Slappedag! :)

Idag har jag o lilleman haft en Riktig slappedag! Ni vet en sån dag då man bara går runt i mjukiskläder och inte gör ett skit utan sitter framför tvn större delen av dagen? :P Det är iaf vad jag har gjort förutom när ja har varit ute o kissat Nova.. :)

Dock börjar jag tröttna på att bara sitta o se dum ut så nu har jag iaf tagit tag i att tömma diskmaskinen o ställa in ny disk o duschat håret.. :P Alltid ngt..


Älsklingen o jag gav varandra godislöfte igår.. xD Både han o jag är riktiga gottegrisar o de hjälper inte att säga att "nu äter vi inte mer godis" utan vi måste ha ngt som sporrar oss.. Så t.om midsommar är det godisförbud och bryter ngn av oss det så får vi betala 500:- o klarar vi det så unnar vi oss ngt, men vad vet vi inte ännu.. :)
Sist vi hade det så åkte vi till Skara Sommarland me våra systrar.. :) Men we will see vad det blir denna gången.. :)

Kan ju tillägga att ja e Riktigt godissugen idag så TUR att vi har godislöfte annars hade ja tryckt i mej ngt! :P
Men vi ska klara det, det har vi gjort förr! :)

Funderar på om ja ska ta o flytta in spjälsängen i sovrummet nu ist för vaggan så att lilleman får lite mer plats o se va han tycker om den.. :)
Puss

Långpromenad mm :)

Det blev en långpromenad på 1½ timme innan me älsklingen, lilleman o voven.. :) Riktigt skönt att gå faktiskt när det var så fint väder! :)

När vi kom tbx så dammsög ja bilen o la in gummimattorna ist för tygmattorna.. :) Eftersom att bilen har stått sönder i nästan 2 månader så har ja helt enkelt skitit att lägga i gummimattorna innan så bättre sent än aldrig.. ;) Men nu är hon ren o fin lilla pärlan! :)

Det blev även en tur till ÖB för att köpa lite pasta till dopet.. Nästan 8Kg(!) pasta blev det! xD Snacka om att både älsklingen o jag skämdes när vi skulle betala i kassan.. xD Men vi blir ju nästan 60pers så det kommer väl att gå åt.. :P Annars har vi pasta att äta ett tag framöver om inte annat.. Ska även ta tag i baka frallor ngn dag o de kommer väl bli en hel del såna med nere i frysboxen.. :)

Vi passade även på att tvätta bilen på EcoWash när vi ändå var på ÖB så nu är hon ren både inne o utvändigt! :) Jag fullkomligt Hatar när bilen är skitig o nu i vinter så är dem ju oftast de me all jävla blask o smält snö..

Vi hämtade även mammas o deras 32" tjocktv hemma i Kallinge eftersom att våran då e på lagning så nu ser jag iaf texten när ja kollar på tv! :P

Älsklingens syster är här o har ätit middag me oss då deras föräldrar är nere i Lund hos deras farmor.. :) Så nu ska vi kolla på film o äta lite gottit.. :)
Puss!
---------
Haha Älsklingen berättade världens bästa citat innan från Jay Leno.. xD
"Att köra rally är som att ha sex,
Alla killar tror att dem är bra på det"


Klockrent!


Frukost :)

Nu är frukosten intagen.. :) Älskligen hade gått upp tidigare o fixat det medan jag o lilleman låg o sov.. :) Hör inte till vanligheterna att han e uppe före mej på en helg precis! ;)

Igår blev det iaf att jag körde Bonnen, Martin o Jonte till Karlskrona senare på kvällen.. :) Åh va de va kul o träffa dem igen! Var verkligen EVIGHETER sen jag träffade alla 3 på samma gång! Miss you guys!

Nu är älskligen borta i lastbilen o fixar me några mattor lr va de e o ja väntar på att lilleman ska vakna så att vi me kan gå bort dit o dra me älsklingen o Nova på en promenad i det fina vädret! :)

Tänk vad lite solsken kan göra en glad! Nu längtar man mer o mer till våren o sommaren! :)

Puss

Presenter :)

Fick precis allting jag önskade+lite till idag! :D



*Pengar till mina stövlar.
*Pläden från Mio.
*Fotoram från Mio(svart).
*Fotoram(vit).
*Fint foto på mej o lilleman från julafton.
*Presentkort på HM så nu ska det shoppas lite!
*Troll till min samling.
*Värmeskydd till plattången.
*Hårserum.

Så nu sitter jag med syster o Julia under min fina, mysiga pläd och jag är mer än nöjd me mina presenter! :)
Mamma o dem har åkt hem så nu blir det lugnt resten av kvällen! :)
Puss&Kram

Happy B-day! :D

Till mej! ;D

Dagen har bestått av en sväng ner till Mörrum för o kolla på lite isracing.. :) Jag vill OXÅ kunna köra så! ;P Kallt som faaan var det iaf så lilleman o jag satt i bilen större delen av tiden men jag såg lika bra för det! :)

Efter racingen så drog vi vidare till Lörby för att hämta hem älsklingens lastbil så att han slipper gå upp tidigare än nödvändigt på måndag.. :) Så nu har lilleman åkt lastbil för Andra gången i sitt liv men som förra gången så sov han bara.. :P

Nu har älsklingen o jag röjt o gjort i ordning här hemma för kvällen då mamma o dem kommer på middag.. :) Just nu är älsklingen iväg o handlar lite o hämtar sin syster som oxå kommer.. :)
Ska försöka hinna slänga ihop en kladdkaka innan mamma o dem kommer ikväll men hade inget mjölkfritt smör till älsklingens syster så får vänta tills han kommer hem igen.. :)

Men nu får jag fortsätta här hemma! Trevlig kväll på er!
Puss&Kram

Önskelista :)

Årets önskelista till min födelsedag. :)



Fodrade Tretorn gummistövlar att ha i stallet o när man e ute med Nova i skogen. :)



Presentkort på HM o Gina Tricot. :)


O sedan en SUPERMYSIG pläd från Mio som jag inte hittar ngn bild på o sedan pengar.. :)


Långpromenad o pannkakor.. :)

Det blev en långpromenad med lilleman, hans faster o Nova.. :) Gick även inom mvc för o boka tid för 6 veckorskontroll som man gör efter förlossningen.. Dock blev lilleman 6 veckor igår så snacka om att vara ute för sent.. :P Men inte tusan orkar jag sitta o vakta deras teletider mellan 8-9 o sedan glömmer jag ringa dem på eftermiddagen.. Men nu är det iaf bokat o man hade tydligen till 12 veckor på sej så det var ju lugnt iaf.. :)

När vi kom hem så började jag laga pannkakor medan Julia matade lilleman o älsklingen var på väg hem.. :) Yummi! :)

Nu ska vi köra o hämta svärföräldrarnas hund o sedan åka o handla lite tillbehör till tacos som får bli middagen ikväll.. :) Sen får vi se om älsklingen o Victor skulle ut me bilarna o att jag o lilleman tar 850n för att kolla på.. :)

Imon blir det antagligen att kolla på isracing o på kvällen kommer mamma o dem hit på middag då det är min födelsedag! :D
Puss&Kram

Freedag :)

Har varit utan internet 1 dag nu så därför de inte blivit ngn uppdatering.. :P Men nu lånar vi svärföräldrarnas till vi får vårt nya.. :)

Lilleman sover just nu men när han vaknar så får det bli en välbehövd promenad tror jag minsann.. :)
När älsklingen kommer hem så får vi se vad som händer.. :)
Puss

Tjockis.. :)

Lilleman har blivit en riktig liten tjockis nu minsann.. ;) Han har gått upp nästan 700g sen Förra veckan så nu är han uppe på 4600g.. :)
Min lillknodd. <3

Suck!

Försäkringskassan kan då dra så långt bort pepparn växer! Ringde ju dem innan OCH åkte ner personligen oxå eftersom att som sagt mina mammapengar inte är klara ännu.. Och det enda dem säger är att det är under process och att de enda hon i telefonen kan göra är en notering om att jag vill ha svar omgående?! Va fan hjälper en liten notering när jag behöver pengar till räkningarna IMON?!! JÄVLA NÖTTER! Hur tänker dem egentligen?!

Jaja, älsklingen o jag var iaf inne i Karlskrona o lämnade in tvn iaf.. :) Så nu har vi gått från en 40" till 19" tills den andra e klar.. :P Haha ja ser knappt texten när ja sitter i soffan eftersom att avståndet är efter den stora tvn, blind som ja e.. xD

Älsklingen e o hjälper Victor o kränger däck o jag har hand om en ilsk lilleman.. :) Dax att ge honom mat tror ja minsann så att han får lugna ner humöret lite.. ;)
Puss

Måndag :)

Helgen har varit heelt kanon måste jag säga!
I lördags var ju som sagt jag o älsklingen på käkade kina o kollade på bio medan lilleman var hos mormor o morfar.. :) Var rätt så skönt att få vara lite själva, är ju inte så ofta vi är det annars.. :) O när älsklingen jobbar som han gör så känns det ännu bättre.. :)

Igår så skämde älsklingen bort mej me frukost på sängen medan jag för en gång skull kunde ligga kvar o mysa me lilleman.. :) Annars är det alltid prio lilleman på morgonen, sen Nova o sist mej själv så det är så sköönt när älsklingen e hemma o kan hjälpa mej lite! :) Efter frukosten blev det en promenad till Kallinge o lillemans farmor o farfar för lite middag o så.. :) Var riktigt skönt att gå o de tog bara drygt 1 timme att gå i "normalt" tempo.. :) Dock fick vi skjuts hem sen då klockan blev mkt o de blev mörkt.. ;)

Inatt har jag haft hela passet me lilleman.. Han vaknar fortfarande var 3dje timme ungefär o vill äta o eftersom att han inte går upp som han ska rikitgt så får man så vackert vakna o ge han mat då.. :) Men nu är jag uppe iaf medan lilleman somnade om jämte sin far i vår säng.. :) Han har iaf blivit Jätteduktig på att somna i sin egna vagga som han för övrigt börjar bli för lång för så snart dax att gå över till spjälsängen tror jag.. :)

Nu ska ja iaf ringa den berömda försäkringskassan då jag FORTFARANDE inte fått beviljad föräldrapenning! Jag skickade in dem papperna i mitten av november så så jävla lång tid ska det väl inte ta för dem?!
Kan man skicka sina räkningar till dem nu då eftersom att ja inte får några pengar till att betala dem?

Jaja, det blir iaf en tur till Karlskrona me älsklingen sen o lämna in tvn då den börjar gå sönder..
Puss

Sömntuta :)

Snacka om att vifta me armarna när man sover då Kossan ska ligga i Vänstra hörnet o Nallen i Högra.. :P


Snart dax.. :)

Att göra sej i ordning för en kväll me älsklingen.. :) Ska ju som sagt på kinarestaurang o bio ikväll o lilleman ska vara hos sin mormor o morfar.. :)

Jobbade ju i morse med.. :) Gick nog bra, Arne märker på måndag om ja missat några tidningar.. :P Kul var det iaf men halt o jävligt var det iaf så jag är glad att ja inte kört när det varit som värst i vinter iaf! :P

Annars idag har det inte hänt så mkt hittils, fick lite sovmorgon i morse iaf då älsklingen fick sköta lilleman o sedan har ja badat honom o masserat lite o sedan tvättat o röjt lite.. :) Älsklingens syster e här med o hälsar på så hon har tagit hand om lilleman lite.. :)

Just nu sitter ja o lyssnar på Jay Smith på Spotify medan lilleman sover o älsklingen o Julia spelar lite Wii men det är nästan dax att ta tag i o göra sej i ordning tycker jag.. :)
Ha en bra lördagkväll!
Puss&Kram

Spa :)

Det blev en skön stund på spa idag me Lelle.. :) Vi körde en ansiktskur och det var Riktigt skönt vill ja lova! Rengöring, peeling, ansiktsmask och massage, kan inte bli bättre.. :) Synd att man inte unnar sej sådant lite oftare!
Annars idag har det bara blivit lite röjning o tvättning hemma, en promenad me Lelle i det fina vädret och så spat.. :)
Nu sitter vi hemma hos mamma o dem o ska käka tacos allihopa.. :D
Imon blir det kinamat o bio med älsklingen.. :) Vi köper inget till varandra nu när vi fyllt/fyller år utan vi ville gå på bio o äta ute o komma lite hemmifrån o vara för oss själva utan lilleman en stund.. ;) Ska bli myys iaf, o jag får träna på att lämna bort honom o på att koppla av Utan honom några timmar..
Men nu ska vi äta här! :)
Puss&Kram

Sunshine! :)

Helt underbart med lite solsken idag efter flera dagar av grått o trist väder! :) Det fick bli en långpromenad me Nova, lilleman, mamma, anders o syster innan och det var såå härligt att vara ute i solen! :)

Jag har ringt o bokat kyrka o lokal till lillemans dop så nu är äntligen det klappat och klart, nu är det bara allt planerande inför det som är kvar.. :)

Dessutom har jag ringt o bokat spa på Brunnen till mej o Lelle imonkväll.. :D Fick presentkort på det när ja fyllde 20 för snart 2år sen så jag var tvungen att utnyttja det innan den 26e.. :P Så imon blir det en förhoppningsvis skön ansiktskur.. :) Har aldrig varit på spa innan så det ska bli kul o få skämma bort sej själv för en gång skull.. :)

Känner mej nästan effektiv idag när ja har fått lite gjort faktiskt.. :)

Nu ska ja fundera ut vad vi ska ha till middag innan älsklingen kommer hem, sedan måste jag åka o handla med o lite sånt.. :)


Bärsele måste vara världens bästa uppfinning när man e hemma själv me lilleman! Använde den för första gången idag o funderar över varför ja inte gjort det tidigare för?! :P
Han somnade som en klubbad säl efter bara några minuter.. :)

Väntar.. :)

..På att svärmor ska komma hit o passa lilleman så att ja kan gå kvällsrundan me Nova.. :) Känns mkt bättre om de e ngn här på kvällen när hon ska ut även om ja har en babyvakt.. :)

Det blev en lagom runda me Lelle innan, vi var ute i över en timme så.. :) Dock blev det ett litet - när vi gick inom deras o käkade lite äppelkaka.. :P Men vem kan motstå äppelkaka?! Inte jag iaf.. :P Tur att vi hade tempo när vi gick så att promenaden gjorde lite nytta iaf.. :P

Arne från jobbet ringde innan oxå o frågade om ja kunde ta tidningsrundan på lördag o eftersom att älsklingen e hemma så är ju inte det några problem.. :) Hade inte tänkt börja jobba förren i mars men ja har inget emot lite extra pengar! :)

Nu ligger lilleman i sin vagga o sover så gott o jag sitter i telefon me älsklingen som för övrigt kommer hem imonkväll.. :D Jag ska slänga mej i soffan igen o kolla på tv tills svärmor kommer sen blir det minsann sängen! :)
Vi hörs imon, GoNatt!
Puss&Kram

Bvc.. :)

Idag har jag varit på bvc me lilleman igen.. :) Han hade bara gått upp 20g sen förra veckan så nu blir det att göda på honom ytterligare.. O jag som tycker att han redan äter som en häst.. :P Näe, men han äter ungefär var 3dje timme dygnet runt men de räcker tydligen inte så nu får vi öka ersättningen lite till då.. :)
Dessutom har han sovit dåligt idag.. Vaknade vid 7 ungefär o skrikit till o från innan han somnade nu vid 12 när ja kom till mamma typ.. Tror han har haft en massa luft i magen för den har kurrat o haft sej på honom.. Men nu sover han iaf o de får han göra en stund till.. :)
Ska köra inom svärföräldrarna när ja kör hem med o lämna tbx termometern o lite så som vi har lånat.. :)
Nu hoppas jag på att Lelle ska svara på mitt sms om vi ska gå ut o gå en runda sen lr inte annars får ja promenera själv helt enkelt.. :) Ja o Nova behöver ut o röra på oss så.. :P
Vi hörs!
Puss

Svar på kommentarer. :)

Trygg Hansa
Victoria:
Ja, den är verkligen jättebra! Satt o gick igenom varenda försäkring o jämförde o höll på... Hade besök av istort sett alla försäkringsbolag som fick berätta om sina försäkringar men trygg hansa hade helt klart de bästa! dock bland de dyraste :P


Svar: Blev att jag tog Skandia ist, dem har liknande vilkor som Trygg Hansa tycker jag o lite billigare.. :) O fungerar det inte kan man alltid byta.. :)


Svar på kommentar :)
Alex
:
sanne! Har andy slagit sin fru som hon säger eller ljuger hon bara? hon fejkar ju graviditeten.

Svar: Yes, mer än en gång så graviditeten fejkar hon för att hålla honom på avstånd.. Ingen vill ju slå en gravid kvinna? :)

Dax för sängen..:)

Nu ligger lilleman i vaggen mätt o torr om rumpan o ska sova.. :) Köpte Baby Semp Bifidus på Apoteket innan som jag blev rekommenderad, gav lilleman det vid 6 tiden o vid 9 låg det ett lass i blöjan.. :) Kan det vara mer effektivt? :)

Min syster följde med mej hem innan efter att jag hade varit i Kallinge så det har blivit en promenad me lilleman o Nova och hon har passat lilleman medan ja har gjort lite nytta.. :) Även ett bad blev det för honom innan han la sej.. :) Sara och ja hade lite mysfika me chokladpudding som jag varit sugen på i flera dagar men inte orkat köpa.. :P Tur mamma hade de hemma som jag o Sara tog med oss hem.. ;) Det börjar bra med att inte vara en gottegris.. :P Jaja nya tag imon.. :P

Nu ska jag iaf oxå krypa ner i sängen o försöka sova tills lilleman vaknar o e hungrig igen vilket kommer att bli om drygt 3 timmar om ja känner honom rätt.. :) Imon är det bvc o väga lilleman igen.. :)
Så GoNatt på er!
Puss&Kram


Lilleman sov gott i mosters famn. :) <3


Nybadad o fin.. :) <3


Svar på kommentar. :)

Tobbe(Bonnen):
Är inte hem till gården bland dom drygaste program som finns?! usch, vill inte lillen vara med görlig? tjing


Svar: Haha ne ja älskar det programmet, har det t.om på inspelning så ja inte ska missa det.. :P Näe, igår hade han lite magknip då han får lite förstoppning av ersättningen men idag har det äntligen släppt för honom.. :)

Snabbpromenad.. :)

Nu ligger lilleman äntligen o sover igen efter en morgon med magknip.. Magen har fortfarande inte släppt på honom..
Dem tipsen jag fått är termometern o lite vaselin, Semper magdroppar, katrinplommonspuré och messmör..

Termometern och magdropparna fungerar inte, katrinplommonspuré är han för liten för och messmör innehåller salt så det blev jag rekommenderad av en sköterksa jag känner att Inte ge honom..
Ist ska jag pröva att köpa Semper Bifidus på Apoteket o byta ut ett mål om dagen så får vi se om det hjälper.. :) 

Men nu måste jag springa ut en snabbrunda me Nova innan lilleman vaknar o sedan ska vi åka hem till min moster i Kallinge då mamma ska sitta barnvakt till Flisan o Oliver.. :)
Puss&Kram

Mammig son..

Ikväll har lilleman varit en riktig mammagris.. Lr ja, han vill vara nära hela tiden o skriker om man lägger ifrån sej honom o sova, vad är det?
Har lagt honom i sin vagga nu efter att försökt få honom att somna i famnen i snart 1½ timme utan resultat så får vi se hur de går.. :)

Älsklingen e hemma nu iaf.. Lr ja, han har städat sin lastbil hela kvällen så har inte sett så mkt av honom men han kommer väl in snart så man hinner träffa honom lite innan han knoppar.. :) Sen får vi se om han kommer hem ngt mer i veckan lr om ja får vänta tills fredag..

Jenny var här innan o fikade iaf.. :) Så jäkla kul o träffas o prata lite om hästarna o så! :) Fick en ny overall till lilleman o sedan lite kläder som hennes son har haft.. :)

Men nu kom älsklingen in så nu ska ja attackera honom! :)
Vi hörs o god natt!
Puss

Svar på kommentar. :)

Ja:
Du kan ta lite vaselin på en tops sen irritera du bara. Ut. Sidan åt rumpan . Du ska inte peta in något. Så ska du se att han kommer lägga ett lass imorgon senast.

Svar: Det tycker jag låter som samma sak ja gjorde me termometern så jag får väl helt enkelt vänta till imon o se vad som händer då. :) Men tack för tipset!

Övertrött son..

Idag är min son lite övertrött tror jag minsann.. Den där jäkla ersättningen sätter stopp i magen på honom så han har varit vaken större delen av morgonen o inte velat somna om.. Lillsnutten! Somnar han i min famn o ja lägger ifrån mej honom så vaknar han nästan med en gång igen..
Ngn som har tips på hur ja kan hjälpa honom att bli av med förstoppningen? Har försökt med en termometer men det verkar inte fungera så bra så nu vet ja inte vad ja ska göra..

Älsklingen är o jobbar nu iaf men det verkar som om att han kommer hem o sover hemma inatt iaf.. :D

Även Jenny kommer ev. på besök sen o de ska bli såååå jäkla kul o träffa henne, tror det var i oktober senast ja gjorde det så! :)

Men nu ska ja ta min lessna son, sätta mej i soffan o kolla på Hem till gården o hoppas på att han somnar i min famn igen.. :)
Puss&Kram

Bakryck.. :)

Fick ett bakryck innan så det resulterade i att jag bakade kladdmuffins och sockerkaka.. :)
Känns så dumt när de kommer folk o man inte har ngt att bjuda på.. :P Tur att ja hade en vetefläta kvar i frysen sen i somras när ja jobbade på Urshultsbagarn iaf.. :P

Ikväll blir det hemmalagad pizza till middag på älsklingens begäran.. :) Tror han blev lite lockad igår när Victor skulle göra de te Johanna.. :P

Lilleman har precis vaknat o käkat lite så nu sitter han i soffan o myser me far sin.. :)

Jag börjar få sug efter att träna igen nu efter graviditeten.. :) Framförallt RIDA för det har ja saknat hur mkt som helst! Men det får vänta i minst 1 månad till säger dem som vet så det är väl bara att stå ut.. Får nöja mej me promenader o sånt så länge men de e ju så drygt att gå själv hela tiden.. :P Har iaf blivit av me graviditetskilorna sen får ja jobba på resten när den tiden kommer.. :P Kanske satsa på o äta lite nyttigare o sluta vara en gottegris? :P

Lilleman fyller 1 månad idag.. :) Kan fortfarande inte riktigt fatta att Jag är mamma men det känns iaf Hur bra som helst! :)

Nu är det dax att börja me maten så vi hörs!
Puss&Kram

Helgen.. :)

Har verkligen inte haft tid att uppdatera i helgen o dessutom fungerar internet som det själv vill.. :O
Men här är iaf lite bilder.. :)


Lilleman la av Världens största leende igår! :) <3


Kan man se mer förvånad ut? :P


Min moster, hennes karl o mina småkusiner var här o hälsade på idag.. :)
2 ilskna bebisar på 6 månader v.s 3 veckor. ;)




Flisan o Casper.. :) Tycker den bilden blev så söööt på dem! :)

Nu blir det nog bara att ta det lugnt resten av dagen o njuta av att älsklingen e hemma eftersom att han börjar jobba imon o har långvecka.. :)

Puss&Kram

Avåkning :)



Så kan de gå ibland.. :P

Trygg Hansa.

Ngn som vet om deras barnförsäkring är bra? :)

Dem är ju definitivt inte billigast men dem verkar ha bra villkor.. O de känns som de e dax att skaffa en försäkring på lilleman, har bara gratis mamma/barn försäkring ännu så..

Växer.. :)

Idag har vi varit hos sköterskan o vägt o mätt lilleman.. :) Så nu väger han 3910g och är 56cm lång, mammas stora pojke! :)
Älsklingen är ju ledig till imon så även han var med.. :)
Och nu har lilleman börjat följa saker lite med blicken med, dem brukar vara runt 4-5 veckor då sa sköterskan.. :) Han stirrar gärna på tvn när man sitter i soffan men det fick vi ett stort ajabaja för.. :P Även om man vinklar bort honom så vrider han gärna på huvudet för att kunna se, lillfisen..
Efter sköterskan blev det en tur in till Karlskrona för att byta lite grejer som ja köpte i helgen när ja va inne me Lelle.. :)
Älsklingen är iväg o klipper sej nu o jag är hemma hos mamma som sitter o matar en hungrig lilleman.. :)
Jag lyckades få vällingen att koka över i micron innan, smidigt värre.. xD
Puss

Lilleman :) <3




Mammas älskade sömntuta. :) <3

Äntligen hemkomna! :)

Det blev att vi blev inlagda me lilleman i söndags efter att jag ringt sjukrådgivningen.. Så nu har jag o lilleman legat i Karlskrona i 2 dar o de enda dem kom fram till var att han har glapp i övre magmunnen men att det var normalt men att han hade fått alldeles för mkt mat o att vi kanske under matning rapat honom för lite..
Låter logiskt iaf och det känns skönt att dem har kollat upp honom riktigt och att han har slutat spy så mkt nu! :)

Det har varit RIKTIGT drygt att ligga där inne då lilleman har varit isolerad på vårt rum då dem inte ville utsätta honom för onödiga smittorisker.. Det kändes oxå bra att dem tyckte så men jag har ju oxå varit rätt så fast på rummet så mkt tv-tittande har det blivit.. :P

Stackars älsklingen har inte fått sova över på sjukhuset så han har fått ränna fram o tbx i 2 dar nu men det har varit skönt när han har varit där så att ja har fått lite sällskap! :)

Men nu är vi hemkomna iaf och idag ska det bara bli slapp och ta de lite lugnt.. :)
Puss&Kram

Btw, Karlskrona har RIKTIGT äckligt dricksvatten! :P

Sjukrådsgivningen..

Sitter i kö till sjukrådgivningen nu då lilleman har spytt konstant i snart 2 dygn.. Så inatt har vi varit vaknat i princip hela natten o han har ätit o spytt, ätit o spytt osv..
Vid 9 gick älsklingen iaf upp med honom o lät mej ligga kvar så jag vaknade inte till liv förren strax efter 12 o det var SÅ SKÖNT att få sova längre än 30-60 minuter åt gången..

O de går ju inte fort i telefonkön vill jag lova.. Har suttit i snart 15 minuter o har kommit från plats 8 till 4..
Jaja, jag har inte så mkt till val än o vänta så..

Igår var vi hos mormor o morfar med nästan alla kusinerna o åt middag o de va supertrevligt! :) Dem e duktiga på att skämma bort en.. ;)

Vi får se va som händer under dagen, beror på vad dem säger på sjukrådsgivningen..
Puss

Mat i ugnen.. :)

Nu står maten i ugnen och är alldeles strax klar men inte är älsklingen hemma för det inte.. Jaja, vi sa kl 8 o de e ju faktiskt 5 minuter till.. :) Han är väl o hjälper Victor me hans bil så.. Men jag svälter snart så jag kommer äta när de e klart i vilket fall.. :P

Lelle har varit här o fördrivit några timmar, hjälpt mej me lilleman o Nova så att jag har hunnit med lite tvätt o sådant.. :)

Ikväll får vi se va som händer, älsklingen lär väl vara trött när han väl kommer hem så.. Kolla på Let's Dance o lite så tror ja de får bli.. :)
Puss

200g.. :)

ÄNTLIGEN går det åt rätt håll för lillemans vikt! Har ju som sagt gött honom rätt så bra i 2 dar nu och det har minsann gett utdelning! 200g på 2 dar, helt insane att man kan gå upp så mkt på den lilla tiden men det känns så skönt att det går uppåt iaf! :) Mammas lilla snutt! <3


Igår var det kalas för min syster som gällde och senare på kvällen var vi hemma hos Victor o Johanna o käkade pizza o kollade på film.. :) Myyys!
Har en bild som ja ska lägga upp sen när ja sitter vid den andra datorn på min 6-månaders kusin o lilleman.. ;)
3.5 kg v.s 10.5 kg.. ;) Sötnosar!

Idag får vi se va som händer, älsklingen jobbar fortfarande så han e inte hemma förren senare i eftermiddag.. :)

Nu ska jag iaf ta en promenad me lilleman o Nova i det fina vädret! :)
Puss&Kram

Snart dax för kalas.. :)

Nu är det snart dax att hoppa genom duschen o göra sej i ordning för kalas för min lillasyster.. :) Lilleman ska oxå badas så att han e ren o fin.. :)

Igår var ja ju hos sköterskan för att väga lilleman o nu har han gått ner ännu mer i vikt lillfisen.. Ändå äter o äter han o han fick tillägg 2 ggr om dan.. Så igår var det amning varannan timme+tillägg efteråt o idag så är det amning var 3dje timme+tillägg efteråt och imon är det ny vägning.. Min lilla älskling!

Älsklingen har kommit hem idag iaf o nu han e nere för att hämta min del till 850n som vi äntligen har tagit oss för att beställa.. :P Så snart ska förhoppningsvis bilen rulla igen efter nästan 2 månaders stillastående! :D

Men nu är det dax för dusch o bad! :)
Puss&Kram

Snart dax för sköterskan.. :)

Nu ska jag o lilleman strax dra oss till Kallinge för ett besök hos sköterskan.. :) Hoppas att han har gått upp i vikt nu när han har fått lite tillägg!

Natten har varit lite jobbig inatt.. Lilleman hade en period mellan 2 och 6 då han vaknade varje timme o ville äta.. Snacka omm att ja va trött när ja väl gick upp!
Till råga på det så har jag fått lite mjölkstockning i ena bröstet o heelvete va de gör ont rent ut sagt! Precis bakom bröstvårtan så det är ju verkligen där lilleman suger med.. Men det är bara att hålla ut o låta han äta så mkt som möjligt på de bröstet säger dem som vet.. Har tagit en varm dusch med o de va skönt för stunden iaf!

Men nu är det dax att göra sej i ordning.. :)
Puss&Kram

För tillfället går det inte att ladda upp bilder här på bloggen.. Skitblogg!

16 och 2 år :)

Idag fyller min kära syster 16 år o Nova 2 år! :)
Tiden går fort minsann!

GRATTÌS mina sötnosar! <3

Sömntuta :)

Lilleman ligger fortfarande o sover.. :) Somnade väl sista gången runt 9 o sover än så jag har hunnit ut me Nova, duscha o äta frukost i lugn o ro vilket inte hör till vanligheten längre.. :)

Älsklingen körde o jobbade i morse så nu vet ja inte när han kommer hem.. Han skulle tydligen uppåt Dalarna så det kan ta sin tid.. :) Men senast fredag kommer han iaf.. :P

Idag händer det väl inte allt för mkt.. :) Min syster fyller år så jag ska hem dit när lilleman har vaknat o ätit o så men sen får vi se va som händer.. :) Hela veckan känns bokad så skönt att ta de lite lugnt med.. :)

Vi har typ 30 grader varmt här hemma då vi har eldat i kaminen non stop i snart 1 dygn.. Är f*n så man smälter snart så nu har jag låtit elden dö så får ja starta den senare om det blir kallt.. Ligger på 0an ute nu så förhoppningsvis ska värmen hålla sej ett tag iaf.. :)

Men nu ska ja göra mej lite i ordning innan lilleman vaknar vilket borde vara snart.. :)
Vi hörs!
Puss&Kram


Nytt år, nya möjligheter :)

Första inlägget detta året.. :)
Hoppas ni alla hade en bra nyår! :) Det hade vi här hemma iaf! God mat o en massa mys me filmer o sånt o en sovande lilleman.. :)

Ngn som gav några bra nyårslöften? :)  Inte jag iaf, håller dem knappt aldrig ändå.. :P

Hela helgen har varit relativt lugn, lördagen spenderades hemma hos svärföräldrarna på kvällen me god mat o film o igår så var vi hemma hos mina föräldrar o käkade pizza.. :)

Älsklingen började jobba idag men han kommer hem inatt iaf så det känns skönt! :) Lr ja, han e på väg hem nu så.. :)
Jag har bara varit ute o gått en långrunda me lilleman o Nova i det fina vädret o sedan röjt lite här hemma.. :)

Just nu sover lilleman så jag har passat på att lägga över bilder från kameran till datorn o sorterat dem lite.. :)

Men nu tror jag tror ja ska passa på att lägga mej ner en liten stund jag med, e lite slitsamt att vakna när lilleman vaknar på nätterna så man får passa på att vila medan han sover på dan! :)
Puss&Kram