Nytt!





Skönt med 2 par nya jeans då mina favvisar Sprack förra helgen.. Lite slitna efter 4 års användande.... :)
Plus att det är dem enda som passade mig redigt...

Shoppingdag! :)

Idag blev det en halvdag tillsammans med Bästa Alexandra inne i Karlskrona, barnfria båda två! :)
Så det blev en mysig lunch på Stars and stripes och sedan shopping för hela slanten! Och idag har jag bara handlat till mig själv för en gång skull!! Okej, en mössa till Lilleman blev det med.. ;)

Men till mig själv blev det 2 par jeans, leggings, shorts, underkläder och en bandoue.. :) Ett plus är att min karl har lovat mig ett par nya jeans så dem betalade han med. ;) Bortskämd? Näää då!

Lillemans feber har kommit tillbaka idag så imorgon får vi se om det blir dagis eller inte.. De där bebisbacillerna är farliga dem!

Nu blir det kvällen!
Puss!

Onsdag :)

idag har jag varit riktigt trött störrde delen av dagen.. 5 timmars sömn på ett dygn är för lite för min kropp men det är bara att bita ihop och se glad ut.. :)
Lilleman har varit på dagis och sedan har det bara varit lite ärenden och städning hemma som gällt.. :)
Imorgon är det shopping i Karlskrona med bästa Alex som gäller, barnfritt ska det vara med! ;)
Nu ska jag strax gå ut med Nova och krypa ner i sängen! :)
Puss!


Lilleman åt yoggi själv idag, kladdigt men det går.. ;)

Trädgårdsarbete :)

Idag har jag hjälpt mamma med lite trädgårdsarbete medan Lilleman har sovit i vagnen.. :) Eller han sover fortfarande iofs, trött kille efter dagis.. :) Han höll sig knappt vaken hem lillplutten... :) Skönt när dem kan sova ute ordentligt igen! Dock måste jag köpa insektsnät till vagnen med..
I eftermiddag blir det ett bodypump-pass igen och förhoppningsvis har jag lyckats dra med mig min syster med.. ;)
Puss!

:)

Vaknade redan klockan 9 idag.. VARFÖR kan man inte sova länge dagen efter?! Jag kan inte iaf...
Och när jag väl får sova så gör jag inte det..

Menmen jag mår som jag förtjänar idag med ändå betydligt bättre än vad jag trodde jag skulle.. :)
Lilleman kom strax efter 11 och då har det bara varit bus och lek ute som gällt.. :)
Nu sover han i ute i vagnen och jag har passat på att slänga på sommardäck och tvättat bilen.. :)
Så bakis eller ej, saker behöver skötas ändå! :)


Awsome kväll!

Är nu hemkommen efter en KANONKVÄLL på stan! Har varit på Bergslagskrogen och käkat och lyssnat på Lost Friggos, en kompis spelar där i så Självklart måste man ju se dem!! Asbra är dem btw!
Nu är jag dock hemma, lagom snurrig i skallen och min sängkompis inatt är min syster.. :) Haha gammla minnen kommer åter!
Saknar min andra hälft dock men han har kul på sitt håll idag så.. :)
Äsch, huvudet snurrar och tiden drar iväg, Lilleman kommer vid 11 imorgon så då ska jag vara uppe och på alerten! :)
Vi hörs senare ist, God Natt!
Puss!

Ny mobil.. :)

Idag har jag varit och hämtat den nya mobilen.. :) Undrar redan vad jag har gett mig in på men det ger väl sig med tiden.. :P
Lilleman har iaf varit här idag och förgyllt tillvaron lite.. :) Varit ute och "cyklat" och lekt i det fina vädret.. :)
Ikväll får jag se vad som händer, imorgon är det jobb och utekväll som gäller iaf! :)
Puss!
Min stora älskade kille.. :') <3

Sjukstuga..

Både jag och min kära karl har åkt på den skiten som Lilleman har haft i över en vecka så nu har jag varit hemma från jobbet i två dagar.. Suger rätt hårt med tanke på alla pengar jag förlorar men vad ska man göra.. Tänker inte sitta bakom ratten på en lastbil och inte vara på alerten... No way!

Så det har blivit att ligga framför tvn mest och köra ett Sons of anarchy-maraton och tycka synd om sig själv.. :)
Idag är det ju superväder ute så känns inte så bra för den sakens skull att ligga inne och Novastackarn hade ju helt klart föredragit att få vara ute och leka.. Får försöka hitta energin till att göra det med henne sen.. :)

Feest

Gårdagen avslutades på en fest inne i Ronneby.. :)
Lagom rolig kväll som slutade i tid eftersom att Lilleman har vaknat tidigt hela veckan.. :)
Men som jag sagt innan, kul med spontana saker! :)

NU blir det frukost här hemma och när Lilleman har åkt till sin pappa i eftermiddag så blir det Ljungby igen för imorgon är jag Back on the road igen! :)
Puss!

lördag :)

Efter minimalt med sömn då Lilleman inte ville somna om efter att han vaknade när jag kom hem från jobbet vid 6 så pallade jag mig upp ur sängen strax innan 10 och drog med mig min syster och karl till gymet med Fredrik.. :)
Skönt att träna lite! :)

Under tiden vi var på gymet så var Lilleman med mormor och morfar på stan och handlade nya fina vårskor och lite kläder.. :) Dem bara skämmer bort oss!! <3

Nu är det dags att göra sig i ordning och åka på 65-års kalas.. :) Min lilla mormor börjar bli gammal.. :')
Puss!

Ny mobil beställd!

Wihu, äntligen har jag beställt en ny telefon.. Och jag som har sagt att jag ska vara patriotisk och aldrig överge knapptelefonen.. Och så har jag beställt en Samsung Galaxy s2, haha!
Telenor var t.om snälla och matchade 3s och tele2s erbjudande som de flesta kanske har sett? Så nu fick jag ett ännu bättre erbjudande+bättre surf bara för att jag varit trogen kund länge.. ;)
Jaja, happy me iaf! :)
Tur att min karl har en sådan för jag lär ju behöva privatlektioner i hur dem fungerar....

Men nu ska jag ta en dusch och sedan blir det kväll med familjen.. :) Lilleman har precis lagt sig och lär somna fort som vanligt på kvällarna.. :)
Trevlig fredagskväll på er! :)
Puss!

Lekparken :)

Idag gick inte Lilleman och jag upp ur sängen förren 11.40, och det var riktigt skönt! Inte för att vi sov hela tiden, Lilleman vaknade redan klockan 7 så.. Men halvsov gjorde vi till och från hela tiden.. :)

Efter frukost och lite så gick vi med mamma bort till moster och mina kusiner för lite lek på lekparken.. :)  Härligt i detta vädret! :)








Furminator

Jag beställde en furminator till Nova i söndags och idag kom den! :) Dem jag har tittat på innan kostar allt mellan 300-700 spänn och det tänkte jag då inte ge men nu hittade jag för 220 kr inkl. frakt! :)
Och den är ta mig f*n värd vart enda öre vill jag lova er!
Ja, nu ser ju själva! :)

Effektiv? :)

Här har ni länk till sidan jag köpte den ifrån:

Färdigjobbat

Nu är jag hemma från jobbet och ska äta lite frukost.. :) Snart dags att väcka Lilleman med så att jag kan köra honom till dagiset så jag kan lägga mig och sova sen.. :)
Sedan får vi se vad dagen erbjuder.. :)
Puss!

Survived :)

Jag överlevde Bodypump-passet!! Jag gjorde det lagom jobbigt för mig själv men jag kommer nog att ha en härlig träningsvärk imorgon ändå.. :) Men börja lagom och öka sen är väl det bästa!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta kväll! :)
Imorgon ska Lilleman till dagis igen.. :)
Puss!

Bodypump..

Nu har jag Äntligen hittat ngn som vill hänga med mig på Bodypump ikväll.. :) Bästaste Lelle följer med så Wish us luck för jag lär döö! :)
Puss!

Rise and shine :)

Idag väckte Lilleman mig vid halv 8.. Inte så jättepoppis från min sida men jag bytte blöja på honom och flyttade över honom till min säng och medan jag låg och halvsov så busade han runt lite och efter ett tag somande han en liten stund till.. :) Så nu vid halv 10 pallade vi oss upp ur sängen, dock har jag världens huvudvärk men nu är frukosten intagen och hunden vill ut på promenad! :)
Lilleman är äntligen feberfri idag så nu är det bara förkyldningen som ska ge med sej.. :)
Puss!

Karlskrona :)

Blev en tripp in till Karlskrona med syster innan och följa med henne till tandläkaren.. :) Lite shoppning hanns också med.. Inte för att jag har pengar till det egentligen men köpte en cykelhjälm till Lilleman och en skjorta till mig.. :) Lite vårnytt måste man ha!

Lillemans feber har inte gett sig helt ännu men den har iaf sjunkt till idag så nu ikväll låg den på 38.2.. Så det blir att hålla honom hemma från dagis imorgon med.. :)

Nu sitter jag i soffan och är halvt död.. Sömnbristen tar ut sin rätt men bara att ignorera det.. :) Får försöka lägga mig i tid ikväll ist.. Som om det brukar bli så...
Men trevlig kväll på er iaf!
Puss!

Nytvättad :)

Lilleman sover och Pärlan är nytvättad.. :) Fick sovmorgon till 8 och sedan massa mys och halvsovit fram till 10 och solen skiner.. :) Bra start på dagen! :)
Nu blir det snart Karlskrona med syster!
Puss!
Nytvättad Pärla.. :)

Gymet :)

Det blev efter några om och men en vända till gymet med syster nu ikväll.. :) Tanken var att jogga dit och jogga hem men kom typ 50 meter innan benet gav sig men trotsade det och joggade kanske 200 meter ist, very bad idea!
Så det fick bli en powerwalk ist, det gick aningen bättre isf..
Sedan blev det ett armar/rygg/magpass på gymet och powerwalk hem.. :)
Funderar på att prova på Bodypump någon dag med! :)

Men nu blir det lite te och mys i fåtöljen innan sängen kallar! :)
Puss!

Still going strong..

Lilleman har varit på mammahumör hela dagen idag så det har inte blivit mkt mer gjort än att bara sitta och mysa.. :) Febern vill inte ge sig, ligger fortfarande på runt 39 och näsan rinner som ett Niagarafall..
Men nu ligger han iaf i sängen och ska sova medan jag sitter i fåtöljen och försöker hitta motivationen för att dra mig och syster till gymet..
Wish us luck!
Puss!
Han börjar bli duktig på att klappa Nova fint nu.. :) Dock får hon sig ett tjuvnyp emellanåt när man inte håller koll.. Tur att hon är en tålig fröken! :) Mina ögonstenar!<3

Väntar..

Hemma från jobbet nu och väntar på att dagis ska öppna så att jag kan ringa och sjukanmäla Lilleman.. Han har fortfarande 39 i feber så nu ligger han och sussar sött i min säng så jag vill bara krypa ner och mysa med honom!

.

Febern på Lilleman har stigit till 39.1 nu ikväll.. Högsta han har haft någonsin så hoppas verkligen att alvedonen hjälper inatt på honom! Hostan har med förvärrats så nä, inget dagis imorgon inte!
Men nu ligger han och sover iaf och hostar i sömnen lillfisen.. <3

Jag och syster har varit iväg och köpt lite godis att tjocka oss på ikväll.. :) +pistagenötter, I love them!
Så trevlig kväll på er för nu tar jag kväll framför tvn!
Puss!

What doesn't kill you makes a fighter!


Myspys :)

Myspys med mamma är det bästa när man är sjuk.. :) <3

Förkyld och febrig bebis..

Nu har jag en förkyld och febrig Lilleman här.. 38.6 i feber och slemhosta+rinnande näsa.. Att han aldrig kan få vara frisk en längre stund! Men nu har jag gett honom alvedon och mollipect iaf så får vi se om det blir dagis imorgon eller inte!
Han är hyffsat pigg ändå, bara lite extra mammig men det har jag då inget emot.. :)

Sötaste valpis :)

Var en snabbrunda hos bästa Alexandra och träffade deras nya valp.. :) URSÖT!!! Vill också ha en egen valp, men tror inte att Nova skulle uppskatta det precis.. ;) Eller att jag inte har tid eller pengar till det heller kanske.. :)
Lilleman kom för en stund sen så det blev lite lunch och sedan promenad på det i det fina vädret! :) Lilleman sover i vagnen och jag har suttit ute en stund i solen men nu gick den ju i moln så det blev lite för kallt för det.. :) Men det var skönt så länge det varade iaf! :)

This I love.

Me like!

Random lista.


Vad är du rädd för?

-  Spindlar!!! Dör lite när jag ser en!

 

 

Vad är du mest nöjd med hos dig själv?

- Ögonen kanske.

 

 

Det roligaste jobbet du haft/har?

-Hästskötare i Spanien.

 

 

När grät du senast?

- Idag. 

 

 

När skrattade du senast?

-  Idag.

 

 

 

Vem åkte du bil med sist?

- Mig själv.

 

 

Vem åt du mat med sist?

- Familjen.

 

Vem sov du hos sist?

- Andra hälften

 

 

Vem sov hos dig sist?

- Andra hälften och Lilleman.

 

 

Vad var du rädd för när du var liten?

- Pissmyror!! Har fortfarande respekt för dem.. :P

 

Vad ville du, som liten bli när du blev stor?

- Bra fråga.. Får nog fråga mammsen om den.. :)

 

 

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient?

- Tre. En gång när jag flög av hästen, En gång när jag blev påkörd och senast förlossningen.

 

 

Har du någonsin sportat?

- Jadå, simning, skridskor, gymanstik och tennis när jag var yngre. Ridning de senaste 12 åren.  

 

 

Någon du ser upp till?

- Jenny, som jag ridit hos i många år. Min storasyster(även om hon är omedveten om det), plus några andra.

 

 

Vad finns alltid i din handväska?

- Använder knappt aldrig handväska..


Bättre..

Okej, nu är jag på liite bättre humör iaf.. Har haft min älskade Lilleman några timmar idag så kan man bli annat än glad då? :) Alltid ljuset i mörkret! <3
Plus att jag har rett upp mitt liv lite med så nu känns det bättre.. :)
Så eh, trevlig kväll på er människor!
Puss!

.

Won't you lift me up,
Lift me up or else I'll never stop,
Don't you leave me alone,
I've been through hell now show me heaven..

Nej, jag är inte på bättre humör idag, okej?

Känslor och tankar..

Känslor och tankar som snurrar hit och dit.. Stannar inte.. Tårar som rinner..
Fuck this säger jag bara och kryper ner i sängen ist!
Imorgon är en ny dag..

.

Head up, stay strong. Fake a smile and move on!


NovaBus :)

Precis hemkommen från en skogspromenad med den bästa och NovaBus.. :) Blåsigt men mysigt att gå i skogen och det är så jäkla fint där vi har gått! :)


Effektiv dag.

Trots att jag har varit ledig idag så har det ändå varit en effektiv dag här hemma för mig. Har städat, tvättat, putsat fönster, gjort piroger, börjat rensa i garderoben och varit ute och joggat en runda.. :)
Jag behöver seriöst verkligen köpa ett par riktiga löparskor för dem jag har nu fungerar inte alls att jogga i! Ena gången får jag grymt ont i hälsenorna och för att avlasta dem nästa gång springer jag på ngt konstigt sätt som ger mig ont i vaderna ist.. Skitdrygt när jag äntligen har kommit igång med det igen...!


Det är såna här dagar när jag inte har ngt att göra som jag saknar Lilleman extra mycket.. Det gör jag givetvis hela tiden men när jag jobbar kan jag iaf tänka på annat..


Min fina, fina älskade bebis! <3


Ledig..

Idag är det andra dagen jag är ledig och jag är så grym uttråkad av det.. Extra drygt när man inte känner någon här uppe eller har Lilleman hos sig.. Menmen, jag hittar alltif ngt att hitta på.. :)
Handling i Ljungby står på schemat och sedan blir det att göra piroger! :)

Mår som jag förtjänar..

Igår blev det premiärbesök för mig på Ferali i Ronneby.. :) Äckligt god plankstek har dem så där kan jag verkligen rekommendera att äta! Efter Ferali blev det både en och två cider på Puls, även en shot slank ner bara sådär..
Så idag mår jag som jag förtjänar men en grymt kul kväll hade jag iaf! :)


Tacos!


Äter man tacos tycker Lilleman att man får äta från alla tallrikar på bordet.. :) Majsen var särskilt poppis så han lär ju skita majs i en vecka nu.. ;)

Gymet inann gick bra, blev bara jag och Fredrik.. :) Tränade lite rygg/axlar/armar och jag känner redan träningsvärken komma smygandes.. Yeeeey, hej otränad!

Lilleman sover för natten nu iaf och jag ska slappa framför tvn en stund innan sängen.. :) Väntar på att min andra hälft kommer ner efter jobbet inatt! :)


Fräknis..

Så fort solen börjar titta fram så gör mina fräknar detsamma.. Kan inte bestämma för mig om jag gillar mina fräknar eller inte.. :) Är nog lite från dag till dag som allting annat.. :)

Jag skulle passa på att gå till lekparken innan med Lilleman och Nova efter Lillemans tupplur men väl där så var det ingen bebis som ville gunga eller leka, sitta på marken och skrika var mycket bättre.. Så det fick bli en liten promenad istället och sedan en massa mys när vi kom in igen.. :)

Nu väntar jag på att mammsen ska komma hem och sedan ska jag minsann dra mig till gymet för ett pass med Fredrik, bror och Lelle.. :) Behövs!

Vårkänslor!

Idag fick jag riktiga vårkänslor när jag skulle hämta Lilleman på dagis så jag slängde på mig shorts, leggings, skinnjacka och Converse! Älskar vår när allting vaknar till liv igen! :)
Det får nog bli en promenad till under eftermiddagen, solen ska utnyttjas! :)

God Natt :)

Jobbet avklarat, Lilleman är på dagis, ett avsnitt Hem till gården är med avklarat så nu säger jag God Natt i några timmar! :)