Ridning o grillning :)

Idag har jag minsann trotsat min förkylning o varit o ridit ändå! :) (Dock kommer ja få lida för de sen när ja blir ännu sjukare men de får ja ta då..) Min syster kom hem från USA i torsdags (?) o har varit med idag o ridit Latte.. :) Vet inte om hon lr hästen kommer ha mest träningsvärk imon.. :P Sedan var Philippa oxå me ute så de va trevligt, red en långrunda i det fina vädret.. :)

Efter stallet så var ja hemma hos mamma o dem o grillade och guud så gott de va! :) Älsklingen fick jobba extra idag så ja orkar inte laga mat te bara mej så.. :P

Nova har blivit halt nu med.. Vet inte riktigt varför men hon ville inte riktgt stödja på ena bakbenet o de har blivit värre under dagen.. :S Kanske har fått ngt under trampdynan, men ja har inte sett ngt så.. Är ju snart dax att röntga hennes höfter med så ja hoppas att de inte ska vara ngn fara med dem iaf.. Menmen, det är bara att hålla koll så det inte blir värre..

Det är tydligen så kallat "race" idag me men när ja körde förbi ÖB stod de typ bara 20 bilar där så de e nog inte så mkt o hurra för.. Får se om vi tar en sväng dit när älsklingen kommer hem, om de fortfarande står några kvar vill säga.. Alltid kul o prata me folk om inte annat.. :)

Hur har eran dag sett ut? :)


Puss&Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback