Kate and Leopold :)



Älsklingen o jag sitter o kollar på film på 5an- Kate and Leopold. :) Rätt så bra tycker jag faktiskt, den e rätt så rolig tycker jag.. :) Ni som inte har sett den rekommenderar jag den till iaf! :)


Gymet :)

Nu e ja hemma från gymet o har duschat o ätit så nu känner man sej på topp igen.. :) Var me Johanna o Victor i Kallinge o de e absolut bättre än ingenting alls tycker jag.. :)

Min stackars älskling ligger o sover nu vilket han kan behöva.. Skulle väcka honom om en stund dock så att han förhoppningsvis kan somna ikväll.. :) 
Vi ska ut till farmor med o hämta bilen om en stund.. Lämnade ju den där i fredags så att min farbror kunde byta fjädrarna o spindelleden eftersom att de e sista dan för ombesiktning imon.. Håll tummarna för att den går igenom! :)

Tänkte lägga upp bilder på hästarna nu när ja hade tid men såg nu att de bara e 2 usb-utgångar på denna bärbara så de får minsann vänta till de riktiga internet kommer.. :)

Men vi hörs av!
Puss&Kram

Frukost :)

God Morgon allihopa, sovit gott? :)

De har jag gjort iaf men däremot inte mina 2älsklingar.. Dem har tydligen hållt varandra vakna större delav av natten.. Älsklingen e hängig o Nova e hängig..Älsklingen va ute me Nova vid redan halv 7 i morse o va ute 1 timme o hon kissade typ femtielva ggr o vill inte äta o e allmänt hängig.. Börjar kanske få urinvägsinfektion?

Nu ska iaf vi äta frukost o ja sitter o kollar på Göteborg Horseshow på tv.. :) Just nu e de dressyr.. :) 
I eftermiddag blir det nog gymet hoppas jag på! :)

Vi hörs under dagen!
Puss&Kram

Lånat internet :)

Nu har vi typ gett upp internet här hemma..  Vi fick modemet redan igår men när älsklingen skulle koppla in de så hittade den självklart inte telejacket.. Suck! :O Så nu lånar vi Lelles mobila tills vårt fungerar ist.. :)

Idag har jag varit i stallet.. :) Red långrunda me Philippa o Anna o de va så myysigt! :) Tog bilder på hästarna igår men dem ligger kvar på kameran o ja orkar inte lägga in dem nu.. :)

Kusin Johanna o Victor var här en sväng när ja kom hem från stallet.. :) Riktigt trevligt me tanke på att vi inte träffas så ofta..

Sen nu ikväll så har Lelle o bror varit här o vi har käkat tacos o kollat på Melodifestivalen o haft de allmänt trevligt! :)

Men nu ska ja mysa lite till me älsklingen o sen sova.. ;) Vi hörs imon!
Puss&Kram

Nya kläder :)

Har fått 2 nya linnen av världens bästa mamma från HM idag som hon skickat efter! :D <3




Updates :)

Nu sitter ja hemma hos mamma o dem o lånar internet igen.. :) Vi skulle fått vårt idag men dem smarta leverantörerna har ju glömt att skicka modemet så nu får vi vänta till nästa vecka! Hur kan man glömma att skicka ett modem?! :O

Hoppas allt är bra me er iaf? :)

Iaf så har jag varit i skolan idag o haft körning o de har gått bra.. :) Ska bara sätta backningen med så ska de nog gå bra.. :)

Älsklingen har fixat armaturen till min bil idag så nu rullar han minsann igen! Lr iaf än så länge, ska köra ut han till min farbror imon så att han kan byta fjädrarna o spindelleden i helgen med sen får vi hoppas han håller! :) Så idag har jag lånat mammas bil till skolan.. :)

Men nu ska jag vara lite social me dem innan ja åker hem igen! Vi hörs av!
Puss&Kram

Squash :)

Hejsan på er! Haft en bra helg? Nu är ja hemma hos mamma o dem o lånar deras internet lite eftersom att vi inte har fått vårat ännu..

Emils syster ringde mej o frågade om ja vill me henne o spela squash ikv o ja har inte varit på gymet på typ 3 månader men de gick väl rätt så bra ändå.. :P Tränade även lite på CrossTrainern med så nu e ja Dööd som en annan bäver o nu ska ja låna mammas o deras dusch o fräsha upp mej lite tänkte jag.. :)

Senare ikväll får ja se va som händer.. :) Lär inte vara ngn skola imon lät de inte som på läraren innan när ja skickade sms så behöver inte gå o lägga mej kl. 9 precis.. :P Dem e såna jävla pussys när de gäller snö.. Ja kommer fan ALDRIG bli klar me mitt E-kort känns de som!

Jaja duschen var det o sedan ska ja äta lite med.. ;)
Vi hörs när ja har tillgång till internet igen! :)
Puss&Kram

SnöSnöSnö..

Wihoo, än så länge funkar internet.. :)

Ska denna snö ALDRIG ta slut lr? :O Är så man kan spy över den snart..

Jaja, nu har jag varit vaken drygt en timme o Nova o jag har ätit frukost så nu är det strax dax för promenad.. Funderar på att gå en långrunda.. :)

I eftermiddag är det stallet med så hoppas det har snöat över lite till dess iaf men me min vanliga tur så är det säkert snöstorm.. :P Ska försöka komma ihåg kameran idag med!

Men som jag skrev igår, internet sägs upp idag o vi har inte fått vårt andra så får se om de fungerar i eftermiddag/kväll..
Ni får ha de så bra så länge! :)
Puss&Kram

Middag står i ugnen.. :)

Idag skulle de blitt en lugn dag men de tycker ja inte de har varit.. Känns som om vi har varit o rännt hela dagen..
Men nu har vi iaf fått tag på delar till min skrotbil o ja hoppas verkligen armaturen passar.. :)

Men nu står middagen i ugnen- smördegsinbakad fläskfilé med vitlöksost, potatismos i ugn och sallad och till efterrätt blir det hemmalagad glass! :) Jag har aldrig lagat ngt av det innan men fick receptet av Lelle o de va de vi åt hos dem förra helgen så.. ;) Ser gott ut iaf!

Tippar på att det blir en lugn kväll ikväll, kolla lite på film o så kanske.. :)

BTW, så har vi inget internet imon pga av dryga jävla leverantörer! :O Kommer typ avlida.. :P

Så vi hörs när vi hörs, kanske ikväll, kanske inte.. :)
Puss&Kram

Recept- banan/hallonsmoothie med müsli :)

För första gången tänker jag lägga upp ett recept här som jag tycker är kanongott och dessutom nyttigt och som passar utmärkt till mellanmål! :)

Du behöver:
1/2 banan
ca 1 dl hallon, frysta lr färska
2 dl Arla mild yoghurt vanilj
en liten skvätt flytande honung (valfritt)
2 msk naturell müsli

Gör såhär:
Skiva bananen och lägg i en mixer.
Häll i hallon, yoghurt och honung och blanda till en krämig smoothie.
Häll upp i ett glas/tallrik och häll över müslin och ät genast.

.

Ingen skola..

Det blev ingen skola idag.. Som ja misstänkte, de har ju kommit lite snö på vägen.. Tur att jag bad Mia ringa mej idag om de blev körning lr inte så att ja inte körde 24 mil i onödan, igen.. :) Men de e rätt så skönt att vara hemma tycker jag, har en del som måste fixas så..

Älsklingen är o klipper sej nu o ja ska ta Nova på en välförtjänt långrunda o sedan ska vi väl till skroten o se om vi kan hitta en ny armatur o fjädrar till min skrotbil.. :)
Vi hörs under dagen!
Puss&Kram

Bästis..



Vi var ju bästisar.. Vart tog den tiden vägen? ='/
Jag saknar den tiden då vi umgicks ofta o kunde prata om allt och du alltid fanns där.. Jag vet att tiden förändras, att vi förändras, men jag saknar dej ändå..

Ridning i snön.. :)

Jag har verkligen tappat inspirationen att blogga för tillfället.. Kommer aldrig på ngt vettigt att skriva lr några roliga bilder att lägga upp.. Ge mej inspiration ngn? :)

Idag har min dag sett ut såhär iaf:

*Uppstigning vid halv 1 o promenad me hunden på det.
*Åka o handla mat till ett kylskåp som verkligen ekade tomt!
*Hjälpa älsklingen lite me att sätta upp dem nya persiennerna(stavning?).
*Lagat mat- hemmalagade köttbullar o potatismos= Mumma!
*Varit i stallet nu ikväll o ridit lillfisen en runda i paddocken i snöyran vilket ändå var riktigt kul för hon jobbade på bra! :)
*Lämnat tbx bilen som ja lånat av mamma o dem o varit hemma o pratat lite med dem.

Nu är det snart dax för Novas kvällpromenad o ja känner verkligen Inte för att gå ut i snön en gång till.. Vill helst bara gå o lägga mej o dö i sängen o sova tills klockan ringer imon o de e dax att gå te skolan.. :P
Menmen plikten kallar, Nova ska inte lida för att jag känner mej lat ikväll.. :)

God natt på er!
Puss&Kram

Seg dag..

Sorry för seg uppdatering.. Har varit alldeles för mkt dem senaste dagarna för att ja ska ha orkat uppdatera..

Iaf så var jag i skolan igår hela dagen.. :) Körde me Conny o de gick huuur bra som helst! :D Man kan säga att ja kan Växjös rondeller nu me bil o släp iaf.. :P
När ja kom hem så slängde ja bara i mej lite mat för att sedan åka me älsklingen på natten.. Segt? Ehh aa, men ja hade kudde me mej så ja sov större delen av natten sen.. :) Vi slutade inte förren typ 7 heller o var hemma till drygt halv 8 o i säng till halv 9 så man e lite slut i huvet idag.. Älsklingen sover fortfarande men ja tänkte väcka honom snart med.. :)

Idag får man se va som händer.. Sov ju till 2 så känns som om hela dagen e förstörd ändå så.. Laga lite mat o sånt sen iaf.. :)

Men vi hörs!
Puss&Kram


Älskade Morfar, Kom hem snart! <3

Förkyld o ridning :)

Jag hatar att vara förkyld.. Var ju inte länge sen ja var det.. Suck..

Iaf så har jag varit i stallet idag o ridit 2 av hästarna.. :) Red den ena i skogen o den andra på banan och båda skötte sej såå bra men dem var grymt pigga! Glömde ju självklart kameran idag igen så blev inga bilder idag heller.. =/

Nu ska jag laga mat till älsklingen o mej, kotlett, potatis o brunsås blir det idag.. :) Yummi!

Puss&Kram

Filmkväll :)

Var ju på smyckesparty innan hos svärmor.. :) Mkt trevlig o mkt fina smycken men inga som passade mej direkt men mamma köpte ett som ja fick låna om jag ville.. :)

Efter det så åt älsklingen o jag middag hemma hos mamma o dem, pressad potatis o fläskfile, grymt gott var det! :)

Nu ikväll så har vi filmkväll o myser lite.. :) Älsklingen har hyrt 3 filmer så mkt o titta på.. :P Ska uppdatera senare om dem va bra lr inte.. :P

Hoppas ni andra har haft en bra alla hjärtans dag! :)

Puss&Kram

Melodifestivalen mm. :)

Igår åkte jag, älsklingen, Jesper o Jonna ner till bror o Lelle i Kristianstad för att äta gott o kolla på Melodifestivalen.. :) Supertrevlig kväll var det med massa god mat! Tack så mkt Bror o Lelle! <3

Vi var hemma typ 2 inatt så sov ända te 12 typ så nu har jag varit ute me Nova som har hoppat i ån, Igen..
Lr snarare så brast isen under henne o hon kom inte upp igen o då fick jag panik som står på land typ 10 meter bort o inte kan nå henne.. Hon fick simma typ 15 meter till där det inte var så mkt is så att ja kunde dra upp henne..
Dumma skata! Vilken alla hjärtans dag hon ger en, nära på en hjärtattack..
Hoppas resten blir bättre..

Ska iaf på smyckesparty hos svärmor sen, hoppas på att det blir trevligt! :)
Vi hörs av!
Puss&Kram

Staun :)

Sovit gott?  Jag tror ja har sovit som en stock ändå te klockan ringde kl.9.. :) Ska ner på stan en sväng o träffa min kära syster lite o kolla i affärer.. :) Har inga pengar att köpa ngt för men kolla kostar ju inget.. :P

Men vi hörs sen, måste göra mej klar!
Puss&Kram

Ny madrass :)



Myys me ny madrass.. :)

Karlskrona :)

Nu är älsklingen o jag hemma från Karlskrona.. :) Har köpt en ny madrass till Nova o sedan var vi på Elgiganten o kollade lite på nya mobiltelefoner.. Snart dax att Äntligen byta men hittade ingen som ja föll för direkt.. Vet inte om ja vill ha touch (stavning?) screen lr vanlig men känns som att en vanlig me knapper e bäst för mej.. :P

Sedan har vi hämtat Nelly med så nu har ja underhållt hennes o Novas klor lite o gett dem varsett ben så nu e dem glada.. :)

Nu ska jag o älsklingen fixa lite tacos till middag! :D Har nog inte ätit de sen nyår..
Men vi hörs!
Puss&Kram

Finally awake..

Gjort praktik inatt så nu har älsklingen väckt mej, han har tydligen varit vaken sen typ 7 för de va en som var o köpte 745an.. Igår bestämde dem vid 12 så de va ingen vidare tidsuppfattning där inte.. :O
Snart dax att slänga i sej lite frukost o sedan ge sej ut för att leta bensinläcka på min skrotbil.. :) Efter det så blir det ev gymet, jag känner mej inte så frisk idag o sedan blir det väl en snabbsväng te Karlskrona.. Vi ska även gå ut me Emils föräldrars hund i em så lite har vi minsann att göra idag! :)

Men som sagt, frukost var det! :) Vi hörs av!

Puss&Kram

Dagens outfit :P



Skola ida då.. Den ena lastbilen hade gått sönder så vi var FYRA pers på en lastbil o vi hade drygt 2½timme på oss att träna backning.. Hann backa 4 ggr så ja var lite smått irriterad när ja körde hem.. :O 24 mil för att backa 4 ggr liksom..
Men nästa vecka har ja iaf 2 heldagar så de e ju inte helt fel då! :)

Men nu ska ja iväg igen, vi hörs!
Puss&Kram

Dax för skolan :)

Idag var det minsann skönt me sovmorgon! Sov till 9 o låg o drog mej till typ 20 över.. :P Sen var det promenad me Nova o nu har ja precis duschat o käkat frukost så nu är det dax att göra sej i ordnig o sen köra te skolan! :) Hoppas vi ska träna backnig idag!

Men vi hörs kanske senare!
Puss&Kram

Veckans praktik :)

Nu är veckans praktik med Jesper avklarad.. :) Imon är det tillbaka till skolan o verkligheten.. Fy fan va ja e taggad för att Verkligen satsa på backningen! Vill klara E-kortet så fort som möjligt så att man kan sätta igång o jobba sen!

Vi ställade lastbilen i Hoby idag för de va en annan som skulle köra inatt så då kunde ja passa på att träffa älsklingen en liten stund! :) Åkte me honom te Backaryd för o hämta bilen så Jesper slapp köra mej.. :) Beställde även en kycklingstallrik på vägen hem.. Kände verkligen inte för att ställa mej o laga mat.. :O
Men nu får de bli en långrunda me Nova ist så ska nog de väga upp det liite iaf.. :P

Får nog bli sängen tidigt idag me, inte kl 21 kanske men 22? Börjar inte förren 1 imon så de ska bli skönt me lite sovmorgon! :)

Vi hörs kanske senare annars höra vi imon! :)
Puss&Kram

Praktik :)

Idag hade jag praktik me Jesper igen.. :) Har gått bra tycker jag, somnade några gånger igen men de e fan omöjligt att hålla sej vaken när de gungar så skönt i lastbilen..:P Jaja huvudsaken e väl att ja hjälper till när han lassar o lossar? :)

Nu är jag hemma iaf o har precis ätit lite o älsklingen har åkt till jobbet.. :) Inte mkt vi har hunnit ses denna veckan men så e de ibland.. :/

Men nu är det dax för en promenad me Nova, ska messa Jesper me o se om han står ut me mej imon med.. :P I såna fall blir det säng tidigt ikväll med!

Ni får ha de så bra o trevlig kväll!
Puss&Kram

Lååång dag :)

Idag har det varit en lång dag vill jag lova.. Gårdagens kväll blev inte riktigt som planerat om ja säger så, så jag var inte i säng förren typ 1 o skulle upp igen 03.45 igen för att åka me Jesper.. Död? Eh aaa, visste fan inte åt vilket håll ja hade röven när ja gick upp asså.. :P  Somnade typ femtielva gånger i lastbilen menmen, idag förstod Jesper mej nästan me tanke på att han va minst lika trött.. :P

När vi slutade så körde ja upp till stallet o red min lillflicka i paddocken en sväng.. :) Sötlöken, hon var såå duktig! Tänkte ta en bild på henne men hade givetvis kameran hemma o min mobilkamera suger så de får bli ngn annan dag.. :)

Nu har jag iaf ätit lite o kollat runt på internet lite så nu är det dax för en lite tidig kvällspromenad me Nova för sen måste ja fan lägga mej.. Praktik imon igen så inatt tänkte ja iaf försöka få lite sömn.. ;)

Vi får höras mer imon!
GoNatt på er!
Puss&Kram

Egobild :)


The Playtones

Igår var det Boda som gällde o kolla på The Playtones o Titanix.. :) Det var Alldeles för mkt folk där, alla knuffades o trängdes o när vi skulle hämta ut jackorna så var de typ kaos!

Menmen överlag så var kvällen riktig trevlig! Var hemma hos mamma o dem o käkade me Emils föräldrar med o lite sånt.. :)

Idag så händer det väl inte allt för mkt, vi väntar på att Emils mormor o morfar ska komma o lämna tbx Nova för hon har sovit hos dem inatt.. :) Hoppas hon har skött sej!

Men nu är det frukost som gäller!
Puss&Kram


Ridning :)

Idag har jag varit hos Philippa o ridit.. :D Så jävla mysigt är det att rida när det ligger så mkt snö ute! Red 2 hästar idag o dem skötte sej jättebra.. :) Men ja kommer att ha en gryyyym träningsvärk imon asså! :P

Nu har jag precis kommit ur duschen o har tagit mej 2 mackor att äta.. Snart kommer älsklingen hem med, han har ju varit på isracing i Mörrum hela dagen så.. :)

Men vi hörs av!
Puss&Kram

Sen middag.

Kvällen blev väl inte som planerad idag inte.. Älsklingen o ja åkte ner te Hoby vid 6 för o svetsa hans avgassystem på bilen.. När han väl var klar me de typ halv 8 så skulle tydligen han, Jesper o Tim åka te mörrum för o kolla banan på isen te imon.. Jag tänkte köra hem o börja me maten men när man kom hem så insåg man att älsklingen hade nycklarna in me sej! :O Som om ja inte va irriterad innan.. Dessutom fick ja köra tbx te Hoby o hämta älsklingen när dem kom tbx för då skulle Tim o Jesper hitta på annat.. Då blev man ju ännu mer irriterad.. :P
SUCK!

Jajaj nu e vi hemma iaf, nu blir det ÄNTLIGEN middag! Är hungrig som en gnu.. Hemmalagad pizza blir det så de blir gott sen Förhoppningsvis mys på soffan som ja har sett fram emot typ hela kvällen..

Vi hörs imon!
Puss&Kram

Praktik :)



Älsklingens Pärla :)

Vackert väder :)

Vilket underbart väder det var att vakna till idag! :) Gick upp vid halv 1 typ o tog Nova på en promenad o de va såå skönt! :)

Gjorde praktik me älsklingen inatt.. :) Vi var inte hemma förren typ 6 o efter lite frukost o de så va vi inte i säng förren vid 7 typ.. Men känner mej ändå rätt så pigg idag.. :)

Tanken var att ja skulle upp o rida men Philippa har inte svarat på mitt sms så vi får väl se hur det blir med de..
Älsklingen ska snart iväg me Tim te Mörrum tror ja o kolla hur sjöarna ser ut där.. De va tydligen sugna på isracing i helgen..

Men vi hörs under dagen.. :)
Puss&Kram

HAPPY!

Jag klarade uppskrivningen på CE idag! :D Fy Fan va skönt o Äntligen vara klar med det! Nu är det bara uppkörning o yrkeskompen kvar! :)

Nu är det dax för middag, kyckling filé, ris o currysås.. :)

Puss&Kram

Lugn kväll. :)

Nu är det strax dax för Novas kvällrunda, sen e de minsann sängen för mej!
Har inte gjort allt för många knop ikväll inte vilket har varit rätt så skönt.. :) Har kollat lite på tv o pluggat o nu e de som sagt strax dax för sängen.. :)
Ikväll ska ja minsann dra över mej 2 täcken, hur kallt som helst här juh! :O
Imon är det skola som gäller så måste hinna upp i tid.. :)

Vi hörs imon, GoNatt!
Puss&Kram

Morfar, tänker på dej! Hoppas du kommer hem snart! <3

Skitsnö!

Nu är jag riktigt riktigt riktigt jäkla trött på snö! Kan det inte bara försvinna nu så att våren kan komma ist?!

Ja gjorde praktik me älsklingen inatt o fi fan va de blåste o snöade i mellanåt.. Vi satt fast 3 lastbilar o en truck i drygt en timme igår uppe på Rävamåla innan den ena chauffören hämtade en hjullastare o plogade undan lite.. Låg säkert 25-30 cm snö o så e de inte så lätt att ta sej fram.. SKITSNÖ!

Idag e ja väl rätt så död.. Älsklingen ligger fortfarande o sover o ja har varit ute me Nova, skottat fram en av bilarna åtminstone, lagt i en maskin tvätt, satt på diskmaskinen o diskat de som inte fick plats..

Nu är det strax dax o börja me middagen o kanske väcka den björn som sover..
Vi hörs!
Puss&Kram

Hero of war

He said, “Son,
Have you see the world?
Well, what would you say
If I said that you could?
Just carry this gun and you’ll even get paid.”
I said, “That sounds pretty good.”

Black leather boots
Spit-shined so bright
They cut off my hair but it looked alright
We marched and we sang
We all became friends
As we learned how to fight

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

I kicked in the door
I yelled my commands
The children, they cried
But I got my man
We took him away
A bag over his face
From his family and his friends

They took off his clothes
They pissed in his hands
I told them to stop
But then I joined in
We beat him with guns
And batons not just once
But again and again

A hero of war
Yeah that’s what I’ll be
And when I come home
They’ll be damn proud of me
I’ll carry this flag
To the grave if I must
Because it’s flag that I love
And a flag that I trust

She walked through bullets and haze
I asked her to stop
I begged her to stay
But she pressed on
So I lifted my gun
And I fired away

The shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what the see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it’s a flag that I love
It’s the only flag I trust

He said, “Son, have you seen the world? Well what would you say, if I said that you could?”


http://www.youtube.com/watch?v=_DboMAghWcA&feature=fvst


Fastkörning :)

Idag var det ingen hitt o komma iväg me lastbilarna inte.. Stod i en halv evighet innan vi ens kom från planen på skolan.. Ska det vara så jävla svårt o skotta o lägga ut lite grus?! Man kan bli irriterad för mindre ibland asså..
När vi väl kom in på backningsplanen i Växjö så var det samma skit där.. Men där e iaf Växjö Fria o skottar emellanåt så ngt + iaf.. Det var bara att köra hem o parkera skiten igen..

Jag o Ola stack te gymnasieskolan o satte oss vid datorerna o gjorde lite släpteori ist.. :)
Men nu är ja iaf hemma o har varit ute me Nova o lagt i en maskin tvätt.. :)
Ikväll blir det nog antagligen praktik me älsklingen.. :) Var evigheter sen ja åkte me honom!

Men vi hörs senare!
Puss&Kram

Jävla rygg..

Snart är det dax för sängen.. :) Heldag i skolan imon så blir att gå upp tidigt.. :) Ska dessutom köra Saab te skolan.. Usch.. :P Vi har ju lämnat in V70n på verkstan idag o fick Saaben i utbyte så länge.. :P Jaja älsklingen säger att den går bra men inget mer.. :P

Älsklingen ringde även o berättade en Skitrolig grej innan som jag Verkligen ska satsa på! Ni får kaanske veta mer om ett tag lr två men jag e Happy, de e allt ni behöver veta för tillfället.. ;)

Ikväll tar verkligen min rygg kol på mej! Har haft ont i flera dagar o de blev väl kanske inte bättre av att man red igår.. Menmen, knipa käft o stå ut ungefär.. Älsklingen får massera när han kommer hem.. ;)

Men nu är det dax för Novas kvällspromenad!
Go Natt på er!

Puss&Kram

Praktik :)


Jespers Pärla :)

Praktik med Jesper idag.. :) Har gått bra tycker jag, skönt o åka redig bil igen.. ;) Får se om de blir fler gånger denna veckan.. :)

Nu e ja hemma iaf, o har duschat o ätit lite så nu ska ja försöka gå en liten runda med Nova. :) Jag har en sjjjuk träningsvärk i benen o särskilt i ljumskarna.. xD Ser typ ut som en pensionär när ja går.. :P

Menmen bara att bita ihop, hunden måste ju ut.. :) Vi hörs senare!
Puss&Kram