Städkäring.. :)

Idag känner jag mej som en riktig städkäring.. :P Älsklingen o jag har hållt fullt ös idag så han har packat sprinten medan jag har städat spisen o tömt dem sista skåpen i köket..
Nu har jag dock tagit en välförtjänt paus o kollar på Idol men efter det så ska jag ta tag i duschen så att den blir ren o fräsch oxå.. :)

Var ute på en längre runda me Nova innan o de va sååå skönt att komma ut lite o slippa se all kaos här hemma.. :)

Men imon är det dax, Finally! :D

Här kommer ett låttips oxå.. :)

Puss&Kram på er.



Tidig frukost.. :)

God Morgon på er!
Efter några timmars sömn i lastbilen sitter älsklingen o jag framför tvn o käkar frukost o kollar på Idol.. :)
Dock är det SVINKALLT i lägenheten, drygt 17 grader, så det ska bli ett nöje att krypa ner under täcket snart o gosa upp sej hos älsklingen! O inte vill han sätta på värmen heller i o med att vi flyttar på fredag o de kan ja ju förstå men jag Hatar att frysa! :P

Men nu ska jag återgå att kolla på Idol sen krypa ner i sängen och SovaSovaSova! :)

God Natt/Morgon på er!
Puss&Kram

Ny skötväska och regnskydd :)

Det blev några trevliga timmar med mormor&morfar i Karlskrona med bl.a lite fika.. :) Vi åkte även till Babyproffsen o kollade på skötväskor och kom även ut med en+ regnskydd till vagnen.. :) Men de e tusan inga billiga grejer dem har där, jeezez..
Tur att jag o älsklingen har dem Bästa familjerna som finns! <3




När jag kom hem så forsatte jag o älsklingen att städa lite här hemma.. :) Så nu är alla fönster putsade och alla kläder nerpackade o de flesta skåpen i köket avtorkade.. :)

Nu ska jag börja med middagen, får bli kyckling, currysås o ris idag som älsklingen har beställt och sedan ta det lite lugnt innan vi åker till jobbet.. :)

Puss&Kram


Iordninggjord :)

Nu sitter jag här iordninggjord o väntar på att mormor o morfar ska hämta mej.. :)
Idag är det verkligen Underbart väder ute! Lite kallt men solen skiner..! :)

Idag är det en massa som står på listan att göra för på Fredag flyttar vi! :D LängtarLängtarLängtar!
Inatt har jag dessutom lovat att åka me älsklingen.. :)

Men nu står mormor o morfar utanför!
Vi hörs under dagen!
Puss&Kram

Boring day..

Idag har det inte alls hänt mkt.. Jag har städat ur några av köksskåpen som e tömda nu o dammsugit o lite sånt..
Vårt köksbord blev äntligen sålt med så älsklingen o jag har varit o kollat på ett nytt idag som vi ev köper i helgen.. :)
Så som sagt så har det helt enkelt varit en allmänt tråkig dag, men man kan ju inte ha roligt jämt så.. :)

Ikväll har jag iaf varit hemma hos mammsen o dem lite o kollat på Idol me dem.. :)

Nu ska jag kolla klart på House o sedan krypa ner i sängen för imon ska ja upp tidigt.. :) Jag ska följa me mormor o morfar till Karlskrona o så ska vi kolla på skötväska till bebis.. :) Looking forward!


En upptäckt!

Nedrans, idag är det ju ett riktigt vinterjacka-väder när det blåser som det gör och vet ni vad jag har upptäckt?!
MIN VINTERJACKA ÄR FÖR LITEN! :O
Haha jag kan inte knäppa den runt magen och jag som e så jäkla frusen så fort det är kallt ute! Och det känns lite meningslöst att köpa en ny vinterjacka när jag inte ska vara tjock hela vintern.. Förhoppningsvis iaf.. :P Haha vilka I-landsproblem jag har asså men jag vill ju inte frysa om magen hela vintern heller!

Nedrans!

Mvc :)

Idag har det varit en relativ lugn dag här hemma.. :) Kan ju inte påstå att det är ngt härligt väder att vara ute i, blåsigt o regningt.. Med andra ord, Höst.. :)

Det har blivit en tur till Maxi då kylskåpet i princip gapade tomt och så har älsklingen o jag varit på Mvc på 30 veckors kontroll.. :) Bebis sköter sej fortfarande o växer som h*n ska och allt lät bra.. :)
Läskigt att det bara e 10 veckor kvar nu.. :3


v.30+1 :)

Nu har vi precis ätit torsdagsmiddag, ärtsoppa o pannkakor efter det.. ;) Länge sen ja åt ärtsoppa vill ja lova o de e faktiskt godare än vad man kommer ihåg att de e.. :P O ett + är ju pannkakorna efteråt.. ;)

Nu har bebis vaknat till liv för en lite stund så dax att njuta lite av det.. :)
Puss&Kram

Lite flyttstädning :)

Idag blev det lite flyttstädning här hemma.. :) Jag e Redan trött på det o då har vi bara tagit tvättstugan.. :P Kan vara för att ja hatar att städa? :P Dessutom så Hatar jag att rensa avlopp o de fick ja svälja idag o göra ändå.. Bara på me gummihandskar o ta tag i skiten.. :3
Men nu är det rent o fint där iaf o de mesta e faktiskt nerplockat typ.. :) Är bara lite kläder, lite i badrum o lite i köket kvar.. Ja sånt som vi anväder dagligen helt enkelt.. :)

Nu har älsklingen dragit te Hoby för att sänka sin 740 o jag har varit ute me Nova o lekt lite.. :) Stackarn uppskattar inte alls att här ser ut som ett bombnerslag o alla saker åker ner i konstiga lådor.. Men hon blir nog nöjd när hon får ett större hus o en större trädgård.. ;)

När älsklingen kommer hem så blir det iaf att käka ngt o har lite söndagsmys me film o så.. :) Min härliga halsbränna börjar komma igen så nu ska ja lägga mej på soffan o ta de lite lugnt innan han kommer hem o kolla på Dirty Jobs.. :)

Puss&Kram

Lördag/söndag :)

Igår blev det inte mkt bloggande för min del inte.. :) Vi var ju nere i Skåne hela dagen o vi var lite försenade innan vi skulle åka så ja fick minsann hoppa de.. :)
Vi var både på Ekohallen o Biltema innan vi åkte till älsklingens farmor så det blev lite nya inköp, mest till huset när vi flyttar o så fick Nova sej en ny madrass.. :) En sån dyr jävel i läder ni vet? Älsklingen kom fram till att den e mkt mer allergivänlig när den inte kan suga åt sej en massa hundhår som han egentligen inte tål så.. :)
Sedan blev det lite nya sänglampor o lite sånt smått o gott.. :)

Hos hans farmor så var vi ute och åt på restaurang.. :) Mkt trevligt och jag hade beställt laxfilé som var kanongod.. :) Sedan blev det lite efterrätt hemma i hennes lägenhet efterråt.. :)
Tror vi var hemma runt halv 2 i morse så ja kan säga att det blev en lååång sovmorgon i morse.. :)

Nu ska jag ta o äta frukost innan vi tar tag i lite städning här hemma.. :)
Vi hörs!
Puss&Kram

Kl. 04.25..

Okej, klockan är Alldeles för tidigt för mej för att vara vaken men älsklingen var så snäll o väckte mej nu när han kom hem från jobbet.. :P Så nu sitter vi o kollar på Idol o äter smörgåsrån.. Haha ja kommer typ aldrig somna om igen när vi går o lägger oss..

Tacostajm :)

Nu har vi precis ätit tacos här hemma.. :) Yummi vad det är gott! :) Strax börjar Idol så det blir snart lite mys framför de me.. :)
Som sagt så jobbar ju älsklingen några timmar inatt så får väl se när han dyker ner i sängen jämte mej sen.. :)
Imon ska vi iaf upp hyffsat tidigt för vi ska ner till Skåne o fira Emils farmor som fyllde år igår.. :)

Nu är det Idol så vi hörs! :)
Puss&Kram

Frisör mm. :)

Finally har mitt rufs kortats ner lite.. :) Men när man e hemma så tycker ja att hon kunde ha tagit lite till men de får väl vänta till nästa gång, ja e nöjd ändå.. :) Bild får komma ngn dag när det är i ordning för just nu e de nyduschat.. :P
Efter frisören var jag hos svärföräldrarna o åt frukost i väntan på att älsklingen skulle vakna hemma o när han väl vaknat blev det en tur in till Karlskrona.. :)

Räkningarna e me betalda idag men inte har jag fått mina pengar från försäkringskassan inte.. TUR att jag har sparat lite sen ja jobbade i somras.. Hoppas dem kommer på måndag, annars blir jag sur.. :P

Nu ska älsklingen snart iväg te åkeriet o möte o jag ska handla lite innan jag drar hem till mamma o dem.. :)
Vi hörs!
Puss&Kram

NattiNatti :)

Nu har jag krupt ner i sängen o har älsklingen i telefon.. :) Måste bara visa hur min mage brukar se ut när ja har lagt mej ner.. :P Haha jag är så lättroad för ja flinar lika mkt varje gång ja ser de.. :P

Bakgrundsmusik har jag oxå på för bebisen.. ;) Fick en skiva me barnlåtar av barnmorskan sist jag var där, så why not spela den? :) Det sägs ju att dem lär sej känna igen musik o sånt o vem vill inte höra på Bä bä vita lamm o Mors lilla Olle när man ska sova? ;)


Kvällsmys me mamma :)

Nu har jag precis kommit hem från mamma.. :) Det har bara varit hon hemma så vi har druckit lite te o kollat på tv o så.. :)
Nova har fått sin kvällsrunda med o jag har hunnit plocka ner lite grejer i badrummet som vi inte använder så nu ska jag ta de lugnt resten av kvällen.. :)

Imon är det väl rätt så fullt schema.. :) Först frisören på förmiddagen iaf, de viktigaste av allt.. ;) Sedan ska här plockas ner o städas lite till hemma innan älsklingen sticker på möte på åkeriet o jag ska hem till mamma o dem.. :)
Älsklingen ska tydligen jobba några timmar imon natt oxå men så är det när dem har mkt o göra.. :)

Men nu ska ja fortsätta kolla på Djurpolisen innan sängen kallar! :)
Puss&Kram

Träning mm :)

Nu har älsklingen, jag o hund varit ute i skogen o tränat lite.. :) Hon kan vara riktigt duktig när hon vill och nu ligger hon utslagen på sin madrass.. ;)

Annars idag har jag bara varit på arbetsintervju, får svar ikväll lr imon så får vi se hur de blir.. :) Hade varit skönt att ha ngt o göra nu innan bebis kommer men man e ju inte så attraktiv på arbetsmarknaden så länge man e gravid så.. :) Håll tummarna iaf!

Har även varit hos optikern o hämtat lite linsprover o sedan fått en ny front till glasögonen beställd eftersom att dem för 3dje gången har lyckats ta sönder mina glasögon..:@ Nästa gång jag ska ha nya glasögon blir det INTE hos dem iaf.. 1 gång okej, 3 gånger är 2 gånger för mkt!

Nu ska jag ta de lite lugnt me älsklingen innan han sticker till jobbet o jag ska hem till mamma o dem en sväng.. :)
Puss&Kram




Yummi :)

Nu är alla frallorna klara och jag kan meddela att dem smakade väldans gott.. ;)
Och här är som vanligt receptet. :)

Ca: 35 st

Ingredienser:

1 liter vatten
100 g jäst
1 dl olja
1 ägg
1 msk salt
2 msk strösocker
2,9-3 liter vetemjöl  (Jag hade i ungefär 1 liter grahamsmjöl med)

Till pensling:
ägg
vallmofrön

Gör såhär:
Värm vattnet till 37 grader och rör ut jästen i det. Tillsätt olja, ägg, salt och socker. Tillsätt vetemjölet, lite i taget. Arbeta degen en stund och baka ut till småbullar och lägg på plåt. Sätt ugnen på 250 grader. Låt bullarna jäsa cirka 45 minuter. Pensla med uppvispat ägg och strö över vallmofrön. Grädda dem cirka 8 minuter. Låt frallorna svalna under bakduk.


Nybakade frallor :)

Yummi, nu står mina frallor i ugnen o väntar på att ätas upp.. ;) Finns det ngt godare än nybakade frallor me lite smör o ost på? :)

Just nu sitter jag o kollar på Idol o dricker lite te medan ja väntar på frallorna.. :) Snacka om att många gör bort sej.. :P

Nu e allt ogräs rensat på både fram o baksidan o det är så skönt att bli av med det.. :) Snart flyttar vi och jag LÄNGTAR! :D

Nu är min plåt i ungen klar! :D
Puss&Kram

Fin dag! :)

Visst är det härligt att vakna när solen skiner utanför? :) I just Love it! Blev en halvlång promenad me Nova o nu ligger hon ute på gräsmattan o njuter o jag ska strax äta frukost.. :)

Jag har ringt frisören o bokat tid o fick redan på fredag.. :) Inte en dag för tidigt att ja tar tag i min kalufs, den ser snart vildvuxen ut.. :P

Men nu är mina ägg klara så vi hörs under dagen ist! :)
Puss&Kram

En natt i lastbilen.. :)

Inatt blir det ännu en natt i lastbilen me älsklingen.. :) Han blir så glad när ja åker med honom.. ;)

Idag har älsklingen o jag varit flitiga på baksidan o gjort iordning det mesta inför flytten så vi slipper tänka på det.. :)
Vi har även varit ännu en tur på återvinningen o slängt en massa skräp.. Vi e typ stammisar där.. :P

Men nu e de lite att ta tag i innan vi åker, hunden måste rastas mm så detta får bli ett kort inlägg o lite bilder från igår/inatt.. :)

Puss&Kram


Denna stackars dragaren hade förvirrat bort sej hemmavid så älsklingen fick hjälpa honom när han backade i en liiiiite för liten vändzon.. :)


Sågen i Asarum.. :)


Min älsklingschaufför. ;) <3


Ibland kan det gå såhär när man lastar.. TUR att ingen stod i vägen o att truckchauffören klarade sej!


Lite kärlek hanns det oxå med emellanåt.. ;)

Rainy day..

Idag är en sånhär dag när precis allt e boring pga av regnet.. Jag som hade tänkt att dra te Brunsparken me Nova men hur kul e de när det öser ner ute?
Nova tycker inte heller de e kul me regn för matte blir så lat då..:P

Älsklingen e iaf duktig på gymet o jag sköter lite sysslor här hemma ist.. :)

Just nu sitter jag o glor på Kalifornien under kniven på kanal 9, har ni sett det lr? Helt sjukt vad folk e beredda att göra för att se lite bättre ut..

Nej, nu får ag fortsätta me sysslorna, kan inte sitta stilla hela dagen inte.. :) O inatt blir det nog att åka me älsklingen i lastbilen.. Att jag saknar att köra själv! Men det får bli efter graviditet o mammaledighet! :)

Igår gick jag in i vecka 29 btw.. :D Bara 11 veckor kvar o jag e nästan förvånad att ja mår så pass bra som ja gör.. :) Lite ont i ryggen o njurarna ibland o ibland kommer halsbrännan smygande men man har ju hört många som har jätteproblem med foglossningar mm o knappt kan röra sej så jag är glad så länge det varar :) 

Nej sysslorna var det ja! :)
Puss&Kram

Politik up my..

Jeeezzez vilket jävla kackel det har varit hela dagen om detta val.. Jag är nog den mest ointresserade politiska människan som finns o i slutändan så är det inget parti som håller det dem lovat i vilket fall..
Visst, politik må hända vara viktigt för Sverige o folket o blablabla men jag Personligen är helt ointresserad..

För övrigt idag så har jag faktiskt röstat, bara för att ungefär, o varit hemma hos mammsen o dem o hälsat på lite.. :)
Älsklingen har varit borta hos sina föräldrar o kollat igenom sina sparade saker från när han var liten så där har jag med varit o fördrivit några timmar.. :)

Älsklingen e tydligen lite mer politiskt intresserad än mej för han sitter o följer valvakan emellanåt.. :P

Men för mej så kallar nog faktiskt sängen snart! :)
GoNatt!



Dop :)

Idag har det varit dop för min lilla kusin Oliver.. :)


I Kyrkan :)




Sötnosen :)


Oliver med föräldar o faddrar :)


Mat :)


Efterrätt, som jag var duktig o dekorerade.. ;)


Varför är alltid småbarn klistrade vid presenterna? :P


Släkt o vänner :)


Nu har Oliver tröttnat på att vara dagen stjärna o vill hellre ha mat.. :)



Dagen får avslutas med en bild på älsklingen, mej o magen.. :) Jag ser dock oerhört trött ut o jag tror på de där med att kameran lägger på 5 kg extra.. ;)

Beställt babykläder! :)

Glömde ju berätta att jag beställt lill*ns första kläder idag från Ellos.. :) Det finns ju så fruktansvärt mkt sött så man vet ju inte vad man ska välja men detta blev det idag iaf! :)


Denna overallen har jag spanat in jättelänge nu o jag Kunde bara inte motstå den! :)



Det andra blev ett startpaket med 8 delar i.
3 bodys, 2 byxor, 1 mössa, 1 par halksockar o en filt.. :)


Fredagsmyys :)

Lr ja, de va de tills fram för en stund sen då älsklingen gav sej ute för o köra lite me Victor o co..  :) Kan väl vara skönt för honom o vara kärringfri ngn gång.. :P

Idag har vi faktiskt inte gjort allt för jättemkt.. Vi har varit hemma hos svärmor o jag har lånat deras dator o skickat iväg en jobbansökan o älsklingen har börjar rensa lite bland sina saker som ska säljas/sparas/slängas.. :)
Vi har även varit två vändor på återvinningen o slängt en massa skräp.. Mkt blir det när man ska flyttar.. :P

Vårt fredgagsmys bestod iaf av att åta gott, smördegsinbakad fläskfilé med vitlöksost o potatisgratäng och sedan kolla på Idol.. :) Mkt gott var det vill jag lova.. ;)
Är jag vaken när han kommer hem så blir det film har han lovat mej iaf så vi får välla se.. ;)

Nu ska jag iaf hoppa i mina gummistövlar, ta på regnjackan o gå ut o trotsa regnet me Nova.. :)
Trevlig kväll! :)
Puss&Kram



Go Kväll :)

Idag har det varit full rulle minsann.. :)
I morse var jag med mammsen i Karlskrona på lasarettet o när vi var klara där så åkte vi till Leksakshuset o kollade på doppresent till kusinen som döps på lördag.. :)
När vi var klara där så åkte vi hem o fikade o så hjälpte ja mamma att rensa källaren lite till så nu har jag en Massa som ska försöka säljas på loppis.. :)

Nu ikväll har jag varit hos Jenny o dem i Backaryd o hälsat på.. :) Var evigheter sen så det var verkligen skitkul att träffa dem igen! :)

Nu ska jag iaf ta de lugnt innan jag kryper ner i sängen, e lite trött efter dagen när jag har varit uppe tidigt.. :P

Vi hörs imon ist!
Puss&Kram

Uppe me tuppen..

Känns de som iaf.. Vaknade redan vid kvart i 6 när älsklingen kom hem o lyckades aldrig somna om riktigt innan klockan ringde vid 7.. Nu är jag iaf vaken o trycker i mej lite frukost innan det är dax för Novas promenad.. :)

Det ser iaf ut att bli hyffsat härligt väder idag, bortsett från blåsten.. :) Dock ska ju mamma o jag in till Karlskrona o där brukar det ju alltid blåsa extra mkt.. Men nu har man iaf Extra anledning att ta på sej riktigt varma kläder.. :)

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi! :)
Puss&Kram

Myskväll för mej själv.. :)

Ikväll har jag en redig myskväll för mej själv.. :) En kopp te, några skorpor o ett varmt, skönt, Välbehövt fotbad framför Idol, kan de bli bättre? :) Jo, älsklingen kunde varit hemma men har man ett jobb att sköta så har man.. ;) Lite tända ljus hade me varit en hög mysfaktor men dem ligger nerpackade i en kartong så.. :P

Jag skippade iaf mitt frallbak idag, energin räckte verkligen inte till så de tar ja nog på fredag ist.. :)

Imon ska ja upp tidigt o följa me mammsen te Karlskrona o leta doppresent te min lilla kusin som döps på lördag.. :)

Haha men nu ska ja skratta vidare åt Idol o sen ska ja nästan ta o krypa ner i sängen.. :)
Vi hörs och God Natt!
Puss&Kram

Långpromenad :)

Nu har älsklingen, jag o Nova kommit hem från en långpromenad i skogen.. :) Blev drygt 1.5 timme o jag kan tala om att alla tre e lika döda här hemma nu men mysigt var det.. :) Skönt att det har varit uppehåll!

Annars idag har jag bara varit på försäkringskassan o fått lite papper ivägskickade o sedan städat lite hemma.. :)

Resten av dagen e de tänkt att jag ska ta de lugnt o ta tag i mitt frallbak men de innebär att ja får köra te Kallinge för att hämta assistenten hemma hos mamma.. :) Vi får helt enkelt se vad energin räcker till sen.. :P

Ska iaf snart ta tag i middagen o idag blir det vääälsigt simpelt, pytt i panna me stekt ägg o rödbetor.. :) Enkelt o gott!

Puss&Kram

Pizzabullar :)

Ingredienser:
2 dl vatten
1 msk matolja
½ pkt jäst
½ tsk salt
2.5 dl vetemjöl
2.5 dl grahamsmjöl

Fyllning:
1 pkt bacon
1 dl chilisås
1 - 2 dl riven ost
½ - 1 tsk pizzakrydda

Gör så här:
Värm vatten och matolja till fingervarmt, 37 grader. Smula jästen i en bunke. Rör ut jästen med lite av degspadet.

Tillsätt resten av degspadet, saltet och det mesta av mjölet. Spara lite till utbakningen. Arbeta degen smidig. Låt den jäsa övertäckt ca 30 minuter på en rumsvarm och dragfri plats.

Ta upp degen på ett mjölat bord. Kavla ut den till en rektangulär platta.

Strimla baconen och stek lite. Bred chilisåsen på degen. Fördela bacon och ost över. Krydda med lite pizzakrydda.

Rulla ihop degen till en rulle. Skär den i 16 bitar. Lägg bitarna med snittytan uppåt på en bakpappersklädd plåt. Låt dem jäsa ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.

Grädda bullarna mitt i ugnen ca 8 minuter. Låt dem sedan svalna på galler.



Dem var Väldigt uppskattade här hemma iaf.. :) Synd att jag glömde ta bild men ni överlever.. :)
Lycka till!

Hemmafru.. :)

Idag har jag kännt mej som en riktig hemmafru.. :) Jag har bakat pizzabullar större delen av dagen o dessutom hade älsklingen beställt hemmalagad pizza till middag så det blev det oxå.. :) Känner mej Riktigt ambitös.. ;)
Näe, men ja tycker att de e skönt att ja ngt i frysen som man bara kan varma till lunch lr liknande o dessutom blev det pizza över så nu har jag det med i frysen.. ;) Imon tar jag nog tag i frallbaket så har jag det oxå! :)

Annars idag har jag varit privattaxi åt svärmor heeeela långa vägen till Konsum o sedan har jag varit hemma hos mammasen o dem en sväng.. :)

Resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt o kolla på Idol för nu kommer min härliga halsbränna igen.. Märks att bebis växer för nu blir halsbrännan mer intensiv..

Jag lovade några att lägga upp receptet på pizzabullarna här men dock glömde jag ta bild på dem så det får ni klara er utan.. :) Receptet får bli ett helt nytt inlägg.. :)

Ha en trevlig kväll! :)
Puss&Kram

Everyday- Bon Jovi




Påminnelse till mej själv..

Drick ALDRIG juice kvällstid under graviditet! Snacka om att det sätter igång halsbrännan.. :O

Källarrensning :)

Nu ikväll har jag varit hemma hos mammsen o dem en sväng.. :) Det blev att jag o mamma började rensa upp lite i källaren o jag lovar, det är Kaaaaos där nere så man får typ hoppa över alla saker..:P Men nu är tanken att jag o älsklingen ska stå på loppis inom en snar framtid o vad e då bättre än att passa på att rensa i källaren? :)
Lite babykläder hittade vi minsann i gömman med så där tittade jag igenom lite med o hittade neutrala färger.. :)
Och det bästa av allt, MAMMA HITTADE MITT LAPPTÄCKE!! :D
Några av er kanske kommer ihåg för ett bra tag sen att jag skrev om mitt lapptäcke som jag hade sytt när jag gick i 9:an o att mamma trodde att hon råkat slänga det? :) Iaf så hade hon inte det o jag tror att vi blev lika glada båda två när hon hittade det.. ;) Min Bästa mamma! <3

Så nu har vi hittat en del som ska säljas, en del som jag ska spara o ta med när vi flyttar till huset o framför allt en del som ska slängas, men ännu är det mkt kvar att gå igenom.. :) Gisses, det ligger grejer från 4 ungar+ en massa annat "samla på sej genom åren grejer", men det tar vi o går igenom en annan dag.. :) Men nu har vi iaf börjat!

Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen o kolla på Ullared o lite så.. :) Tacka vet jag inspelningsbar boxer, det är Guld värt när man inte vill missa ngt program.. ;)


Jisses vad många timmar jag la ner på att sy detta! Det ska bli bebis täcke sen.. :)


Min kära syster hittade sin gamla babymössa och den passade tydligen fortfarande.. :P Hon e ju bara för söt.. ;)

"Sitta inne dag" :)

Idag är det en Riktig sitta inne o mysa framför tvn dag.. :) Verken Nova lr jag var så sugen på att gå ut i morse när vi såg hur mkt de regnade.. :P
Dock måste jag iväg o handla upp kylskåpet lite men just nu väntar jag på att älsklingen ska vakna till liv.. :)

Hur fördriver ni era dagar när man inte direkt kan vara ute utan att likna en dränkt katt? :)

Puss

v.28 :)

Jeezzez, idag går jag redan in i vecka 28.. :) Exakt 3 månader kvar till bebis ska titta ut o det går verkligen fortare än vad man tror! :)

Nu ikväll var vi hemma hos svärföräldrara o kollade igenom lite kläder o leksaker som älsklingen hade när han var liten.. :) De mesta kläderna var ju till pojke men det fanns en del som man kan använda till både kille o tjej..
Sedan har jag tittat ut lite kläder på HM som jag bara Måste köpa när jag får pengar.. :)

Älsklingen ligger här jämte mej på soffan o sover, han har ju varit uppe tidigt o jobbat så det får väl bli jag som tar kvällspromenaden me Nova ist så ja kan köra honom i säng.. :)

Dessutom sitter Nova vid dörren o stirrar på mej så lika bra att gå ut me henne.. :)
GoNatt på er allesammans!
PUss&Kram

Dags för äppelkaka igen.. :)

Det blev nästan 1 timmes välbehövd promenad i Brunnsparken innan me mamma.. :) Nova ligger helt utslagen på sin madrass, Äntligen, o jag e minst lika trött jag.. :P

Jag har iaf plockat undan tvättberget vi hade i tvättstugan o satt igång en ny maskin o ska dra ett varv me dammsugaren o torka av toaletten o de innan älsklingen kommer hem med.. :) När det är klart kallar en välbehövd dusch! :)

Dessuton står det 2 väldoftande äppelkakor i ugnen med som e klara om en liten stund.. :D

Idag är det en bra dag! :)
Puss&Kram


Promenad i Brunnsparken :)

Mamma ringde för en stund sen o frågade om ja ville me ut o promenera o eftersom att älsklingen ändå jobbar extra idag så har jag inte så mkt för mej.. :) O promenad behövs alltid! :)
Dessutom är det skönt både för mej o Nova att komma till en skog som man inte går dagligen i.. :)

Men nu ska ja byta kläder innan mamma kommer..:)
Puss

Deprimerad..

Ja det är vad jag blir av detta vädret! :O Vart tog förmiddagens sol vägen? Jag är inte redo för hösten ännu!
Usch, Jag har varit på depphumör hela dagen idag..

Men nu är det iaf näst intill bara köket o badrummet som ska plockas ihop inför flytten o de e alltid ngt! :) Skönt att vi har börjat i tid så vi slipper stressa.. :)

Älsklingen e ute på äventyr me Victor nu ikväll.. Vet inte om det var ngn träff lr liknande på ÖB men ja pallade inte hänga me.. Jag kör hemmakväll ist.. :)

Jag e sugen på kexchoklad med nu när jag sitter här o deppar.. Tur att jag inte har ngn hemma! :P

Hoppas att ni får en trevlig kväll! :)
Puss&Kram

Nya kläder :)

Min älskade mamma beställde nya kläder till mej från HM i veckan o igår kom dem äntligen! :D <3


Varm polotröja i höstmörkret.. :)


Eftersom att jag inte vill gå i mjukbyxor lr tajts hela graviditeten så fick det bli ett par mammajeans oxå.. ;)


Denna tröjan fick jag av min kära svärmor för ett tag sen.. :) <3 Jag älskar texten, den lägger sej perfekt över magen! ;)




ÄlsklingsFis :)


Öronklippt :)









Mattes Bångstyriga Ögonsten! :) <3

New mobil :)

Nya mobilen, Sony Ericsson C901, dock ingen Green Heart som på bilden.. :) Dessutom är den rosa.. ;) Som sagt så är det ingen hightech o det är Precis en sån mobil jag vill ha.. :)
Sen om denna e bra kan bara tiden utvisa.. :)



Idol :)

Idag har dagen flutit på ganska så lugnt här hemma! :) Älsklingen o jag tog tag i garaget o de gick på en dryg timme att ta ner allt från vinden o sortera o så o efter det så tog vi det rätt så lugnt.. :)

Jag har även passat på att plocka ner våra jackor mm som hängde i garderoben i hallen så nu e den me näst intill tom.. :)

Nu är det IDOL o efter det så ska jag ner o hämta min nya mobil! :D
Jag trodde att den avin kom på posten så ja va lite besviken idag när posten kom utan men så såg ja nu att ja hade fått den på mejl ist! :D Så nu är jag Happy fejs så jag hoppas verkligen mobilen funkar som den ska! ;)

Puss&Kram

Frukost :)

Gottit är det minsann! Det blev att jag åkte med älsklingen inatt så idag har jag passat på att sova lite längre.. :)
Älsklingen är hos tandläkaren o blir fattig o jag har tagit mej en längre promenad me Nova i det fina vädret.. :)

Resten av dagen så är det att plocka ner allt från vinden i garaget medan älsklingen e hemma.. :) Det är inget jag ger mej på när ja e hemma själv iaf..

Vi hörs av ikväll! :)
Puss&Kram

Lax o potatis :)

Det var vad som stod på menyn här hemma idag.. :) Gottit var det minsann! Hade remouladsås till o de kan ja inte ens komma ihåg när jag åt senast.. :P
Älsklingen gillar ju inte fisk så han fick nöja sej med hamburgare o sallad ist men de gnällade han då inte på.. :P

Försäkringskassan var då inte så mkt till hjälp innan så ska samla ihop lite uppgifter o återkomma nästa vecka typ..

Ikväll får ja se va ja hittar på, antingen åker jag me älsklingen lr så kör ja hem en sväng te mamma o dem.. :)

Puss

Glukosbelastning :)

Nu är jag hemma från barnsmorskan o allting har gått bra! :) Ingen graviditetsdiabetes, bebis växer helt perfekt o blodvärdet har höjts! :)
Men jag kan lova att frukosten smakade Extra gott nu när ja kom hem.. ;) Lyxade t.om till det med rostade mackor o te.. :P

I eftermiddag så ska älsklingen o jag ner till försäkringskassan o se om man kommer in där lr inte så att vi kan få ordning på alla våra papper vad gäller föräldraledighet o pengar o allt sånt! Jag tycker att det är löjligt att dem bara har öppet EN dag i veckan o då bara några timmar på dagen så Wish us luck! :)

Men nu vill min stackars hund ut på sin morgonpromenad! Höll på att försova mej i morse så stackarn fick bara frukost o en snabbkissrunda...
Vi hörs! :)
Puss&Kram

Ny mobil... :)

Nu har jag precis beställt en ny mobil som kommer hem om några dagar.. :D Den är inte dyrare än min gamla o den har jag snart haft i 2 år så känns som om de e dax för en uppdatering.. :) Dock Ingen hightech me tousch o skit utan en vanlig hederlig me knappar o inte en massa onödigt skit i.. :)
Men vi får helt enkelt  se om den lever upp till mina förväntningar! :)

Promenad o packning :)

Det blev ändrade planer ikväll med.. :) Tog en promenad me Nova i Brunnsparken ist o de va välbehövt för både henne o mej.. :) Var ett tag sen vi gick där dessutom..

När jag kom hem så tog jag tag i o packa ner våra kläder som vet vi att vi inte kommer använda innan flytten så nu e ytterligare några kartonger packade.. :)

Nu har jag hoppat ett varv genom duschen o dessutom unnat mej att sitta me ansiktsmask medan ja kollade på Halv åtta hos mej.. ;)

Imon ska jag till barnmorskan för glukosbelastning o kolla om jag har graviditetsdiabetes lr inte o då ska jag klara mej utan frukost i flera timmar! Suck, jag kommer typ krevera utan min frukost.. :P Okej så illa kommer det väl inte vara men jobbigt kommer det bli.. :P

Men nu ska ja fixa lite kvällsmat o slå mej ner framför tvn igen! :)

Puss&Kram


Min Älsklingsfis! <3


Ändrade planer :)

Det blev inget besök hos moster, inte på förmiddagen iaf då dem inte var hemma.. :) Får prova ikväl igen helt enkelt.. :)

Jag tog tag o målade det allra sista på spjälsängen ist, har slängt i en maskin tvätt o förberett maten o nu väntar jag på att älsklingen ska vakna men de dröjer en liten stund till.. :)

Va hittar ni på för kul idag då? :)

Tisdag :)

God morgon på er! Idag är iaf jag uppe i lite vettigare tid än igår.. :P
Jag har precis ätit upp frukosten o nu ska jag ta o byta lite kläder för att sen köra te Kallinge o hälsa på moster o småkusinerna lite.. :) Var en evighet sen jag gjorde det känns de som!

Jag tycker att det är tråkigt att solen lyser med sin frånvaro idag, såhär mkt höst vill jag inte ha redan!
Menmen bara att ta på sej rejält med kläder! :)

Puss&Kram

Köttgryta :)

Idag gav jag mej på att göra köttgryta för första gången i mitt liv.. :P Dock så hade jag inte tillräckligt med koktid när älsklingen skulle o jobba så tyvärr blev inte köttet så mört som jag hade velat men de va Riktigt gott ändå! :)

Finns ju hur många varianter av köttgryta som helst men detta receptet gick jag någorlunda efter o de va väldigt lättlagat! :)
Måste bara påpeka att koktiden stämmde Inte på min gryta iaf!

Ingredienser:
500 g grytbitar av nöt eller nötstek
2 gula lökar
2 dl vatten
(Jag hade i ca 5 dl ist)
1 köttbuljongtärning
2 msk kinesisk soja
(Jag hade bara colorit)
½ tsk grovmalen svartpeppar
1 dl matlagningsgrädde
(Jag hällde bara i på måfå)
Idealmjöl


Gör så här:

Skär köttet i mindre bitar, ca 2-3 cm kuber, om du använder nötstek.

Koka upp vatten och buljongtärning i en gryta.

Rör i soja och peppar. Skala lökarna och skär i ringar. Lägg löken och köttet i buljongen.

Låt koka på medelstark värme i 35-40 minuter så att köttet blir mört. Rör om någon gång då och då. Provsmaka gärna en bit och är det inte mört fortsätt då att koka tills det blir mört.

När köttet är mört, rör i grädden och rör ner idealmjöl till önskad tjocklek på såsen och låt koka ett par minuter.

 

Jag serverade min gryta med ris, sallad och lingonsylt. :)

Måste bara påpeka att koktiden stämmde Inte på min gryta iaf! Jag kokade i ca 1 timme o det var fortfarande inte riktigt mört.. :)






God Morgon/Förmiddag :)

Kalla det vad ni vill men för mej e de morgon idag.. :) Idag är dagen fullbokad som vanligt känns de som men de e skönt att ha ngt o göra när man ändå inte jobbar! :)

Novas morgonpromenad är avklarad iaf o frukosten uppäten så de som står näst på schemat är att väcka min kära älskling.. :) 

Puss

Fotbad :)

Nu sitter jag här i ett välbehövt fotbad o har de skönt.. :)
Det har blivit en hel del grejer gjorda idag med..
Vi har varit i Hoby o svetsat älsklingens avgassystem på 740n, varit hos en kompis o hämtat en "plupp" till bagageluckan på min bil för vi har tagit bort torkararmen, varit hemma hos svärföräldrarna o tvättat/städat husvagnen för nu är det dax för vinterförvaring o sedan fixat iordning lite hemma.. :) Men nu tar jag tusan kväll för nu är min ork slut!

Ska nog ta o göra mej en kopp te o lite skorpor när fotbadet e klart o vänta på att filmen ska börja, då är det nästan en komplett höstmyskväll! :)

Ni får ha en trevlig kväll hörni!
Puss&Kram

Frukost :)

Frukost bestående av:
*Knäckebröd med Keso, kanel och banan
*Youghurt med müsli
*Ägg
*Ett glas blåbärsdricka
:)



En stadig frukost, annars överlever då inte jag dagen.. :P Men nu ska jag ut o hjälpa älsklingen lite.. :)
Puss

Skåneresa mm :)

Idag blev det ju en tur till Skåne för att hämta våra nya utemöbler.. :) Blev även en sväng inom Kristianstad o Biltema o slutligen Burger King innan hemfärd.. :)

När vi kom hem så var det att ge sej på 850n direkt o polera/vaxa henne så nu e hon fit for fight med det oxå! Bara lite småfix kvar innan hon får rulla på vägen igen! :)
Min älskade älskling är så duktig som har gjort det mesta grovjobbet me henne! <3

Älsklingen har påbörjat att vaxa 740n med o jag ska välla börja att tvätta v70n så att hon e ren o fin inför bilträffen/rejset ikväll.. :)

Hade varit skönt att hinna ta de några minuter lugnt hemma innan vi sticker för nu e halsbrännan på väg igen o Det är verkligen ngt som kan förstöra en hel kväll!

Hoppas ni får en bra kväll! :)
Puss&Kram


Dem nya utemöblerna, fick bli Blocketbilden på dem oxå.. :)

En ny familjemedlem :)

Idag fick älsklingen sin 740 inhandlad trots allt, även om det inte blev den som det var tänkt från början.. :) Det fick bli en Rödluvan ist för Snövit II  men de fungerar säkert det oxå.. ;)

Imon ska vi på ännu en roadtrip men då blir det ner till Skåne, igen, men denna gången ska vi inhandla utemöbler till de nya plejset.. :)

Men nu är det dax för sängen känner jag, halsbrännan kommer smygande o vi ska upp tidigt imon! :)

Go Natt på er!
Puss&Kram


Det fick bli Blocketbilden för att visa hur nya Pärlan ser ut.. :)

Det är dax för fredagsmyyys :)

Okej, inte riktigt ännu men ikväll förhoppningsvis! :) Har varit o handlat o fyllt upp kylskåpet lite så ikväll står det Tacos på menyn! :) Yummi!

Nu ska jag strax väcka älsklingen så att vi kan ta tag i allt som ska göras idag.. :) Rensa ogräs, tvätta 850, ärenden på stan, ev kolla vinterbil till älsklingen o sen ikväll bara vara hemma o kolla på film o mysa! :)

Puss&Kram

Te o skorpor :)

Nu sitter jag här med en kopp te o några skorpor o kollar på Kniven mot strupen.. :) Är det så mkt Kitchen Nightmares som det bara kan bli lr? :P Att Sverige aldrig kan komma på egna program..

Idag har det mest blivit lite städning här hemma o har packat ner lite mer grejer till flytten.. :) Älsklingen har bytt min sista bakbroms så nu e dem fit for fight o lackat det sista, bara klarlack kvar.. :)

Ikväll har jag varit hemma hos mamma o dem en stund o hälsat på.. :)

Nu har Lill*n vaknat till liv med o gör lite frivolter i magen, myyys!
Puss

Torsdag :)

Det blev att jag åkte med älsklingen inatt.. :) Var ett tag sen jag gjorde det så det var kul att vara back on track.. ;)

NovaBus har fått sova hos mamma o dem inatt så nu ska jag köra o hämta henne så att dem slipper odågan.. :)
Efter det så blir det väl att göra förhoppningsvis det sista på bilen vad gäller bromsbyte o rostlagning så att det kan bli polering/vaxning i helgen.. :)

Vi hörs under kvällen! :)
Puss&Kram

Iron Maiden- Fear of the Dark

Längtar tillbaka till 26 Juli 2008 på Ullevi! <3



Skötbordet :)


Före


Före med "skötbordsdelen" utfälld.


Efter med "skötbordsdelen" utfälld.
(Bara fötterna som ska på plats med)


Efter. (Bara fötterna som ska på plats)

Va tycks? :)
Ett klart upplyft och måste säga att jag e grymt nöjd med resultatet! :) Spjälsängen var benvit från början o är numera kritvit så den ser man inte resultatet lika bra på men det blev ett klart upplyft för den med! :)