Fredag :)

Om ni glömt vilken dag det är..

Idag har jag jobbat extra åt min kusin som är på Ullared och gottar sig lite.. :) Avis? Nä inte så farligt!

Denna dagen kommer att bestå av städning och röjning av huset och sedan åka till Maxi, Systemet och Öb och handla.. :) Imorgon så är det hela Ronneby Svänger så då blir det en kväll på stan! :) 2 kompisar som jag gick tillsammans med i Alvesta kommer också hit och som jag har LÄNGTAT!! Vi har inte setts sen vi slutade där så det är nästan 1½ år sen, helt insane vad tiden går fort!
Jag är Taggad!


Holdning on and letting go

Hörde denna låten nyss i ett CSI-avsnitt, and I Like it!



Btw, Internet har nu efter en månads väntan hittat ut i tassamarken! :)

Lever :)

Ville bara visa att vi lever.. :)
Är hemma hos mamma och dem och ska ut på en promenad är tanken.. :)
Min karl kom hem från jobbet igår och var dålig så han är hemma idag med så nu ligger han hemma på soffan och tar det lugnt.. :) Så lika bra att hålla sig hemifrån så att han inte smittar oss med.. :) Tänker inte bli sjuk till helgen!
Har inte så mycket roligt att berätta faktiskt så vi hörs! :)
Puss!

Galet rolig helg! :)

Denna helgen som gått har varit den roligaste på länge! :) Tjejkväll+puben i fredags, liiite bakis i lördags och i lördagskväll/natt var jag och syster servitriser på ett 50års kalas.. :) Mycket stress men ändå jäkligt kul! :)
Igår var det bara en lugn dag hemma och idag likaså.. :)
Har bara varit på gymet idag så har fått lite nytta gjord iaf.. :)
Snart är det kvällen och imorgon jobb igen! :)
Puss

Mammadejt! :)

Ikväll kör vi mammadejt på Thairestaurangen i Ronneby Utan barn! :) Hoppas på en trevlig kväll! ;)

Tjoho :)

Nu sitter jag hemma hos mamma vid datorn igen.. ;) Börjar bli aningen irriterande att internet inte fungerar hemma.. Så långt ut på vischan bor vi då inte!
Idag är det rätt härligt väder tycker jag! :) Det är skönt så länge det inte regnar..
Jag var hos frissan igår och klippte av en bra bit av håret för det var så jäääkla slitet! Men nu så, nu är det fint igen! ;)
Ikväll blir det gymet, försöker att komma igång med det nu igen! :) Var där igår och det märks verkligen hur fort jag tappat den lilla kondition jag byggde upp innan.. :)  Men det får det bli ändring på! :) Köpte nya träningskläder i måndags så nu måste jag ju faktiskt träna bara för den sakens skull.. ;)
Lilleman utvecklas mer och mer för varje dag! Tror inte det dröjer särskilt många månader till innan den lilla fisen börjar gå.. :) Nu är han ju snart 10 månader!!
Puss på er! Hörs när vi hörs! :)

Ikea! :D

Idag blir det återigen en tripp till Ikea! Lovely! :)

Fortfarande inget internet hemma.. KUL!

Höst!

Idag är det höst på riktigt här nere vill jag lova! Regn och rusk och en jävla blåst! Så idag finns det en bra anledning att sitta inne under en filt framför tvn! :) Men inte jag inte, jag har kört lite ärenden och så har mamma och dem varit hemma och fikat lite.. :) Så nu sitter jag hemma hos dem ist och lånar internet då vårt fortfarande inte fungerar.. Typiskt Bahnhof!
Hemma går det framåt i alla fall! Golvlisterna är äntligen på plats så nu ser det bättre ut hemma.. :)