Lugna dagar

Det har varit två lugna dagar här med Lilleman nu. Halsen verkar iaf vara bättre på honom nu men han blir ändå snabbt trött av pencillinet så vi är hemma från dagis imorgon med. Så med andra ord så är vi fortfarande nere i Blekinge och har det bra. 
 
Idag har vi bara varit en runda hos Lillemans gammelmormor och gammelmorfar och hälsat på en liten stund annars har det bara varit bus och lek hemma. 
 
Detta vädret kan man verkligen Kräkas på! Kan någon vänlig skäl förklara för mig vad det är dem gillar med hösten med regn, rusk och mörkt? Sitta inne hela dagarna eller är det bara jag som är en tråkig mamma och oftast låter vädret bestämma? Men att vara ute i regn och rusk Är inte roligt och idag har det ju verkligen Ösregnat större delen av dagen..
Får verkligen humör efter väder jag.. 
 
Men imorgon blir det i alla fall att åka hem till verkligheten igen! Nu är det dags att på allvar ta tag i det här med flyttpackning och lite sådant och på onsdag ska vi till huset och mäta och kolla lite. Hallen och Lillemans rum är det som står på listan att göra i ordning innan vi flyttar in. Ingen big deal dock, lite ny färg och golv mer eller mindre! 
<3
Mammas trollunge <3
Mormor visade Lilleman tejpen igår.... :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback