Ny bilbarnstol :)

Idag fick äntligen Lilleman en ny bilbarnstol då han snart vuxit ur sitt babyskydd.. :) En Britax Hi-way blev det i blårutigt.. :) Mycket fin tycker jag! :)
Hade sällskap av bästaste Alexandra och Agnes i Karlskrona idag så det blev en mycket trevlig dag! :) Älsklingen kom en snabbis på sin 45 minutersrast så att jag fick hjälp att välja stol.. :)
Inatt är det jobb igen efter 1 veckas ledighet.. :)
Nu blir det pizza och Idol! :)
Köpte även en EB-fjäril när vi var inne på Babyproffsen och köpte stolen så nu sitter den på Caspers bilbarnstol! :) Vill ni veta varför jag gjorde det, gå in på Hannasblandning.blogspot.com !
Bilder är lånat från google.. :)

trött dag :)

Idag är jag helt slut utan större anledning..
Hemma kommer saker på plats sakta men säkert så i helgen blir det att sätta golvlister mm.. :)
Men jag tycker inte om att vara hemma själv ännu, är grymt mörkrädd egentligen Trots att vi har gatlampor.. xD Bra att flytta till skogen då va? :P
Vi har fortfarande inget internet hemma så idag är jag hemma hos mamma och ska passa på att käka här med.. ;) Tycker det är så fruktansvärt drygt att bara laga mat till sig själv!
Men här blir det tydligen tacogratäng och det är inte helt fel det! ;)

Long time no see.. :)

Vi lever, no worry.. ;) Men dock har vi problem med internet så vi har fortfarande ingenting ute i skogen så nu sitter jag hemma hos mamma ist.. :)
Vad har hänt sedan sist då?
Tjaa, vi har ju flyttat in nu som sagt och sakta men säkert så börjar vi komma lite i ordning. :)
Igår så var vi på IKEA och handlade ytterligare grejer för att kunna komma i ordning. :) Blev grejer som byrå, hyllor till Lilleman, barngrindar till trappan, helkroppsspegel, ljus och sådant smålull, mm mm.. :)
You gotta love IKEA!
Det blev även en runda inom Bauhaus för köp av golvlister och Rusta för köp av taklampor till matsalsrummet.. :)
Idag har mamma och jag varit och städad i huset så nu är det klart förutom tvättstugan! Så jävla skönt att slippa tänka på det i veckan när min karl jobbar! :) Så nu ska jag strax dit och ta sista tvätten och sedan städa ur tvättstugan med så är det fit for fight! :)
Så nu säger jag igen, vi hörs när vi hörs! :)
Puss!

Första natten :)

Inatt sov vi första natten i huset! Alla utom Lilleman sov lite oroligt men så känns det som det alltid är när man flyttar till nytt ställe.. :)
Victor och älsklingen kör de sista grejerna från huset och jag ska dra mig till affären för lite handling! :)
Vi hörs när vi hörs för vi har inget internet där uppe ännu! :)
Puss!

Full dag :)

Idag började vi med tapetseringen och vardagsrummet hann bli klart! :) Så nöjd är jag nu för det blir så jäkla bra!! ;)
Men vi hade aldrig hunnit klart med det rummet utan svärfars hjälp!

Imorgon tar vi matsalsrummet och sedan är huset redo för inflyttning! Lister och sådant kommer på plats nästa helg.. :)

Men nu ska jag krypa till sängs, är gaanska så trött nu.
God Natt på er!
Puss!

...

Det var kul att rida igen även om varken muskler eller takterna sitter i.. ;) Och ponny, dessa underbara ponnys.. :) Kommer nog att ha härlig träningsvärk imorgon men det är det värt. :)

Nu ska har jag precis lagt Lilleman i sängen och jag ska faktiskt ta och göra detsamma! Imorgon är det sista jobbedagen för denna veckan och jag måste säga att det ska bli jäkligt skönt!

Så imorgon drar vi igång med tapetseringen i huset så då tar vi tag med nya krafter! :)
Puss!


En styck svettig Zlathan efter ett pass i paddocken.. :)

Härlig dag! :)

Lite smått sömnbrist idag med men när man ser solen utanför så kan jag inte bli annat än glad! :) Hoppas att det håller i sig hela dagen men när det är höst så vet man ju aldrig..

Nu har Lilleman och jag ätit frukost så nu ska vi dra oss upp till huset för lite fix där innan jag ska lämna Lilleman hos sin farmor och dra mig mot Stallet! :D
Jag är så glad så det löjligt över att jag ska rida idag.. xD

Puss!


Idag blir vår stora kille NIO MÅNADER med! :) Älskade kille, vad du växer! <3

Svar på kommentar :)

Anonym ang Happy:
E inte du lite för stor för att rida ponny ? :o

Svar:
Jag måste bara först säga att jag Avskyr anonyma kommentarer så kan du inte stå för vad du frågar-fråga inte..

Men nej, jag har både längd och vikt för att fortfarande kunna rida D-ponny.

Happy :)

Imorgon ska jag tillbaka i sadeln efter flera månaders uppehåll! :) Ska bli riktigt kul att börja rida ponny igen. Det är inget fel på stora hästar men ponny är något särskilt tycker jag. ;)

Idag är jag Riktigt sliten! Märks att jag jobbar mer än vad jag brukar och att jag har en son som vaknar tidigare på morgonen nu än han brukar=sömnbrist för mig.. Menmen, det är nästa vecka med sedan är det min tur att vara ledig en vecka! :)

Snart ska jag hämta min karl vid lastbilen och sedan köra och hämta resten av tapeterna innan vi kör upp till huset.. :)

Men först, en stund på soffan!
Puss!

Uppskattade! :)

Världens sötaste lilla dam kom ut ur sin lägenhet idag halv 4 bara för att ge mig en chokladask och beröma mig och min kompis som jag delar rundan med för att vi är så duktiga! Seriöst, hur glad blir man inte på en skala?!
Och hon kunde inte bara hänga den på dörren utan hon ville ge den personligen nu när hon skulle flytta till äldreboende och allt.. :') Den damen gjorde min morgon!

Det värsta var att när tidnigarna för försenade förra veckan så hade hon suttit uppe i 2 timmar och väntat på mig för att hon ville ge mig den! Dåligt samvete? Lite smått även om det inte var mitt fel!


Mammas cowboy :)

Kärlek! <3

Jag har varit duktig och stukat/vrickat min redan dåliga handled idag.. Jag förvånas INTE av min egna klantighet!

Så svärfar och älsk syster har varit Underbara och varit uppe i huset och målat taket åt mig! :)

Inatt sover min kära syster här igen, dock lite motvilligt denna gången. ;) Så nu ska vi kolla klart på Bonde söker fru sedan blir det nog sängen, iaf för min del om jag ska orka upp imorgon. :)

Puss!


Tröttmamma.nu

Nä, nu ska jag tusan passa på att ta en powernap medan Lilleman sover!
Mamamdejten var lika trevlig som vanligt och jag har hunnit tvätta en maskin tvätt och packat ytterligare lite saker inför flytten.. :)

Puss!

Mammadejt :)

Nu drar jag och Lilleman på mammadejt! :)

Idag kom jag ihåg att ta med mig hjärnan när jag körde till jobbet iaf. :)
Puss!

Shopping :)

Hittade inte så mycket i Karlskrona idag.. :) Lilleman fick en jacka+vantar av mormor och jag köpte ett par ugs till honom och en vinterjacka till mig med sponsring av bästa mammsen. :)
Det blev även en tur till Max för lite onyttigt! :)

Nu väntar jag på älsks syster som ska hjälpa mig med Lilleman inatt och jag fördriver tiden framför Idol. :) Jag hade dock kunnat gå och lägga mig och somna utan problem, är verkligen Svintrött!

En typisk Sannegrej när jag körde till jobbet i morse var att jag glömde nyckeln till jobbabilen hemma så när jag kom till Hoby så fick jag så vackert vända och köra hem igen.. Förvånad? Nä, trodde inte det...

Pilotjacka från Lindex :)

Ugs från HM :)

Vantar HM :)

Min jacka hittade jag ingen bild på men den köpte jag på Vero Moda.. :)
Snart kommer även en overall+mössa från HM till Lilleman med.. :)


Criminal


Mammas packhjälp :)

Lilleman hjälper mig att packa på sitt sätt.. :) <3


Dagens bak :)

Banan/Chokladmuffins, Uppskattad här hemma. ;) Denna gången i amerikansk size.. :)

 

Syster sover här ikväll så jag var tvungen att ha något och locka henne med.. :) Vägens till min systers hjärta går definitivt genom hennes mage.. ;)

Snart blir det sängen iaf, imorgon är det jobb och på eftermiddagen blir det Karlskrona med mamma och syster.. :) Vad resten av dagen erbjuder får vi se.. ;) Packa ner lite grejer här hemma antagligen. :)

Puss!


:)

Nu är denna familjen också vaken sedan lite mer än 1½timme tillbaka.. :) Så vi har ätit frukost, satt igång en Välbehövd maskin tvätt, mm mm så nu ska jag ta Lilleman och Nova på en promenad med ner till Södra för att hämta min plånbok.
Jag har en benägenhet att glömma plånboken i bilen så den följde med älsklingen ner till åkeriet i Lörby idag. SUCK! Men han var så snäll att han skickade med en annan chaufför den som har lämnat den på Södra så att jag kan hämta den där. Ibland alltså..

Och jag var då inte poppis när jag sparkade upp älsklingen halv 3 i morse för att ta en källarspindel som satt i taket.. Wonder WHY!


Måla Måla och måla lite till..

I helgen har det varit fullt upp minst sagt.. :) Vi har målat i huset så nu är det nästan klart med det med men färgen till fönsterna tog slut+så ska taket i vardagsrummet målas en gång till. :)
Så mycket intressantare helg än så har det inte varit. :)

Imorgon är det jobba igen då jag ska jobba extra åt den andra tjejen som kör så jag ska jobba hela veckan.. Imorgon ska Lilleman få åka med också då älsk börjar jobba han med..

Lilleman är fortfarande förkyld. Dock ingen högre feber men snorig, hostig och han verkar fortfarande ha ont i halsen..

Nu ska jag kolla klart på Idol och sedan krypa ner i sängen! :)

Snabbupdate kan man säga.. ;)
Puss!

Förkyld kille..

Jahopp, nu är Lilleman förkyld.. IGEN! Ont i halsen verkar han också ha.. Det var ju inte länge sedan han var sjuk stackarn.. =/
Hoppas den går över fort iaf!

Nu ska jag vara social med syster innan sängen kallar! :)
Puss!

Bad day..

Idag började denna dagen allt annat än bra.. Jag börjar normalt jobba vid 3 på morgonen men idag började jag halv 9. Kanske låter skönt för er men en annan som hade annat planerat så sket sig ju det....
Jaja, nu har jag bara ett hörn kvar att spackla i huset så det känns skönt! I helgen blir det till att måla tak och fönster ist.. :)
Just nu är jag så trött att jag kan somna när som så så fort Lilleman vaknar så ska jag och min kära syster köra hem.. :)
Imorgon blir det först jobb på morgonen och jag hoppas att tryckeriet fungerar då!
Sedan blir det nog en tur till Hällaryd för att hälsa på bästaste Jenny!
Puss!

Set fire to the rain



Jag hatar de flesta låtar som spelas på Mix Megapol eller Rix FM men denna måste även jag säga är för jävla bra! :)

Systerkväll :)

Min kära syster ska sova här inatt då jag ska jobba imorgon och älsklingen fick börja en dag tidigare. :) Så kravet var att hon skulle få chokladpudding så det sitter vi och tjockar oss på nu. :)

Lilleman ligger i sängen för natten och för min systers skull hoppas jag att han sover tills jag kommer hem i morgon bitti.. ;)

Puss!


Hur kan ngt som ser ut som diarré smaka så gott? ;)

Överansträngd?

Nu har jag varit på gymet med Lelle. :) Dem senaste gångerna jag har varit där så har löpningen inte fungerat alls.. Vet inte om det är överansträngning men jag får svinont i vaderna så fort jag försöker springa och är jag envis och springer ändå så får jag nästan lite krampkänsla.. Wierd, men jag får väl hålla mig på crosstrainern ett tag.
Min lilla kille har fått sina två framtänder nu med. :) Inte konstigt att han har varit grining och sovit dåligt den senaste vecken då ju.. :)
Nu är jag hemma hos mamma och dem och ska snylta lite middag nu när jag är ensam hemma och allt.. ;)
Puss!

Plommonpaj :)

Har gjort två plommonpajer nu. :) Ett jävla slavgöra att rensa kärnorur miniplommon kan jag säga er men bra blev det till slut ändå.. ;)

 


Nu jävlar!

..Är sista gipsskivan på plats! :) Jävligt skönt och nu är nästan allt spackeljobb klart med! :)
NAJS!

Nu tar jag kväll och ska mysa ihop mig med älsklingen innan sängen kallar!



Älskling: Det märks att hösten är här för nu börjar alla bra tvprogram!
Jag: Som?
Älskling: Idol och Bonde söker Fru!
Jag: ...

God Natt!

Tapetkoll och piroger :)

NU tror vi att vi har bestämt tapeter till vardagsrum/matsalsrum! :D Dock är vi oense om vilken vägg vi ska ha som fondvägg så vi har lite till att diskutera.. Meeeen, jag brukar få som jag vill i slutändan ändå.. ;) Vi passade även på att köpa takfärg så nu kan vi måla taket med+färg till fönsterkarmarna! :)

Annars idag då? Tjaa, vi har fortsatt uppe i huset så nu är väl nästan allt spackeljobb klart, elen är dragen till spotlightsen i valvet och tjaa, det går framåt helt enkelt även om det inte känns alltid som det! :)

Nu ikväll har jag stått och gjort piroger att ha i frysen.. :) Är så trött på snabbmat nu så jag kräks snart på det!

Men nu ska jag ta och titta lite på Idol innan jag ska krypa ner i sängen och ladda inför jobbdag imorgon!
Puss!

Världens mest misslyckade piroger men jäkligt goda för det! ;)

Nya tv-bänken vi inhandlade idag. :) Återigen så Älskar jag REA!


Trött tjej.. :)

Idag har det varit fullt upp i huset igen! :) Men idag var det faktiskt lite roligt nu när man äntligen börjar se lite resultat! :)
Har tagit lite bilder idag men jag får inte visa er hur det ser ut ännu för min karl och eftersom att det är hans hus med så får jag välla respektera det då. ;)

Så nu blir det snart sängen för min del då det är jobb imorgon! :)

Imorgon ska vi även och kolla runt på tapeter, känns som om att det är på tiden att börja välja det nu.. :P
God Natt på er! Ska försöka smyga upp en bild när min karl inte kollar.. ;)
Puss!

Bebis som inte vill sova.. :)

Lilleman har haft problem med att sova de senaste dagarna. Vaknar ofta mitt i natten och vill helst sova jämte mig och sover allmänt oroligt.. Kan ha att göra med att han har TRE tänder på g samtidigt + att han börjar bli en riktig liten mammagris. :)

I morse när jag var och jobbade så vaknade han tydligen redan klockan 3 och när jag kom hem vid strax efter 6 så var dem forfarande uppe här hemma. Så jag åt frukost och gick och la mig igen med Lilleman i sängen och han somnade på 2 minuter.. Mammagris? Nä, inte så farligt men inte så konstigt heller när det är jag som är hemma 24/7 med honom heller. :) Men synd om pappa som också vill!

Idag har vi fortsatt uppe i huset så nu är nästan all gips klar. :) Victor har lärt mig att spackla så nu är 1a omgången klar med det med.. :)

Nu ikväll har vi varit hemam hos mormor och morfar på middag med alla barnbarnen+ respektive.. :) Mycket trevlig!

Älsklingen är uppe i huset och slipar omgången vi spacklade idag och jag sitter här och ugglar. Lilleman har lagt sig för natten, dock är han lite orolig och gnällig men jag tror att han sover snart. :)

Imorgon ska jag på loppisen för första gången detta året.. ;) Har sagt hela sommaren att jag ska dit så får passa på imorgon.. ;) Sedan blir det huset igen och så ska lyserna i valvet på plats! Eller ja, iaf kablarna.. ;)
Puss!

Present från morbror :)

Lilleman fick present av sin morbror idag och glad blev han över den! ;)

 

Nu är vi hemkommna från en dryg timmes promenad med bror och Lelle som sällskap. :) Det är Alltid mycket roligare att gå när man har sällskap tycker jag. ;)

Lilleman har fått lunch och ligger i sängen för att vila middag lite medan jag ska kolla på inspelade Hem till gården-avsnitt. :) Sedan får jag ta och göra lite nytta innan älsklingen kommer hem! :D

 


Bra fotograf? :)

Någon som vet någon som är bra på att ta barnfotografier och som inte tar tusenlappar för några bilder? :)

Trött kille :)

Man blir tydligen trött av att vara på bebisdejt för Lilleman sover fortfarande.. :) Så nu ska jag vara en elak mamma och väcka honom så vi strax ska iväg och han ska få äta lite innan. :)

Håll tummarna att soffbordet är något och ha! :)


Trött bebiskille! <3

Miniplommon..

Insåg idag att vi har en miniplommonträd på tomten..
Smart Sanne, Smart!