädret o lekt lite i snön.. :) Så mysigt med sol, snö o minusgrader!




Massa spännande dofter under snön.. :)







Huvudvärk..

Älsklingen gick o la sej för en stund sen.. Han ska upp tidigt o jobba imon med.. :)

Jag känner att ja börjar få en härlig huvudvärk så kanske e dax att gå ut me hunden o krypa ner jämte honom?
De tycker ja låter som en bra idé!
GoNatt på er! :)
Puss&Kram

Rastlöshet..

Jeezez va ja e trött på min rastlöshet! Jag har ingen direkt energi men så fort ja sätter mej ner för att ta de lugnt så blir ja rastlös direkt.. Kan inte bara bebis komma nu istället? :)

Älsklingen är fortfarande o jobbar, är hemma om några timmar o jag har fördrivit dagen med att skotta snö, tvätta lite, dammsuga källaren+uppe, baka, gå me Nova o städa toaletten.. Rolig dag va?
Älsklingen har ju bilen nere i Lörby så ja har ju inte kommit så långt heller..

Negativa klubben här känns de som men så farligt har de faktiskt inte varit idag ändå.. :) Bara fruktansvärt drygt o vänta på att ngt ska hända.. Som sagt förr, vänta e inte min starka sida..

Jaja, snart är det dax att börja me maten o innan dess plocka undan tvätten.. :)
Puss

Låg humor? :)

"En taggatråd, en taggatråd, de är en tråd me taggar på.. o har den inga taggar på, så är det ingen taggatråd.. En taggatråd, en taggatråd, de e en tråd me taggar på"..

Haha fy fan va låg humor ja har men jäkla va ja skrattade när hon sjöng den i Bonde söker fru..

Nova e iaf rastad o ja tror de snart e dax för sängen.. :) E lite sliten idag även om ja inte gjort så mkt.. Älsklingen har redan krupit ner då han ska upp vid typ 3 o börja jobba igen o jag är INTE avundsjuk.. :) Skönt att han har fått hemmalass iaf! :)

GoNatt på er!
Puss&Kram

Inget är som väntans tider?

Allting var bra me bebis idag enligt bm.. :) Så nu är det ungefär bara att vänta tills den vill komma ut.. :) Men om ja inte vill vänta då? :O Jag vill att den ska komma NuNuNu! :D Haha näe, de funkar väl inte riktigt så.. Den kommer när den e redo.. :)

Jag har verkligen bara tatt de mest lugnt idag.. Tvättat några maskiner tvätt, röjt undan i köket o kört ett rallyvarv me dammsugaren.. :) Skönt att ta de lugnt men ja känner mej så rastlös då..

Har iaf tändt lite eld i brasan o älsklingen e ute o sätter upp lite ljusslingor.. :)

Den nya dörren har Äntligen kommit på plats så de känns ju skönt! :) Nu kan vi komma in o ut me barnvagnen om de e så.. ;)

Resten av dagen får vi se va som händer.. :)
Puss&Kram

Dax för bm.. :)

Nu är det dax för bm igen eftersom att de blev fel förra veckan.. :)
Sen ska ja hem o äta Frukost! Har inte hunnit göra de idag o ja e lite smått hungrig typ.. :P

Väntar även på att hantverkaren ska komma o byta våran dörr i källaren så att man kan öppna den åt Rätt håll! Inte en dag för tidigt!

Men nu har ja bråttom! Vi hörs! :)
Puss&Kram