Jag gör det igen..

Jajaja, jag vet.. Men har inte haft ngt dator tillgänglig så har helt enkelt inte brytt mig att uppdatera.. :) Har myst en massa med min karl ist!
Jobbade igår och fick äntligen köra med bil och släp, det var länge sen så superkul! :) Dagen började inte kanon då jag höll på att försova mig, tömde en hel jävla pulversläckare INNE i lastbilen och sedan hade jag en trasig bromsklocka på släpet så fick stå en stund innan 2 från verkstaden kunde komma ner till Örkelljunga och hjälpa mig.. Kuuuuuul, men efter det så rullade allt på bra sen! :)
Så mycket skratt blev igår tack vare brandsläckaren och en hel del städande av lastbilen blev det med.. xD Ångrar att jag inte tog en bild... :)

Idag körde jag hem till Blekinge igen för jobb hemma imorgon.. :) Så det blev en runda till Karlskrona med familjen för lite shopping.. :) Fick en hel del med mig hem för en gång skull med hjälp av lite sponsring av min fina mamma! :) <3
Nu ska jag ta och gå ut med Nova och sedan krypa ner i sängen!
Puss!

Underbara dag! :)

Har haft en underbar dag ute med Lilleman och mamma.. :) Lilla busfrö vilken lycka han ger en! :')
Lilleman var mot min vilja på spindeljakt efter en fet äcklig källarspindel.. Men jag fick helt enkelt svälja min egna rädsla, le och säga Titta spindel..:) Men det tog emot!
Själv satt jag på en stol med fötterna uppe....
Lekt i sandlådan, syns det? :)
Tacofredag och Lilleman delade gärna med sig av sin mat till Nova.. :) Och den hunden äter inte ens grönsaker i vanliga fall men tydligen idag.. Med glädje dessutom! Och Lilleman var Helnöjd när dem kunde dela.. Ungefär "En majs till dig och en majs till mig" körde han.. Yummi!
Söta fina underbara bebis! <3

Nu ska jag ta det lugnt och snart krypa ner i sängen för en sista jobbedag imorgon.. :) På kvällen kommer min fina man ner med, längtar!!
Puss!

Glassiären! :)

Idag blev det en tur till Glassiären i Karlskrona med syster, bror och Lelle! :) Årets första och dem gör en då aldrig besviken.. ;) Lång kö men värd väntan! :)
Sedan blev det en snabbtur i några affärer, letade efter ett par shorts till min karl och efter många om och men så hittade jag några jag tror han passar i.. ;)
Sedan har det bara blivit lek och bus med Lilleman resten av dagen! :) SÅ skönt när det är fint väder ute och man kan vara ute hela dagen lång!
Nu blir det kvällen och snart sängen för mig, 2 dar kvar att jobba denna veckan och fick bara 1 1/2 timmes sömn inatt så liiite trött är jag allt!
Puss!
GOTT!
Lilleman var Helnöjd när han fick använda sin moster som sittdyna! :) <3

Utedag i bilder :)

Älsklingar :)
Kul med vattenkannan.. :)
Kuuul med vatten! :)
Busfrö! :)
Även mamma tänjer på reglerna ibland.. :)
Har haft en Riktigt mysdag ute med mina älsklingar hela dagen.. :) Lilleman somnade snabbt ikväll och jag och syster gac oss ut på en powerwalk runda!
Nu, Rabarberpaj alá Lchf.. :)

Helgen.

Helgen har spenderats uppe i Småland med min fina man.. :) Igår stod det konfirmation+ kalas på kvällen på schemat så heeela dagen bara försvann.. :) Kom inte hem förren senare på kvällen så min lilla fina kille låg redan och sov.. =/ Men mys och krypa ner i sängen och veta att han ligger brevid iaf! :)

Idag var det jobb och dagis igen som gällde.. Eftersom att jag och Lilleman bara träffades en liten stund i morse så var det en väääldigt ledsen son jag lämnade på dagis! Storgråtande och klamrade sig fast runt halsen på mig, snacka om mardröm att bara lämna över honom till en fröken då.... Blödig mamma!
Han blev glad när jag hämtade honom iaf! :) <3
Nu sover han så gott ute i vagnen efter att ha suttit ute på gräset och ätit lunch och jag ska passa på att steka i solen lite! ;)
Puss!
Gårdagens outfit.. :)

Fredag=mamma/sondag!

Nu ligger Lilleman ute i vagnen och sover middag.. :) Hämtade han hos sin pappa för en liten stund sen och han ska ju tilbaks i eftermiddag så hoppas att han inte sover allt för länge så vi hinner busa lite med.. ;)
Vi var en tur hos hans gammelmormor & gammelmorfar och fikade lite.. :)
Funderar på vad jag ska hitta på nu när han sover, min syster tycker att jag ska baka men hon vet inte vad.. Får väl försöka hitta ngt spännnade recept.. :)
Typ ngt med rabarber kanske?

Onsdag :)

Idag har det varit en riktig slappedag här hemma! Mest en massa filmtittande typ.. :) Men lyckades iaf dra med mig min karl på skogspromenad, blir knäpp av att bara sitta hela tiden, särskilt när jag inte gjorde så mycket igår! :)

Sängen kallar väl snart och imorgon ska jag hem till Blekinge igen för jobb på fredag och sedan ha en dag med min älskade son.. :) På lördag blir det upp hit igen för konfirmation på söndag så ett jäkla körande blir det!
Så det var min lugna dag det!

Novabus ute på ängen igår.. :)


Favvischoklad!

Jag är långt ifrån en som gillar mörk choklad men nu jäkla har även jag trillat dit! Marabou Cocoa Coconut är den nya favoriten!! :)



Btw så lever jag och mår bra.. Lilleman har haft sin jäkla feber i flera dar och det är först nu som den verkar ha gett med sig! Var inne i Karlskrona med honom i söndags och kollade upp honom och han hade virus i sig och ev en öroninflammation men det var inget att göra åt.. Kändes lite sådär att lämna honom till sin pappa på eftermiddagen när han är sjuk, inte för att jag tror att han inte sköter honom, tvärt om, för det vet jag att han gör, men mer att jag själv har svårt att släppa kontrollen och vill hålla koll på honom själv! :) Menmen, huvudsaken är han att verkar vara fri från det nu iaf! :)

Igår tog vi en roadtrip till Kristianstad för att hämta en ny soffa, alltid kul med nya (begagnade) möbler! :)

Idag står det inget kul på schemat mer än det vanliga med städning och sånt, om man nu kallar det kul.. Min karl jobbar och är inte hemma förren imorgon bitti någon gång så jag funderar på att köra till hans farmor och farfar och gå en runda i skogen med Nova.. Helt underbart fint är det att gå där, Novas paradis kan jag lova! :)
Flera hektar skog och tillgång till sjö, kan det bli bättre för en hund?! :)  

denna jävla feber..

Nu har febern varit uppe och vänt på 40 grader så nu kan den väl ändå ge sig?!
Min lilla älskling..<3

Rensa huvudet :)

Efter en minst sagt nervslitande dag då Lilleman har varit på värsta tänkbara humör och mer eller mindre skrikigt hela tiden och ingenting har dugit så var det en härlig känsla av att ge sig ut på en powerwalk och rensa huvudet lite! :) Inte lätt att ha feber inte..
Så det har inte blivit allt för mycket gjort här hemma.. Jag och Lilleman låg och mös lite framför en film men inte ens det kunde lugna honom redigt utan han har haft myror i brallan hela tiden och klättrat upp och ner i sängen.. :) Menmen, jag fick mig en liten powernap iaf och det var välkommet!
Imorgon tar jag nya tag och hoppas på en bättre dag! :)
Puss!

Ledsen bebis..

Idag var det en ledsen bebis jag lämnade på dagis vilket Inte hör till vanligheten.. Snacka om att det skar i hjärtat att lämna honom då, även om jag vet att det oftast går över innan jag ens hunnit ut i bilen igen..
Men dagis ringde en stund innan jag skulle hämta honom och sa att han hade fått feber så det var bara att hämta honom tidigare.. Inte konstigt att han inte ville vara där i morse, även om det inte syntes på honom då.. =/
Men nu har han fått alvedon och ligger och sover så får vi hoppas på att det går över snabbt!

Jag har precis ätit lunch så nu ska jag fortsätta avnjuta några avsnitt Hem till gården.. ;)
Puss!
Nyttigt ska det va! ;)

True. ;)


Happy time :)

Var i stallet hos Philippa idag och red en runda i skogen på finaste prinsen! HUR UNDERBART SOM HELST! Har inte ridit på över ett halv år och faan vad jag saknar det!!
Märker hur otränad jag är men ska faktiskt försöka kunna rida kanske 2 ggr i veckan när jag väl är hemma i Blekinge.. :) I really need that!

Beställt!

Har beställt en klänning från Vila nu.. Är 2 konfirmationer och 1 bröllop inom loppet av 3 veckor nu så passar den ska den väl kunna användas på något av det iaf.. :) Lagom pris för mig med, 199:-, sånt gillar vi!

Fake ris ala malta..

Massa lek o bus ute med Lilleman idag efter hans eftermiddagslur.. :)
När han somnat så cyklade jag och syster till gymet för ett grymt armpass! :) Nova och jag tog oss en powerwalk när jag kom hem med så idag känner jag mig faktiskt duktig!

Till kvällsmat blev det en fake ris ala malta, med andra ord keso med vispad grädde och vaniljPulver med lite blåbär till.. :) Helt okej faktiskt och mätt blev man!
Jag är helt såld på blåbär dessutom! :)
Nu blir det iaf kvällen en stund och sedan sängen!
Imorgon är det jobb och dagis som gäller+att jag ska rida för första gången sedan i höstas!! :D Looking forward!
Puss!

Bakat :)

Lilleman hjälpte mig att baka igår.. :) Och innan ni gnäller om att ge sådant mm till bebisar så är det Sockerfritt!


Kosläpp :)

Idag har jag och min fina son och syster varit i Ingelstad på kosläpp.. :) SVINKALLT har det blåst men solen sken iaf så.. :) Träffade en del gamla lärare, kuul! :) Ibland saknar man skolan faktiskt!
Glada flickor! :)

Svar på kommentar.:)

Carro ang. Lunch:
går du på någon diet eller något sådant ? :) 
Eller du bara själv väljer bort saker ? :)

Svar:
Njaa, går på lite lchf-inspirerad diet kan man säga.. :) Jag följer det inte strikt men har ändå klarat mig ifrån att äta kolhydrater och sådant och heller inget godis eller sådant socker.. :)

Saknad ännu..

2 år har gått men du är fortfarande saknad fishund! <3



Kvällen :)

Nu tar jag kvällen här hemma! :) En relativt effektiv dag har det varit med bl.a återvinnigen, tvättat bilen, städat undan inne, powerwalk och gymet.. :)
Tacokväll med familjen blev det med men istället för att äta brödet så tog jag ett kålblad istället.. Måste säga att det var förvånansvärt gott till det! :)
Imorgon hämtar jag Lilleman och drar vidare till Ingelstad för att kolla på kosläppet så hoppas att vädret är på vår sida! :) Se om man träffar några gamla lärare med.. :)
Trevlig kväll på er!
Puss!
GottGott!

Lunch! :)

Efter en härlig powerwalk blir det nu lite lunch! Och jag har totalt fastnat för blåbär med hallonkesella, Supergott!! :)

:)

I lördags var vi hos min gamla arbetsgivare och hälsade på och myste med lammen. :)
Nova och Morris.. :)
Valborg spenderades med potatissättning och grillning på kvällen! :)
Novabus var världens lyckligaste hund över årets första bad! :)
Flakhund.. :)
I tisdagsnatt följde jag med min karl när han jobbade och fick äran att vara chauffören så det blev att prova på 25.25.. :) Ingen större skillnad mot 24 men det är ju faktiskt längre.. ;) Backningen gick också hyffsat, kom till portarna som jag skulle iaf.. ;)


Resultat! :)

1 vecka med bara att äta nyttigare mat och en och annan powerwalk har gett resultat på - 2.2kg och -5cm i midjemått! Nöjd som fan ska jag säga er för nu går det äntligen åt rätt håll! :)
Viktmässigt ligger jag 3 kg mindre än jag gjorde innan jag blev gravid så på knappt 1 1/2 år så har jag gått ner 15 kg så jag tycker att jag har lite rätt att vara stolt över mig själv för nu märker jag att jag kan!
Men jag hade kunnat döö för en potatis men NEJ!

Hemma! :)

Har varit helt datorfri nu i några dar och det har faktiskt varit riktigt skönt!! Massa mys med min karl och Nova och jobb inatt mm mm.. :) Bättre update och bilder kommer imorgon för nu ska jag sova!
Puss!