Lugn kväll bokad!

Nu är ÄNTLIGEN trädgården klar! :D Lr ja, äppelträden ska klippas till lite mer sen men det får vi ta senare! Fy fan för att inte sköta sin tomt när man har en, vare sej de e hyres lr inte!

Nu blir det att ta det lugnt resten av kvällen då älsklingens familj kommer hit med film o pizza snart.. :)

Imon är det en ny jobbedag, men denna veckan är det bara 5 dar så det är skönt iaf.. :) Sen får vi se om det blir ngt mer innan bebis kommer.. :)

Idag går jag in i vecka 35 och återigen undrar jag vart veckorna tar vägen? :) Det närmar sej verkligen med stormsteg nu! Men nu är huset och trädgården i stort sett klart så äntligen kan vi förhoppningsvis sakta ner på tempot lite.. :)

Bilderna vill fortfarande inte laddas upp så ni får ha lite tålamod till.. Suck!
Men nu ska jag tända lite ljus o sånt mys så hörs vi! :)
Puss&Kram

Vintertid :)

Måste säga att jag gillade tanken när jag vaknade och insåg att klockan inte alls var 12 utan bara 11.. :P Det gav mej inte lika mkt dåligt samvete iaf när jag har sovit så länge men det var Välbehövt iaf! :) Känner mej rätt så utvilad idag faktiskt.. :)

Det blir att göra klart Förhoppningsvis det sista i trädgården idag men Först blir det frukost.. :) Äggen står o kokar på spisen o älsklingen är ute me hunden.. :)

Får se om jag har bättre tur med mina bilder idag men just nu hinner jag inte!
Vi hörs under dagen!
Puss&Kram

Inga bilder..

Idag heller.. Blir lite smått irriterad men det är väl inget att göra ngt åt.. :O

Just nu känner jag mej mer död än levande.. Sov knappt ingenting innan jobbet+ att jag gick upp tidigare idag för att hinna städa innan mormor o morfar kom på besök.. :)
Sedan har älsklingen o jag varit ute hela dagen i trädgården så nu börjar det äntligen arta sej.. :) Lr ja, älsklingen e fortfarande ute men jag kände att jag inte pallade med mer idag så lika bra att lyssna på kroppen.. Dock får jag dåligt samvete när älsklingen är ute o sliter själv..

Ikväll får det minsann bli en Lugn hemmakväll med lite god mat o förhoppningsvis en bra film på tv.. :) Är ju hela Ronneby svänger ikväll men känns inte så kul att gå på puben när kroppen e slut o jag ändå inte får dricka..
Näe, mysa ner sej i soffan lockar mer faktiskt! :)

Ngn som glömt att man ska ställa om klockan inatt? Det hade iaf jag gjort tills mormor påminnde mej.. :P  Ska bli skönt att få sova en timme extra tycker jag minsann! :)

Nu ska jag slänga mej i soffan o vänta på att älsklingen ger upp där ute så att vi kan mysa sen! :)
Puss&Kram





SUCK!

När jag nu väl har lite tid över att sätta mej ner för att lägga upp bilderna tror ni att det går o ladda upp?!
Jag kan ju få spunk för mindre.. :O Jaja,jag får försöka senare ikväll om jag inte somnar på soffan lr liknande till Idol..

Idag har vi varit ute heeela dagen och nu börjar det synas lite resultat i trädgården minsann.. :) Dem som bodde här innan har inte gjort nånting på 5 år mer än typ klippt gräset o knappt det så ni kan ju gissa hur här har sett ut.. Vildvuxet så att det sjunger om de.. :O Men det får minsann bli några dar till att lägga där ute så att man kan släppa det inför vintern o göra klart källaren ist.. :)

Ikväll blir det enkel middag, färdiggrillad kyckling, pommes o sallad.. Enkelt men gott! :)

Imon ska jag jobba sista dagen denna veckan o sedan blir det att jobba iaf nästa med! :) Mormor o morfar kommer på besök imon med så får ta tag i lite städning så att det inte ser så stökigt ut.. ;)

Men nu ska jag nog ta o börja lite med middagen o tjura för att uppladdningen inte fungerar.. :)
Vi hörs!
Puss&Kram

Trädgårdsarbete :)

Nu är det dax att bege sej iväg o göra lite ärenden o sedan fortsätta ute i trädgården! :)
Bilder kommer under dagen som jag lovade igår! :)

Puss&Kram

!

JAG LEVER! :)

Vi har fått vara utan internet några dar nu men nu lånar vi Lelles tills vidare så nu är jag back on track! :)

Har varit mkt fix o trix hemma dem senaste dagarna, främst ute i trädgården och allt det är ett kapitel för sej.. :P
Imon kommer det en massa bilder så får ni se hur det går till när man släpper lös min älskling i trädgården.. ;) Det kommer bl.a inkludera en styck 740, en styck 850 o en styck hjullastare.. :P

Men jag ville mest bara uppdatera er om att jag faktiskt fortfarande levde för nu ska jag gå o lägga mej så att jag orkar upp till jobbet imon! :)

Puss&Kram

Återigen.. :)

Sitter jag hemma hos mamma o lånar internet då vårt fortfarande inte har kommit igång.. :O

Blir även snart middag här, hemmalagad gulaschsoppa, YUMMI! :) Länge sen man åt det! Soppa är minsann en underskattad rätt tycker jag..

Annars idag så har jobbet gått bra och så har jag varit hos barnmorskan.. :)
Bebis är nu helt fixerad och räknas som fullgången så nu kan den komma när den vill typ.. :) Men jag hoppas minsann att det dröjer några veckor till.. ;) Är redan i vecka 34, vart tar tiden vägen?!

Sedan har jag röjt lite nere i källaren o plockat upp våra dvd-filmer o lite sånt.. :)

Men nu är middagen klar!
Vi hörs när jag har tillgång till internet igen! :)
Puss&Kram

Tacolasagne

Recept taget från Hemmets Journal! Ngn fördel med att köra tidningar.. ;) Har tyvärr ingen bild då internet är som det är här oxå men det får ni klara er utan.. :) Men det var verkligen Supergott!

4 portioner
500 g kycklingfilé
1 msk smör eller margarin
1 gul lök
1 broccoli
1 röd paprika
1 påse, 40 g tacomix
1 1/2 dl vatten
2 dl crème fraiche
200 g philadelphiaost
1 dl mjölk
200 g färska lasagneplattor
1 dl riven ost
Garnera med:
paprika
persilja
Ugn: 175°
Gör så här:
1. Strimla kycklingen och stek i stekpanna med smör.

2. Skala och hacka löken. Dela broccolin i mindre buketter. Kärna ur och hacka paprikan. Låt lök, broccoli och paprika fräsa med kycklingen ett par minuter.

3. Strö över tacomix och rör om. Rör ner vatten, crème fraiche, philadel-phiaost och mjölk och koka upp.

4. Varva kycklingröra och lasagneplattor i en ugnsfast form. Börja och avsluta med kycklingröra. Strö över ost och baka i ugn i 30 minuter. Garnera med skivad paprika och persilja.


Har inget internet..

Hemma då vi har skaffat nytt mobilt från Telenor och det vill allt annat än att fungera så därför har det blivit lite tomt här..
Gårdagen bestod iaf utav jobb på morgonen och sedan röjde älsklingen o jag i källaren så att man kan komma fram där riktigt och har sorterat och staplat upp alla kartonger o skit så nu ser det nästan riktigt trevligt ut.. ;) Bara lite till som ska dit så att man kan använda källaren som entre när man har varit ute med Nova o så så man slipper ha en blöt skitig hund uppe i hallen.. :)
På kvällen kom Johanna o Victor och käkade o kollade på film med oss.. :) Det blev tacolasagne och det var verkligen Skitgott, ska lägga upp receptet sen! :)
Idag är älsklingen och jobbar eftersom att han har börjat 3-skift på åkeriet en tid framöver så jag o Nova e hemma hos mammsen o dem o hälsar på.. :)
Jag fick ytterligare en vecka på jobbet och det känns skönt! Ska försöka jobba till iaf halva november har jag tänkt mej sen får vi se vad det blir efter det.. :) Bebis kan ju lika gärna komma nästa vecka, vem vet.. :P
Men nu vet ni lite vad som händer o sker så får vi se när jag får tag på internet nästa gång.. ;)
Puss&Kram

Fredagsmys :)

Nu blir det lite fredagsmys me älsklingen o hans syster med lite varma mackor framför Idol.. :)

21 oktober..

Och det snöar?! Seriöst, vart är världen på väg? :O





Synen på jobbet i morse i skogarna runt Hoby.. DEPRIMERANDE!


Trots en dålig start på dagen med att vakna till snö blev eftermiddagen underbar med sol o promenad me älsklingen, Nova och Nelly! :)


Kärlek! :)

Alive :)

Jag lever men idag blir det dåligt med bloggande för min del av olika anledningar.. :)

Ikväll ska jag iaf iväg o simma med mammsen, får se hur många längder jag orkar med.. :P Smidigt att ta tag i simningen som jag har sagt typ hela graviditeten att ja ska göra o nu är det bara 6½ vecka kvar.. :P Menmen bättre sent än aldrig! :)

Vi får höras när vi hörs helt enkelt o om jag inte drunknar ikväll.. ;)
Puss&Kram

Godissugen.. :P

Sitter och kollar på House o känner att det skulle varit vääldigt gott med en liten godispåse jämte mej.. :P Men lat och snål lr ett halvt försök att stå emot så har jag Inte handlat hem ngt idag så jag får helt enkelt klara mej.. :D Kan inte göda bebis me hur mkt skit som helst för ofta även om ja äter godis ibland.. ;)

Nu ikväll har jag varit hemma hos mamma o dem en sväng o varit lite social.. :) Har även hämtat lite bebislakan o sådant som mamma har tvättat.. :) Har redan plockat upp det mesta som vi har köpt o fått av mamma o svärmor, typ kläder och sängkläder o sånt.. :P Men att bädda sängen och sådant får minsann vänta ett tag till.. ;)

Imon är det dax för jobb igen så det får bli sängen när House är slut minsann.. :) Jag är verkligen trött på att ständigt vara trött men det kanske bara är att vänja sej? :3


Vi är ju bara fööör söta ibland.. ;)

Hem till gården.. :)

Det är tusan mitt nya "måste titta på" program om dagarna när ja e hemma.. :P Regnet Öser ner ute så vad e då bättre än att krypa ihop under en filt i soffan o vänta på att älsklingen ska vakna? :)

Idag är det att fortsätta här hemma som gäller, inget kul väderatt vara ute i precis så..

Usch, regn gör mej bara deprimerad så nu ska jag nog väcka älsklingen ändå.. :P
Puss&Kram

Dejt med kudden :)

Nu tror jag minsann att det får bli en dejt med kudden i sängen innan jag somnar på soffan.. :) Det är såna här dagar man önskar att hunden kunde gå på toaletten så att man slapp gå ut.. :P
Blåser ju typ storm ute! :O

Men vi får höras imon ist! :)
GoNatt på er!


Sömnbrist x 10..

Idag har jag lite smått sömnbrist.. Kunde inte somna riktigt igår så jag är glad om jag sov 1 timme innan jag skulle upp o jobba..
Dock flöt jobbet på Riktigt bra så jag var klar strax innan kl.6 så när ja kom hem så var det en snabbrunda me Nova o sedan dyka direkt i säng o vänta på att klockan skulle ringa ännu en gång för ja skulle till Bm vid halv 9.. :)
Kunde ändå inte sova riktigt men fick kanske iaf 1½ timme innan ja skulle upp igen..

Allt gick perfekt där.. :) Bebis växer fortfarande precis som den ska och hjärtat låter oxå bra.. :) Nu har även huvudet börjat fixeras så nu kan den komma när den känner för det typ.. :P Dock hoppas jag på att det dröjer ett litet tag till!

Iaf så dök jag i säng direkt när ja kom hem igen men sov oroligt fram tills älsklingen väckte mej så jag tippar på att jag kommer somna tidigt ikväll! :P

Vi har iaf fått en del gjort idag! :) Barnrummet börjar komma i ordning, uppfarten är tillplattad och alla saker börjar äntligen falla på plats.. :)

Nu sitter jag o väntar på att Philippa ska komma med Novas foder och bara för det så ringde hon precis o sa att hon snart e här så nu får jag minsann lägga ifrån mej datorn.. :)

Puss&Kram

Väntar..

På att min kära karl ska komma hem.. :) Han sa en stund sen för typ en timme sen så nu får han f*n komma snart! :P
Håller iaf på att förbereda maten och idag blir det potatis- och köttfärsgratäng.. :)

Annars har dagen bara bestått av röjning, städning och tvättning här hemma och även bilen är nytvättad.. :)

Märks att jag börjar bli tröttare nu igen, blir helt slut av att inte göra ngnting och det är såå irriterande.. Känns som om man e jättelat emellanåt.. Kombination av graviditet, höstmörker och delad sömn kanske?

Har iaf tänt brasan och lite ljus och sånt mys så får se om det får upp mitt humör lite.. :)
Men nu är det dax att fortsätta med maten! :)
Puss&Kram

Underbara höstdag! :)

Älsklingen är och jobbar och jag o Nova tog oss morgonpromenaden i Brunnsparken.. :) Så länge solen skiner är även hösten underbar! :)

Nu är frukosten uppäten så nu ska ja ut o tvätta bilen innan det blir för kallt igen o sedan ta tag i lite städning här inne.. :)










Hemkommna :)

Nu är vi hemkommna från pappa o kalas.. :) Det var trevligt med god mat och så men så började min njure tjabba igen så då var inte humöret på topp precis..

Menmen nu blir det iaf en lugn hemmakväll på soffan med älsklingen innan sängen kallar.. :) Ska bli skönt att få sova imon Utan avbruten sömn!

Älsklingen ska jobba extra imon för Trygves så han ska upp tidigt men för en gång skull får jag ligga kvar o vakna av mej själv.. ;)

Men ni får ha en trevlig kväll! :)
Puss&Kram


Vill ha sommar igen! :)

Gårdagen o dagen :)

Gårdagen var trevlig måste jag säga! Lelle hade lagat en supergod lasagne! :)
Filmen var dock inte lika bra som vi hade hoppats på.. Ganska så dryg måste jag säga menmen, ibland är det så.. :)

Somande typ som en klubbad säl när jag kom hem och sov drygt 2½ timme innan jobbet kallade.. :) Arne var snäll o åkte med mej eftersom att ja inte har koll på lördagsrundan riktigt så de rullade på bra minsann..:)

Jag tog mej en välförtjänt sovmorgon nu när jag kom hem medan älsklingen har varit hos Rasmus o fixat hans bil lite så nu ska jag ta o äta lite frukost.. :P

Sedan är det dax för lillan att ta sej ett välbehövt bad då hon badade i Philippas o deras damm igår så hon luktar inte hallon precis.. :P
O vid 5 ska vi iväg så nu får jag ta tag i livet.. :)
Puss&Kram

Knäckebröd me ägg.. :)

Är såå gott så det fick bli lunchen idag.. :)

Kom hem från Philippa för en liten stund sen.. :) Har varit o hämtat mat till Nova o äntligen hälsat på deras lilla sötnos.. :) Nova har dessutom fått leka av sej rejält me deras 2 hundar så nu ligger hon o sover så sött i sin korg.. ;)
Längtar tills vår bebis kommer!

Jobbet i morse gick bra, älsklingen följde med idag med o han körde hela rundan.. Han trodde typ att det var en rallybil han körde så undan gick det och nervös var jag! :P Men tidningarna kom ut och vi överlevde! ;)

Ikväll blir det middag och bio med bror och Lelle och det ser jag fram emot.. :) The Other Guys ska vi se, ngn som sett den? :)

Men innan vi ska iväg ska vi ta tag i barnrummet så att vi får ut lite kartonger därifrån så nu får vi sätta lite fart.. :)
Puss&Kram

Strykning.. :)

Nu är gardinerna till vardagsrummet strukna o väntar på att komma på plats.. :)

Victor har varit här en sväng idag så han hjälpte älsklingen sätta upp hyllan jag hämtade hos bror o Lelle igår i sovrummet och älsklingen har satt upp den nya rullgardinen oxå.. :)

Nu ikväll har jag varit hemma hos mamma o dem en sväng o även mormor o morfar kom dit så då blev det lite fika.. :) Hämtade även deras vedkorg o lite ved så att vi kan komma igång lite med eldningen innan vår ved kommer och även gardinerna till vardagsrummet.. :)

Nu tar jag det lite lugnt innan Novas kvällspromenad o säng kallar.. :)


v.32+4, Tiden går fort! :)

Väntar och väntar.. :)

På att man lilla älskling ska vakna.. :) Han åkte med mej i morse o delade ut tidningar när han hade slutat så han förtjänar en sovmorgon om han ska orka med sitt liv idag.. :) Roligt hade vi iaf under tiden! :)

Än så länge så har min dag bestått av att gå en längre runda med Nova o nu kollar jag på några avsnitt Hem till gården tills älsk vaknar.. :)


Tidningar till förbannelse.. :P

Nej nu.. :)

Blir det kvällspromenad me Nova, sedan sängen! Ögonen går snart i kors så lika bra att palla sej ut innan jag slocknar på soffan.. :P



Vi hörs imon ist! :)
GoNatt på er!


Bonde söker fru :)

Kvällen är räddad! :D

Time for takeof :)

Nu ska jag strax bege mej till bästaste Lelle och hälsa på lite o hämta lite grejer som dem inte vill ha i sin lägenhet men som jag vill ha.. :P

Älsklingen och hyresvärden står ute på uppfarten o skyfflar grus så de känns såååå snällt att bara köra här ifrån men ja kan inte skyffla så jag hade inte gjort så stor nytta ändå.. :P Tror vi fick grus till 2 uppfarter så dem har o göra ett tag.. :P Älsklingen har iaf påbörjat lite i förmiddags åt honom så de kommer nog bli bra när det är klart! :)

Idag följde jag med älsklingen in till Karlskrona när han tog sina allergisprutor o så passade vi på att äta på Max oxå så att jag slapp laga mat idag.. :P Måste åka o handla ikväll o man har ingen vidare motivation att laga mat me tomtkylskåp.. :P

Nu har jag även packat upp badlakan o sängkläder mm i barnrummet så nu är det några kartonger mindre där iaf! :)

Men nu måste jag ta o bege mej.. :)
Vi hörs senare!
Puss&Kram'


Jag o bästaste Lelle :) <3

Dagen :)

Idag har det varit lite småärenden på stan som gällt.. :) Varit hos arbetsförmedlingen mm o älsklingen har reklamerat vår ena köksstol hos Jysk.. :)

Ikväll har jag varit hemma hos mamma o dem en sväng.. :) Hämtade bl.a en fårskinn som jag kan ha i bilen då jag har helläder men INGEN rövvärme! Haha snacka om att ja fryser röven av mej när ja sätter mej i den på mornarna.. :P

Jobbet gick bra i morse iaf, bara en tidning som hamnat fel så.. :P Hoppas på ingen imon ist.. ;)

Imon är det en del som står på schemat igen..
-Jobb
-Packa upp lite saker i barnrummet
-Gruset till uppfarten kommer förhoppningsvis
-Hyresvärden kommer och fixat avloppet i badrummet
O mm.. :)

Men det är morgondagen, nu ska jag njuta av mitt te och ta de lugnt resten av kvällen innan sängen kallar.. :)
Puss&Kram

Trött o frusen..

Sitter här med ett CSI-avsnitt och en kopp te o försöker få upp värmen.. Fryser som en gnu o e trött som f*n rent ut sagt.. Dax att bli sjuk kanske?

Vi var iaf på föräldraträffen innan och det var väl inte vidare intressant denna gången heller men vi fick lite info om olika bedövningar o sånt.. :)

Sedan var vi o hämtade köksbordet på Jysk med men som vanligt så får man vad man betalar för så imon ska vi ner o reklamera en stol.. Men det blir nog bra så fort vi får en ny stol iaf! :)

Imon är det jobb igen så jag funderar på att krypa ner i sängen snart o hoppas på att man får upp värmen.. :) Nackdelen med den sambo som jobbar natt, INGEN SOM KAN VÄRMA EN!

Idag har mina njurar lugnat ner sej iaf så det är skönt, peppapeppa! :)
Jag har 8 veckor to go! :D Helt sjukt..

Men nu ska ja kolla klart på mitt CSI o sedan gå ut me Nova.. :)
GoNatt på er!
Puss&Kram

Föräldraträff :)

Nu är det strax att bege sej till Bm o föräldraträff.. Förra gången var rätt så ointressant så får hoppas att denna blir bättre.. :)

Jobbet i morse gick bra.. Tror jag.. :P Märker imon hur många tidningar jag lagt fel o hur många jag har glömt.. :P

Igår så var det fullt upp här hemma hela dagen/kvällen men Nu ska allt vara färdigmålat o så och nu är äntligen garderoben i sovrummet ihopsatt o kläderna på plats.. :) Nu ska vi bara låta garderoberna i barnrummet vädras lite innan vi lägger in sängkläder o handdukar mm där.. :)

Förhoppningsvis så kommer vårt köksbord idag o då kommer köket att bli Helt klart! :D

Men nu måste jag göra mej i ordning, lite stressigt idag, sov längre än vad jag borde så.. :P
Vi hörs!
Puss&Kram

White Wedding- Jay Smith, Idol 2010

Jag bara fullkomligt Älskar hans röst! :)




PartyParty :)

Har haft en Riktigt trevlig kväll får jag lov o säga.. :)
Dock slutade den för en stund sen för mej o älsklingen då hunden var hemma själv o inte riktigt är van vid det i nya huset och sedan var älsklingen tvungen att grundmåla trappräcket till källaren så att svärfar kan måla trappan o det imon.. :) Men kul hade vi så länge det varade iaf! :)

Nu kallar en kvällspromenad för Nova och sedan sängen, fullspäckad dag imon, igen.. :) Garderob ska monteras i sovrummet och imon SKA jag måla garderoberna i barnrummet.. :) Och sedan mm mm..

Så GodNatt på er!
Puss&Kram

Mina njurar gör Ont! :O


Fix o trix :)

Såhär söt är min älskling när han sitter o drar kablar i köket till lamporna.. :)
O jag? Tjaa, jag går mest runt som en förvirrad höna idag o vet inte riktigt vart jag ska börja.. :P Borde måla garderoberna i barnrummet men jag känner inte för att måla så jag försöker hitta på allt annat o göra istället vilket gör min lilla älskling smått tosig på mej.. :P



Ikväll är det inflyttningsfest hos David o Tessan o de ska bli kul att träffa alla människor som man inte har träffat på Evigheter! :) Looking forward! Vi ska vara där vid 5 så det börjar dra ihop sej för att börja göra sej i ordning tror jag minsann.. Kanske ska äta ngt innan? Jag ska ju självklart inte dricka men jag känner på mej att min andra hälft ska göra det så lika bra att vi får mat i magen.. :)

För övrigt så gick jobbet kanon idag! Börjar köra själv på måndag så då får vi se om jag kommer ihåg rundan lr inte.. ;)

Men nu måste jag hitta på ngt innan vi drar iväg. :)
Puss&Kram

Tacokväll och Idol :)

Idag har det verkligen varit fuuuuullt upp men nu är källaren i stort sett färdigmålad, lite fler grejer har kommit iordning uppe mm mm.. :)

Vi har även varit o ställt in V70n för vintern så hon slipper stå på gräsmattan o frysa i vinter.. :)

Nu ikväll har älsklingen syster o hans föräldrar varit här o hjälpt till att måla trapphuset o ena rummet i källaren o hänga upp gardiner i köket.. :)

Som tack för hjälpen bjöd vi på tacos framför Idol så det har varit en trevlig kväll iaf även om jag o älsklingen är mer än döda typ.. :)

Men nu ska jag strax gå o lägga mej, ska upp o jobba imon med Sen är det helg för mej.. ;) Det blir väl även fest på kvällen, ska bli kul o träffa folk man inte träffat på Evigheter typ! :)
Men det är morgondagen som sagt så nu ska ja gå o göra mej i ordning för natten! :)

GoNatt på er!
Puss&Kram

Sängen kallar :)

Jag är verkligen helt slut ikväll.. Har iaf städat undan lite här hemma o plockat upp våra dvdboxar o lite sånt.. Alltid ngt.. :P

Börjar få problem med ryggen igen så kanske dax att ta tag i den däringa simningen som jag har sagt i flera veckor att jag ska göra.. Tycker synd om Nova som får lida för att jag får ont när jag går längre sträckor men vad ska jag göra.. Bättre att börja med flera kortare promenader ist för att gå en lång dagligen kanske.. Känns som det iaf..

Nu är det iaf tid för hennes kvällspromenad sen kallar sängen på mej! :) 2 dagar till med jobb sen är det 1 dag ledig o vi har en del planerat i helgen så lika bra att sova.. :)

GoNatt!
Puss&Kram


Fläskfilegryta med ris :)

Är det som står på spisen idag.. :) Länge sen vi hade det..

Jobbet gick bra idag, gick lite fortare än igår o lite bättre koll på vart jag ska hän.. :P
Somnade som en klubbad säl när jag väl somnade i morse o sov till klockan ringde o då visste jag inte vart jag hade röven.. :P Men skönt att sova riktig äntligen iaf!

Följde med mamma till hennes väninna o fikade lite, länge sen jag träffade henne så det var kul! :)

Älsklingen har pysslat lite här hemma idag så nu har det äntligen kommit upp lite grejer på väggarna o så.. :)

Regnet är ju mer än deprimerande men nu har man en anledning till att sitta inne iaf.. :P  Älsklingen har tänt eld i brasan så nu är det varmt o mysigt här, iaf mysigt, varmt har vi haft hela tiden så.. :P

Väntar bara på att älsklingen ska komma hem nu så att vi kan äta för jag är Hungrig! :)
Vi hörs senare!
Puss&Kram


Bonde söker fru :)

Ikväll är det premiär för Bonde söker fru. :) Nu har man några onsdagskvällar framför sej att se fram emot! :)



Jag hittar inte kortläsaren för tillfället så det blir inga bilder idag heller men dem kommer, ha tålamod! :)

Det blir nog snart dax för sängen med.. Börjar få halsbränna igen så lika bra att lägga sej o försöka sova så att ja slipper det när ja ska upp o jobba förhoppningsvis.. Har iofs "medicin" mot det men jag hatar att ta den för de smakar pyton så hjälper det att sova gör ja hellre de.. :P

Ha en fortsatt trevlig kväll! :)
Puss&Kram

Slappedag.. :)

Idag har väl älsklingen o jag mer lr mindre haft oss en slappedag.. :) Meningen var att han o Victor skulle åka o kolla på en vinterbil till honom men den var tydligen redan såld..
Lite undanröjning har det iaf blivit så man slipper se kartonger Precis över allt iaf.. :)

Jobbet gick bra i morse, lite ovant att köra högerstyrt men de kom man in i rätt så snabbt faktiskt.. :) Dock har varken jag lr älsklingen sovit ngnting inatt Heller så vi är rätt så trötta båda två.. Kan det vara för att man har så mkt att göra?

Nu är det strax dax o börja me middagen, lax, potatis o remouladsås står på min meny idag medan älsklingen får nöja sej me hamburgare.. :P

Ikväll har jag kanske lite tid att sätta mej med lite bilder, ska bara leta upp kortläsaren som ligger ngnstans.. :)
Puss så länge.

Tisdag :)

Igår var vi utan internet så ni fick klara er utan uppdatering.. :) Det var iaf full rulle som vanligt med lite ärenden här o där, första föräldraträffen, storstädning av tvättstugan mm mm.. :)
Tanken var att komma i säng i tid eftersom att ja skulle upp vid 02.20 o börja jobba men de gick ju inte.. Halv 12 tror jag att jag äntligen kom i säng o somnade som en klubbad säl tills klockan ringde.. :)

Och det nya jobbet som jag inte har hunnit att berätta om eftersom att de kom lite hastigt o lustigt är iaf som tidningsbud med distrikt i Hoby.. :) Blir iaf 3 fulla veckor framöver sen får jag ta det som jag själv känner att jag klarar av innan och efter bebis har kommit.. :) Underbart med lite inkomst vill jag lova!

Så idag var första dagen att åka med den ordinarie föraren och det gick bra tycker jag.. :) Tur att ja känner till Hoby lite iaf, bara alla vägar ute i skogen jag ska lära mej så jag slipper köra vilse första dan jag kör själv sen.. :P Dock mådde jag skit från det att jag gick upp tills jag kom hem med halsbränna o huvudvärk så det var helt Underbart att komma hem o lägga sej några timmar igen..
Har gått som en zombie hela dagen typ, man kan välla säga att flytten har tagit ut sin rätt så ikväll ska jag inte göra Någonting utan bara ta det lugnt och verkligen gå o lägga mej i tid så jag pallar upp imon igen.. :) Skönt att det inte är så många timmar man jobbar iaf, tog 3 timmar idag att köra rundan så jag ska inte klaga! :)

Jaja, annars idag så har älsklingen o jag fortsatt här hemma o fixat lite på uppfarten som dem förhoppningsvis kommer och fyller på med grus/singel imon.. :)

Nu ska han strax åka o jobba o jag ska ta det luuuugnt, gå en runda me Nova o lite så.. :)  
Puss&Kram

Snabb update :)

Allt har flytit på bra i helgen men det hade inte ens gått Hälften så fort om inte älsklingens föräldrar o syster hade hjälpt oss med målning o uppackning mm mm mm.. :) <3

Källaren e i princip klar så nu är den inte lika skräckinjagande längre iaf så nu ska ja nog kunna gå ner.. Både källarskräck  och spindelforbi är ingen bra kombination när man har källare.. :P

Svärfar o älsklingens syster har målat barnrummet idag o det blev betydligt bättre än innan! :)

Älsklingen o jag har varit borta i den gamla lägenheten o städat från tak till golvbrunn bokstavligt talat så de e ju faan om den inte godkänns imon.. :)

Svärmor har varit här i huset o småfnulat och sett till att vi alla har fått mat i oss.. :)

Bilder kommer att komma när jag har mer tid att sätta mej o kolla igenom alla mm o det är lite lugnare här hemma.. :) Dock kan ni få en på hur huset ser ut iaf för de hade jag redan på datorn.. :)

Men nu vet ni att vi lever iaf! ;)
Puss&Kram


Gammalt o mysigt.. :)

Trött som en gnu...

Jeezzes det är jobbigt att flytta minsann.. O jag har ändå inte burit ngt knappt.. :P Har hjälpt svärmor att städa lite i köket eftersom att dem som bodde där innan oss inte visste hur man städade.. ÄCKLIGT är bara förnamnet.. Inte spisen, inte bakom spisen, inte fläktgallret, inte i ugnen osv osv.. Tror bara att dem har gått över med en dammtrasa o torkat golvet ungefär.. O att hyresvärden släppte igenom det fattar jag bara inte..
Ne usch fy fan.. Men när svärmor var klar så luktade det och framför allt Kändes rent! :)
Jag har mest gått runt som en yr höna o inte vetat vart jag ska börja o målat lite i skåp o sådant så att dem ser lite fräschare ut.. :)
Nu ikväll har vi tagit en paus i allt o varit en sväng nere i Karlshamn på årets sista bilträff.. Men det var kallt o inte så mkt folk man kände så vi var där inte så länge ändå..
Nu sitter vi hemma hos mamma o dem o e barnvakt till min lillasyster så att hon slapp sova själv inatt o vi slapp sätta ihop sängen hemma.. :P
Dock har min älskling druckit en cider för mkt o sovit för få timmar så snart är det dax för sängen för oss! Mkt att göra imon med då garderob mm ska monteras ihop o det ska fortsättas målas.. :)
Så god natt på er!
Puss&Kram
Tusen tack alla ni som har hjälpt oss idag! Ni är Underbara!

Flyttajm! :D

Idag är det flyttajm för hela slanten så det blir minsann inte så mkt bloggande idag inte! :D

Nova e iaf rastad o jag håller på att få i mej frukosten innan jag ska väcka min kära älskling.. :) Han kommer att vara en utslagen hjälte ikväll så få timmar som han har fått sova sen han slutade jobba..

Men vi hörs när vi hörs o bilder kommer så småningom på huset mm.. :)
Puss&Kram