ByeBye Sweden!

Yepp, snart är det byebye Sweden och Hellu Miami! :)) Happyface!
 
 

Packlista.

 
Sitter och skriver packlista eftersom att vi snart åker! Man tycker att den är klar men sen kommer man alltid på något mer som man inte tänkte på just då när man började skriva den.. Känns det igen?
Börjar faktiskt bli lite nervös! Främst över att sitta med Lilleman 14 timmar på ett flygplan.. Kan bli spännande när man har en son med energi 1000... :)
Jag borde ju typ oroa mig över att komma i tid till flyget, att alla pass är med, att alla papper är i ordning, hitta rätt gate på rätt flygplats, att allt bagage kommer fram säkert, att barnvagnen håller under flygresan. Eller att vi ens kommer in i landet!
Aja, vi är 5 vuxna som åker, vad kan gå fel liksom? ;)
 
 
Efter denna bilden har minst 10 saker till lagts till och fler lär det bli... :)

.

..These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase..

.

Blev inget Ikea innan.. Eller ja, jag var på väg men ångrade mig på vägen.. Haha meningsfullt, I know..
 
Det  blev en stund på lekplatsen efter dagis istället och sedan hem och busa hemma.. :)
Massa kvällsmys blev det med och sedan låg jag jämte Lilleman i hans säng tills han somnade, myyys på hög nivå! :)
Imorgon blir det en dag på Laganland med familjen innan lite kalas på kvällen.. :)
 
Btw, nu är det nästan klart med foderhäst också!! Eller ja, foderponny ska man väl säga kanske.. :) Nån fördel ska jag väl ha av att inte vara så lång..
Happy, Happy, Happy och I can't wait!
 
 
 
 
 
 

Freedag

Har varit ledig hela denna veckan för att jobbet har glömt(???!) att ge mig mitt nya schema så allt har bara blivit rörigt..
Aja, desto mer tid har jag fått över till Lilleman så inte mer än plånboken som klagar.. :)
Jag har spenderat några välbehövda dagar hemma i Blekinge med Lilleman och njutit, tagit det lugnt och hälsat på släkt och vänner.. :) Energiboost till max!
 
Vädret har ju varit toppen denna veckan och eftersom att det är första älgjaktsveckan nu så har mannen med varit ledig några dar  så vi har passat på att vara ute i skogen och så med barn och hund.. :) Givetvis efter att de jagat klart, vill ju inte riskera en olycka!  Lilleman har även kört lite traktor och suttit på häst.. ;)
 
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, mannen jobbar och jag ska strax hämta Lilleman på dagis. Åka till Ikea kanske? Eller ska man vänta tills det nya har öppnat? Hade behövt lite nya ramar och hyllor till Lillemans rum så.. Vi får se, eller så åker vi till mannens farmor och farfar och går i skogen idag igen, solen borde ju utnyttjas!
 
 
 
 
 
 

Kanelbullens dag

Ätit många kanelbullar idag? :) 2 blev det för min del, ooops..
 
Är helt opepp idag på det mesta faktiskt, har legat på soffan större delen av dagen och har till och med tillåtit Nova att joina mig där och det säger en heeeel del..
Mannen jobbar och Lilleman är hos sin pappa så ensamheten är rätt så påtaglig dagar som denna.. Hemlängtan.nu..  
Men blir det som jag önskar så skaffar jag en häst till vintern/våren så jag har ngt jag älskar att hålla på med och slipper gå sysslolös dem dagar jag inte jobbar eller har Lilleman. Håller tummarna för mig själv!  
 
Vi var på föräldramöte igår på dagis och jag kan inte annat än säga att det är ett riktigt bra dagis Lilleman har hamnat på och det märks så väl att han trivs dem få dagar han väl är där. Jag anser att dagis är viktigt för barns utveckling och sociala kompitens men det viktigaste för mig är att han trivs där han är.  
 
Äsch, luddigt och deppigt inlägg så nu struntar vi i det här. Imorgon är det en ny jobbedag så då kan jag fokusera tankarna på annat. :)
Myysvoven.
<3
 
 
 
 

Nybeställt

Beställde en ny höstjacka idag på mannens bekostnad.. ;) Den är i fleece så vi får se hur den är när den kommer! Snygg är den iaf eller vad säger ni? :)