Vatten Vatten..

..Bara vanligt vatten.. :)
Det regnar och regnar och regnar lite till här idag så vad ska man göra då?
Inte mkt, sitta inne och njuta utan dåligt samvete.. ;)
Fast vi är lite duktiga faktiskt, jag, syster, Julia och älsklingen är ute och joggar drygt 2.5 km med jämna mellanrum så lite nytta gör vi faktiskt också.. ;)
Den ändå Riktigt soliga dagen vi har haft hittills så åkte jag, syster och Julia och shoppade på så det får vi bittert ångra nu.. ;) Men vi gjorde några riktiga fynd så vi sörjer inte så mycket ändå.. :)
Hur vädret än är så är det Riktigt skönt med semester vill jag lova! :) Jag har inte ens dåligt samvete för att jag inte uppdaterar bloggen dagligen.. ;)
Så nu ska jag återgå till min bok och njuta lite medan Lilleman sover! :)
Puss!

Semester :)

Eftersom att jag är på Semester så får ni nöja er med en uppdatering då och då när jag känner för det.. :)

Vädret idag är lite si så där, sol, blåst, regn, sol, regn, blåst.. You got the point.

Menmen, det är semester ändå.. ;)

Snart kväll! :)

Nu är allt så gott som färdigpackat här hemma och skjutset ihopkopplat! :)
Imorgon drar vi på semester på för er okänd ort och på okänd tid.. ;)  Haha eller jag kanske har råkat skvallra om vart vi ska? :O Vi har iaf fått bror och Lelle till att bo här hemma medan vi är iväg så det känns skönt det! :)

Lilleman sover för natten och jag ska strax göra detsamma för jag ska upp och jobba imorgon innan vi åker.. :)

Trevlig kväll på er!
Puss!

Spegel Spegel..

Lilleman undrar vem som gömmer sig i spegeln.. x) <3


Trött bebis :)

Lilleman har sovit i drygt 2½ timme nu så han var lite trött tydligen! :) Men jag klagar inte för nu har jag hunnit köra 2 maskiner tvätt (bara 2 kvar), städat och tvättat bilen, plockat ut lite i husvagnen + hunnit sitta och ta det lugnt en liten stund.. ;) Resten av kläderna som ska ut är i sovrummet där Lilleman sover så det får vänta till han han vaknat. :)
Älsklingen verkar komma hem i tid idag så när han kommer hem så blir det en snabbrunda på stan.. :) Växla in semesterkassa, Systemet och byta kläder på Dressman. :)

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på till Lilleman har vaknat.. Lite kvalitetstid med Nova hade ju inte suttit fel! :)


Gammal bild på mina älsklingar! :) <3

Tidig morgon.. ;)

Idag blev det nästan en tidig morgon för att vara oss.. :) Halv 9 väckte Lilleman mig efter att ha sovit nonstop hela natten så jag känner mig nästan lite utvilad faktiskt.. ;)
Han fick frukost och sedan gav vi oss ut på en långpromenad med Nova som blev mycket glad över det! :)

Så nu är vi hemma och jag har precis ätit frukost.. :) Knäckebröd och melon, YUMMI!

Nu ska jag ta tag i livet här hemma, ska tvätta många maskinet tvätt idag, typ sängkläder och sådant så att det är rent när vi kommer hem från semestern.. :) Mycket roligare att komma hem till ett Rent hus än att veta att man kommer hem till ett tvättberg som har legat i flera veckor typ.. Räcker med den smutstvätten vi får med oss hem från husvagnen.. :P

Sedan ska jag packa ut de sista i husvagnen, städa/tvätta bilen och ta en runda på stan.. :)

Full dag med andra ord.. ;)
Puss!

Lämna iväg sina barn? :)

Jag fick en fråga på facebook nyss om jag lämnar iväg Lilleman ofta.. :)
Tjaa, det beror på vad som händer.. Jag har börjat vara på gymet 1-2 timmar 2-4 dar i veckan och är inte Emil hemma så lämnar jag Lilleman hos mormor/morfar eller farmor/farfar istället för att ta med mig honom för gymet är min chans till lite egentid.. :) Även dem få gångerna vi har lite fest hemma och både Emil och jag dricker eller så så lämnar jag iväg honom för vuxna-alkohol-barn ska inte kombineras enligt mig!

Jag tycke fortfarande att det känns svårt att lämna iväg Lilleman över natten även om vi har gjort det några gånger nu men några timmar på dagen då och då gör ingenting.. :)

Samtidigt som det är skönt för mig att få lite egentid för mig själv eller älsklingen ibland så måste det kännas kul för mor/-farföräldrarna att få lite ensamtid med Lilleman och känna att jag och Emil litar så pass mycket på dem att dem får ha Lilleman själva.. :)

Sedan hade kanske vår situation varit lite annorlunda om Emil inte hade legat iväg med lastbilen så mycket för då hade ju han fått ha Lilleman den tiden jag är på gymet eller gör något annat.. :) Pappa/sontid är med viktigt!
Så för mig som är hemma så mycket själv dag som natt med Lilleman är det viktigt med lite egentid och oftast är det när jag ska till gymet.. :) Lilleman somnar så pass tidigt på kvällen att jag kan sitta ner och njuta av tvn eller en bok då om det skulle vara så.. :)

Jag Älskar att gå hemma med min son men en promenad med Nova, en liten shoppingrunda om det så är till Maxi eller bara köra en runda utan att behöva tänka på någon annan än mig själv är guld värt emellanåt och så tror jag de flesta känner som går hemma med sina barn! ;)

Att mina och Emils föräldrar bor så pass nära och stället upp för oss i vått och torrt gör också saken så mycket lättare och tyvärr så är det inte alla med barn som har den möjligheten som vi har..
Men jag har den och jag tar till vara på den! :)

Blev kanske lite luddigt det jag skrev men jag tror ni fattar ändå? ;)

Men min fråga till er är, Hur mycket är det okej att lämna iväg sitt/sina barn enligt er?! :)

Mammadejt :)

Nu har Lilleman och jag precis kommit hem från mammadejt på Andra våningen.. :) Lika trevligt som vanligt! :)

Hämtade älsklingen vid lastbilen på vägen hem så nu är han med hemma.. :)

Lilleman ska följa med farmor och farfar på kalas ikväll och då ska älsklingen och jag passa på att fixa lite här hemma, typ städa bil och klippa gräs mm.. :)

Nu ska jag dö en liten stund på soffan då Lilleman sov oroligt inatt med.. Dessa tänder!
Puss!

Maaaaaat!

Jag var så jääääka hungrig när jag kom hem från gymet! Och inget färdiglagat fanns det i frysen heller så det fick bli en macka och melon till kvällsmat istället.. Men jag är fortfarande hungrig! :O

Lilleman ligger i sängen nu och sover nu och ikväll har han borstat de 2 tänder han har för första gången.. :) Men han tyckte att det var roligare att bita i tandborsten än vad det var att borsta.. ;) Trollungen min, han blir stor för fort!!

Nu ska jag ta tag i lite soptömmning och så här hemma innan duschen och sängen kallar! :)
Men Först ska jag rota igenom kylen/frysen efter något ätbart!
God Natt på er!

Tandborstar är konstiga saker det.. :)

Powenap!

Ibland är det riktigt skönt med en powenap! :) Lilleman sover fortfarande, han var helt slut efter besöket hos Jenny och handlingen.. :) Lillfisen!

Ska passa på att ställa ut lite grejer i husvagnen som jag handlade idag innan han vaknar.. :) Älsklingen kommer tydligen hem imorgon under dagen så nu slipper jag fixa allting själv inför helgen så det känns skönt! :)

Vid 7 så blir det även en runda på gymet med Julia! :) Funderar på att träna lite kondition idag med men jag får se vad jag orkar med.. :P

Puss!

Jahapp..

Sollyckan var då inte långvarig inte.. Jaja, jag tänker inte sitta och hänga läpp för det för nu ska jag snart hämta Jennys dotter i Kallinge innan jag kör ner till Hällaryd.. :)

Lilleman har haft en orolig natt inatt.. Han vaknade vid halv 11 igår kväll och bökade runt i sängen till han slutligen la ett lass i blöjan så antagligen var det det som störde honom.. Så då fick han lite mat i förberedande syfte.. Men sedan vaknade han vid halv 4 igen och började böka runt så tillslut fick jag så vackert palla mig upp och göra mer mat och byta blöja igen.. :) Men nu sover han gott fortfarande iaf så snart får jag gå in och väcka honom istället.. :)
Jaja, han ska ha dåliga nätter han med.. :)

Nu ska jag göra mig i ordning innan jag väcker honom..:)
Ha en trevlig dag allihopa! :)
Puss!

Good girl..

Idag känner jag mig riktigt duktig fakiskt! ;P
Under tiden mina föräldrar hade Lilleman så hann jag med dammtorkning av hela huset, dammsuga och torka golven, köra en maskin tvätt+torktumla Novas badlakan, klippt Novas klor, packa ut saker i husvagnen och leka lite boll med Nova.. :)
Nu när Lilleman har somnat så har jag varit ute med Nova på kvällsrundan, klippt bort alla Jää*la tisstlar(heter dem så?) som har växt upp runt poolen och räfsat ihop dem och nu tar jag minsann en välförtjänt kväll! :)
Hade jag haft en cider så hade jag unnat mig en sådan men nu fick jag nöja mig med knäckebröd och ett glas vatten istället.. :)

Imorgon är det en fullspäckad dag då jag ska och hälsa på Jenny och barnen och sedan åka och handla och fylla upp förrådet lite inför semestern! :)

Men nu ska jag kolla lite på tv innan jag kryper ner i sängen! :)
God Natt på er!

FisBebis :)

Casper Älskar sin kylbitring och särskilt nu när tänderna är på g igen! :) <3


Kondition. :)

Japp, det var vad jag tränade på gymet idag.. :) Eller kondition+ lite mage/rygg blev det.. :) 15 minuter på crosstrainern, 1 km på roddmaskinen och sedan joggade jag 15 minuter på löpbandet.. :) Bra start för att komma igång med konditionsträning tror jag.. :)

Lilleman är kvar hos sin mormor och morfar medan jag körde hem för att hinna få lite nytta gjord utan att behöva tänka på honom.. :) Så nu ska jag fortsätta packa ut lite i husvagnen.. :) Det blir lite i taget och sedan tar jag det mesta på fredag innan vi åker.. :)

Puss!

Jag Älskar..

..Detta vädret! SolSolSol!! Det ska tydligen bli skitväder resten av veckan sedan så nu får jag passa på att njuta! :)

Just nu sitter jag och äter frukost, äggmacka, yummi! :)
Efter frukosten så ska jag åka till Kallinge och lämna Lilleman hos mamma medan jag, syster och Julia är på gymet! :) Har inte varit där sedan i lördags så nu är det dags igen.. ;)

Sola lugnt idag ni som ska göra det.. ;)
Puss!

Svar på kommentar :)

emma om Uppe :):
vår hund (visserligen hanhund) är med tjurig och vill inte äta heller, då är det att det är speciella dofter ute oftast löp tikar elr så. det kanske är att nova med har en period att det är nått som doftar gott ute eller att hon snart ska löpa elr nått sånt ?




carro om Uppe :):
vår hund äter inte heller alltid.. Men vi brukar lägga i typ leverpastaj bara för att hon ska äta. För hon blir så jobbig att träna med om hon inte ätit på någon dag! :P

Svar:
Jag vill helst inte ge henne extra i då hon vänjer sig jääkligt fort då vid att fortsätta vägra när hon vet att matte lägger godare saker i.. :) Men visst, hade det gått för lång tid så får jag väl göra det för äta måste hon ju.. :)

Och löpt har hon precis gjort så det är inte det.. Jag hittar inget direkt mönster när "hennes perioder faller in" utan dem kommer olika..
Sedan har jag hört fler som har haft problem med just schäfrar och mat men jag vet inte om det har med det att göra.. :)

Stor bebis :)

Vår lilla kille växer så det knakar vill jag lova! 9125g och 72cm lång! :)
Dessutom blev han 7 månader i lördags!
Han är minsann inte så liten längre inte.. :')

Uppe :)

Så nu är hela familjen vakna och uppe här hemma.. :) Älsklingen är på jobbet så han stack tidigt i morse..

Lilleman ligger på golvet och leker med sina leksaker, Nova försöker jag tvinga i sin frukost och jag själv ska med äta frukost strax.. :)

Någon som har ett tips på hur man gör med matvägrande hundar?!
Vi har bytt foder till Nova säkert 3 gånger och nu får hon färskfoder men Ändå har hon perioder ibland där hon matvägrar i flera dagar. Och hade vi gett henne något annat som kanske en ostbit eller något så hade hon ätit den utan problem så hon får helt enkelt svälta tills hon betsämmer sig för att äta igen.. Och det känns inte så jättebra egentligen.. Dryga hund!

Idag ska vi till bvc för vägning av Lilleman.. :) Ska bli kul och se vad min lilla trollunge väger nu! :)
Sedan blir det lite mer packning inför semestern! :) Längtar!!

Nu är mina ägg klara så nu blir det frukost! ;)
Puss

Pappamys :)

Mina fina killar! <3

Igår var det en supertrevlig kväll hemma hos Alex och Bonnen med en massa god mat! :) Det blev en sen kväll så det var sängen direkt när vi kom hem.. :)

Idag har vi röjt lite här hemma och packat ut lite i husvagnen då älsklingen har långvecka nästa vecka så jag slipper att göra precis allt själv i veckan.. :)

Snart kommer svärföräldrarna hit en sväng med.. :)

Puss!


Trippeldejt! :)

Nu ska älsklingen, jag och Lilleman göra oss i ordning för en trippeldejt hos Alex och Bonnen.. :)

Gymet är avklarat för dagen och jag hade ovanligt mycket energi faktiskt! :) Skönt det för en gång skull.. x)

Jobbet rullade på bra idag med men Lilleman ville inte riktigt låta mig sova idag så jag somnade någonstans efter 9 imorse och visste inte vart jag hade röven när älsklingen och han väckte mig igen.. :)

Men nu ska jag göra mig redo! :)
Puss!

Vem är grisen?



Jag bara ÄLSKAR Lejonkungen!
xD

Sovmorgon! :)

Idag har jag minsann sovit ut! :) Halv 1 vaknade jag och fick lite dåligt samvete för så länge hade jag då inte tänkt att sova. :) Men jag kan inte förneka att det var väldigt skönt att inte bli väckt av Lilleman nu när jag har jobbat. :)

Så jag pallade mig upp ur sängen för att ta mig en långpromenad med Nova men när jag gått en bit så började det ju självklart att regna och jag hade ingen jacka med mig.. Så en långpromenad blev en kort promenad så får vi se hur vädret blir under dagen. :)

Snart kommer i alla fall Lilleman hem och jag tänkte få lite nytta gjord här hemma innan dess så att jag kan njuta av honom sedan! :)

Trevlig fredag på er!

Till drömmarnas land! :)

Nu ska jag hoppa genom duschen och sedan krypa ner i sängen och bege mig till drömmarnas land! :)

Det spelar ingen roll Hur många gånger Lilleman sover iväg det är lika Tomt utan honom jämte sig ändå! :O Men han kommer ju hem imorgon igen och förhoppningsvis så får jag sova ut imorgon så det kommer bli bra ändå! :)
Min trollunge! <3

God Natt på er!

Tröstshopping! :)

Det blev lite tröstshopping innan när jag träffade ena mamman på stan.. :) Bla. en ny bikini, nya underkläder och en sparkdräkt till Lilleman.. :) Love REA!

Nu har Lilleman fått lite välling och ligger i sängen för att försöka sova medan jag ska börja lite med maten.. :) Sedan blir det gymet och inatt ska Lilleman sova hos mormor och morfar då jag ska jobba extra imorgon.. :)

För tillfället är det ingen tur på sovfronten.. Övertrött bebis leker man inte med!
Puss!



Sova? Vem? Jag?

Och när man väl tror att Lilleman har somnat och ska kika till honom så ligger han såhär och gör allt annat än sover... Trollunge! :) <3


Depp!

Seriöst, detta vädret får en till att verkligen bara vilja dra täcket över huvudet och sova bort dagen! :O DEPP!

Lilleman lät mig sova till 10 sedan så började han böka runt i sängen men jag var för trött för att orka göra ngt så jag låg och halvsov till kvart i 11 innan Lilleman krävde att jag skulle gå upp och göra frukost till honom.. :)
Efter frukosten så blev det en Massa mys i soffan då han med är lite trött idag.. :) Han har verkligen varit på skithumör större delen av veckan, vet inte riktigt vad det är om det är tänder eller något annat.. Men det lilla mys man hinner få mellan hans tjurattacker är underbart iaf! ;)
Jag har heller inte varit på särskilt bra humör i veckan så det kanske är det som smittar med.. :P

Idag blir det iaf mammaträff på stan för en fika, perfekt i detta väder! :) Tänkte även se om det finns ngt roligt i affärerna att titta på.. :)

Jag försöker få Lilleman att somnan i sängen igen då han faktiskt är trött men inte vill tro på sin mamma men det verkar lättare sagt än gjort så jag får väl krypa ner och mysa med honom och se om han somnar då ist! :)
MysMysMys!
Puss!

Sleeping Baby:)

Killen som aldrig ligger där man lämnat honom.. :)

Okej, nyvaken lagom tjurig bebis som har vänt på sig och hamnat nere i hörnet.. :)

Nya stilen :)


Chris Medina- What are words

Denna låten ger mig gåshud, så jääääkla fin!



Världens fräckaste barnvagn? xD

http://www.blocket.se/ystad/Emmaljunga_Cerox__Henke440_edition__34862487.htm?ca=22&w=3

Checka in resten!! xD


TröttTröttTrött!

Idag har jag varit sjuukt trött hela dagen och jag har ändå inte gjort särskilt mycket! :O Vi har varit och handlat och sedan varit i Karlskrona en sväng för att se om vi kunde hitta ett par riktiga skor till älsklingen men det är ju inget man blir speciellt trött av..

Snart ska vi grilla iaf, fläskytterfilé med hemmagjord potatissallad och vattenmelon, MUMS! :)

Sedan blir det nog sängen tidigt ikväll så att jag orkar jobba imorgon.. ;) Jag ska ha min systers pojkvän med mig och lära upp honom då han ska jobba åt mig den veckan vi är på semester.. :) Alltid kul med sällskap! :)

Lilleman är heller inte på sitt bästa humör idag.. Han har sovit större delen av morgonen och ändå varit gnällig.. Vet inte om det är fler tänder på g men det lär ju visa sig.. :)

Ha en trevlig kväll allihopa! :)
Puss!

Återigen.. :)

..Har jag slarvat med uppdateringen.. :O Men här kommer en snabb nu innan jag ska krypa ner i sängen.. :)

Helgen var helt klart den bästa på länge! :) Pubrunda i lördags med de allra bästa och jag drack 1 eller 2 drinkar för mycket.. :) Men lika glad var jag för det! :)
Söndagen var en riktig motionsdag och spenderades mest hemma hos svärföräldrarna där Lilleman hade sovit! :) Eftersom att det var dagen efter så cyklade älsklingen och jag till Kallinge.. :) Novastackarn fick springa brevid så hon fick motion iaf men dock hon fick åka bil hem för hon har minsann ingen toppkondition till att springa 1 mil på en dag! Dessutom cyklade vi en omväg till huset med och när vi väl kom hem så räknade vi ut att vi cyklat 2.2 MIL så det kändes riktigt bra! :)
En riktig myshelg!

Igår så jobbade jag och fick en lååååång sovmorgon! Halv 1 gick jag upp.. :P Det blev lite av en slappedag igår man jag var iaf på gymet med syster och Julia.. :)

Idag har jag jobbat och nu ska jag krypa ner i sängen.. :)

Nova har fortfarande ont i sina tassar sedan i lördags så jag har världens dåligaste samvete nu när hon går runt och haltar.. Så det blir INGA promenader mer än ner till åkern förren hon är bra igen! Har tryckt i henne lite Alvedon så hoppas på att det hjälper henne lite iaf! Min Fis! <3

Puss!

Lång dag! :)

Idag har det varit en lång dag så uppdatering om helgen kommer imorgon för nu ska jag och älsklingen äta varama mackor och sedan ska jag krypa ner i sängen och sova och ladda för en ny jobbvecka! :)

Trollunge :)

Kallt med glass.. :)

Fina Älskade Underbara Trollunge! <3


Jävla harar...

Kan någon förklara VARFÖR harar/kaniner JÄMT envisas med att springa upp framför bilen när man kör?!

Det slutade med att jag körde över en hare när jag körde hem från jobbet nu.. Men tror ni den dog?! Nä, jag fick så vackert backa bak och göra om det igen! :(

Nu har jag slängt i mig lite frukost och ska krypa ner i sängen jämte älsklingen!

Fix och städ.. :)

Älsklingen och jag har hållt på att fixa och röja lite här hemma.. :) Imorgon kommer det några som ska kolla på huset på förmiddagen så lika bra att det är lite i ordning.. :)

Lilleman sover sen en stund tillbaka och jag måste med gå och lägga mig för jag ska upp och jobba imorgon.. :)

Men först lite mys med älsklingen.. :)
God Natt på er!

Börjes :)

Nu är jag och Lilleman hemkomna efter några tillbringade timmar på Börjes med Jenny och barnen.. :)

Lilleman fick lite mat och sedan la jag honom i sängen så nu sover han förhoppningsvis 1 timme eller 2.. :)

Och vad ska jag göra? Ingenting för tillfället utan jag ska sätta mig och ta det lite lugnt! :)

I helgen är det Tosia men vi vet inte vad vi ska hitta på men ngn runda där blir det väl alltid.. :) Men inte ikväll då älsklingen kommer hem rätt så sent.. :)

Puss!

Svar på kommentar :)

Anonym om Husägare! :)
Vart ligger det? : )

Svar:
Eftersom att jag inte riktigt vet vilka det är som läser min blogg så vill jag inte skriva ut den exakta positionen vart huset ligger mer än ute i skogen utanför Kallinge åt något vädersträck.. :) Man kan inte vara nog försiktigt med sådant och jag hoppas att du förstår det.. :)

Husägare! :)

Idag har älsklingen och jag varit och skrivit på alla papperna till VÅRT hus!! :D Åh, Lycka att äntligen få ha något eget! :) Och det bästa är att jag har lyckats lura ut min karl på landet! ;D






VårtVårtVårt! :D

Frukost.

Nu sitter jag och försöker få i mig lite frukost innan det är dags för gymet men det smakar ta mig f*n Ingenting så jag sitter och tuggar och tuggar min gröt utan att det häner särskilt mycket.. Jag som vanligtvis Älskar havregrynsgröt! :O Men jag orkar ju inte träna utan bränsle heller så får väl leta upp något annat och se om det går ner.. :) Jäkla värme!

Lilleman har med vaknat nu så nu ska jag ge honom frukost istället! :)
Puss!

Go us! :)

Nu är gymet avklarat för dagen.. :) Var väl kanske inte världens mest ambitiösa pass men jag var där iaf.. ;)

Nu sover Lilleman för natten och jag har ätit lite kvällsmat.. :) Kom på innan att jag inte har ätit någon middag idag men palla göra det såhär sent så det blev lite flingor istället..
Är ni som mig som inte kan äta när det är för varmt ute?! :O
Not good men vad ska man göra..?

Strax är det dags för lillsnuttans kvällspromenad och sedan blir det nog sängen.. :) Jag har börjar läsa en bra bok så det blir att krypa ner och läsa den.. :)

Imorgon blir det gymet igen på förmiddagen.. :) Go us!

God Natt på er!

Bebisglass :)

Jag gjorde isglass till Lilleman igår som han smakade på idag och bara Ääälskar det! :) Lite skeptisk i början när det blev så kallt i munnen men sen så.. :)

Jag gjorde helt bara en enkelt "lösare" fruktpuré och hällde i glassformar som man hittar i många affärer.. :) Vi köpte våra på Ikea.. :)
Man kan även köpa juice i affären som finns från 4 månader och hälla i men eftersom att jag inte hade det hemma gjorde jag med puré.. :)

Kallt och gott i värmen och måste kännas skönt när dem har tandsprickningar! :)

Håll dock koll på så att dem inte blir för kalla i munnen men det känner ni ju bäst själva.. :)


Mkt skepisk i början som sagt.. ;)

Men sedan smackades det för fullt! :)

GottGott :)

Idag har 2 mammor varit här så vi har fikat och lite så ute i solen.. :) Mkt trevligt att ha ngn som vet vad man går igenom med med småbarn som dessutom är lika gamla.. :) Så mkt prat blir det! :)

Nu blir det strax gymet en runda och det kan behövas vill jag lova.. ;)
Puss!

Trevligt sällskap :)

Nu har Bonnen och Alex och deras lilltjej varit här och hälsat på en stund.. :) Alltid kul med besök! :)

Lilleman sover nu för natten och jag ska strax gå ut med Nova och sedan krypa ner i sängen och läsa lite tror jag.. :)

Imorgon blir det lite mamma/bebisdejt här hemma så då får vi gå upp i tid och inte vid 11 som vi gjorde idag.. ;)
Hoppas på fint väder så att vi kan sitta ute! :)
Puss!

Bakar :)

Japps, jag är i farten igen med bakandet.. :) Måste ju fylla upp förrådet emellanåt! Banan/Choklasmuffins blir det idag och ni har ju fått receptet innan! :) Dem var rätt så popis här hemma.. :)

Min kära syster åkte precis hem nu.. :) Vi har badat och solat större delen av dagen så vi har bara tagit det lugnt.. :)
Men nu är jag tillbaka i verkligheten och måste ta och röja lite här hemma, vika tvätt och dammsuga och sådant underhållande. Bläääää...

Ikväll kommer Bonnen och Alex hit för att hämta skrivbord mm som dem har köpt av oss och så ska vi tjocka oss på lite pizza. :) Haha Gymet imorgon tror jag minsann! :)

Men nu är första plåten med muffins klar! :)
Puss!

Syskonmys :)

Mojito, gottit, ansiktsmask och Sunes sommar=En Perfekt systerkväll! ;) <3

 

Lilleman sover sedan några timmar tillbaka så nu ska Nova rastas och sedan får vi se om det blir sängen eller en film till.. :)

Puss!


BadBadBad..

Ledsen för riktigt bad update i helgen.. Men ibland har man helt enkelt annat att göra.. :) Ni får inte glömma att jag är småbarnsförälder... ;)

Lördagen var kanon med grillning hos mina föräldrar med även lite Kubbspelning, gräskrig mm mm.. ;)
Gårdagen gick mest åt till att slappa och hälsa på svärföräldrarna.. :)

Idag har det inte hänt så mkt ännu.. :) Har varit en runda på gymet med syster och ska snart åka iväg och möta upp en kompis på Maxi för lite handling.. :) Denna eviga handling..

Ikväll blir det syskonmyskväll med syster som ska innehålla Mojito, film, gottit och ansiktsmask.. :) Men det blir efter att Lilleman har somnat.. ;)

Lilleman sover lite middag nu så nu blir det duschen för min del! :) Man luktar inte hallon när man har varit på gymet precis!
Puss!

Jag har lite bilder att lägga upp men våran kortläsare fungerar inte och jag orkar inte skicka alla till facebook först.. :O Kabeln till telefonen ligger i sovrummet så får ta det senare..


Smart idé.. :)

Det känns inte som världens mest smarta idé att åka till gymet i denna värmen men jag måste säga att jag känner mig riktigt duktig nu! :)
Nu blir det snart grillning hos mamma och dem men först, Duschen! :)
Puss!

Hopp om att.. :)

Tjaa, det verkar ju finnas hopp om vädret kanske.. :) Men kollar man på SMHI så ska det ju både regna och åska idag så det kommer väl säkert det med.. Men ingen ide att hänga läpp för det, hunden måste ut oavsett väder.. :)

Snart blir det en runda på gymet med älsklingen och syster, kan behövas när jag inte varit där sen i onsdags.. :)

Lilleman gav oss sovmorgon till 10.40 idag så det är synd att klaga på sömnen iaf när vi har fått oss en riktig sjusovare! :)
Puss!


Världens vackraste kille! <3

Höstkänsla..

Jeezez, när jag gick upp och ut genon dörren i morse när jag skulle till jobbet så fick jag en sådan riktig Höstkänsla när det regnade, blåste och var mörkt.. Riktigt deprimerande faktiskt!

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och sova en timme eller 2.. :)
Puss!

Mojitos

Jag är så jäääkla sugen på en Mojito och har sett fram emot hela kvällen att ta en när Lilleman somnat och vet ni vad jag kom på då?!
Jo, att jag ska jobba inatt!!
Suck, Sån jäkla oflyt hela jäkla tiin'! :(

Bara vänta till imorgon!

Långpromenad :)

Idag blev det lite ändrade planer.. :) Jag skulle ha kört till Jenny och hälsat på men hon hade så mkt med skörd mm så jag tar det nästa vecka ist.. :) Men inte kände jag för att sitta hemma och hänga läpp för det, Nej, jag tog på mig promenaddojjorna, packade Lillemans mat, kopplade Nova och tog fram vagnen och gick till Kallinge för att hälsa på moster och hennes små ist.. :) Så det blev några trevlig timmar spenderade där och sedan var det bara att traska hemåt igen.. :) Det var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara så nu känner jag mig riktigt duktig måste jag säga! :) Perfekt väder för långpromenad med!

Nu kommer snart Victor hit och ska grilla med oss så jag ska börja förbereda maten lite hade jag tänkt! :) Sedan blir det nog bilträff ikväll! :)
Puss!