Jeezez

Vilken dag det har varit idag.. Skolan har gått helt okej.. Tränade mest backning me högerförskjutning o de gick la inte så jättebra men de ska välla ge sej det med.. :) Körde en lite sväng inne i Växjö me o de gick rätt okej tycker jag.. :)

Älsklingen ringde i förmiddags o sa att Nova skitit ner hela hallen.. Pluttan.. Diarré som heter duga.. O hon visade ingenting direkt i morse.. Fick lite dåligt samvete att ja inte gick längre me henne innan ja åkte te skolan men hon brukar visa så väl när de e ngt.. Jaja det är sånt som händer, inget hon kan hjälpa juh.. :) Dock lite synd om husse som inte tål att plocka upp EN hundskit ute o nu hade han hela hallen full.. Hon skiter typ rent vatten..

Fick koltabletter o majsvälling av mamma så nu e de de som gäller ett tag.. Kokt ris var inte särskilt gott.. Hon dricker rätt så mkt vatten o de e ju huvudsaken faktiskt.. :)

Ni har vi varit ute o gått i 50 min o gett henne lite välling så nu ska ja se om ja kan sova några timmar lr om hon får kris igen.. Men hon brukar vara duktig på att pipa så hoppas på att hon gör de inatt igen i såna fall..

Jag fick iaf ledigt från skolan imon så man kan nästan säga att ja e hemma me "vård av sjuk hund".. ;)

Jaja ni får ha de så bra iaf!
Gonatt! Puss&Kram

Söndag :)

Nu har även denna helgen gått då.. En del har man hunnit med iaf.. :)

*Servat älsklingens 850
*Servat min 740
*Bytt den fasade servopumpen på min 740 ( dock var fläktremmen för kort(?) så får han får stå ett tag te o se dum ut..)
* Firat morfar som fyllt 72.. :)
* Varit på Carlqvist me älsklingen o provkört lite V70s.. :) Vi fastnade för en båda två men de va så klart fel färg.. :P Menmen de e då ingen brådska me ny bil inte.. :)
 
Nu ska jag snart laga lite mat me.. Spaghetti o köttfärssås.. :)
Imon e de skola igen.. :D

Vi hörs!
Puss&Kram

Bild



Älsklingen o jag utanför hotellet i Stockholm. :)

Fredag :)

Idag e sprutan intagen för svininfluensan.. Börjar få lite ont i armen men hoppas de inte blir värre.. :P

Älsklingen o ja började me bilarna idag med.. :) Vi har bytt olja o filter på älsklingens o samma på min.. Vi har även tagit bort den berömda servopumpen, Äntligen! :D Så det går förhoppningsvis snabbare än planerat om vi har tur.. Håll tummarna, för man vet aldrig med min bil.. :)

Ikväll blir det Idol o mys framför tvn.. :)

Ha d najs!
Puss&Kram


Stockholm :)

Efter en hel Kanonhelg me älskingen o hans familj i Sthlm e vi nu hemma igen.. :) Mkt har vi hunnit med ihelgen vill jag lova.. Bla detta:

*Åkt med en galen taxichaufför me rallylicens från Arlanda te hotellet.. :) Jag försökte trycka ner bromspedalen mer än en gång själv vill ja lova.. ;)

* Buddy Holly på Göta lejon. Var grymt bra o ja tycker synd om er som inte ser den.. ;) Ne, men den va verkligen skitbra iaf!

* Shoppat.. :) Stackars älsklingen var gaaanska så trött på mej o mina affärer vill ja lova.. :P  Men har inhandlat lite iaf, b.la lite kläder, stövlar o julklappar.. :)

*Gått, gått o åter gått! Herre Jävlar, såhär ont har jag nog aaaaldrig haft i mina fötter som efter denna helgen.. :P Tacka vet jag T-banan asså! Jäkligt smart uppfinning dedär, tycker ni inte? :)

*Ätit min livs dyraste fika på NK! Älsklingen o ja köpte oss varsen chokladmuffis (som för övrigt inte ens var särskilt god) o nån jäkla maripan/chokladtomte (som heller inte var god), o Gissa vad de gick på?!?!
150 spänn!! Din brinnande jäkel, vi höll på att sätta i halsen båda två när hon i kassan sa det! :O:O Ingen av oss hade ju vett att säga tack, men nej tack, vi hoppar över det.. Det vara bara att så glatt betala.. Jaja, nu har vi lärt oss en läxa iaf.. Aldrig mer fika på NK innan man frågar vad det kostar! :)

*Åkt spårvagn ute på Djurgården o har iaf sett Skansen o Gröna Lund på avstånd.. Men mysigt var det att bara åka runt för ingen av oss 5 behagade att gå mer.. :P

* Mm, Mm


Sedan att bo på hotell på Södermalm o äta hotellfrukost har ju med varit helt underbart! I loove it!

Men Borta bra men hemma bäst!

Tack älskling för att du gav mej allt detta i en förtidig 1-årspresent! :) Jag Älskar Dej! <3


Tack svärföräldrar som betalat taxi o mat mm under helgen o som varit mkt trevligt sällskap! :) <3

Tack mammsen o pappsen som har varit barnvakt åt våran odåga som ätit upp er matta mm! :) <3

Idag är jag tbx på skolan med.. :) Gissa om det var tufft att komma upp kl.5 i morse.. :P Skulle ut me bil+släp i Alvesta idag men hann köra typ 5 minuter innan bilen strejkade o inte villa lägga i lågväxeln när man haft i hög.. Dumma den, den kommer nog fan snart att haverera.. Volvo säger jag bara! ;)

Vi fick träna lite backning ist o de säger jag inte heller emot.. :) Gick Mkt bättre än förra veckan vill jag lova! Som sagt förr, gäller bara att få koll på rattrörelserna o följa efter med bilen.. :) Som älsklingen sa förra veckan när ja backade nere i Asarum:
"Du bestämmer över släpet, släpet ska inte bestämma över dej." SantSant det.. :)

Men nu har ja fan skrivit typ en hel uppsats här.. :P Ska kolla runt lite te o sen krypa ner under täcket i husvagnen o plugga lite innan ja somnar.. :)

Längtar hem så att ja får se vårt nytapetserade sovrum med! :D

Men ha det så bra!
Puss&Kram

 






Praktik o Sthlm :)

Idag var det praktik me Jesper i timmerbilen som gällde.. :) Fick pröva på hur timmerkranen kändes o lite så idag.. :) Askul! Längtar tills ja får pröva på att lasta lr lossa med så att man har gjort det på "riktigt".. ;)
Vi blev stoppade i en poliskontroll me på väg upp te BM.. Men allt var i sin ordning så de va skönt iaf men nu har man varit med om de me.. :P

När ja kom hem så var det att byta kläder för att sen åka o äta middag hos svärmor som fyller 45 idag.. :)

Sen har älsklingen o jag varit nere i Hoby o lämnat hans lönelappar o lite så o sen packat inför imon.. :)

Sthlm here we come! :D

Men ni får ha de så bra här hemma så hörs vi när ja kommer hem igen! :D

Puss&Kram

GoNatt :)

Nu e de dax för sängen för min del.. :) Ska upp vid 4.30 imon för ska åka me Jesper.. :)

Idag har älsklingen o jag Äntligen bestämt vilken tapet vi ska ha i sovrummet o vilken färg vi ska ha i vardagsrummet o hallen o vilket golv vi ska ha.. :) Typ på tiden men vi får hoppas på att det blir bra! :)

Har suttit me älsklingen ikväll o spelat lite Wii som svärfar var uppe i Göteborg o köpte i söndags.. :P Haha askul.. :P

Menmen, sängen kallar!

Vi hörs imon!
GoNatt!
Puss&Kram

Uppdatering :)

Seg uppdatering igen, I know.. :)

Iaf så blev de inte som ja hade tänkt mej i måndags.. :P Fick ett sms av ena läraren som sa att teorin var inställd på tisdan pga sjuk lärare.. O eftersom att ja inte pallade ligga kvar i husvagnen då så bestämde ja o älsklingen att ja skulle åka me han på natten o göra praktik istället.. :) Så ja mötte upp honom i Rävsmåla o sen så rullade de på hela natten.. :) Tränade även lite backning i Asarum.. Körde inte ner ngt iaf.. :P

Igår så var vi på banken o kollade varför inte pengarna för Nova hade förts över te My ännu med.. Visade sej att vi hade fått fel clering.nr så de va ju inte så konstigt.. :O Efter många om o men så löste de sej så nu e Äntligen Nova vår på riktigt! :)

Inatt har ja åkt me älsklingen igen.. :)
O för första gången sen vi hämtade Nova så lyckades hon komma åt centrallåset i lastbilen när älsklingen o ja var ute o lossade i Asarum.. xD Haha så där ute stod i som 2 fån o visste inte va vi skulle göra.. Nova kunde ju inte precis låsa upp igen.. :P

Men efter lite om o men så kom vi på att vi kanske kunde öppna takluckan på lastbilen o sticka ner en bit animeringsjärn o försöka få upp låset igen.. Älsklingen tog trucken o hissade upp mej på taket o din jäkel va skraj ja var, höjdrädd o allt.. xD Men ja lyckades få upp låset iaf! :D
Haha ja de va en händelserik natt vill ja lova.. :)

Älsklingen har stukat foten me så de blir minsann inget jobb för han inatt! :)

Men nu ska ja typ väcka honom, han har varit uppe till typ halv 11 för hans bil skulle besiktigas.. Så han e nog lite trött.. ;)

Men nu fick ni en lång uppdatering.. :P
Puss&Kram

Backning me släääp

Skola idag o har tränat backning me släp.. :) Skitsvårt innan man kommer på knepen men de gick rätt så bra på slutet.. :) Kul e de iaf! :)

Nu vet ja inte va ja ska hitta på.. Börja plugga släpteori e ju inte helt fel kanske..? :)

Funderar på om ja ska ta buss när ja ändå går här me.. Man kan tydligen ta de parallelt me lastbil o de e ju inte helt fel kanske? :) Men vi har redan rätt så mkt me truck o hjullastare mm nästa termin men de tåls definitivt att fundera på.. :)

Men nu ska ja dra mej tbx te husvagnen o se om man kan få ngt nyttigt gjort.. :P

Vi hörs!

Puss&Kram


Baby, I miss you! <3



Kreativum :)

Idag har ja, älsklingen, Julia o Jessika varit på Kreativum.. :) Askul var det vill ja lova! :D Älsklingen o ja har nog varit som barn på nytt asså.. ;)
Kollade även på delfinfilmen i biografen o de va me rätt så najs..
Första gången ja var där så.. :P

Efter det så var de nästan raka vägen på kalas o fira min kusin som fyller 2 år.. :)

Nu e vi hemma igen o ja e duktigt rastlös! Dennis o Athle kom precis me så får väl vara lite social me dem.. :)

Ha de bra!
Puss&Kram

Myys

Ikväll har vi bara tatt de lugnt o kollat på Idol o ätit hemmalagad pizza.. :) Yummi så gott det äääär!

Älsklingen o jag har varit tesammans i 11 månader idag! :D
Fan va tiden går fort asså!
Jag Älskar Dej Emil! <3

Men nu blir de sängen, ska upp tidigt imon! :)
GoNatt på er!
Puss&Kram


Fredag :)

Nu e de äntligen helg! Allt bra med er? :)

Med mej e de bara bra iaf! :)
Jobbade me älsklingen inatt så ja har sovit större delen av dan.. :P Men ja har iaf varit o handlat mat te Nova o sen hämtat mitt nya körkort! :D

Nu har ja väckt älsklingen som e lite sjuk idag så ja tvingade honom att ligga kvar i sängen o sova ett tag te.. :)

Idag får vi se va som händer.. Städa lite i klädkammaren lite kanske.. :)

Trevlig helg på er!
Puss&Kram


Wiiieeeeeee!!!

JAG KLARADE MITT C-KORT IDAG!!!!
Fy fan vad bra det känns o fan va skönt att ha det över! Har nog aldrig varit så nervös som jag varit idag.. :D
Men nu e de gjort o nu kan ja koncentrera mej på släpet! :)

Nu ska hunden rastas!
Puss&Kram


Äckligt dryyygt

Gah ja e så gryymt uttråkad! Fan asdrygt att vara på skolan själv ikväll! O ska vara här te på onsdag me för då har ja en extrakörning för alla andra ggr ja har missat.. :O Suck.. Wellwell, vill ju köra så mkt som möjligt innan uppkörningen..  

Allt bra me er annars?
Bra me mej iaf, lite småont i huvet men de kan ju bero på nattens sömnbrist.. :)
Har haft körning idag på skolan o kört me Mia o Stefan.. Gick rätt så bra faktiskt.. :D
Efter det så åkte ja me Chriss, stefan o Bojan in te Växjö en snabbsväng o sen satt vi o pluggade lite på funktionsbeskrivningarna.. :)

ikväll har ja inte gjort för många knop heller.. Sovit en stund, pluggat en stund, pratat me älsklingen en stund o nu sitter ja här.. :) Funderar typ på att gå o lägga mej.. Ska iaf ta för mej att plugga lite till o då kommer ja nästan garanterat somna.. ;)

Men vi hörs gott folk!
Puss&Kram

Emil, Jag Älskar dej!


Lördag/söndag

Älsklingen o ja var o träffade lite folk ute igår på Lerinas parkering.. Skulle bli så kallad "konkörning" sen på Kockums men gisses vilken flopp de va.. Inga kommentarer säger jag bara..
Men kul o träffa lite folk iaf! :)


Idag har vi inte gjort för många knop.. Är hemma hos mamma o dem nu eftersom att de e farsdag.. :)


Idag blir de pluggande iaf o de e fan ett måste!


Garderoben e inte ihopsatt ännu så de ska vi väl me pussla lite med.. :)


men vi hörs!
Puss&Kram


.

Ibland ger man bara upp..


Var nere i Kristianstad på BilTema igår me älsklingen.. Köpte olja o filter te bilarna.. :) Efter det var vi hos Lelle o Alex o hälsade på o dem bjöd på pizza.. :)


Idag har ja o syster varit nere på stan o handlat farsdagpresent te pappsen.. :) Mössa, halsduk o kallingar.. Klassiskt? Oh yes.. :P


Sen har älsklingen o ja vatt o köpt oss en ny garderob te sovrummet.. Riktigt fin e den! :)


Nu e ni lite uppdaterade.. :P

Puss&Kram


Begravning mm.

Igår var jag på min allra första begravning.. Fy säger jag bara.. Finns inget värre att se en massa ledsna människor.. =/ Men de va verkligen jättefint.. Massa fina blommor o massa tända ljus mm.. :')

Vila i frid Vivi!


På kvällen åkte Lelle me mej o älsklingen i lastbilen.. :) TrevligtTrevligt va de minsann! :)



Idag har älsklingen o ja vatt iväg typ heela jäkla dan känns de som.. Vi har varit på Jysk o kollat på en garderob att ha i sovrummet o så har vi varit på Hendrikssons o kollat på golv,färg o tapeter te lägenheten så får se om vi hittar ngt fint när vi har tid att sätta oss ner o kolla.. :)

Jag tog mej även en joggingsruda i morse när ja gick upp.. Go me! :D

Men nu ska ja ta ngt o äta o lite så.. :)
Vi hörs!
Puss&Kram

.



Timmerbilen :)

Onsdag :)

I know, seg på uppdatering igen.. :)

Har varit i skolan på måndag o tisdag o haft körning+teori.. :) Körningen har gått Kanon..! :D

Idag har jag haft praktik på Berggrens o åkt timmerbil me Jesper.. :) Första gången ja satt i en timmerbil så de va spännande.. :) Jäkligt kul hade ja iaf o jag vill oxå köra! :D
Fan kan man inte bara vara klar me körkorten nu?!

Jaja, sen har Nova o husse lekt lite våldsamt idag så på ett eller annat vänster så fick Nova ett märgben i huvet så nu e hon lite skadad pluttan.. Fick ett fint jack som går hela vägen in te skallbenet så de ser inte så trevligt ut.. =/ Jag har pratat me jourveterinären o hon tyckte att vi skulle klippa runt om såret o tvätta de me koksalt.. Blir de inte bättre så får vi åka in o kolla om dem måste sy lr liknande.. Lilla pluttan.. =/

Ringde även försäkringsbolaget i samma veva o fick veta att Nova inte var försäkrad!? :O Jag skickade in försäkran på henne för typ 3-4 veckor sen så de måste dem ju ha fått? Tur för dem att vi inte behövde åka in idag för då hade ja blitt grinig! Så skulle ringa dem imon som har hand om djuravdelningen o fråga vart f*n dem har gjort hän mitt mejl om de.. :O

Menmen, nu ska ja gå ut me Nova o sedan sätta mej o plugga.. :) Älsklingen e ledig inatt så de blir mys me film på soffan sen!

Ha d fint! :)
Puss&Kram

1 November

Sorry mej, har haft fullt upp i flera dar så har inte hunnit uppdatera.. :)

Iaf så har ja hunnit med att göra praktik me älsklingen i onsdags o torsdags natt vilket har gått bra.. :) Har ju gjort de förr så att säga.. :P

Sedan har vi fixat lite till i lägenheten o älsklingen e typ klar i garaget nu så nu ser de minsann ut som ett garage! :)

I fredags så var ja i stallet o red Cougar o han e såååå snäll! Lilla snutten!

På kvällen var älsklingen o ja på bio o såg This is it och den var så jääääkla bra! Fy fan vilken bra artist han är/var, se de hur ni vill.. :) Rekommenderas starkt!

Igår var jag oxå i stallet.. :)

På kvällen var vi hos min morbror på födelsedagsfest o de va jättetrevligt tycker jag! :)

Idag är det bara en allmän slappedag! Får nog bli lite plugg med så att ja lär mej dem berömda funktionsbeskrivningarna ngn gång! :O

Nu e ni lite uppdaterade iaf! :)

Vi hörs!
Puss&Kram