Lättlagat och nyttigt

Kesoplättar, jag och Lilleman Älskar kesoplättar! Enkelt att göra, är nyttigt och väldigt gott! Vi äter våra med frukt/bär och grädde men ta vad ni vill och vad ni tycker om! Kesella är ett annat alternativ om man inte gillar/kan äta grädde.
 
Ingredienser: (1-2 port)
250 g keso (1 liten burk)
1 msk fiberhusk
1 ägg
Smör/kokosfett till stekning
 
Gör så här:
Blanda ihop alla ingredienserna förutom smör/fett. (Jag använder en stavmixer så smeten blir slät.)
Låt stå några minuter.
Värm stekpannan till låg/medelvärme och häll i smör.
Klicka ut lite smet i pannan som vanliga plättor och låt steka några minuter på varje sida tills dem fått fin färg och "torkat".
Under tiden plättorna steks så förbereder tillbehören.
Servera och ät!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback