Fri stund.. :)

Lilleman sover äntligen en liten stund.. :) Har verkligen varit en Skittuff vecka me med en massa magnknipsanfall o knappt ingen sömn för lilleman.. Särskilt tufft när älsklingen har varit iväg men nu är han hemma tills måndag iaf! :)

Jag var på barnavårdcentralen igår me lilleman för vägning o så o tydligen har han gått Ner 40g sen förra veckan, trots att han äter o äter.. :S Sköterskan tyckte att 40g inte var så mkt så att vi skulle vänta till nästa vecka o se va som händer..
Men mamma o jag kom fram till att de va lika bra att köpa ersättning till honom ändå o ge kanske 1-2ggr per dag efter ammning då han som sagt äter o äter men ändå aldrig verkar vara riktigt nöjd så hon var o köpte det till honom innan.. :)
Har även köpt Miniform-droppar mot hans magknip som svärmor rekommenderade så får vi se om det släpper lite för honom.. :)

Så nu ikväll har han fått droppar o lite ersättning o de gick ner utan problem så får vi se om de hjälper.. :)


O imon är det nyår.. Jäkla va tiden går fort.. Har ni några planer? :)
Älsklingen o jag ska bara vara hemma me lilleman o hund, äta gott o NJUTA av att vara hemma alla tillsammans! :)

Men nu ska ja betala dem roliga räkningarna, känna pengarna rulla iväg o sedan sätta mej lite i soffan me älsklingen o få njuta lite av honom med! :)

GOTT NYTT ÅR PÅ ER! :)

Puss&Kram


10 dar o åker redan lastbil me pappa.. :) <3

Kommentarer
Postat av: anna

Tråkgt med kolik och att han går ner i vikt, det är nog ingen fara, min första gick ner mkt i början, men kom igång efter en vecka igen. Hur gick förlossningen?

2010-12-30 @ 22:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback