En dag i Växjö.. :)

Det blev en härlig dag i Växjö med Lelle, syster och Lilleman.. :) Var på Grand Samarkand, har inte varit där sen det byggdes om så det har ju förändrats lite om jag säger så. :)
Nu ska jag försöka sova är tanken, jobb imorgon sedan lite nyårsfirande på det! :)
Hinner jag inte skriva imorgon så säger jag Gott Nytt År till er nu ist och festa lugnt! :)
Puss!

.

I've said it so many times
I would change my ways
No, nevermind
God knows I've tried..

Tankarna snurrar, jag får panik på mig själv ibland..

Imorgon blir det en shoppingdag med Lelle och syster i Växjö, inte för att jag har pengar men för att komma iväg lite..

I need you...♥

En dag i lugnets tecken.. :)

Idag har jag verkligen inte gjort nåååågonting efter att jag kom hem från stan.. :) Okej, vikt tvätt och lite sådant vardagligt men inget direkt ansträngande.. Jag har mest bara legat i sängen med datorn i knät och baaara tagit det lugnt.. :)
Tvingade ut min syster på en kvällspromenad innan så att vi fick röra lite på oss och det var skönt det! :)
Är förkyld igen när jag äntligen fått tillbaka träningssuget så nu får jag ju vänta ytterligare ett tag till...... Asdrygt! Vart försvann motivationen jag hade innan liksom? Jag hade verkligen behövt någon som sparkar mig i röven när det gäller träning säger jag bara! Någon frivillig?!
Nu ligger jag i sängen igen och ska försöka sova.. :) Har 2 jobbdagar kvar innan jag har en dags ledighet+att Lilleman kommer hem från sin pappa imorgon med! :)
Puss!

Fika på stan :)

Nu är jag hemkommen efter en fika på stan med en gammal klasskompis från gymnasiet.. :) Var typ 1 1/2 år sen vi sågs så kände att det var dags för en liten catch up! :)
Var även en sväng inom affärerna och kollade om det fanns något intressant på rean men näää, inte idag iaf.. :) Köpte mig för första gången i världshistorien en foundation iaf, erkänn lite tjejpoäng där? :)
Så nu slipper jag låna av syster dem FÅ gånger jag faktiskt använder det.. :)
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på resten av dagen.. Dra med syster till affären kanske och handla något att göra till middag låter som en bra ide.. :)
Puss!

Superkväll!

Jag har verkligen haft den bästa kvällen/natten/morgonen på länge nu igår/idag! :) Galen fest med både kända och okända människor! :) Det var bara en jag saknade där dock..
Här kommer lite bilder från kvällen iaf! :) Ska se om jag kan lyckas skaka fram lite fler, glömde min egna kamera hemma så tog bara några med mobilen.. :)
Redo för utgång! :)
Killarna visar dancemovsen!
WMCA!
Bästaste bästa vän! <3
Partypinglor!

Kvällen :)

Nu är vi hemma efter en helmysig eftermiddag/kväll hemma hos moster med större delen av släkten.. :) Lilleman har fått en massa fina paket och ätit en massa julmat.. :)
Nu när vi kom hem så somnade han som en klubbad säl efter att ha fått sin välling så hoppas att han vill ta sovmorgon imorgon! :)
Jag själv ska ta det lugnt en stund nu och sedan ta och krypa ner i sängen tänkte jag.. :) Imorgon blir det nog utgång för min del! Någon mer? :)
Puss!
Kvällens utstyrsel.. :)

God Jul! :)

God Jul på er allihopa! :)

LillJul :)

Nu sitter syster och jag och väntar på att mamma ska komma hem från jobbet så att vi kan ha lite lilljul här ikväll.. :D Haha varför är man alltid som ett barn på julafton? ;)
Pappa har griljerat skinkan så det blir lite gott att äta ikväll med! :) + mammas julgröt och köttbullar! I'm in heaven!
Lilleman är hos sin pappa ikväll och imorgon förmiddag men är hos mig på kvällen igen.. :) Dock är han fortfarande förkyld och jävlig min lilla skrutt!
Nä, nu ska jag tvätta håret så jag kan försöka göra iordning det imorgon! :)
Trevlig kväll på er!
Puss!

Kvällsshopping.. :)

Nu är jag hemkommen från kvällsshopping i stan med syster.. :) Hittade 2 julklappar till men är ÄNDÅ inte klar! Börjar få lite smått panik men det är en dag imorgon med så får bli en runda på stan då med..
Beställde en klänning från Nelly i helgen som kom herromdagen så faktiskt var rätt så fin som ska användas på julafton och ev nyår.. :) Känner mig inte sådär bekväm i klänningar egentligen men aja, någon gång ska väl vara den första.. :)
Min nya säng kom i veckan med så den ska jag inviga ikväll! :D Slippa dela säng med min syster liksom, No offence syster, men ändå.. ;) <3 Långa nätter med mycket prat och skratt ska man inte gnälla på.. ;)
Nä usch, nu blir det sängen!
Puss!
Btw, Jag har hittat en parfym på Kicks som jag bara SKA ha! Luktar så jäkla gott tycker jag!

Bra dag :)

Idag är det synd att klaga på dagen.. :) Jag har städat lägenheten med allt det innebär, tvättat, handlat, mm, gjort pannnkakor och piroger och sedan givetvis umgåtts med Lilleman.. :)
Känner mig lite effektiv iaf.. :)

Nova matvägrar igen, så man kan säga att den hunden är billig i drift i matväg.. Men hon äter väl när hon blir hungrig.. :) 

Nu blir det duschen och sedan sängen tror jag minsann! :) Eller ska jag hoppas att det slöa internetet pallar spela ett Hem till Gården till? Provar man inte får man inte veta så så får det bli!

Puss!


Call me-Shinedown

Tror jag har hittat nya favoriter.. ;)


Kalas:)

Idag är det kalas för Lilleman som gäller.. :) Har precis gjort klart hans Prins(ess)tårta och måste säga att jag är lite nöjd för att vara första gången.. ;) Men vi får väl se om den går att äta sen.. :)
Nu sover Lilleman lite middag och jag ska passa på att hoppa in i duschen så att jag kan göra mig i ordning sen.. :)
Puss!

Slapp kväll :)

Lilleman somnade rätt så snabbt ikväll efter att han kom från sin pappa så här har det varit lugnt.. T.om jag har sovit i över 1 timme i fotöljen framför tvn och det var riktigt skönt måste jag säga.. ;)
Snart får jag ta och gå ut med Nova då jag och syster ska krypa ner i sängen och avverka några avsnitt av Sunes Jul, sån klassiker! :)
Hoppas ni har haft en trevlig lördag! :)
Puss!

Bakdag :)

Idag har vi haft bakdag här hemma, jag, mamma och syster.. :) Det har blivit lussebullar, biskvier, pepparkaksrulltårta och nougatkakor.. :) Imorgon är det lite kalas för Lilleman så då blir det till att göra tårta och lite sådant med.. :)
Tjaaa, jag och syster hade kul under tiden iaf! :)
Här snackar vi skeva tummar va!

1 år!!

Jag kan inte fatta att min lilla Prins är 1 helt år idag!! :') Han föddes ju nyss?!
1 helt år har redan gått, helt insane!
Älskade fina Prins, vad jag Älskar dej!



<3

Lugn kväll :)

Lilleman är febrig ikväll, antagligen beroende på vaccinet så han somnade redan innan klockan 7. Så här har det varit en lugn kväll här hemma, varken pappa eller jag orkade laga mat så det blev middag från den berömda pizzerian ist.. Ooops, men ibland får man göra så! :)
Ingen boxning blev det idag heller, hade läst fel på schemat så lite dum kombo kanske men aja.. :)
Nu blir det faktiskt sängen för min del! Man vet aldrig när Lilleman vaknar nu när han somnade så tidigt så lika bra att försöka få lite sömn.. :) Hoppas på att han sover hela natten nu när han är rosslig och hostig med..
God Natt på er!
Puss!

1års-vaccin :)

Nu är vi hemkomna från sköterskan och Lilleman har fått sitt 1års-vaccin.. Tänk att min lilla kille är 1 helt år imorgon!! :')  Han fick även Mollipect utskrivet då han är rosslig och slemmig igen lilla plutten, han som precis hade blivit frisk igen.. =/
Idag blir det nog bara en lugn dag resten av dagen, hade behövt åka och handla de sista julklapparna men får se vad jag känner för sen.. :)
Ev blir det boxning ikväll på gymet, ska bli kul att pröva på det! :)
Men nu ska jag ta och sätta mig på golvet och joina Lilleman lite bland leksakerna.. :)
Puss!

Lussefika :)

Har precis haft lite lussefika och mys med bästaste föräldrar och syster! :) Bara 2 personer som fattas men man kan inte få allt..
Ekdahls ringde idag och frågade om jag ville jobba imorgon och jag blev så besviken när jag fick säga nej! Men, måste ordna upp livet också+ att min älskade lilla kille kommer hem från sin pappa imorgon med.. :)
Men dem ringde iaf, det är ju positivt!!

Redig bil :)

Igår körde jag riktig bil till Norrköping.. :) Det gick bara bra, det är inte så komplicerat att tugga E4 så.. ;)
Nu är jag hemkommen till Blekinge igen iaf, imorgon är det dags för min vanliga jobba igen.. :) Saknar redan lastbilskörningen så hoppas att dem ringer igen!
Puss!

Söndag :)

Hoppas ni har haft en trevlig helg! :)
Det har jag haft iaf, skönt att bli lite bortskämd ibland.. ;)
Idag är det dags att vända lastbilen upp mot Norrköping.. :) Spännande, men det ska nog gå bra.. :)

Min kära husvärd ligger fortfarande och sover.. Hmm väcka honom kanske? Eller, ja lugnast att han får sova kanske.. Men jag är faktiskt hungrig så det borde vara ett giltligt skäl tycker jag.. :)

Men ja, vi hörs!
Puss

Överlevt :)

Jodå, jag har minsann överlevt dagen idag! :) Det har blåst en hel del men inga problem att hålla sig på vägen för det.. :) Har varit i Billesholm utanför Bjuv och lastat isolering.. :) Jag slapp dock lasta så en riktigt slapp dag måste jag säga! :) På söndag blir det Norrköping!

Jag är en GLAD tjej idag! :)


Dagens pärla.. :) Ingen Scania, jag vet, men det gick bra ändå.. ;) Dock tycker jag att man sitter sämre i Volvo än Scania.. :)


Nervös :)

Imorgon gäller det! Jag är nervös så Wish me Luck! :)

:)

Kakan står i ugnen, Lilleman äter smörgåsrån, handlingen är avklarad och även resten av dagens "att göra" är avklarat.. :) Så vad ska jag hitta på nu? Packa för imorgon kanske?
Borde göra men det är mer lockande att sätta mig med Lilleman i lekrummet ist och jag vet att han uppskattar det mer än om jag springer runt som en yr höna och packar grejer.. :) Det kan jag göra ikväll eller imorgon förmiddag istället.. :)
Så lekrummet blir det!

..

What doesn't kill you makes you stronger..

Back on the road :)

Inatt var jag tillbaka på vägen igen med lastbil.. :) Helt ÖVERLYCKLIG var jag! Jag har fått extrakörningar på Ekdahls Åkeri i Ljungby så i helgen drar jag iväg på egen hand.. :) GLAD TJEJ!
Har inte kört lastbil sedan jag slutade i Alvesta för över 1 1/2 år sedan så jag var inte kaxig när jag satte mig bakom ratten om jag säger så men det gick alldeles utmärkt! :)
Jag åkte med en annan chaufför så jag hade det bästa sällskapet man kan ha.. :)
Sedan hade jag snö och halka på vägen hem så verkligen alla chaufförers dröm..
Menmen, nu är jag hemma igen och drar till Ljungby på torsdag igen.. :)
Puss

1a december :)

15 dagar kvar till Lillemans 1-årsdag och 23 dagar kvar till julafton!
Helt insane, det är ju inte ens Minusgrader ute!
Dags att ta tag i julklapparna med kanske, har bara 2 klara än så länge.. :)
Idag blir det en dejt med Sofie på stan och ikväll SKA jag ta tag i gymet igen! Asdrygt att ha varit förkyld i nästan 3 veckor och inte kunnat träna!
Dags att föna hår mm och hunden vill ut och rastas!
Puss!