Härliga sol :)

-7 ute men ändå var det såå skönt att gå morgonpromenaden me Nova när solen skiner! :) Sol+snö är faktiskt mys.. :)

Idag ska jag o älsklingen passa Oliver några timmar till, får se om han e lika snäll som igår.. :)

Kanske baka lussebullar idag? :)
Vi får se va dagen har att erbjuda helt enkelt.. :) De bästa hade ju varit om bebis ville komma ut.. ;)

Nu blir det iaf frukost! :)
Puss

Barnvakt.. :)

Idag har jag o älsklingen suttit barnvakt några timmar åt min minsta kusin.. :) Tjaa, vakt o vakt, han sov nästan hela tiden så han har inte behövts vaktas så mkt.. :P

Jag var ute me Nova för en lite stund sen o fyy faaan va kallt de va! Hatar när de blåser.. Men nu gör ja nästan allt för att få igång lite värkar så en del promenerande blir det framför allt.. :P Är ju 6 dar till beräknat men ja tycker att h*n kan komma nu ist.. :)

Älsklingen e nere på gymet me sin syster o ja ska slänga mej en stund på soffan nu o ta de lite lugnt.. :)

Puss&Kram


Vinterbild från Novas morgonpromenad.. :)


Bebismage v.39+1 :)

1a advent :)

Det var en riktigt trevlig kväll igår tycker jag! Massa god mat o bra underhållning med Linda Bengtsing.. :) Även älsklingens jobbarkompisar var trevliga att umgås med.. :) Fulla o glada var dem med de flesta.. :P

Kom i säng vid typ 3 inatt så det blev sovmorgon idag.. Lr ja till strax efter 10 iaf.. :)

Nu ska ha bli frukost, älsklingens har varit o köpt rostemackor o oboy som vi ville ha igår.. :D
Sedan i eftermiddag blir det lite kalas för morfar som fyller år idag o kanske även en sväng på julmarknaden.. :)

Puss

Julbord.. :)

Nu är det dax att göra sej i ordning för julbord.. :) Duschen e iaf avklarad men ja vet Fortfarande inte va ja ska ha på mej.. Ibland e de jobbigt att vara tjej.. O särskilt Gravid tjej.. :P Dax att börja rota i garderoben kanske innan man gör i ordning håret o sånt..

Jaja, ni får iaf ha en trevlig lördagskväll med er! :)
Puss


+14.9...

Det var innetemperaturen i huset i morse.. Konstigt att man fryser här hemma.. :P Sparkade ner älsklingen så att han fick ta upp ved så att vi kunde börja elda lite.. :)

Nu har vi varit ute o rastat/lekt me Nova o nu är det dax för lite frukost.. :) Hade varit Riktigt gott me lite varm oboy o rostade mackor men vi har inget av de hemma så de får bli de gamla vanliga.. :P Knäckebröd me ägg, youghurt+müsli o en kopp te.. :)

Sedan får vi se va vi hittar på idag, ska ju som sagt på julbord redan vid 3 o jag har Ingen aning om va ja ska ha på mej.. :P Jaja, de löser sej!

Nu blir det frukost!
Puss

Lugn kväll :)

Blev en lång dag me älsklingen i lastbilen idag.. :) Tur att vi tog me oss filt o kudde te mej så att ja kunde lägga mej i sängen o vila lite emellanåt.. :P Sov ju som sagt inte så bra inatt.. Men kul o åka med iaf när han kör på andra vägar än 27a o 29an mellan Rävamåla-Asarum.. :)

Nu ikväll har det blivit lite mys framför Idol med tacos o tända ljus men nu har min kära älskling slocknat på soffan.. :P Inte lätt att vara dagtidschaufför.. ;) Men de e bara att låta han sova, då vet jag vart han e iaf.. ;)

O jag? Jag får helt enkelt sällskapa me hunden tills min syster ringer o säger att hon vill hem då hon e o kollar på Sabaton ikväll.. :)

Imon blir det iaf julbord me älsklingens åkeri på Brunnen, kan ju bli trevligt! :) Kan ju hoppas att bebis vill hålla sej inne imon me så att älsklingen får chansen att umgås me sina nya arbetskamrater.. :P

Men nu ska ja ta mej en skål glass o krypa ner i soffan igen! :)
Ha en trevlig kväll!
Puss&Kram

Lastbilsåkning:)

Igår blev det inte mkt bloggande på kvällen inte då internet la av.. De brukar göra de men störande e de..

Blev iaf god mat o mys me älsklingen när han kom hem.. :) Kröp i sängs relativt tidigt för att vara mej men inte  har jag sovit gott för det.. Ligger o vrider o vänder på mej o försöker hitta ngn skön sovställning vilket blir antingen höger lr vänster sida..

Jaja, idag blir det lastbilsåkning för hela slanten me älsklingen.. :) Har precis blivit lastade på Gapro (Södra Interiör) i Kallinge o nu drar vi vidare mot Gapro i Ronneby.. Sedan kommer det bli lite Karlskrona o Sölvesborg mm under dagen.. :)

Igårkväll hade jag faktiskt lite småvärk i magen.. Tror inte att ja ska kalla det förvärk men värk var det iaf.. :P Får se hur länge till bebis vill stanna inne.. :)

Puss

Felbokning.. Igen!

Det blev tydligen ngn felbokning hos Bm idag.. O de e inte första gången heller! Skulle ha varit där 1 timme tidigare än vad jag visste om o när ja väl kom dit så hade ingen tid me mej?
Hallå, ja är beräknad om drygt 1½ vecka, kan man inte undvara 10 minuter o kolla mina o bebis värden då?! :O
Fick iaf ena barnmorskan att lyssna på hjärtljuden på bebis o de gjorde hon iaf.. Dem hade sjunkit ngt så hennes kommentar var att vi få se om den kanske har kommit innan du ska hit nästa vecka.. KUL!

O ngt annat som irriterar mej är att ja inte hade "min" barnmorska förra gången, inte denna gången heller o inte nästa vecka heller om ja nu hinner dit igen!
Det går väl bra me dem andra med men de e ju min vanliga som känner mej o så..

Annars då?

Jag o far har flängt runt i hela stan för att hitta en bra snöskyffel men som vanligt så e man försent ute.. :P Älsklingen fick en av dem i födelsedagspresent förra året, en såndär bra Fiskars, men dem köpte aldrig ngn till sej själva, haha.. :P
Sedan har vi varit en tur i Karlskrona o ätit på Max o lämnat deras ena bil på service o tagit oss en runda i stan o varit på Kjell o Company som öppnade idag.. :)

Trevlig eftermiddag tycker jag! :)

Nu väntar jag på att han ska hämta mej igen innan han hämtar mamma så att ja kan följa me dem o handla.. :) 740n får stå idag, lr iaf till älsklingen kommer hem för ja får ju som sagt inte skotta snö för honom så.. :P

Undrar om han e lika gullig även när bebis e född? ;) Skotta snö e ju ingen höjdare vare sej man e gravid lr inte.. :P

När, nu ska ja ge min hund lite uppmärksamhet innan dem kommer o hämtar mej igen.. :)
Puss&Kram

Ännu mera snöö :)

Tjaa, idag har de tydligen kommit ännu mera snö.. :)

Älsklingen har satt mej på strikta order om att ja inte får skotta så de e ju tur att min far ringde o erbjud sej att köra mej till barnmorskan sen då jag som sagt inte har vinterdäck på bilen.. :)

Det var Riktigt skönt att ha älsklingen hemma inatt.. :) Blev lite mys o så på soffan igår när han kom hem innan han skulle lägga sej.. :) Men de bästa av allt är att han kommer hem o sover ikväll med! :D Så imon om ingenting har hänt så åker jag antagligen med honom i lastbilen.. :)

Men nu har jag ätit lite frukost så nu är det dax för hunden att få komma ut lite.. :)
Vi hörs under dagen!
Puss&Kram


Busan ute i snön igår.. :)

Stuvade mackaroner o köttbullar :)

Nu är det dax för mej o syster att ta tag i middagen.. :) Stuvade mackaroner o hemmalagade köttbullar, yummi! :)
Så nu höjer vi volymen på Bandit Rock o börjar rulla köttbullar.. ;)
Puss

Happy face!

Min älskling kommer hem över natten idag! :D Happy face? Oh Yes!

Goood morgon :)

Det var nästan skönt att vakna till lite snö idag.. :) Världen blir så mkt ljusare då.. :) Tog på mej varma kläder o gav mej ut på promenad me Nova o sedan lite lek i trädgården.. :) Hon bara ääälskar snö den hunden.. :)

Just nu väntar jag på att mina ägg ska koka klart så att ja kan äta frukost o sedan ta tag i mina ärenden.. :) Försäkringskassan o banken står på listan idag sen ska ja hämta syster i skolan för att sedan åka hem till Kallinge så att vi kan laga mat så att mamma slipper de när hon kommer hem efter jobbet.. :)

Så vi hörs senare under dagen! :)
Puss

Snöööö..

Såå nu har snön kommit även till lilla Ronneby.. Är väl bättre än regn iaf men ja har inga vinterdäck på bilen ännu o ja tänker inte stå höggravid o sätta på dem heller.. Jag får helt enkelt köra lugnt tills älsklingen kommer hem.. :)

Jag kan säga att jag är sjuuukt mätt efter min stora lussebulle som ja åt innan.. :P Haha ja kommer jäsa sönder snart..

Bebis lever ett jäkla liv i magen o ja har haft lite småvärk till o från hela dagen men jag HOPPAS verkligen att den kan hia sej några dar till! Lite såhär smått jobbigt att veta att h*n kan komma vilken dag som helst o att min älskling ligger typ 30 mil hemifrån just nu..
Båda räknade ju verkligen med att han skulle ligga närmre hemomkring o inte Norrköping o Göteborg o vart han nu tar vägen resten av veckan..
Menmen, som jag har sagt innan, ska inte oroa mej i onödan men de e ändå svårt att Inte göra det.. Blir skönt när han kommer hem för då e han hemma tills nästa torsdag om bebis inte har kommit innan vill säga.. :)

Men nu är det faktiskt dax för sängen för min del.. :) Har lite att ta tag i imon o sömnen den senaste veckan har inte varit den bästa när man somnar o vaknar femtielva ggr per natt..

Vi hörs imon och God Natt på er! :)
Puss&Kram

Lussebilder.. :)

Bjuder på några bilder från när ja o syster bakade innan.. :P Inga vackra precis men Jäävligt kul hade vi iaf.. ;)


Vad kallde du degen syster? Spöksnor?


Min syster påstod att ja inte behövde äta några lussebullar..? :O


Störda? Näe, de e bara ja o syster helt enkelt.. :P


Nova låg o kollade på oss som om vi va dumma i huvet.. :P


Yummi!


De obligatoriska jättekatterna.. :)

Lussebullebak :)

Nu är jag hemma hos mamma o syster o fördriver tiden.. :) Vi ska baka lussebullar sen.. :D Jag trodde att saffranen var mkt dyrare än vad den va så det blir att köpa det i veckan så att älsklingen o jag med kan göra de hemma.. :) Kanske redan i helgen? :D
Annars har jag verkligen inte gjort ngnting vettigt idag mer än o tvättat o röjt undan lite hemma.. :P Har varit på apoteket så nu har jag mina järntabletter igen iaf! :)
Puss

Reeeeegn..

Nehe, ingen sol idag heller utan regnet fortsätter att falla utanför fönstret.. Ännu en dag där man inte riktigt vet vad man ska hitta på då jag verkligen hatar regn.. Fick iaf ta på mej regnkläder innan o ta hunden på en liten längre runda än ner på åkern o tbx o de verkade hon uppskatta iaf.. :)

Blir väl att städa o lite så här hemma sen får ja se om ja kör en runda te mammsen o dem o fördriver lite tid där.. :)
Apoteket ska ja iaf till o inhandla lite nya järntabletter! :)

Baka ngt kanske? Har ju fortfarande ägg att slösa upp så.. :)

Puss

Miss my baby! <3

Deprimerande dag!

Jag haaatar verkligen när det regnar o e kallt ute! Vart tog de fina höstvädret vägen när det var SOL och kallt?! :O

Så idag har jag i princip inte gjort ngnting mer än suttit inne o tjurat över vädret, tvättat lite o invigt torktumlaren och nu ikväll varit hemma hos mamma o dem några timmar.. :) Lugn skön slappedag me andra ord..

Älsklingen skulle tydligen inte alls köra i södra delen av Sverige idag utan han har varit i Norrköping o snurrat o imon i Göteborgsområdet.. Kuuuul! Nu gäller de Verkligen för bebis att sköta sej!
Menmen ingen ide att oroa sej i onödan, då blir det bara fel o han kan ju definitivt inte hjälpa va chefen sätter honom på för runda.. :)

Nu är det iaf tid för Novas kvällspromenad som jag kan lova INTE lockar ngnstans! Skitregn, men de kan inte hunden hjälpa.. Ut måste hon hur lr hur o oavsett väder! :)

Älsklingen ligger nog redan o sover så inget mer prat me honom ikväll så lika bra att gå ut me Nova, göra sej i ordning o krypa ner i sängen, läsa en bok ja lånar av mamma o sedan hoppas på att ja vaknar på bättre humör imon.. :) O framför allt, vaknar till bättre väder!

Puss och god natt!

Födelsedagsmiddag :)

Kom hem för en liten stund sen från svärföräldrarna.. :) Svärmor fyllde år i fredags så vi var där o åt middag o fikade idag då hon har varit iväg i helgen.. :) Mkt gott vill jag lova! :)

Nu när vi kom hem så har vi bäddat bebis vagga o jag har börjat packa BB-väskan lite smått.. :) Myyys!

Älsklingen börjar ju på de nya åkeriet imon vilket innebär att han kommer att ligga iväg hela veckan så jag Hoppas verkligen inte att bebis har några planer på att komma ut nu.. :O :)
Snacka om att ja kommer få panik då! Dock ska ja sätta mina föräldrar på att ha jour om ngt skulle hända o sen är inte svärföräldrarna heller långt borta om de skulle vara ngt så ja sitter inte i sjön precis.. :) O älsklingen ska förhoppningsvis hålla sej i dem mer södra delarna av Sverige så han ska nog kunna komma åtminstone till BB i tid om de skulle va så.. :) Så ingen ide att oroa sej i onödan!

Idag går jag in i v.38 idag så nu är det verkligen inte långt kvar! :)

Men nu ska ja krypa ner i soffan me älsklingen o njuta av att ha honom hemma sista kvällen på några dar! :)
Puss&Kram

Jay Smith- Like a prayer :)

Med risk att göra min kära älskling lite sotis, men Kan man annat än ÄLSKA denna karln lr?! ;O
Lätt den bästa som någonsin har medverkat i Idol!



Karlfri dag.. :)

Faaan, skrev ett relativt långt inlägg som försvann så nu får ja göra om de igen men denna gången i KORT version då ja inte har lust att skriva mer.. :P

*Både Lelle o jag har haft en karlfri dag så hon har varit här o hållt mej o Nova sällskap så vi har bakat frallor o stekt plättar.. :) Heter det plättar lr plättor?! :O

*
Vi kände oss tjocka efter maten så det blev en promenad me Nova för att gå ner det lite.. :)

*Lelle har åkt hem o min energi e slut för tillfället så nu ska ja lägga mej o ta de lugnt på soffan innan älsklingen kommer hem.. :)

*Kvällens middag kommer bestå av tacokycklinggryta me pasta som e Förbaskat gott! :)

Puss!


Mattes Ögonsten! :) <3


Tripp till Högsby.. :)

Nu är älsklingen, jag o Victor hemkomna efter en tripp till Högsby några mil utanför Kalmar.. :) Så nu har Victor Äntligen skaffat sej en efterlängtad vinterbil han med som dem kan roa sej me när snön kommer.. :)

Annars idag då?
Zindie, Dennis o deras lillkille va här en sväng o fikade o lite så innan.. :)
Nova var lika snäll mot Emanuel, om än väldigt slickig, som hon var mot Oliver så det bådar ju gott! :)

Snacka om att vi längtar efter att vår ska komma ut nu! Men nu är det ju bara drygt 2 veckor kvar om den håller tidsplaneringen! :D

Vår nya torktumlare kom idag med! :) Lr ja, svärfar kom hit me den så älsklingen o Dennis bar den på plats nere i källaren.. :) Ska bli så skönt att kunna torktumla underkläder, sängkläder o handdukar o sånt igen! :)

Men nu ska ja lägga mej en stund på soffan, har suttit ner sen vi åkte vid 4 typ så börjar bli lite jobbigt för magen vill ja lova! :)
Puss&Kram




Baka, baka liten kaka :)

Nu har jag stått större delen av dagen o bakat kladdmuffins som älsklingen ska ha me sej te åkeriet när han åker ner där o säger hej då.. :) Det blev 3 satser då min kära syster beställde kladdmuffins igår+ en till sockerkaka som svärföräldrarna ska få.. :)
Vi köpte "reaägg"(2 st 18 pack för 10 kr me kort datum) på ÖB igår så hade nästan 50 ägg innan ja började baka o nu har ja gjort av me 17 stycken iaf.. :P Ska ta tag i o baka en omgång frallor till men mjölet o sockret tog slut så får ta o handla de först innan ja kan göra de.. :)
TUR att vi har en extrafrys i källaren asså+ en kylbox som vi inte har kopplat in ännu för både frysen uppe o frysen nere börjar bli fulla.. :P

Jag undrar vart jag fått min energi ifrån?

Nu får ja återgå till min sockerkaka o sen får ja se om ja handlar mer mjöl idag lr imon.. :)
Puss&Kram



Fixa barnrum mm.. :)

Idag har det varit en relativit lugn dag.. :) Lr ja, ja följde me älsklingen till Karlskrona när han tog sina allergisprutor o sedan var vi hemma hos bådas föräldrar o lämnade o hämtade lite saker innan vi drog o handlade.. :)

När vi väl kom hem så satte jag igång o lagade pannkakor o slängde ihop en sockerkaka medan älsklingen röjde lite i källaren o började göra i ordning barnrummet lite mer så nu är här snart klart! :D O eftersom att bebis ska ligga i en vagga i vårt sovrum första tiden så är det ingen ide att bädda spjälsängen riktigt ännu.. :)

Svärmor kom på besök o lämnade en present till älsklingen för att han börjar sitt nya jobb på måndag o då stannade hon kvar en stund o joinade oss med att äta pannkakor.. :)

Så okej, lite har vi väl hunnit med..

Snart dax att packa BB-väskan kanske? Kan ju faktiskt komma när som nu juh! :) Ja kan ju iaf börja lite smått.. :)
Längtar tills de e dax att bädda vaggan!

Men nu ska ja packa upp dem sista bebiskläderna vi hämtade hos mamma innan sen ska ja minsann ta de lite lugnt framför tvn.. :)

Puss&Kram

"End of an era" :)

Inatt jobbar älsklingen sitt sista skift på Berggrens o va e bättre att avsluta de på än att ha mej med? ;)
Man kan ju säga att de va i lastbilen vi "föll" för varandra för 2 år sen även om vi har kännt varandra i snart 20.. :)
Så ikväll blir det en så kallad "end of an era" för oss två.. ;) Känns lite konstigt faktiskt..

Så idag försökte jag ta en lång sovmorgon.. Vaknade när älsklingen kom hem o va av ngn jävla anledning pigg så det blev att jag låg o läste ngn timme innan ja lyckades somna om igen o gav upp runt halv 12.. Det blev en natt av vakna, somna, vakna, somna, osv..

Har iaf städat o lite sånt här hemma medan älsklingen o Victor försöker sätta i 6x9or i älsklingens 740.. :)

Snart blir det duschen o sedan middag som kommer bestå av rester som jag har i frysen för idag e ja för lat för att laga mat.. :P

Puss&Kram



Magen v.37+1 :)

Lill*n lever loppan inne i magen just nu, härlig känsla! :)
Dock är h*n såå tråkigt för så fort ngn annan ska känna, framför allt sin pappa, då slutar h*n me en gång.. :P Haha retas me pappa redan i magen, hur bra odds e de? ;)



För övrigt så mår jag hur bra som helst va gäller graviditeten.. :) Är väl tröttare än vanligt men de skyller ja på vädret o att ja inte vänt tbx te normal dygnsrytm sen ja jobbade.. ;) De börjar ju kännas lite i ryggen nu men va fan, de e mindre än 3 veckor kvar så vem ska klaga? :)
Ja har gått upp drygt 11 kilo än så länge o jag har inga problem me foglossningar, förvärkar, bristningar(peppa,peppa!), vätskeansamlingar(kan man säga så?) lr liknande än så länge så hade varje graviditet varit såhär så kan ja lätt skaffa fler barn.. ;)
Jag har helt enkelt haft tur! :)

:)

Igår blev det en trevlig middag hemma hos familjen med mormor o morfar, moster o dem 2 minsta kusinerna.. :)
Nova fick träffa Oliver för första gången o de va första gången hon träffade ngn sådan liten men hon var huur snäll som helst mot honom.. :) Inte för att ja tror att hon skulle göra ngt men kul o se hur hon reagerar när de e ngn sådan liten.. :) De värsta som hände va att hon försökte slicka upp honom.. :P
Sedan lekte hon o Flisan tafatt me varandra o för en gång skull var de en Nova som tröttnade på henne o inte tvärt om.. :P Hon e ju inte riktigt van vid små barn som springer runt tassarna på henne hela tiden men de får hon minsann vänja sej vid nu.. :)

Efter att ja var hos mamma o dem så åkte jag hem o väntade på älsklingen o när han väl kom hem så drog vi vidare till svärföräldrarna o käkade lite kvällsmat o firade hans far lite.. :)
Var väl hemma efter 12 ngn gång o då var de minsann bara rätt ner i sängen.. :)


Idag har jag varit på stan me mammsen en runda o båda två slogs av hur lite man egentligen e där för man håller minsann inte koll på vilka affärer som e öppna längre o vilka som e stängda typ.. :P Mer än dem som e i de så kallade köpcentret då.. :P

När ja kom hem så tog ja o Nova tag i lövräfsandet ute medan vi väntade på älsklingen o när han väl kom var bådas energi slut så vi fortsätter helt enkelt imon.. :)
Så vi gick in o slängde oss på soffan framför en film innan de va dax att göra mat.. :)

Så nu e han o jobbar näst sista natten denna veckan o på de åkeriet.. :) På måndag börjar han på sitt nya o ja e så glad att han Äntligen har fått jobb på de åkeriet som han har tjatat om i evigheter o att han äntligen får pröva på riktigt hur de e att ligga ute i veckorna.. :)

Och jag? Jag ska bara ta de lugnt o njuta av resten av kvällen på soffan typ.. ;) Novas runda e avklarad så nu behöver hon bara en kisserunda ikväll o de mesta e iordning här hemma så nu tycker ja att ja förtjänar en kväll på soffan.. :)

Hmm, rätt långt inlägg idag.. Aja ni får ha de så bra tills vi hörs igen.. :)
Puss&Kram

Förkyld i öronen?

De brukar man väl få höra att man kan va? :O

Har lock i båda öronen o ett jävla tinnitusljud i de vänstra som mer lr mindre driver mej till vansinne o har gjort större delen av veckan! Helt plötsligt får man en heeelt annan insikt i vad människor med riktigt tinnitus får utstå varje dag.. Det är ju ALDRIG tyst! :O


Hörde iaf denna låten innan i ett CSI-avsnitt, var huuur länge sen som helst jag hörde den men den e ju sååå fin! :)

Mad World med Gary Jules




Men nu ska ja fortsätta me min städning här hemma innan ja åker till mamma o dem.. :)
Puss&Kram

Fullspäckad lördag!

Igår var verkligen hela dagen fullspäckad så däför fick ni klara er utan uppdatering.. ;)

Först stod vi på loppis i Listerby igen, riktigt dåligt med folk men vi fick lite sålt ändå.. :)
Efter det så var det direkt till kalas för min lilla kusin som fyller 3 år idag. :)
O efter det så var vi hos Johanna o Victor på kvällen o käkade mat o kollade på film.. :)
Trött på kvällen? Jotack..

Idag är älsklingen o jobbar hela dagen o mina planer är att ta tag i lite städning här hemma som ja har slarvat me dem senaste dagarna o sen i eftermiddag så hämtar mamma o dem mej så ska ja hem till dem o äta farsdag middag o lite sånt.. :)
Drygt att inte ha en fungerande bil, man e ju helt handikappad utan den! :O

Nu står iaf mina ägg o kokar på spisen så snart är det dag för frukost, är svinhungrig nu! :)

Idag går ja dessutom in i v.37, det går nästan lite för fort nu på slutet tycker jag! Kan vara för att ja har haft en så kallad mer eller mindre perfekt graviditet? :)
Puss

Maked my day! :)

Åh jag blev så Glad idag när ja delade ut tidningarna i morse.. :) Det hängde en påse på en av dörrarna till ena lägenheten o nyfiken som jag är så var ja ju tvungen att kika o kolla va de e o upptäckte till min lycka att det var en chokladask till Mej med en urgullig liten lapp till!

"Tidningsbudet!
Vi tackar så hjärtligt för att vi får tidningen så perfekt varje dag, hela tiden, hur än väder och vind är.
Detta är en liten gåva från oss.
Sonja och Astrid
"

Auw, såna gör det värt att gå upp tidigt på morgonen i alla väder o sköta sitt jobb! :') O det som var min sista dag o allt med. :)




Kom precis hem från Karlshamn.. :) Har varit nere o ätit lunch med älsklingen som annars sitter på Jeppsons större delen av dagen då hans lastbil servas.. :) Så nu har ja förgyllt hans dag lite iaf.. ;)

Tror jag ska lägga mej på soffan en stund o avverka några avsnitt Hem till gården innan jag tar tag i sysslorna här hemma.. :) Har varit uppe tidigt 2 dar i rad nu efter jobbet o de känns vill ja lova så nu ska ja ta de lite lugnt minsann!
O som sagt så var det ju min sista dag på jobbet innan bebis kommer men tanken e att ja ska vara tbx om några månader igen.. :) Om nu allt går väl o är som de ska vill säga.. :)

Men nu blir det som sagt att krypa ner i soffan o dra filten över sej! :) Kanske göra sej en kopp te med?
Puss&Kram




Rätt mot ams! :)

HA, idag är jag mer än nöjd me mej själv minsann! :) Blev lite smått förbannad på ams innan, orkar inte förklara varför för de e lite invecklat men har me mitt aktivitetsstöd att göra, så då åkte ja hem o ringde försäkringskassan som för en gång skull var till hjälp och jag kommer att få mina pengar+ lite därtill som ja förlorade förra månaden tack vare ams! :) Happy mej!

Tanten på ams nu när ja åkte ner igen började babbla på om samvete när ja me de jobb o dem jobbtider jag har tydligen skulle vara fullt kapabel att göra praktik under dagen o jag bara öhhh... Jag går upp halv 3 på morgonen, 6 dar i veckan o jobbar ca 3 timmar + att ja e höggravid, menar hon på fullaste allvar att ja ska orka me att göra 8 timmar praktik under dagen med? No way, så ja sa att ja har inget samvete då utan jag fyller i mina papper som försäkringskassan sa så att ja får mina pengar för ja har räkningar att betala o bara för att hon tycker att ja ska fylla i så att ja förlorar en massa pengar så tänker inte ja göra de! Snacka om att hon blev sur då men ja hade ju rätt så hon kunde inte göra så mkt.. 
Fattar ni ngt? Näe, knappt ja heller men ja får mina pengar och thats the point! :)

Sofie var ju en sväng här innan så vi fikade o pratade o lite sånt trevligt.. :)

O nu när ja ändå har humöret uppe så ska ja börja me maten te älsklingen kommer hem.. :) Falukorv i ugn o potatismos får de bli idag! :) Yummi!

Sen ikväll får ja köra o lämna tillbaka bilen till mamma så att hon kan få använda den lite själv oxå.. ;) Förhoppningsvis ska ja ha råd att laga min nu när lönen o de kommer, Utan att behöva låna av min kära älskling.. :)

Men vi hörs!
Puss&Kram

Ams för sista gången....! :)

Nu ska jag göra mej i ordning för att dra mej ner till ams för sista gången innan mammaledigheten! :) Skööönt o slippa dem ett tag sen tycker jag!

Efter det blir det hem o dra ett rallyvarv med dammsugaren då bästaste Sofie kommer hit o fikar.. :D Vi har inte setts på jag vet inte hur länge men typ inte så länge ja har varit gravid iaf! Usch,  Dålig Stil av oss när vi bor knappt 1 mil från varandra! :O

Men nu måste ja göra mej i ordning så att ja hinner det ja ska! :)
Puss&Kram

Frallbak :)

Nu är det minsann dax för lite frallbak här hemma när mamma har sin egna bil idag vilket gör att ja inte kommer så långt.. :)

Så dax att kavla upp armarna, fram me mjölet o sätta igång Bandit Rock i högtalarna! :)

Kladdkaka i ugnen :)

Älsklingen var sugen på kladdkaka ikväll så det har jag varit snäll o bakat till honom(oss) så nu står den i ugnen o e strax klar.. :) Med andra ord blir det lite kvällsmys ikväll innan det är dax att krypa ner i sängen.. :)


Internetfri dag :)

Igår körde jag en helt internetfri dag o vet ni vad, de va rätt så skönt faktiskt.. ;) Älsklingen jobbade dag o jag tog de lilla lugna här hemma när ja väl vaknade efter jobbet.. :) Typ promenader me Nova, tvätta lite, röja undan lite o lite så.. :)

Idag har det heller inte hänt så mkt än så länge, fick gå upp tidigt för ja skulle till bm o där såg allting bra ut så de kändes skönt.. :) Bebis vekar ha växt till sej lite nu då den ligger precis ovanför normalkurvan o de känns vill ja lova.. :P Inte mkt plats i min mage nu känns de som men nu e de ju bara 26 dar kvar till beräknat! :) Sen om den kommer senare lr tidigare märker man då.. :)

Annars är det bara att röja här hemma som står på listan o köra en sväng te återvinningen innan älsklingen kommer hem.. :)

O nu är mina ägg klara oxå så nu blir det frukost/lunch ser de hur ni vill.. ;)
Puss&Kram

Ullared! :)

Nu är vi äntligen hemma från Ullared o har t.om packat upp alla saker.. :) Hittade mkt av det vi skulle ha men dock ingen vinterjacka till mej.. Blev mkt småplock o en del till bebis o sånt så pengarna försvann rätt så fort vill ja lova! :P Jag trodde att de va ja som skulle vara storshopparen idag men den delen stod faktiskt min kära älskling för.. ;)

Var uppe redan 04.15 o de börjar kännas nu även om ja sovit lite i bilen så de blir snart att krypa ner i kojs då det blir att jobba iaf några dar denna veckan med.. :) Men sen får de va stopp, jag behöver snart semester om ja fortsätter i mitt tempo! :P

Älsklingen börjar jobba dagtid imon så han ska me upp tidigt så kanske ska dra me han te sängen så att han me får sova? :)
Bra ide så säger vi så hörs vi imon igen! :)
Puss&Kram


Loppis :)

Idag har ju då som sagt större delen av dagen gått åt till att stå på loppis.. :) Förbaskat drygt men vi sålde en del iaf o har även kvar borden te nästa helg så då kanske vi blir av me lite skit till.. :)

Är äckligt trött i hela kroppen nu så nu är ja riktigt tacksam att svärföräldrarna har bjudit oss på middag ikväll för stå framför spisen hade ja då aldrig pallat me o snabbmat e ja verkligen inte sugen på! :)

Imon är det Ullared som gäller o avfärd från Ronneby kl. 05.00 så minsann ingen sovmorgon imon heller inte.. :P Är slut i kroppen efter att ha stått/suttit på loppis hela dagen så va kommer ja inte va imon? + att ja ska upp o jobba på måndag med.. Haha tur att de e sista veckan sen ska ja ha semester innan bebis kommer! ;)

Men nu måste vi dra oss mot Kallinge, känner nästan matdoften hit o ja o bebis e Hungriga! :)
Puss&Kram

Svälter..

Sitter o svälter här medan ja väntar på att min karl ska komma hem.. Han o Victor är i Karlskrona o kollar vinterbil o planen var att dem skulle vara hemma till 8 igen så att vi kunde äta o så till Idol men som vanligt så har ju ja rätt när ja sa att dem kommer vara försenade..
Så nu sitter jag här hungrig o allmänt tjurig o väntar på att dem ska komma hem medan pizzan står i ugnen.. Så ikväll får de bli sen middag..

Annars idag så har älsklingen o jag varit o badat me hans syster o far en liten stund o sedan varit i Kallinge o packat bilarna för vi ska stå på loppis imon är tanken.. :) Behöver ju utöka kassan inför Ullared på söndag o va e då bättre än att stå på loppis? ;)

Just de, vi slapp bogsera bilen innan! Den hostade igång igen o tog sej till verkstaden så nu får vi se va dem kan hjälpa den med..

Men nu får ja ta o kolla till mina pizzor, tända ljus o lugna ner mina gravida hormoner så att iaf resten av kvällen kan bli bra när han väl kommer hem! :)

Ha en trevlig kväll på er!
O BTW, har ni inget bättre för er imon så kom till gamla Mio-lokalen i Listerby o köp lite grejer av oss! ;)
Puss&Kram


Jag gillar vårt ljusbord från Mio skarpt! :)

Haha!

Haha jag fick mej ett gott skratt herromdan när ja upptäckte att älsklingen hade glömt sina SVARTA strumpor i tvättmaskinen o att vi därefter körde med en omgång klorin.. xD
O resultatet?
Tjaa, dem blev ju mer eller mindre bajsbruna.. :) Men de hindrar inte min karl från att använda dem ändå inte.. :P


Färdigfikat :)

Nu har älsklingens mormor o morfar varit här på en visit o fikat o kollat läget lite.. :)

Jobbet rullade på bra idag när tidningarna väl kom.. Dock så är det sååå tråkigt när det bara ska regna hela tiden+ att käringen som kör ut tidningarna till oss la dem UTE i regnet! Hur smart är det på en skala när busskuren står 1 meter längre bort? Jeezez..

Äntligen har hantverkaren kommit tbx så idag ska trappan gjutas! :) Lr ja, cementbilen står redan utanför så dem e ju på g så att säga.. :P


Nu kom älsklingen in o sa att ja får hjälpa honom bogsera min bil till verkstad då den e totally död.. :@ Biljävel!



Volbeat-Fallen

I kind of like this song :)


In pain..

Idag är nog första gången under hela graviditeten som jag faktiskt har haft Ont i magen.. Visst har bebis sparkat o min ena njure krabbat o sånt men idag känns det som om gravitaionen försöker trycka ut den o särskilt när ja går o rör mej typ.. Förvärk?
Jaja, de e 4 veckor kvar, de e väl på tiden att man börjar känna av det kanske.. :P Jag har sagt att efter söndag får den komma när den vill men jag SKA ta mej tusan te Ullared innan.. ;)

Det har iaf inte blivit så många knop gjorda här hemma idag.. Tvättat lite, gått rundor me Nova, slappat på soffan, lagat mat, kört älsklingen till jobbet o lite sånt..

Tanken var att ja skulle kört o handla men ja hade inga mynt te kundvagnen så får ta de imon ist.. :P Får ta tag i lite städning här hemma ist då älsklingens mormor o morfar kommer på besök imon.. :)


Saknar min KnäppaGalnaUnderbara MelodieFis.. <3 Undrar om du fortfarande lever?

Saknar..

Mina älskade hästar nu asså! Det hade varit så underbart att kunna ta en häst o ge sej ut i skogen lr rida ett riktigt pass på banan nu.. :) Så jag kan ju säga att jag längtar tills ja får sätta mej på hästryggen igen vilket dröjer iaf 3 månader till! Sen kan ja o Philippa vara barnvakt åt varandras bebisar medan den andra rider.. ;) LÄNGTAR!


Älskade Latte! <3 Är numera nere i Skåne hos den andra tjejen som rider hos Philippa o har det bra. :)


Bildbomb :)

Finally tänker jag ladda upp lite bilder på hur vi har kommit i ordning i huset.. :) Allt är i stort sätt klart, bara barnrummet som det är lite kvar att fixa i o lite bilder o sånt som ska upp på väggen efterhand.. :)
O eftersom att hantverkaren e här o fixat våra trappor så tänkte jag visa utsidan ngn annan dag när dem e klara ist.. :)


Barn/datarum innan.


Datahörnan efter.


Bebis hörna före.


Bebis hörna efter :)


Sovrummet före.


Sovrummet efter :)


Vardags/tvrum före :)


Vardags/tvrum före.


Vardags/tvrum efter :)


Vardagsrum efter :)


Köket före :)


Köket efter, dock aningen stökigt.. :P


Hallen före.


Hallen efter :)


Hallen efter :)


Entren före :)


Entren efter :)


Källartrappan före


Källatrappen efter :)


Källaren före


Källaren efter :)


Kaoset före som tog upp hela rummet..


Kaoset efter tog upp knappt en vägg när det sorterades i ordning.. :P

Sååå nu har ni antagligen tröttnat på att kolla på alla bilder o jag har tröttnat på att ladda upp dem då det har tagir sin lilla tid.. Nu blir det en lugn stund på soffan några minuter innan kvällspromenad me Nova o säng kallar! :)

Puss&Kram


Sleep well :)

Nu är kvällen mysstund me älsklingen över då sängen kallar på mej.. Jag vill Inte gå o lägga mej men ska man upp 02.25 så är det lika bra att få ngn timmes sömn iaf.. :)

Älsklingen o jag kollade iaf på Enemys at the gates innan som vi spelade in i lördags, sjukt bra film! :)

Men vi hörs imon ist! :)
Puss&Kram

Home sweet home :)

Nu är vi hemkommna från en dag i Kristianstad.. :) Blev lite nya jobbakläder till älsklingen, lite småshopping på BilTema, nappar till bebis på Ekohallen o även en tur inom Burger King.. ;)

Kvällen kommer att fördrivas nersjunken i soffan med älsklingen framför en film då hans frivecka e slut imon o han börjar jobba igen.. :) Förvisso bara 2 nätter men ändå.. :P Man blir bortskämd av att ha honom hemma då han tar Nova på kvällarna så att ja bara kan hoppa ner i sängen när jag känner för de.. :P Även mornarna har han varit gullig o tagit henne så att ja kan sova lite längre.. :)

Och tydligen är det ngt fel på min bil nu med.. Gaah, Min vanliga tur med bilar! Älsklingen kom tydligen knappt hem från posten med den och det är inte ens 1 km.. :@ O ändå har vi kört den till kristanstad idag o tbx utan problem? Ja jisses..

Men nu ska ja börja leta lite efter min gammla kamera som älsklingen ska ha när han börjar sitt nya jobb.. :)
Vi hörs!
Puss&Kram


Dax att göra sej i ordning :)

Nu är hantverkaren i full gång så nu är det slut på sovandet för min del.. Fick sova till 11 iaf så det får räcka.. :)

Ska strax börja göra mej i ordning så att älsklingen o jag kan dra en sväng te Kristianstad så att han kan beställa nya jobbakläder tills han börjar på det nya åkeriet o lite sånt.. :)

Nu är det dax att platta håret så hörs vi säkert ikväll.. :)

O btw, på söndag är det ULLARED som gäller! Gisses vad jag har tjatat o längtat efter att få åka dit.. :P Är typ 2 år sen jag var där senast så ska bli kul o se när dem byggt om det.. Sen att det lär vara typ överbefolkat nu när det är höstlov e ett senare problem.. :P Yey!

Puss&Kram

Lyxmiddag :)

Nu ikväll har älsklingen o jag varit hemma hos bror o Lelle o ätit en riktig lyxmiddag o snackat en massa skit såhär i början på veckan.. ;) Smördegsinbakad fläskfilé, potatisgratäng o sallad, kan det bli bättre en måndag? :)

Nu ska jag iaf gå o lägga mej o försöka sova så att jag orkar komma upp till jobbet imon.. :) Det har varit en hantverkare här idag som har börjat med vår trappa ner till källaren o även börjat fixa till trappan till ytterdörren så att man slipper vara rädd för att stå på huvet varje gång man ska gå ner.. Så imon får jag helt enkelt se hur länge jag får sova innan han väcker mej, tror han kommer vid halv 8..
Iaf så blir det en tur ner till Kristianstad med älsklingen imon.. :) Skönt att komma lite hemifrån..  :)

Så god natt på er så hörs vi imon! :)
Puss&Kram

Mexikansk-/taco-lasagne :)

Lördagens middag, oerhört simpelt o gott! :) Finns ju hur många olika variationer som helst på det men såhär gjorde jag min.. :)

Ingredienser:
500g köttfärs
1 purjolök
1 röd paprika
2 dl cream fraiche
200g philadelphiaost
1 påse tacokrydda

Riven ost
Tacochips efter smak

Gör såhär:
Bryn köttfärsen och häll i den hackade purjolöken och paprikan. Stek ihop lite och häll sedan i tacokryddan, cream fraichen och philadelphiaosten. Låt koka några minuter. Lägg lite tacochips i en ugnsform och varvar därefter med köttfärs och chips. Strö över osten och ställ in i ugnen i ca 20 minuter på 175 grader.

Servera med exempelvis sallad.
Smaklig måltid!




Finally!

Nu går det äntligen att ladda upp bilder igen! :) Men självklart ligger de flesta på den bärbara o älsklingen har kopplat ihop den nya skärmen till den stationära så nu har jag ju inte alla bilder jag vill ha.. :O
Alltid är det ngt men ni får lite bilder iaf.. :)



Magen v.35, växer så det knakar känns det som.. :)



Min underbara älskling kom med frukost på sängen idag! :) <3


Nova undersöker det vi slänger på släpet.. :)

Tyvärr får det bli bilderna för denna gången, tills vi har lagt över dem på den externa hårddisken.. :)
Puss&Kram