Mors dag :)

Denna dagen började med ett besök i stallet o en 2 timmar lång ridtur.. :) Myyys, men ja kommer att ha träningsvärk imon.. :P

När jag kom hem begav jag o Nova oss ut i skogen på jakt efter liljekonvaljer till mamma.. :) Fanns typ inga blommor utan mest blad men hittade iaf några som jag gav mamma i morsdagpresent.. :)
Liljekonvaljer luktar såå gott, tycker ni inte? :)

Hos mamma blev det lite fika innan hon begav sej till jobbet o ja o älsklingen höll min syster sällskap en stund innan vi begav oss till hans mamma o syster för lite middag , film o ännu mera fika.. :)
Jag typ rullar fram nu men det har varit en bra dag iaf.. :)
Dock så gör den lilla att magen typ gör frivolter nu så nu ligger jag på soffan o tar det lite lugnt medan älsklingen e på gymet o e duktg.. :)

Hur har ni firat mors dag idag då? :)

Puss&Kram


Torsdag :)

Härligt väder man vaknade till idag, SOL! :) Dagen känns mkt bättre om det är sol ute ist för grått o trist o regn när man vaknar.. :)
Inatt åkte jag med älsklingen, körde halva natten sen byttes vi av så idag har vi båda tagit lång sovmorgon.. :)

Dagen kommer väl bestå av att försöka få ihop läckan på min 740 eftersom att den fortfarande pissar vatten emellanåt.. Ikväll blir det även en tur till stallet med.. :)

Vad ska ni hitta på idag då? :)
Puss&Kram

Tisdag. :)

Nu har jag förbrukar iaf en o en halv dag uppe på skolan o kört lite kran.. :) Skönt att ha de klart!

Åskan har slagit ut modemet hemma+dataskärmen så nu e vi utan det ett tag.. Vi har lämnat in den bärbara på Once Again så den ska förhoppningsvis vara klar denna veckan så att vi har ngn dator iaf. :)
Tråkigt när det händer men vi e ju inte dem ända efter igår iaf.. :) Skönt att jag var uppe på skolan, jag verkligen Hatar åska! :P
Nu sitter jag hemma hos mamma o pratar lite med.. :)
Imon är det stallet som gäller o förhoppningsvis åka med älsklingen på natten.. :)
Hertina åker imon, kommer att bli tomt utan henne!
Men nu ska ja kolla igenom den nya HM katalogen.. :)
Puss&Kram

Söndag :)

Idag har jag varit i stallet o ridit denna snyggingen på bilden.. :) I just Love him! Latte hostar fortfarande så hon får vila lite till men ja gnäller inte över att rida Hennezzy.. :) Han e fortfarande under igångsättning så de blev bara skritt o lite trav på banan för att mjukas upp lite.. :)

När jag kom hem drog jag ett rallyvarv med dammsugaren innan jag drog vidare till Kallinge o middag hos svärföräldrarna.. :)
Har varit en sväng inom mamma o dem med o ätit årets första rabarberpaj o guuud så gott de va! :D Fick en me mej hem som ja kan smaska på när ja känner för de.. ;) Skulle även leta efter ett lapptäcke som ja sydde när ja gick i 9an som jag verkligen vill hitta innan bebisen föds men de e typ som bortblåst i all bråte dem har nere i källaren så bättre lycka nästan gång när man har mer tid.. :)

Nu lagar jag middag till imon när ja ska upp till skolan igen.. :) Köttfärsgratäng med potatis, har aldrig gjort det innan så man får se om de går o äta sen.. :)

Skulle tvättat bilen med men de gjorde ju regnet åt mej så de slipper jag iaf.. :P

Hur har er helg varit? :)

Puss&Kram


Lördag kväll :)

Idag har det varit mkt på g tycker jag.. :) Älsklingen o jag har börjat pilla lite på min bil så att den kanske kan bli lite redig igen o sedan har vi varit på kalas i Listerby.. :) Varmt o helt underbart väder har det varit idag med ju!

Nu är vi iaf hemma från kalas o de känns som om man rullar fram av all god mat vi ätit! :) Resten av kvällen blir det att ta de lugnt o Jesper kanske kommer hit en sväng, de vet man aldrig.. :)

Imon är det iaf stallet som står på schemat, har börjat rida Hennezzy lite nu när Philippa e iväg så att hans ben inte svullnar när han bara står o han e sååå snäll! Lite ovant att sitta på en häst som e över 1.70 bara.. :P
Sedan får vi se om vi hinner pilla på min bil o sen på eftermiddagen e de middag hos svärföräldrarna så imon e de me fullt upp.. :)

Hur har er helg varit hittills då? :)

Puss&Kram

Kvällsmat :)

Nu är gymet avklarat o de blev iaf 30 minuter powerwalk på bandet o sedan 1km på rodden.. Bättre än inget iaf.. :)
Lika kvavt inne på gymet som ute typ så vem orkar hålla igång då liksom?

Barnmorskan innan gick bra.. :) Tog lite blodprov o kollade blodtryck o lite sånt.. :) De ända va typ att mitt blodtryck var alldeles för lågt, 90/50.. De e minst de man behöver för att kunna stå upp typ så hon tyckte de va konstigt att ja inte var yrare än vad jag är.. :P Menmen hellre för lågt än för högt iaf.. :)
Sen sa hon att vi skulle ringa o boka ultraljud med o de ska bli så kul att få se vad man har i magen i verkligheten! :)

Det är lite häftigt att alla embryon ser lika dana ut till ett visst stadie så vår lilla bebis ser lika dan ut som en gris lr vilket djur som helst just nu..  :P

Här e fortfarande varmt som i en bastu inne så nu e de tvärdrag som gäller igen.. Hopplöst, men dem skulle väl komma o fixa det imon! Man kan ju hoppas att elräkningen inte blir så dyr nästa gång iaf.. :P

Älsklingen fixade läckan på min bil innan medan ja va o handlade så nu hoppas vi på att skiten håller tätt när ja kör te Alvesta imon.. :)

Men nu ska ja slänga mej i duschen o sedan packa inför imon för då bär det av till skolan igen för första gången sen mars.. :P Känns konstigt faktiskt men ja måste få ihop mina krantimmar med så att ja får de me innan vi slutar.. :)
Trevlig kväll!
Puss&Kram

In the ghetto- Elvis Presley

Fiin låt! :)


Frukosttajm :)

Nu har jag äntligen vaknat till liv här hemma o har börjat göra lite frukost.. :) Kokt ägg, o sedan ska ja ha lite ananas o äta till de.. :)
Termostaten som dem bytte förra veckan som inte fungerar gör att det är ca 25+ här inne o ingen vetilation så man håller nästan på o kvävas! :O Så nu kör vi tvärdrag här hemma! Eftersom att pannan bara matar ut värme så har vi fått stänga av den o den styr även ventilationen så ni kan ju gissa själva..

Idag är det bara barnmorskan som står på schemat o ikväll gymet me Lelle.. :) Får se om vi hinner börja pilla på min bil som för övrigt inte alls läcker servoolja utan vatten från en bult i blocket som håller servopumpen på plats.. Säg mej ngn annan bil som börjar pissa vatten när man pressar servon?!

Jaja nu är mina ägg klara iaf så vi hörs senare!
Puss&Kram

Jobb o stall :)

Idag har jag varit hos Christl o hjälpt henne med fåren igen så nu har de flesta kommit ut iaf.. :) Helt underbart väder har det varit idag juh om man nu bortser från eftermiddagen.. :) Kan ju säga att jag e helt slut i ryggen o benen, egentligen hela kroppen men de e dem ställerna som värker.. :P Är iaf några kronor rikare, som kommer gå till att laga min skrotbil..
Jag fick även ett helt vildsvinslår o jag har aldrig i hela mitt liv lagat vildsvin så är det ngn som har ett riktigt gott recept, hojta! :)

Efter jobbet blev det stallet men jag gick bara en sväng me Hennezzy medan Anna red Hertina på banan.. :) Som sagt, helt sluuuut!
Nu är jag iaf hemma o har gått en runda me Nova, duschat o lagat lite mat så nu ska ja lägga mej på soffan där jag Garanterat kommer knoppa ganska så fort... :P

Hur har er dag varit då? :)
Puss&Kram

Fårutsläpp :)

Idag har jag varit hos Christl hela dagen o hjälpt henne släppa ut fåren.. :) Så kul att jobba me djur! Har även tränat backning me hästtransport.. :P Lastbil o släp kan ja men ja har kört me vanligt personbilssläp typ 2 ggr o de e ju helt omvänt! :P Men de gav sej med de tillslut.. :)
Ska dit imon med o hjälpa henne o förhoppningsvis få ut dem sista djuren.. :) Efter det blir det nog stallet för både Philippa o Kenneth e iväg denna veckan så då behöver dem lite extra hjälp.. :)
Hennezzy, han som opererades ska skrittas igång nu så det ska bli kul, Hertina e såld o Latte e hostig så hon får man ta de lugnt med. :)

När ja kom hem så lyxade jag till det med att laga köttfärspiroger så nu har man äntligen ngt annorlunda i frysen.. :P E helt värdelös på o laga mat som kan räcka i frysen ett tag.. :P Pizzabullar skulle ja o älsklingen bakat för länge sen så de får vi me ta ngn dag! :)

Men nu e jag trött som e gnu, e inte van vid att gå upp tidigt o jobba så nu blir det sängen minsann! :)
GoNatt på er!
Puss&Kram

Helgen :)

Usch, jag vet att jag har varit usel på att uppdatera senaste tiden.. Har haft annat för mej o ingen direkt lust heller.. :)

Iaf så har min helg sett ut såhär:

Fredag:
Heldag med Emils familj nere i Skåne o hälsa på lite släktingar till dem o sedan vidare till hans farmor för en helt underbar middag mm.. :)
Vi körde även en ny metod av driv in på McDonalds på hemvägen.. Det blev en Walk in ist.. :D Dem stängde  tydligen vid 22 men drive in var öppen te 23 o Emils far släppte bara av oss för att beställa o sen köra o tanka.. :) O när vi såg att dem stängde vid 22 o driv in vid 23 fick vi lite brått för vi hade bara 9 minuter på oss, så det fick bli en Walk in o vi fick oss ett Mkt gått skratt vill jag lova! :)

Lördag:
Spenderades hela dagen på Strippen i Emmaboda.. :) När vi körde hemmifrån såg det ju inte allt för ljust ut då det spöregnade men vi chansade på att det skulle vara bättre där uppe.. Vi var där kl 8 för vi skulle ställa ut V70n o Victor sin Ford så vi ville vara där i tid.. :) Halv 9 satt vi på läktaren o då hade det slutat regna typ 5 minuter innan Emmaboda så dem som höll i de körde runt med två stora jettorkar över banan för att försöka torka upp det lite..  Halv 2 lite drygt kom dem igång med första racet o då hade dem kortat banan till 201 meter då bromssträckan fortfarande var blöt.. Efter 2 repor hade den torkat upp så pass att dem kunde ändra tbx till 402 meter, så vi kollade några bilar till men sen gav jag upp o gick o satte mej i bilen.. Helt jävla genomfrusen.. Ett tag efter mej gav dem andra oxå upp o vi körde hem o jag o älsklingen somnade typ på soffan direkt.. :P

Söndag:
Idag har det bara varit en riktig slappedag! Jag kan säga att jag har grymt ont i arslet efter gårdagen o allt sittandes på en träbänk i drygt 8 timmar.. :P Det har mest blivit lite filmtittande me älsklingen o så har vi tränat lite sök me Nova o bara haft det allmänt lugnt.. :)

Christl, hon jag jobbade hos förra våren ringde mej idag o frågade om jag ville hjälpa henne o släppa ut fåren imon o det var jag ju inte sen att tacka nej till vill jag lova.. :) Roligt jobb Och tjäna lite extra pengar är ju inte helt fel!


Snyggaste bilen på utställningen typ.. :) Det är så drygt när bilar är överstylade..


Jag o min syster roade oss med sten, sax, påse i allt väntande.. :)


Vi hade nog roligare än dem två som körde runt o torkade banan i typ 6 timmar iaf.. :P


Finally some action! :D


CyklonRobban :)


Team Bonnmeck, för jävla häftiga! :)


Silvertejp fäster tydligen på BMW oxå.. :)

Nu ska jag slänga mej på soffan en stund igen sen sova, måste komma upp i tid imon juh! :)

Puss&Kram på er.


Strålande sol! :)

Helt underbart väder idag! Skönt att solen äntligen tittar fram igen.. :)

Dagen börjades med en långpromenad me Nova o efter det frukost o sedan vidare till Kallinge o en snabbvisit hos svärföräldrarna.. :)

Idag har jag lagt ner tid på att göra bilen lite vårfin oxå.. :) Tvättat, dammsugit, torkat rent inne, putsat rutorna o lagt i tygmattorna.. :) Bara jag behagar att hämta mina andra fjädrar hos min farmor ngn gång så blir bilen fin igen.. :)

Nu är jag helt slut vill jag lova men snart är det dax för middagen o sen måste ja upp till stallet en sväng o hämta lite nytt foder till Nova.. :) Vi har börjat me färskfoder till henne nu, betydligt nyttigare än de dära torrfodret.. Nova älskar det o vi hatar det, de luktar inte allt för härligt vil jag lova, men vad gör man inte för sin hund? :)

Idag står middagen mellan hemmalagade hamburgare, köttfärssås lr hemmalagade köttbullar.. Hmm svårt val.. :)

Men vi hörs senare!
Puss&Kram

Alice i underlandet



Älsklingen o jag var på "nya" biografen i Ronneby igår o kollade på Alice i underlandet i 3D.. :) Helt klart häftigare effekter i 3D men jag tycker att man fick lite ont i ögonen men jag gillade filmen skarpt! :)
Vet att de flesta redan har sett den men ni som inte har, Se den! :)

Efter filmen så käkade vi pizza med bror o Lelle som för övrigt åker till Paris idag! Jag är SÅ avis på dem! :)

Men nu ska jag äta upp min frukost lite fort o sen dra te stallet! :)
Puss&Kram

Frukost :)

För tillfället är jag inte så bra vän me min kropp utan vaknade o har mått illa sen jag gick upp så det får bli en liten lätt frukost idag minsann.. :)

Älsklingen e ute o tvättar altanen/huset o tanken e välla att ja ska gå ut o hjälpa honom när jag har ätit.. :)

Ikväll ska vi på bio med på nya biografen i Ronneby.. :) Ska bli kul o se om 3D är ngt o ha o vi ska se Alice i underlandet.. Har velat se den hur länge som helst nu!

Men nu ska ja ge min frukost en chans här! Vi hörs!
Puss&Kram

Nya tillskottet :)


Ibizza fölade i tisdagsnatt o hon är såå söööt! :) Ser ut som en älg men hon växer snart i sina långa benen.. ;)

With or Without you- U2

Den e så fiiin! :)


Älskade Wille..

Jag hoppas du mår bättre nu.. Det kommer att kännas så tomt att komma hem o inte du är där men jag vet att det var för ditt eget bästa..

Jag älskar dej din fnatthatt! <3



Grillning o gymet :)

Middagen hemma hos svärföräldrarna var såå god! Jag älskar potatisgratäng till grillat och efter en onyttig men riktigt god efterrätt stack älsklingen o jag med Lelle o bror till gymet.. :) Var väl inte mitt ambitiösaste (stavning?) pass men var där iaf  o nu sitter jag här med en bärsmoothie i ett halv desperat försök att känna mej nyttig! :P Har ju faktiskt ridit idag me!

Men nu ska ja krypa ner hos älsklingen i soffan o kolla på film! :)
Puss&Kram

Hoppträning :)

Nu är jag precis hemkommen från stallet o fått i mej lite mat.. :) Idag har vi haft hoppträning me Latte o Hertina o det var så kul! :D Jag älskar att hoppa!
Latte o jag tränade i fredags med så hon var lite trött idag så det blev lite slarv men hon skötte sej ändå bra! Hon är inte hoppad så mkt innan men vi tragglade oss över iaf 90 cm utan problem.. :) Hon e tydligen löshoppad 1.40 så.. :)

Men nu ska ja strax slänga mej i duschen o senare ska vi till svärföräldrarna o grilla! :)

Tack så mycket för alla gratulationer ang. att vi ska bli föräldrar! :
)

Puss&Kram

Oväntat men önskat :)

Jag o älsklingen ska bli föräldrar i december! :D

Nu har jag äntligen vant mej vid tanken o ser riktigt mycket fram emot det! :) Åhh, de ska bli så roligt!

Kalas o bilträff :)

Nu var denna dagen över.. :)
Vi var hos min moster o firade hennes sambo o lite så o de va lika trevligt som vanligt.. :) Fick t.om en puss&kram av min lillkusin o de hör då inte te vanligheterna vill ja lova.. ;)

Efter det så var det hem o göda vovven o sen slänga in henne i bilen o möta upp kusin, Victor, Jesper o Jonna på ÖB för att sedan dra vidare te Karlskrona o bilträff.. :) En sväng på Mcdonken blev det oxå.. :) Föredrar dock Max men kan säga att ja blev rätt så nerröstad.. :P
Racet skulle tydligen vara i Ettebro men de regnade o då blev de ÖB ist.. HUR många bilar som helst var det o polisen kom efter typ 20 minuter så de dog ju ut rätt så fort om man säger så.. Drygt är det när dem kommer o fördärvar så!

NU blir det iaf mys me älsklingen som snart kommer hem o vi ska se en film innan sängen kallar, ska vara i stallet redan 10 imon så.. :)  Jag är Riktigt sugen på ChiliCheese just nu o har varit hela kvällen.. Jobbigt!

Hoppas ni har haft en trevlig kväll iaf! :)
Puss&Kram

Valborg :)

Hade en trevlig kväll igår med några kompisar som var här o grillade o festade.. :) De spårade välla ut lite framåt småtimmarna så vi har haft myyyycket att städa idag, baksidan såg ut som en jävla soptipp..
Ska nog leta upp några bilder så förstår ni vad jag menar.. :)

Idag har vi en del som står på schemat.. :) Fortfarande lite kvar som måste städas o senare ska vi på kalas o ikväll är det bilträff i Karlskrona, om vädret håller i sej vill säga.. :)

Hur var eran kväll igår då? :)

Puss&Kram