Bilskrälle..

Mitt bilskrälle gick sönder tidigare i veckan så idag har jag o pojkvännen vatt på BilTema i Kristianstad o köpt nya delar te den.. :) Så imon ska vi leka bilmekaniker vilket kan bli spännande... :P

Är den inte hel på fredag när ja ska besiktiga den så får ja la hota han me skrotning.. Kan hjälpa ibland... :P

Ikväll ska ja nog bara ta att lugnt med pojkvännen o slappa framför tvn. :D


Ohhhh snart fyller ja 20! LängtarLängtarLängtar! :D

Får bli kort blogg ida för ja vetefan va ja ska skriva mer... :P

Pussheej

Jag och mitt samvete..

Idag blev jag så jääävla trött på mig själv...
Jag lät mitt dåliga humör gå ut över den personen i denna världen som jag älskar mest av allt.. O han förtjänade det inte ens...

Han så någonting som jag inte ens kommer ihåg nu men som påminde mej om mitt förra förhållande som inte var så bra... O jag blev.. Jag vet inte.. Inte tjurig o inte arg.. Jag vet inte ens vad det var med mig..  

Men i vilket fall så undrade ju han så klart vad det var med mej.. O jag kunde verkligen inte berätta det utan bara låg i sängen o skakade på huvudet.. Han tog det som om att jag var sur o gick ut därifrån med orden "Va tjurig då "vilket gav mej Ännu mer dåligt samvete.. Han hade ju inte gjort något fel..

När han gått så kom de några tårar för att jag visste att jag sårade honom genom att inte dela med mej av mina känslor och det var inte det som var min mening..

Efter några minuter kom han tillbaka o kröp ner i sängen hos mej o höll om mej o fortsatte att fråga vad som var fel men jag bara skakade på huvudet och försökte övertyga honom om att det inte var ngt.. Han såg antagligen ngt på mej men accepterade ändå det jag sa och jag kröp ihop hos honom och tårarna tryckte på igen.. Men jag tvingade dem tillbaka..
 
I mitt förra förhållande lärde jag mej efter ett tag att hålla allting inom mej.. La liksom allting i en burk o la locket på för att inte visa omgivningen.. Jag ville ju inte verka "svag" men ibland så rann den burken över..

Jag är personen som hellre hjälper andra att må bra än att prata om mina egna känslor o problem..
Men jag Vet att det är jätteviktigt att prata om sådant och Emil litar jag verkligen på.. Han är annorlunda..

Han bryr sej om Mej, och ställer alltid upp om det är ngt! Han visar mej Kärlek o jag litar på honom till 110% så jag vet verkligen inte varför jag inte pratade med honom i morse.. Jag ville väl inte dra in honom i mitt gamla liv kanske..

Förlåt älskling..... Jag ville verkligen..  ♥

"Det otippade men perfekta paret"

1 månad med älsklingen i tisdags. =) Fick en fin ros av honom när han hämtade mej när vi skulle o jobba.. =) Så übersöt e han!
Älskar verkligen honom mer och mer för varje dag som går! Trodde inte att det var möjligt att älska ngn så mkt efter bara 1 månad ihop. :) 

Du betyder så Oerhört mkt för mej Emil! <3

Citat av Martin "Det otippade men perfekta paret"


Är så jäkla nöjd med mitt liv just nu! Allt e liksom perfekt bortsett från att ja inte har jobb då.. :)
Men nu drar snart vårbruket igång o då blir de nog lättare att hitta ngt.. :)

Ska skicka in papprena te Alvesta nästa vecka med.. :) Blir jäävligt besviken om ja inte kommer in för ja vill verkligen ha lastbilskortet!

Hästarna o den biten går me kanon! Har 3 busar att välja på så de e inte brist på dem iaf.. :P
Saknar dock min lilla bebis..

Igår kom ja o älsklingen på att vi skulle ha godislöfte tesammans.. :P  Så nu försöker vi komma på vad vi ska unna oss om vi klarar det.. :) Ska kolla på weekendresor utomlands så får vi se va de blir.. :D
Som sagt innan, måste börja ett nyttigare liv o de blir ju nyttigare utan godis o skit.. :P
 
/ Puss Sanne

År 2009

Ojoj vad jag e seg på uppdatering..

Men iaf så var nyår och det kanon! :D
Firades med pojkvännen o massa vänner så de va mys! =)
Nyårslöftet för i år är väl som alla andra år att ta tag i sitt liv o bli lite nyttigare o röra sej mera.. :P
Så imon ska ja o pojken ta tag i det.. :P

Min älskade polle försvinner snart med.. Ända upp te Skellefteå lr något sådant.. =( OM jag kommer sakna de monstret.. Har ju ändå vatt med henne sen hon föddes.. <3

Idag fyller min kära syster år med. :) Hela 14 år.. ;)
Så nu väntar man typ på släkten som ska komma på kalas... :P

Aja ha d kanon ni som ens orkar läsa.. :P
Pusshej